KOLÁŘOVÁ, Dana. Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce. In Eva KLÁNOVÁ, Libor PAVERA a kolektiv. Gastronomie v toku času I. Vydání první. Praha: Press21, 2012, s. 133-136, 244 s. ISBN 978-80-905181-1-7.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce
Autoři KOLÁŘOVÁ, Dana.
Vydání Vydání první. Praha, Gastronomie v toku času I. od s. 133-136, 244 s. 2012.
Nakladatel Press21
Další údaje
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-905181-1-7
Klíčová slova česky kulinářství;výuka;gastronomie;anglický jazyk;česká kuchyně
Klíčová slova anglicky culinary art;teaching;gastronomy;English language;Czech cuisine
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Dana Kolářová, Ph.D., učo 6867. Změněno: 21. 1. 2014 15:10.
VytisknoutZobrazeno: 9. 7. 2024 03:11