2012
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část
LANSKÁ a Kateřina ELISOVÁZákladní údaje
Originální název
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část
Autoři
LANSKÁ a Kateřina ELISOVÁ
Vydání
2. přepracované vydání. Praha, 2012
Nakladatel
VŠH v Praze 8
Další údaje
Typ výsledku
Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-36-0
Klíčová slova česky
hotel, gastronomie
Klíčová slova anglicky
hotel, gastronomy
Změněno: 10. 1. 2013 11:59, Ing. Luboš Svárovský