BUREŠOVÁ, Pavla. Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? 2013.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii?
Název česky Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii?
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla.
Vydání 2013.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomie, lokální, kvalita, služba
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 24. 4. 2013 10:51.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 03:05