VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ. Hovězí maso v gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 9/12, s. 470-471. ISSN 1212-7884.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Hovězí maso v gastronomii
Název česky Hovězí maso v gastronomii
Autoři VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ.
Vydání Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Štítky esenciální aminokyseliny, intenzivní a výraznou chuť, svalovina, tuk a vazivové části, vyžadují správný způsob přípravy, zdroj bílkovin, zdrojem železa, zinku a řady vitamínů B
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 10. 9. 2013 12:38.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 04:10