C 2012

Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce

KOLÁŘOVÁ, Dana

Základní údaje

Originální název

Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce

Autoři

KOLÁŘOVÁ, Dana

Vydání

Vydání první. Praha, Gastronomie v toku času I. od s. 133-136, 244 s. 2012

Nakladatel

Press21

Další údaje

Typ výsledku

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-905181-1-7

Klíčová slova česky

kulinářství;výuka;gastronomie;anglický jazyk;česká kuchyně

Klíčová slova anglicky

culinary art;teaching;gastronomy;English language;Czech cuisine

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 21. 1. 2014 15:10, Mgr. Dana Kolářová, Ph.D.
Zobrazeno: 8. 11. 2024 01:18