Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{81, author = {Burešová, Pavla}, article_location = {Velké Bílovice}, article_number = {2}, keywords = {enogastronomy culture wine grapevine gastronomy sommelier health}, language = {cze}, issn = {1212-7884}, journal = {Vinařský obzor}, title = {Základy enogastronomie}, volume = {2011}, year = {2011} }
TY - JOUR ID - 81 AU - Burešová, Pavla PY - 2011 TI - Základy enogastronomie JF - Vinařský obzor VL - 2011 IS - 2 PB - Svaz vinařů ČR SN - 12127884 KW - enogastronomy culture wine grapevine gastronomy sommelier health N2 - Enogastronomie v historických a kulturních souvislostech – základní pojmy, význam a původ. Několik příkladů vytváření harmonických spojení mezi vínem a pokrmem. Povolání a profesní úloha sommeliera (původ povolání sommeliera, nezbytné znalosti a dovednosti), jeho postavení a hlavní cíle v současných gastronomických konceptech. ER -
BUREŠOVÁ, Pavla. Základy enogastronomie (Enogastronomy Essentials). \textit{Vinařský obzor}. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2011, vol.~2011, No~2, 10 pp. ISSN~1212-7884.
|