Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{8506, author = {Kolářová, Dana}, address = {Praha}, booktitle = {Gastronomie v toku času I.}, edition = {Vydání první.}, editor = {Eva KLÁNOVÁ, Libor PAVERA a kolektiv}, keywords = {culinary art;teaching;gastronomy;English language;Czech cuisine}, howpublished = {tištěná verze "print"}, location = {Praha}, isbn = {978-80-905181-1-7}, pages = {133-136}, publisher = {Press21}, title = {Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce}, year = {2012} }
TY - CHAP ID - 8506 AU - Kolářová, Dana PY - 2012 TI - Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce PB - Press21 CY - Praha SN - 9788090518117 KW - culinary art;teaching;gastronomy;English language;Czech cuisine ER -
KOLÁŘOVÁ, Dana. Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce. In Eva KLÁNOVÁ, Libor PAVERA a kolektiv. \textit{Gastronomie v toku času I.}. Vydání první. Praha: Press21, 2012, s.~133-136, 244 s. ISBN~978-80-905181-1-7.
|