J 2012

Hovězí maso v gastronomii

VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ

Základní údaje

Originální název

Hovězí maso v gastronomii

Název česky

Hovězí maso v gastronomii

Autoři

VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ

Vydání

Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Štítky

esenciální aminokyseliny, intenzivní a výraznou chuť, svalovina, tuk a vazivové části, vyžadují správný způsob přípravy, zdroj bílkovin, zdrojem železa, zinku a řady vitamínů B

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 10. 9. 2013 12:38, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno: 6. 11. 2024 17:24