c 2012

Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část

LANSKÁ a Kateřina ELISOVÁ

Základní údaje

Originální název

Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část

Autoři

LANSKÁ a Kateřina ELISOVÁ

Vydání

2. přepracované vydání. Praha, 2012

Nakladatel

VŠH v Praze 8

Další údaje

Typ výsledku

Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-36-0

Klíčová slova česky

hotel, gastronomie

Klíčová slova anglicky

hotel, gastronomy
Změněno: 10. 1. 2013 11:59, Ing. Luboš Svárovský