Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{7446, author = {Burešová, Pavla}, booktitle = {Gastronomické sympozium}, keywords = {appearance, aroma, assessment system, food, chemical analysis, sensory evaluation, wine}, language = {cze}, title = {Principy enogastronomie}, year = {2012} }
TY - SLIDE ID - 7446 AU - Burešová, Pavla PY - 2012 TI - Principy enogastronomie KW - appearance, aroma, assessment system, food, chemical analysis, sensory evaluation, wine N2 - Příspěvek s názvem „Principy enogastronomie“ je zaměřen na význam senzorických ukazatelů uplatňovaných při analýze vín, ale i pokrmů. Cílem příspěvku je představit metody používané při smyslovém posuzování vín a pokrmů z pohledu certifikovaného hodnotitele. Senzorická analýza dovede odhalit i drobné nuance v kvalitě. ER -
BUREŠOVÁ, Pavla. Principy enogastronomie (Principles of Wine and Food Pairing). In \textit{Gastronomické sympozium}. 2012.
|