2012
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKAZákladní údaje
Originální název
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Název česky
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Název anglicky
Culinary-tourism developement in terms of Austria
Autoři
ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA
Vydání
Praha, od s. 145-157, 13 s. Food and Gastronomy, 2012
Nakladatel
Press21 s. r. o.
Další údaje
Typ výsledku
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-905181-1-7
Klíčová slova česky
Gastroturismus, mák, motivace, Rakousko, zážitkový region
Klíčová slova anglicky
Culinary tourism, poppy, motivation, Austria, experiential region
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2013 10:57, Ing. Pavel Attl, Ph.D.