KOLÁŘOVÁ, Dana. Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce. In Eva KLÁNOVÁ, Libor PAVERA a kolektiv. Gastronomie v toku času I. Vydání první. Praha: Press21, 2012, p. 133-136, 244 pp. ISBN 978-80-905181-1-7.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce
Authors KOLÁŘOVÁ, Dana.
Edition Vydání první. Praha, Gastronomie v toku času I. p. 133-136, 244 pp. 2012.
Publisher Press21
Other information
Type of outcome Chapter(s) of a specialized book
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form printed version "print"
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-905181-1-7
Keywords (in Czech) kulinářství;výuka;gastronomie;anglický jazyk;česká kuchyně
Keywords in English culinary art;teaching;gastronomy;English language;Czech cuisine
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Mgr. Dana Kolářová, Ph.D., učo 6867. Changed: 21/1/2014 15:10.
PrintDisplayed: 21/7/2024 19:18