Detailed Information on Publication Record
2012
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ and Petr STUDNIČKABasic information
Original name
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Name in Czech
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Name (in English)
Culinary-tourism developement in terms of Austria
Authors
ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ and Petr STUDNIČKA
Edition
Praha, p. 145-157, 13 pp. Food and Gastronomy, 2012
Publisher
Press21 s. r. o.
Other information
Type of outcome
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
printed version "print"
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN
978-80-905181-1-7
Keywords (in Czech)
Gastroturismus, mák, motivace, Rakousko, zážitkový region
Keywords in English
Culinary tourism, poppy, motivation, Austria, experiential region
Tags
Reviewed
Změněno: 4/6/2013 10:57, Ing. Pavel Attl, Ph.D.