česky | in English
Název anglicky: GENDER STILL DOES MATTER IN THE HOTEL INDUSTRY.
angličtina.
Klíčová slova anglicky: gender equality index, gender pay gap, precarization of work, remuneration inequalities, SIGI, Strategy 2021+
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 1. 2024 20:46.
Název anglicky: The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: AI-generated content; Gastronomy; Hotels; Text elicitation; Tourist information center; Wine-food pairing, Qualitative methodology
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 14. 11. 2024 23:58.
Název anglicky: Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Auchentoshan, Johnnie Walker, Laphroaig, Oban, Talisker
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:01.
Název anglicky: Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:02.
Název česky: Zdobení a servis tartaletek
Název anglicky: Decorating and serving tartlets
RIV: Uspořádání workshopu. angličtina. Česká republika.
Svobodová, Darina (203 Česká republika, garant, domácí) -- Popl Petránková, Lada (203 Česká republika, domácí) -- Vinš, Zbyněk (203 Česká republika, domácí) -- Ulrichová, Anna (203 Česká republika, domácí) -- Ilgüz, Ege (792 Turecko)
Klíčová slova anglicky: Professional workshop; baking; decorating; serving; tartlets
Změnila: Ing. Darina Svobodová, učo 6138. Změněno: 4. 4. 2023 09:21.
Změnila: Ing. Věra Levičková, Ph.D., učo 4137. Změněno: 27. 12. 2023 22:57.
Název česky: Míchání a servis nealkoholických nápojů
Název anglicky: Non-alcoholic cocktails mixing and serving
RIV: Uspořádání workshopu. angličtina. Česká republika.
Svobodová, Darina (203 Česká republika, garant, domácí) -- Ilgüz, Ege (792 Turecko) -- Popl Petránková, Lada (203 Česká republika, domácí) -- Vinš, Zbyněk (203 Česká republika, domácí) -- Ulrichová, Anna (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: Professional workshop; non alcoholic; cocktails; mixing; serving
Změnila: Ing. Darina Svobodová, učo 6138. Změněno: 4. 4. 2023 09:30.
Název anglicky: Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference
angličtina.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 5. 2. 2024 12:38.
Název anglicky: Pairing Rémy Martin Cognac with Finger Food
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: cranberries, lingonberries, muffin, shrimp, venison
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:02.
Název anglicky: Rosé Wines Master Class
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: French market, grape harvest, mechanization, Provence, wine production
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Ruinart Champagne: History and Present
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Blanc de Blancs, Magnum, Rosé, Ruinart de Ruinart
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Cuba, Eminente, Mexico, Molasses, Volcan
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Journey through Scotland: Whiskey Workshop by Michal Marešovský
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Campbeltown, Highland, Islay, Lowland, Speyside
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: gin, rye whisky, single grain, sushi
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Název anglicky: Culinary heritage in the practice
RIV: Uspořádání konference. čeština. Česká republika.
Hán, Jan (203 Česká republika, garant, domácí) -- Vinš, Zbyněk (203 Česká republika, domácí) -- Korbelářová, Irena (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: gastronomy; culinary heritage; tourism
Mezinárodní význam: ano
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 7. 11. 2022 12:07.
Název anglicky: Moët & Chandon Tasting Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Chardonnay, Champagne, Pinot Meunier, Pinot Noir, Vintage
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 6. 2022 17:36.
Název anglicky: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: cultural capital, cyprinus carpio, photo-elicitation, social fields, South Bohemia, traditional gastronomy
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 29. 4. 2023 23:21.
Název anglicky: Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: halibut, praline, wild boar, zucchini
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Název anglicky: Ukrainian Cuisine
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: gastronomy, cuisine, tradition, Ukraine
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:04.
Název česky: Komparace výskytu pouťových a tradičních regionálních pokrmů na českých kulinárních festivalech: terénní studie
Název anglicky: Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Central European cuisine, culinary culture, festival stands, sensory preferences, tastes of dishes
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 25. 2. 2022 11:24.
Název anglicky: Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: forest fauna community; communication; social behaviour; aggression; projective tests; Shinrin-yoku; forest pedagogy
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 4. 2023 00:41.
Název anglicky: Gastronomical treasures of the Czech regions
Klíčová slova anglicky: traditional food, culinary heritage
Recenzováno: ano
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 21. 3. 2022 11:20.
Název anglicky: Map of Culinary Culture of the Czech Lands
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 00:29.
Název anglicky: Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: deep ecology; Arne Næss; value objectivism; forest educator; forest fauna and flora; cooperative models; forest pedagogy; business principles
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.
Název anglicky: The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 11. 2021 23:57.
Název anglicky: The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 22:01.
Název anglicky: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 31. 3. 2022 23:29.
Název anglicky: The freshwater fish in the Czech gastronomy
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Fish, Gastronomy
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 23. 3. 2022 18:55.
Název anglicky: Traditional food in the Czech gastronomy
Klíčová slova anglicky: culinary heritage, traditional food, gastronomy
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 23. 3. 2022 18:53.
Název anglicky: Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.
Název anglicky: Wine Consumers' Preferences: Focus Group for Generation Y
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: habitus, mikulovsko, quality, VOC, znojemsko
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
Název anglicky: Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
angličtina. Belgie.
Klíčová slova anglicky: potato pockets, plum jam, rosehip sauce, venison pâté, wild boar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název anglicky: Tasting of Italian Dishes and Czech Wines in the Style of "Eat, Pray, Love" Film
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: eggplant, mascarpone, parmesan, pasta, pesto
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název anglicky: Herencia de Plata Tasting Workshop: Pairing with Mexican Dishes
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název anglicky: Rémy Martin Cognac Fine Champagne Sensory Workshop: Pairing with Autumn Dishes
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Accord Royal, sawdust smoking, terroir, VSOP, XO
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
angličtina. Austrálie.
Klíčová slova anglicky: Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Czech Republic, Fish Restaurants, Gastronomical Concepts, Just-about-right, Questionnaire, Seafood, Sensory Evaluation
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
Název česky: Traditional Czech cuisine: HTV Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
angličtina. Belgie.
Klíčová slova anglicky: Christmas dishes, Czech beer, Czech cuisine, Easter dishes, Moravian cuisine
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název česky: Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název anglicky: Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Documentation of Culinary Culture and Building a Culinary Corpus at VŠH
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název česky: Vliv paradigmatických posunů v zemědělství na vinnou produkci a rozvoj vinařských regionů: přehledová studie
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: consumer, European wine, globalization, protected designation of origin, regional development, terroir, tourism, wine market organization, wine regions
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: filled turkey, Jeropiga, mince pie, Ruby port, Tawny port, vegetable consommé
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Easter Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Lamb meat, nettle soup, stuffing, sweat bread, wine food pairing, yeanling meat
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Fish, Culture and Culinary Art – Relation to Local Communities and Potential for Regional Development: Review Study
Sociologie, demografie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: culinary identity, environment, gastronomy, national projects, social institutions, sustainable rural development, wine
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:28.
Název česky: Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Pairing of Fish Dishes with Wines from Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Grüner Veltliner, Halászlé soup, marinated salmon, Merlot, Pinot Blanc, smoked trout, tartar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Pairing of Foreign Christmas Dishes with Czech Wines
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Baked Potatoes, Cabernet Sauvignon, Christmas Ham, Gewurztraminer, Meatballs, Sekt, Swedish Gingerbread
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Název česky: Preference odborných pracovníků v gastronomii s ohledem na vliv biosociálních faktorů: senzorické hodnocení tradičních českých utopenců
Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: biosocial factors, Czech pickled sausage, hedonic evaluation, traditional speciality guaranteed
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 26. 9. 2016 12:04.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: kuchařské recepty, gastronomie, zbožíznalství
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 26. 9. 2016 11:34.
Název anglicky: Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Ekonomie. čeština. Česká republika.
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 3. 10. 2016 12:27.
Název anglicky: Evaluation of Sausages
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Název anglicky: Autumn Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Jam pirog, leek cream, venison, wine food pairing
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Název anglicky: Christmas Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Carp and salad, fish soup, sweet bread, wine food pairing
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Název anglicky: Lecture on the topic Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:30.
Název anglicky: Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:28.
Název česky: expert
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 9. 2015 23:15.
Název česky: Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 9. 2015 22:53.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Hygiena a technologie v gastronomii.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 16. 12. 2015 14:03.
Název česky: VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA
Název anglicky: IMPACT OF WINE GLASS DESIGN ON THE PERCEPTION OF THE QUALITY OF WINE
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Appearance, aroma, design, taste, wine.
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 12. 4. 2015 09:21.
Název česky: Gastronomická sekce při konferenci VŠH
Klíčová slova anglicky: Hygiene, Trends, Gastronomy, Wine, Tee
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 18. 11. 2014 12:43.
Název česky: Brain Food v enogastronomii
Název anglicky: Brain Food and enogastronomy
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Brain Food, avocado, broccoli, blueberries, garlic, red river, chocolate, coffee
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 1. 9. 2013 09:27.
Název česky: Brambory v enogastronomii
Název anglicky: Potatoes - pairing with wine
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 23. 5. 2013 09:14.
Název česky: Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 5. 6. 2013 13:17.
Název česky: Street Food
Název anglicky: Street Food
Hygiena. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Hygiene, Street Food, Trends, gastronomy
Druh účasti: aktivní účast
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 18. 9. 2014 11:20.
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 12. 9. 2013 12:54.
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 9. 9. 2013 14:27.
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 3. 1. 2014 13:33.
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 3. 1. 2014 13:13.
Název česky: Hovězí maso v gastronomii
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 10. 9. 2013 12:38.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 9. 5. 2012 12:32.
Název česky: Červnová harmonie vín a pokrmů
Název anglicky: The harmony of wine and food (June)
Šlechtění rostlin. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 2. 2012 13:59.
Název česky: Gastronomické služby - kulinářství
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 2. 2012 13:33.