BUREŠOVÁ, Pavla. Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii? Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, s. 523. ISSN 1212-7884.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii?
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla.
Vydání Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 23. 10. 2012 06:58.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 04:47