J
2012
Hovězí maso v gastronomii
VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Hovězí maso v gastronomii
Název česky
Hovězí maso v gastronomii
Autoři
VINŠ, Zbyněk
a Pavla BUREŠOVÁ
Vydání
Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Štítky
esenciální aminokyseliny
,
intenzivní a výraznou chuť
,
svalovina
,
tuk a vazivové části
,
vyžadují správný způsob přípravy
,
zdroj bílkovin
,
zdrojem železa
,
zinku a řady vitamínů B
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 10. 9. 2013 12:38,
Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno:
9. 11. 2024 15:29