Vámi zvolený výběr obsahuje 253 výsledků. Upravit výběr.
Filtrování publikací
-
ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Karolina MACHÁČKOVÁ, Beáta GAVUROVÁ a Anna KUBÁTOVÁ. Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 701–712. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_47.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35028/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Anna ULRICHOVÁ, Václav FIŠER, Jakub HUSÁK a Darina SVOBODOVÁ. Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 105–119. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_8.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35026/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2024, April (04-07). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34645/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed). Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ). Częstochowa: Jan Dlugosz University Publishing House, 2024, April (04-10). ISSN 2545-3211.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34705/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Cusco, Peru: ICMTT24, 2024, roč. 2nd, January (13-01).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34205/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ, Michal LOŠŤÁK a Anna ULRICHOVÁ. The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 39–55. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35025/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia. International Conference on Management, Tourism and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31885/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic. International Conference on Marketing and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33385/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michal MAREŠOVSKÝ. Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31825/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace. Vědecký výbor konference, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33365/cs
-
SVOBODOVÁ, Darina, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Zbyněk VINŠ, Anna ULRICHOVÁ a Ege ILGÜZ. Decorating and serving tartlets. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31725/cs
-
SVOBODOVÁ, Darina. Editorial Board member. Event Management (WOS, SCOPUS), 2023. ISSN 1525-9951.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27485/cs
-
YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL. Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers. Online. In Klaus G Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic. 1st. Prague, Czech Republic: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2023, s. 111-113.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32405/cs
-
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Věra LEVIČKOVÁ. Grender Still does Matler inf the Hotel Industry. TEM JOURNAL. 2023. ISSN 2217-8333.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33885/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33465/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33425/cs
-
FIALA, Jan, Jan HÁN, Jan HUSÁK, Karel CHADT, Štěpán CHALUPA, Jiřina JENČKOVÁ, Martin KOTEK, Michal KOTEK, Martina PERUTKOVÁ, Tomáš PRŮCHA, Lucie ROHLÍKOVÁ, Jakub STEJSKAL a Anna VISVIZI. More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training. In Visvizi, A., Troisi, O., Grimaldi, M. Research and Innovation Forum 2022. RIIFORUM 2022. Springer, Cham, 2023, s. 435-443. ISBN 978-3-031-19559-4. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-3-031-19560-0_35.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31685/cs
-
SVOBODOVÁ, Darina, Ege ILGÜZ, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Non-alcoholic cocktails mixing and serving. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31745/cs
-
VINŠ, Zbyněk. Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34305/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Veselý MICHAL. Párování Rémy Martin Cognac s finger food. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, November (11-27). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33325/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, August (08-12). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32625/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, July (07-20). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32585/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, May (05-26). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31925/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies. Prague, Czech Republic: ICMarkTech´23, 2023, roč. 5th, October (10-02).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32965/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Bogotá, Colombia: ICMTT 2023, 2023, roč. 1st, March (12-03).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31585/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Bogotá, Colombia: ICMTT 2023, 2023, roč. 1st, January (28-01).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/30965/cs
-
BARTOŠ, Samuel a Jiří ZELENÝ. Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects. In ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33445/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA. Vedecká grantová agentúra Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a Slovenskej akadémie vied, Komisia VEGA, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32985/cs
-
SVOBODOVÁ, Darina, Mariann ZISS a Gabriela BEN DAVID. Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31805/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michaela KAPIČKOVÁ. Rosé Wines Master Class. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33485/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Martiník JAN. Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31905/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33245/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA. International Food Marketing Research Symposium 2022 Scientific Committee, 2022 - 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28727/cs
-
SVOBODOVÁ, Darina. Aplikace nástrojů virtuální reality do tréninku komunikačních dovedností pracovníků hotelů za účelem zmírňování obav a rizik spojených s šířením onemocnění COVID-19". 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26905/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Marešovský MICHAL, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Zuzana NEŠETŘILOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ a Veronika FRAŇKOVÁ. Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing. In ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29286/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28726/cs
-
SVOBODOVÁ, Darina. Event management - Stakeholders interests. In International Week IUT Angers/Cholet, France. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28525/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Petr STUDNIČKA a Jan HÁN. Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines. Online. In Klaus Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Texas A&M University, Texas, USA. 1st. San Antonio, Texas: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2022, s. 150-157.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31765/cs
-
BŘEZINOVÁ, Hana a Vladana HORÁKOVÁ. Finanční řízení hotelů. 1st. Praha: Wolters Kluwer, 2022, 288 s. ISBN 978-80-7676-523-8.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31245/cs
-
POULOVÁ, Petra, Martin KOCOUREK, Filip MALÝ, Tomáš KOZEL, Pavel KŘÍŽ, Blanka KLÍMOVÁ, Jan HÁN a Zdeněk ULRYCH. Hotel Process Simulator as a Tool for Increasing the Level of Managerial Skills – An Educational Application. In Auer, M.E., El-Seoud, S.A., Karam, O.H. Artificial Intelligence and Online Engineering. REV 2022. Lecture Notes in Networks and Systems, vol 524. Springer, Cham, 2022, s. 406-412. ISBN 978-3-031-17090-4. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-3-031-17091-1_41.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31645/cs
-
ROHLÍKOVÁ, Lucie, Jan FIALA, Jan HÁN, Jan HUSÁK, Karel CHADT, Štěpán CHALUPA, Jiřina JENČKOVÁ, Martin KOTEK, Milan KOTEK, Martina PERUTKOVÁ, Tomáš PRŮCHA, Jakub STEJSKAL a Anna VISVIZI. Innovating in the Tourism Industry Through Virtual Reality (VR) and Education in the Hotel Business: VR-Enhanced Three-Phase Future Hotel Staff Training. International Journal of Smart Education and Urban Society (IJSEUS). 2022, roč. 13, č. 1, 12 s. ISSN 2574-8254. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.4018/IJSEUS.309955.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31665/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ. Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28405/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace. Ministerstvo kultury ČR, 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27268/cs
-
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA. Kulinární dědictví v praxi. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29126/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ a Zbyněk VINŠ. Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism. Online. In Carvalho, J.V.d., Liberato, P., Peña, A. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 127-137. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284. ISBN 978-981-16-9700-5. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9701-2_11.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28565/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, October (10-16). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28985/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, October (10-08). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28926/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, August (08-26). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28785/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, July (07-23). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28765/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, June (06-14). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28605/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, April (05-07). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28465/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, April (04-06). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28365/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed). The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data. Seoul, South Korea: MMBD2022, 2022, roč. 3rd, March (12-03).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28125/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems (does not allow reviews to be publicly displayed). The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems. Seoul, South Korea: MLIS 2022, 2022, roč. 4th, July (11-07).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28745/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, November (1-4).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29005/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, November (1-4).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28925/cs
-
SVOBODOVÁ, Darina. Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management for young adult practitioners in Hospitality and Gastronomy. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28969/cs
-
HÁN, Jan, Petra POULOVÁ, Tomáš KOZEL, Pavel KŘÍŽ, Filip MALÝ, Jiřina JENČKOVÁ, Martin KOCOUREK a Zdeněk ULRYCH. PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application. In Meen T.-H. 5th IEEE Eurasian Conference on Educational Innovation, ECEI 2022. Institute of Electrical and Electronics Engineers Inc., 2022, s. 221-224. ISBN 978-1-6654-3318-1. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1109/ECEI53102.2022.9829445.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/30265/cs
-
PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ. Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28285/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Specializovaný inventář pro servírování vína. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29145/cs
-
PETRÁNKOVÁ, Lada, Darina SVOBODOVÁ a Natálie SUDOVÁ. Traditional European Desserts. Czech Hospitality and Tourism Papers. 2022, XVIII, Issue 36/2022, s. 39-46. ISSN 2571-0389.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29032/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Ukrajinská kuchyně. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29365/cs
-
HÁN, Jan, Karel CHADT, Lucie ROHLÍKOVÁ, Martin KOTEK a Martin KOCOUREK. Virtuální realita v praxi tréninku pracovníků hotelu. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31626/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů. dTest, 2021 - 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27266/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27525/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, December (08-12). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27707/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, November (12-11). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27645/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, September (30-09). ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Applied Environmental Education and Communication. United States: Taylor & Francis, 2021, December. ISSN 1533-015X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27825/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Applied Environmental Education and Communication. United States: Taylor & Francis, 2021, September. ISSN 1533-015X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27305/cs
-
HÁN, Jan, Zdeněk ULRYCH, Martin PETŘÍČEK, Jiřina JENČKOVÁ, Petr HUMPOLÍČEK, Petra POULOVÁ a Zuzana TUČKOVÁ. Procesní řízení hotelů. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27725/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠ. Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. Online. In Abreu A., Liberato D., González E.A., Garcia Ojeda J.C. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2021, s. 421-433. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209. ISBN 978-981-334-259-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-33-4260-6_36.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26005/cs
-
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Irena KORLEBÁŘOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ a Jiří ZELENÝ. Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty. 1. vyd. Opava - Praha: Slezská univerzita v Opavě, 2021, 257 s. ISBN 978-80-7568-463-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28585/cs
-
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP. Sladkovodní ryba v české gastronomii. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27026/cs
-
HÁN, Jan a Zbyněk VINŠ. Tradiční pokrmy v české gastronomii. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27727/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Autentická vína v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26105/cs
-
HÁN, Jan, Martin PETŘÍČEK a Štěpán CHALUPA. Business Process Management Approach in the Hospitality Industry. In Huub Ruël, Angelique Lombarts. Sustainable Hospitality Management: Designing Meaningful Encounters with Talent and Technology. First edition. UK: Emerald Publishing Limited, 2020, s. 167-182. Advanced Series in Management. ISBN 978-1-83909-266-4. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1108/S1877-636120200000024011.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26025/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce. COT CELÝ O TURISMU. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2020, roč. 2020, červen, s. 52-52. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25445/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně. Online. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2020, roč. 2020, 3/2020, s. 38.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25225/cs
-
PETRÁNKOVÁ, Lada. Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí. C.O.T. business, Praha, C.O.T. media, s. r. o. 2020. 2020, roč. 2020, 04/2020, s. 16. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25165/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Lucie PLZÁKOVÁ, Jan HÁN a Kašpar JAN. “Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, 2020, roč. 22, č. 1, s. 1-26. ISSN 1126-1668. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3280/ecag1-2020oa10067.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25585/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences Editorial Board, 2020 - 2024. ISSN 1337-0960.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24865/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Preference konzumentů vína: focus group generace Y. 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25245/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2020, roč. 2020, č. 11, s. 16-16.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26065/cs
-
PROCHÁZKOVÁ, Klára a Jiří ZELENÝ. Rum and its Position on the Czech Spirit Market. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2020, roč. 16, č. 33, s. 28-37. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25485/cs
-
HÁN, Jan a Martin PETŘÍČEK. Business Process Management approach in the hospitality industry. In International Hospitality Management Symposium 2019. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23085/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ. Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23365/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23765/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine. In The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23885/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23785/cs
-
VINŠ, Zbyněk, Zuzana NEŠETŘILOVÁ a Jiří ZELENÝ. Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat". 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23265/cs
-
HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24745/cs
-
POULOVÁ, Petra, Miloslava ČERNÁ, Jana HAMTILOVÁ, Filip MALÝ, Tomáš KOZEL, Pavel KŘÍŽ, Jan HÁN a Zdeněk ULRYCH. Hotel Process Simulator. Cham: Springer, 2019, s. 128-136. ISBN 978-3-030-21561-3. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-3-030-21562-0_11.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23865/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27265/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu. In EUE10E Jakost a zpeněžování zemědělských komodit, Katedra obchodu a financí, ČZU. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24565/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka a Karolína MACHÁČKOVÁ. LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC. Online. In Institute of Hospitality Management in Prague 8. 11th International Conference Proceedings, Hospitality, Tourism and Education, Prague 2019. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague 8, 2019, s. 119 - 126. ISBN 978-80-87411-87-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24345/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Možnosti občerstvení na cyklostezce z Prahy-Braníka na Zbraslav. Online. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2019, roč. 3- 2019, Březen 2019, s. 22.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23025/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL, Ivo STRAKA, Karel CHADT, Blanka ZIMÁKOVÁ, Lucie PLZÁKOVÁ a Anna DOLEŽÁLKOVÁ. Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže. 1. vyd. Praha, 2019, 63 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24025/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Pokročilý servis vína a komunikace s hostem. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23065/cs
-
ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study. 1. vyd. Praha: The Institute of Hospitality Management In Prague, 2019, s. 127-139, 141 s. ISBN 978-80-87411-87-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24327/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? In Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22605/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24205/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Kristína BEDNÁROVÁ. Reverse Osmosis Water-Based Beverages as a Product Innovation in Gastronomic Facilities: Expert Panelists’ Sensory Evaluation and Generation Y Consumers’ Attitudes. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, 2019, roč. 21, č. 1, s. 49-72. ISSN 1126-1668. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3280/ECAG2019-001004.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22685/cs
-
HÁN, Jan. Rodiny s dětmi očima hoteliérů. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2019, roč. 5/2019, s. 18-18. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23485/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2019, roč. 2019, č. 07, s. HORECA & MICE, 1 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23945/cs
-
HÁN, Jan. The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings. Online. Prague: Institute of Hospitality Management in Prague, 2019, s. 25-33. ISBN 978-80-87411-87-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24725/cs
-
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22085/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Cena děkana za nejlepší publikační výstupy doktorandů PEF za rok 2017. Provozně ekonomická fakulta: Česká zemědělská univerzita v Praze, 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20569/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Irena ZELENÁ. Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2018, roč. 13, č. 29, s. 3-22. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20745/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21165/cs
-
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21645/cs
-
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN. Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21525/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Etiketa nápojové gastronomie. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22045/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste. COT. Praha 3: C.O.T. media s.r.o., 2018, září 2018, září, s. 64.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21365/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study. Online. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2018, s. 187-197. ISBN 978-80-87411-93-3.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21605/cs
-
HÁN, Jan. International Hospitality Management. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22185/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Konferenční přednáška na téma A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. In Konference Think Together 2018 České zemědělské univerzity v Praze. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20605/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Barbora DVORNÍKOVÁ. Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice. In Konference Think Together 2018 České zemědělské univerzity v Praze. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20606/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2018, roč. 14, č. 30, 12 s. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22425/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Specifika stravování v lázních. COT. PRAHA 3: C.O.T. media s.r.o., 2018, roč. 2018, duben, s. 27.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20845/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. Journal of International Food & Agribusiness Marketing (SCOPUS). Philadelphia: Taylor & Francis Group, LLC, 2017, roč. 29, č. 2, s. 109-119. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1080/08974438.2016.1266568.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18405/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena, Jan HÁN a Štěpán CHALUPA. Analýza tržního chování a inovace marketingové strategie dvou hotelů v oblasti Národního parku Šumava. Praha: GSI hotely, s.r.o., 2017, 50 s. 1.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19525/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA. Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád. Černé ovce - Česká televize, 2017 - 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20146/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kolových nápojů. MF Dnes, MAFRA a.s., 2017 - 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20165/cs
-
HÁN, Jan. Člen zkušební komise doktorského studijního oboru. Zkušební komise pro vykonání obhajoby disertační práce na Univerzitě obrany, 2017 - 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19286/cs
-
HÁN, Jan a Zdeněk ULRYCH. MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING. první. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2017, s. 38-46. ISBN 978-80-87411-99-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19845/cs
-
HÁN, Jan. Modelování a simulace procesů v hotelnictví a gastronomii. COT. Praha: C.O.T. media, s.r.o., 2017, 7/8, s. 56. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19385/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18845/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách. COT. C.O.T. media, s.r.o., Praha 3: C.O.T. media, s.r.o., 2017, roč. 05/2017, květen, s. 70.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19005/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2017, s. 204-213, 9 s. ISBN 978-80-87411-99-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19865/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match. 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18465/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny. 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20265/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Stravovací a ubytovací služby pro cyklisty. COT. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o., 2017, roč. 09/2017, 09/ 2017, s. 61. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19685/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Víno, etiketa a společnost. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18825/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Víno jako kulturní artefakt. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20225/cs
-
HÁN, Jan a Štěpán CHALUPA. Aktuální trendy online marketingu. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17165/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Catering, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 24. ISBN 978-80-87411-78-0.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17666/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Děti v restauračním podniku. COT business. Táboritská 23/1000, Praha 3: C.O.T. media, s.r.o., 2016, září 2016, s. 32-33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17225/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava, Josef VLČEK, Jana KALABISOVÁ a Petr STUDNIČKA. Dirty money as a part of legal economy. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: VŠH Praha, 2016, roč. 26/2016, s. 3-20, 17 s. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16488/cs
-
VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ. Editorství odborné knihy. Praha: Profi Press s.r.o., 2016, 284 s. ISBN 978-80-86726-73-1.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17226/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. EET - Elektronická evidence tržeb. In Ing. Radka Balakovská. Sborník recenzovaných příspěvků mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, s. 298 - 304. ISBN 978-80-87411-75-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17645/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Enoturismus - významná forma cestovního ruchu. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2016, roč. 2016, červenec/srpen, s. 9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16925/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. In International Food Marketing Research Symposium, Bologna, Italy. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17726/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 31. ISBN 978-80-87411-76-6.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17646/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 2016, 31 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16985/cs
-
HÁN, Jan. Gastronomie doby Karla IV. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17671/cs
-
VINŠ, Zbyněk. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17285/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, Katedra arts managementu, VŠE. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17145/cs
-
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Hodnocení uzenářských výrobků. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17586/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28165/cs
-
HÁN, Jan, Petr STUDNIČKA, Veronika STUDNIČKOVÁ, Jiří JINDRA a Jan MÁČE. Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17670/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava, Alena KAŠPÁRKOVÁ a Radim PEKAŘ. Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2016, s. 7 - 14, 306 s. ISBN 978-80-87411-75-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17486/cs
-
HÁN, Jan. Modelování a simulace podnikových procesů v hotelnictví. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16586/cs
-
PETŘÍČEK, Martin a Martina SOCHŮRKOVÁ. MOŽNOSTI VYUŽITÍ SIMULACE MONTE CARLO V REVENUE MANAGEMENTU PRO PŘÍPRAVU STUDENTŮ OBORU HOTELNICTVÍ. Media4u Magazine. Praha, 2016, roč. 13. ročník, 1/2016, s. 33-37. ISSN 1214-9187.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16266/cs
-
SOCHŮRKOVÁ, Martina. Organizace sportovních akcí - triathlon. In C.O.T. business. Praha: C.O.T. business, 2016, s. 14-14. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16605/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Jan HÁN. Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17865/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Anna KUBÁTOVÁ. Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, s. 280-297. ISBN 978-80-87411-75-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17465/cs
-
HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA. Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad. 1st ed. Kazan: Pechat-Servise XXI vek, 2016, s. 303-326. ISBN 978-5-91838-078-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16145/cs
-
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17488/cs
-
HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA. Resort Gastronomy Stand Service Simulation. Praha, 2016, s. 38-46. ISBN 978-80-87411-75-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17668/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 61. ISBN 978-80-87411-77-3.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17665/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava, Jana KALABISOVÁ, Petr STUDNIČKA a Josef VLČEK. Shadow economy in hospitality businesses in Prague. Online. 1. vyd. Lappeenranta: Saimaa University of Applied Sciences, 2016, s. 182 - 191, 9 s. ISBN 978-952-7055-34-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17485/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article. Online. In Tuuli Mirola. Sharing Practices - This is My Story, What is Yours? Saimaa Un. of Applied Sciences, Finland: Saimaan ammattikorkeakoulu, 2016, s. 148-154. ISBN 978-952-7055-34-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17425/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 2016, 37 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16986/cs
-
SOCHŮRKOVÁ, Martina. Studijní opora pro předmět E-business v hotelnictví. Online. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16805/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Trendy a novinky v odvětví MICE. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2016, č. 11, s. 34. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18065/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit. In Konference Think Together 2016 České zemědělské univerzity v Praze. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20566/cs
-
HÁN, Jan, Martina BERÁNEK, Stanislava BELEŠOVÁ, Dan MRKOS, Petr STUDNIČKA a Martina SOCHŮRKOVÁ. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby. 1st ed. Praha: Wolters Kluwer, 2016, 352 s. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie, 2. svazek. ISBN 978-80-7552-253-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16405/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Vývoj business travel ve světě. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2016, roč. 2016, č. 4, 2 s. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16506/cs
-
HÁN, Jan a Veronika STUDNIČKOVÁ. Aktuální témata hotelnictví a cestovního ruchu. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2015, roč. 2015, č. 12, s. 50-52. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15565/cs
-
KLÍMOVÁ, Monika a Stanislava BELEŠOVÁ. Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi. Online. 2015. vyd. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2015, s. 12-21. ISBN 978-80-88064-09-1.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13185/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Budoucnost business travel v hotelnictví. Praha: COT business, 2015, 2 s. 4. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13566/cs
-
VINŠ, Zbyněk. expert. Konkurzní komise pro výběr vedoucího stravovacího zařízení - Ministerstva zemědělství, 2015.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14428/cs
-
VINŠ, Zbyněk. Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015. 2015.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14427/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha. Wine & Delicacies Prague, 2015.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13466/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů. Vysoká škola hotelová v Praze, 2015.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29266/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen. In Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 2015, s. 269 - 279. ISBN 978-80-87411-70-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15186/cs
-
VINŠ, Zbyněk. Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. Svazek 1. Brno: 978-80-7305-765-7, 2015, 107 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15485/cs
-
HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA. System Modelling and Simulation in Hospitality Practice (Case Study). Praha, 2015, s. 69-79. ISBN 978-80-87411-70-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15566/cs
-
PETŘÍČEK, Martin a Martina SOCHŮRKOVÁ. THE USE OF MONTE CARLO SIMULATION IN HOTEL REVENUE MANAGEMENT. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha 8: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o., 2015, s. 18-25. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14286/cs
-
PETŘÍČEK, Martin, Robin KOKLAR a Martina SOCHŮRKOVÁ. Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu. In Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. První. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o., 2015, s. 180 - 187, 280 s. ISBN 978-80-87411-70-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15926/cs
-
HÁN, Jan. Zaměření výzkumu na Vysoké škole hotelové v Praze. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2015. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12925/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání - sklenice poslední obal vína. In 6.mezinárodní vědecká konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12305/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena a Martin MALČÍK. Business Intelligence, Data mining and Eytracking. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11072/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena a Veronika NOVOTNÁ. Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories. In Torsten Brinda. Proceedings of "Key Competencies in Informatics and ICT'"KEYCIT 2014 interntional conference. Postdam Germany: IFIP TC3, 2014, s. NESTRÁNKOVÁNO.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10879/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena, Pavel BROM a Veronika NOVOTNÁ. Detecting disengagement of online students through log files analysis. Fiorenze: Pixel Associazione Culturale, 2014, 6 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10868/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena a Stanislav ZELENDA. Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques. the New Educational Review. Poland, 2014, roč. 2014. ISSN 1732-6729.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10880/cs
-
VINŠ, Zbyněk. Gastronomická sekce při konferenci VŠH. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12545/cs
-
ŽUFAN, Jan, Pavla BUREŠOVÁ a Lucie PLZÁKOVÁ. Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání. 1. vyd. Praha: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Karmelitská 7, Praha 1, 2014, s. 45 - 48.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12025/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Mezinárodní soutěž Grand Prix Austerlitz. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11727/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Ochutnejte Českou republiku. recenzovaný časopis TOP hotelnictví - ISBN: 978-80-89532-17-9. Žilina: MEDIA/ST, s.r.o., Žilina,, 2014, duben 2014, s. str. 15 - 18, str.4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10967/cs
-
KLÍMOVÁ, Monika a Stanislava BELEŠOVÁ. Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky. Praha: VŠH, 2014, s. 179-188. ISBN 978-80-87411-60-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12125/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. In Český Těšín : 2 Theta. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin. 1. vyd. Český Těšín: 2 Theta, 2014, s. 95-121, 14 s. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. ISBN 978-80-86380-71-1.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11826/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena a Pavel BROM. Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories. In Torsten Brinda. Proceedings of "Key Competencies in Informatics and ICT'"KEYCIT 2014 interntional conference. Postdam Germany: IFIP TC3, 2014, s. NESTRÁNKOVÁNO.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10878/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11086/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Víno z pohledu gastronomie. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12045/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla a Pavel PAVLOUŠEK. Vše, co byste měli vědět o víně ... a nemáte se koho zeptat. Praha. Grada Publishing, 2014. ISBN 978-80-247-4351-6. Dostupné z: https://dx.doi.org/.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12605/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla, Blanka ZIMÁKOVÁ, Miroslav ČERTÍK a Jan HÁN. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby. Praha: Wolters Kluwer, 2014, 156 s. první vydání. ISBN 978-80-7478-498-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11505/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Výsledky implementace IPN KA1 - Jak jsme implementovali na VŠH v Praze. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11265/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena, Aude DUFRESNE a Veronika NOVOTNÁ. Assessing affective reactions in hotel booking systems. Online. Malaisie, 2013, 6 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9595/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY. 2013, 49 s. BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY - studijní opora.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9525/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Brain Food v enogastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 3/2013, č. 3, s. 164-165. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/8685/cs
-
HÁN, Jan. Člen habilitační komise FIM UHK. Habilitační komise FIM UHK, 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9766/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Gastronomické služby – servis. 2013, 38 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9527/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/8945/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. JAK PŘIPRAVIT A NABÍDNOUT REGIONÁLNÍ GASTRONOMII. 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10107/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla, Michaela PRUSÍKOVÁ a Jan SODOMA. Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 9 2013, 9 2013, s. 50-51. ISSN 1212-7884. Dostupné z: https://dx.doi.org/.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9445/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 106/5/13, č. 106, s. 278-279. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9225/cs
-
ŽUFAN, Jan, Jan HÁN a Monika KLÍMOVÁ. Kapitoly z personálního a interkulturního managementu. 1. vyd. Wolters Kluwer Česká republika, 2013, 140 s. ISBN 978-80-7478-328-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9885/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike. In Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Sborník recenzovaných příspěvků. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2013, s. 25 - 33, 420 s. ISBN 978-80-87411-53-7.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10205/cs
-
SOCHŮRKOVÁ, Martina a Jan HÁN. Probe into the State od Marketing Systems of Czech Hotel Companies. Czech Hospitality and Tourism Papers. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s.r.o., 2013, roč. 13.12.2013. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10429/cs
-
HÁN, Jan a Jan ŽUFAN. Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality. In CESTOVNÍ RUCH V 21. STOLETÍ. 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9767/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Stravování v letním období. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 7-8 2013. ISSN 1212-7884. Dostupné z: https://dx.doi.org/.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9485/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design. 1. vyd. Praha: VŠH, 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9603/cs
-
VINŠ, Zbyněk. Studijní opora HO 042. 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9666/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Studijní opora HO028 Hotelové služby ubytovací úsek. 1. vyd. Praha: VŠH, 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10306/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Studijní opora HO070 Základy prodeje v hotelnictví. 1. vyd. Praha: VŠH, 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10307/cs
-
SOCHŮRKOVÁ, Martina. Studijní opora pro předmět - Hotelové rezervační a restaurační systémy. 2013.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9519/cs
-
VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ. Vdolkobraní. Vinařský obzor. Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 11/2013, č. 11, s. 531. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10426/cs
-
HÁN, Jan a Zdena LUSTIGOVÁ. Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie. In DANIELOVÁ, L., JANDERKOVÁ, D. , VYLEŤAL, P. , FOLTOVÁ, L. Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2013, s. 161-166. ISBN 978-80-7375-883-7.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10669/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena a A. DUFRESNE. Assesing affective reactions in E-coomerce applications - Single Subject Research Design examples of use. Allin. Jordan, 2012.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7692/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena a A. DUFRESNE. Assesing affective reactions in E-coomerce applications and hotel booking systems. 2012. ISBN 978-80-7248-771-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7691/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii? Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, s. 523. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7825/cs
-
JINDRA, Jiří. člen vědecké rady, Vysoká škola ekonomická, fakulta mezinárodních vztahů. 2012.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6568/cs
-
RYASHKO, Liubov. Dvoustupňový model vysokoškolského studia ve sféře pohostinství a cestovního ruchu v Jekatěrinburgu (Rusko) Problémy přechodu. Media4u Magazine. 2012, 4/2012, s. 81-84. ISSN 1214-9187.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/8345/cs
-
VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ. Hovězí maso v gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 9/12, s. 470-471. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7489/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Inspirace na červen. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 6/2012, s. 343. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7105/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu. In Konkurenceschopnost v cestovním ruchu, gastronomii a hotelnictví. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, s. r. o. Brno, 2012, s. 8-16. ISBN 978-80-87300-18-3.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7643/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Projekt Czech Specials či „Ochutnejte Českou republiku“ v praxi. Czech Hospitality and Tourism Papers. 2012.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6548/cs
-
HÁN, Jan a Alžběta CEDIDLOVÁ. Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2012, roč. 2012, č. 17, s. 55-62. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/8227/cs
-
RYASHKO, Liubov. ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ. In 4. mezinárodní konference celoživotního vzdělávání ICOLLE 2012. 2012, s. 332-337. ISBN 978-80-7375-644-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7465/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava. Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu. 2012.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7645/cs
-
BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT. Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích. Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis. Praha 2, Slezská 32: Výživaservis s.r.o, 2012, roč. 4/2012/67, č. 4, s. 88 -91. ISSN 1211-846X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7267/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla, Lucie PLZÁKOVÁ a Jan ŽUFAN. Vysoká škola hotelová v Praze 8, s.r.o. - ekonomické obory. In NÁRODNÍ KVALIFIKAČNÍ RÁMEC TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ ČESKÉ REPUBLIKY. DÍL 3. Zkušenosti a doporučení. 1. vyd. Praha: MŚMT, 2012, s. 70-72. ISBN 978-80-87601-11-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7813/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha, 2012, roč. 17/2012, č. 17, s. 43-54. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/8268/cs
-
JINDRA, Jiří. Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze). 1. vyd. Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2011, 154 s. ISBN 978-80-87411-12-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6569/cs
-
JINDRA, Jiří. Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit. 2011.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6566/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Czech Specials či "Ochutnejte Českou republiku". In Sborník recenzovaných příspěvků z Mezinárodní vědecké konference "Hotelnictví, turismus a vzdělávání". První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2011, s. 393-399, 401 s. ISBN 978-80-87411-15-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6305/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Červnová harmonie vín a pokrmů. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 2011, 104/2011, s. 332-334. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5741/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Česká kuchyně. 2011.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5786/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomické září. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 104/2011, č. 9, s. 470-471. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5804/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Food & Beverage Management. čtvrté - upravené. Tribun Brno: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2011, 180 s. ISBN 978-80-87411-28-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6547/cs
-
VINŠ, Zbyněk. Gastronomické služby - kulinářství. Praha: VŠH, 2011, 20 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6445/cs
-
JINDRA, Jiří. Potenciální směry výzkumu v hotelnictví. 2011. ISBN 978-80-87411-15-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6572/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Současné styly vín v české gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5743/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena. Studijní opora k předmětu HO111. 2011.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9509/cs
-
JINDRA, Jiří. Vývoj Vysoké školy hotelové v Praze. 2011.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6571/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. článek "Jídelní lístek". In Kolokvium kateder VŠH – sborník. 2010. vyd. Praha, 2010. ISBN 978-80-87411-09-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5784/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení". In Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. borník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. 2010. vyd. Praha: VŠH Praha, 2010. ISBN 978-80-87411-06-3.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5785/cs
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Zobrazeno: 12. 7. 2024 18:35