J 2013

Brambory v enogastronomii

BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ

Základní údaje

Originální název

Brambory v enogastronomii

Název česky

Brambory v enogastronomii

Název anglicky

Potatoes - pairing with wine

Autoři

BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ

Vydání

Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2013, 1212-7884

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

DOI

http://dx.doi.org/

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 23. 5. 2013 09:14, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno: 23. 11. 2024 03:20