C 2012

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ and Petr STUDNIČKA

Basic information

Original name

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

Name in Czech

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

Name (in English)

Culinary-tourism developement in terms of Austria

Authors

ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ and Petr STUDNIČKA

Edition

Praha, p. 145-157, 13 pp. Food and Gastronomy, 2012

Publisher

Press21 s. r. o.

Other information

Type of outcome

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

printed version "print"

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

ISBN

978-80-905181-1-7

Keywords (in Czech)

Gastroturismus, mák, motivace, Rakousko, zážitkový region

Keywords in English

Culinary tourism, poppy, motivation, Austria, experiential region

Tags

Reviewed
Změněno: 4/6/2013 10:57, Ing. Pavel Attl, Ph.D.