LANSKÁ and Kateřina ELISOVÁ. Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část. 2. přepracované vydání. Praha: VŠH v Praze 8, 2012. ISBN 978-80-87411-36-0.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část
Authors LANSKÁ and Kateřina ELISOVÁ.
Edition 2. přepracované vydání. Praha, 2012.
Publisher VŠH v Praze 8
Other information
Type of outcome Teaching aids, texts (including individual chapters in textbooks)
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-87411-36-0
Keywords (in Czech) hotel, gastronomie
Keywords in English hotel, gastronomy
Changed by Changed by: Ing. Luboš Svárovský, učo 12422. Changed: 10/1/2013 11:59.
PrintDisplayed: 28/4/2024 04:50