VINŠ, Zbyněk and Pavla BUREŠOVÁ. Hovězí maso v gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 9/12, p. 470-471. ISSN 1212-7884.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Hovězí maso v gastronomii
Name in Czech Hovězí maso v gastronomii
Authors VINŠ, Zbyněk and Pavla BUREŠOVÁ.
Edition Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Tags esenciální aminokyseliny, intenzivní a výraznou chuť, svalovina, tuk a vazivové části, vyžadují správný způsob přípravy, zdroj bílkovin, zdrojem železa, zinku a řady vitamínů B
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Changed: 10/9/2013 12:38.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:28