J
2012
Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii?
BUREŠOVÁ, Pavla
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii?
Autoři
BUREŠOVÁ, Pavla
Vydání
Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 23. 10. 2012 06:58,
Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno:
9. 11. 2024 16:44