J
2012
Hovězí maso v gastronomii
VINŠ, Zbyněk and Pavla BUREŠOVÁ
Operations
Citovat
Print
Basic information
Original name
Hovězí maso v gastronomii
Name in Czech
Hovězí maso v gastronomii
Authors
VINŠ, Zbyněk
and Pavla BUREŠOVÁ
Edition
Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Tags
esenciální aminokyseliny
,
intenzivní a výraznou chuť
,
svalovina
,
tuk a vazivové části
,
vyžadují správný způsob přípravy
,
zdroj bílkovin
,
zdrojem železa
,
zinku a řady vitamínů B
Tags
Reviewed
Změněno: 10/9/2013 12:38,
Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Displayed:
22/11/2024 21:15