b 2012

Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii

SYSEL, Jiří

Základní údaje

Originální název

Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii

Autoři

SYSEL, Jiří

Vydání

První vydání. Praha, 37 s. 2012

Nakladatel

Vysoká škola hotelová v Praze

Další údaje

Typ výsledku

Učebnice

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-38-4

Klíčová slova česky

Certifikace, kvalita (jakost),mezinárodní organizace pro standardizaci (ISO), norma (standard), procesní přístup, spokojenost zákazníka, systém managementu kvality, zákazník, zlepšování
Změněno: 17. 1. 2017 21:52, Ing. Jiří Sysel, Ph.D.
Zobrazeno: 30. 10. 2024 03:46