Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii?
BUREŠOVÁ, Pavla. Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? 2013. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? |
Název česky | Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? |
Autoři | BUREŠOVÁ, Pavla. |
Vydání | 2013. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | gastronomie, lokální, kvalita, služba |
Změnil | Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 24. 4. 2013 10:51. |
VytisknoutZobrazeno: 9. 10. 2024 06:00