C 2012

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA

Základní údaje

Originální název

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

Název česky

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

Název anglicky

Culinary-tourism developement in terms of Austria

Autoři

ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA

Vydání

Praha, od s. 145-157, 13 s. Food and Gastronomy, 2012

Nakladatel

Press21 s. r. o.

Další údaje

Typ výsledku

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-905181-1-7

Klíčová slova česky

Gastroturismus, mák, motivace, Rakousko, zážitkový region

Klíčová slova anglicky

Culinary tourism, poppy, motivation, Austria, experiential region

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2013 10:57, Ing. Pavel Attl, Ph.D.
Zobrazeno: 27. 12. 2024 11:19