Vámi zvolený výběr obsahuje 282 výsledků. Upravit výběr.
Filtrování publikací

    2024

    1. ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Karolina MACHÁČKOVÁ, Beáta GAVUROVÁ a Anna KUBÁTOVÁ. Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 701–712. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_47.
    2. LUÍS REIS, José, Jiří ZELENÝ, Beáta GAVUROVÁ a José Paulo MARQUES DOS SANTOS. Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1. Online. 1. vyd. Singapore: Springer Singapore, 2024, 883 s. SIST, volume 386. ISBN 978-981-97-1552-7. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7.
    3. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed). Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ). Częstochowa: Jan Dlugosz University Publishing House, 2024, 2024-04-12. ISSN 2545-3211.
    4. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Cusco, Peru: ICMTT24, 2024, roč. 2nd, 2024-01-13.
    5. STUDNIČKA, Petr, Anna ULRICHOVÁ a Jan HÁN. Workshop pro pedagogy středních odborných škol. 2024.

    2023

    1. ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia. International Conference on Management, Tourism and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.
    2. ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic. International Conference on Marketing and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.
    3. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michal MAREŠOVSKÝ. Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský. 2023.
    4. ZELENÝ, Jiří. Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic. 2023.
    5. SVOBODOVÁ, Darina. Conference presentation: Gastronomic Consumers' Attitudes Toward AI-generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation. In ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies. 2023.
    6. ZELENÝ, Jiří. Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace. Vědecký výbor konference, 2023 - 2023.
    7. SVOBODOVÁ, Darina, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Zbyněk VINŠ, Anna ULRICHOVÁ a Ege ILGÜZ. Decorating and serving tartlets. 2023.
    8. YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL. Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers. Online. In Klaus G Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic. 1st. Prague, Czech Republic: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2023, s. 111-113.
    9. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Věra LEVIČKOVÁ. Grender Still does Matler inf the Hotel Industry. TEM JOURNAL. 2023. ISSN 2217-8333.
    10. ZELENÝ, Jiří. Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.
    11. FIALA, Jan, Jan HÁN, Jan HUSÁK, Karel CHADT, Štěpán CHALUPA, Jiřina JENČKOVÁ, Martin KOTEK, Michal KOTEK, Martina PERUTKOVÁ, Tomáš PRŮCHA, Lucie ROHLÍKOVÁ, Jakub STEJSKAL a Anna VISVIZI. More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training. In Visvizi, A., Troisi, O., Grimaldi, M. Research and Innovation Forum 2022. RIIFORUM 2022. Springer, Cham, 2023, s. 435-443. ISBN 978-3-031-19559-4. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-3-031-19560-0_35.
    12. SVOBODOVÁ, Darina, Ege ILGÜZ, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Non-alcoholic cocktails mixing and serving. 2023.
    13. ZELENÝ, Jiří. Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.
    14. VINŠ, Zbyněk. Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference. 2023.
    15. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Veselý MICHAL. Párování Rémy Martin Cognac s finger food. 2023.
    16. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, 2023-11-26. ISSN 0195-6663.
    17. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, 2023-07-20. ISSN 0195-6663.
    18. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies. Prague, Czech Republic: ICMarkTech´23, 2023, roč. 5th, 2023-10-03.
    19. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies. Prague, Czech Republic: ICMarkTech´23, 2023, roč. 5th, 2023-10-02.
    20. SVOBODOVÁ, Darina, Mariann ZISS a Gabriela BEN DAVID. Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy. 2023.
    21. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michaela KAPIČKOVÁ. Rosé Wines Master Class. 2023.
    22. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Zázvorková MARKÉTA. Ruinart Champagne: historie a současnost. 2023.
    23. ZELENÝ, Jiří. Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2023.
    24. ZELENÝ, Jiří. Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project. Česká zemědělská univerzita v Praze, 2023.
    25. ZELENÝ, Jiří. Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext. University College Prague, 2023.

    2022

    1. ZELENÝ, Jiří, Marešovský MICHAL, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Zuzana NEŠETŘILOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ a Veronika FRAŇKOVÁ. Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský. 2022.
    2. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing. In ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies. 2022.
    3. ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain. 2022.
    4. ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA. 2022.
    5. SVOBODOVÁ, Darina. Digital Nomadism - Implemented policies. In Digital Nomadism - Implemented policies. 2022. vyd. Prague University of Economics and Busin: Oeconomica Publishing House, Prague University of Economics and Business, 2022, s. 89-97. ISBN 978-80-245-2454-2. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.18267/pr.2022.kre.2454.9.
    6. SVOBODOVÁ, Darina. Event management - Stakeholders interests. In International Week IUT Angers/Cholet, France. 2022.
    7. ROHLÍKOVÁ, Lucie, Jan FIALA, Jan HÁN, Jan HUSÁK, Karel CHADT, Štěpán CHALUPA, Jiřina JENČKOVÁ, Martin KOTEK, Milan KOTEK, Martina PERUTKOVÁ, Tomáš PRŮCHA, Jakub STEJSKAL a Anna VISVIZI. Innovating in the Tourism Industry Through Virtual Reality (VR) and Education in the Hotel Business: VR-Enhanced Three-Phase Future Hotel Staff Training. International Journal of Smart Education and Urban Society (IJSEUS). 2022, roč. 13, č. 1, 12 s. ISSN 2574-8254. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.4018/IJSEUS.309955.
    8. ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ. Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop. 2022.
    9. ZELENÝ, Jiří. Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace. Ministerstvo kultury ČR, 2022.
    10. HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA. Kulinární dědictví v praxi. 2022.
    11. ZELENÝ, Jiří, Zázvorsková MARKÉTA, Zbyněk VINŠ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ, Jakub SLÁNSKÝ a Veronika FRAŇKOVÁ. Moët & Chandon Tasting Workshop. 2022.
    12. ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ a Zbyněk VINŠ. Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism. Online. In Carvalho, J.V.d., Liberato, P., Peña, A. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 127-137. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284. ISBN 978-981-16-9700-5. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9701-2_11.
    13. SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop. 2022.
    14. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-11-12. ISSN 0195-6663.
    15. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-10-16. ISSN 0195-6663.
    16. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-10-08. ISSN 0195-6663.
    17. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-08-26. ISSN 0195-6663.
    18. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-07-23. ISSN 0195-6663.
    19. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-04-06. ISSN 0195-6663.
    20. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems (does not allow reviews to be publicly displayed). The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems. Seoul, South Korea: MLIS 2022, 2022, roč. 4th, 2022-07-11.
    21. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, 2022-10-18.
    22. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, 2022-10-03.
    23. HÁN, Jan, Petra POULOVÁ, Tomáš KOZEL, Pavel KŘÍŽ, Filip MALÝ, Jiřina JENČKOVÁ, Martin KOCOUREK a Zdeněk ULRYCH. PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application. In Meen T.-H. 5th IEEE Eurasian Conference on Educational Innovation, ECEI 2022. Institute of Electrical and Electronics Engineers Inc., 2022, s. 221-224. ISBN 978-1-6654-3318-1. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1109/ECEI53102.2022.9829445.
    24. ZELENÝ, Jiří. Specializovaný inventář pro servírování vína. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.
    25. PETRÁNKOVÁ, Lada, Darina SVOBODOVÁ a Natálie SUDOVÁ. Traditional European Desserts. Czech Hospitality and Tourism Papers. 2022, XVIII, Issue 36/2022, s. 39-46. ISSN 2571-0389.
    26. STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Ukrajinská kuchyně. 2022.
    27. ZELENÝ, Jiří. Úloha bitters v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.

    2021

    1. ZELENÝ, Jiří. Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů. Ministerstvo kultury ČR, 2021.
    2. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines. In ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies. 2021.
    3. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2021. 2021.
    4. ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů. dTest, 2021 - 2021.
    5. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Roman DUDÍK, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ, Zbyněk VINŠ a Marcel RIEDL. Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach. International Journal of Environmental Research and Public Health. Basel, Švýcarsko: MDPI, 2021, roč. 18, č. 11, 20 s. ISSN 1660-4601. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/ijerph18115725.
    6. HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ, Marta KONDROVÁ, Jaromír FIALA a Josef NEJDL. Gastronomické poklady českých zemí. první. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2021.
    7. HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Mapa kulinární kultury českých zemí. 2021.
    8. ZELENÝ, Jiří. Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii. 2021.
    9. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem. Sustainability. Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 9, s. 1-18. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13095306.
    10. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly. 2021.
    11. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, 2021-09-30. ISSN 0195-6663.
    12. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Applied Environmental Education and Communication. United States: Taylor & Francis, 2021, 2021-09-09. ISSN 1533-015X.
    13. SVOBODOVÁ, Darina. Pro a proti firemních večírků. COT media – COT Business. 2021. ISSN 1212-4281.
    14. HÁN, Jan, Zdeněk ULRYCH, Martin PETŘÍČEK, Jiřina JENČKOVÁ, Petr HUMPOLÍČEK, Petra POULOVÁ a Zuzana TUČKOVÁ. Procesní řízení hotelů. 2021.
    15. HÁN, Jan, Zdeněk ULRYCH, Jiřina JENČKOVÁ, Petra POULOVÁ, Tomáš KOZEL, Pavel KŘÍŽ, Filip MALÝ a Jan MÁČE. Procesní simulátor hotelu. 2021.
    16. ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠ. Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. Online. In Abreu A., Liberato D., González E.A., Garcia Ojeda J.C. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2021, s. 421-433. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209. ISBN 978-981-334-259-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-33-4260-6_36.
    17. DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Irena KORLEBÁŘOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ a Jiří ZELENÝ. Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty. 1. vyd. Opava - Praha: Slezská univerzita v Opavě, 2021, 257 s. ISBN 978-80-7568-463-9.
    18. ZELENÝ, Jiří. Specifika použití vinných sklenic. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2021.
    19. HÁN, Jan a Zbyněk VINŠ. Tradiční pokrmy v české gastronomii. 2021.

    2020

    1. ZELENÝ, Jiří. Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce. COT CELÝ O TURISMU. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2020, roč. 2020, červen, s. 52-52. ISSN 1212-4281.
    2. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2020. 2020.
    3. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně. Online. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2020, roč. 2020, 3/2020, s. 38.
    4. HÁN, Jan. Český simulátor hotelu experimentuje s různými prodejními strategiemi. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2020, roč. 2020, č. 9, s. 14-14. ISSN 1212-4281.
    5. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ a Martin POP. Earth literacy and Deep ecology principles in innovative pedagogy context and attitudes of teachers in the postcommunist country. Psychology and Education. USA, OH: Psychology And Education, 2020, roč. 57, č. 7, s. 525-530. ISSN 0033-3077. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.17762/pae.v57i7.82.
    6. PETRÁNKOVÁ, Lada. Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí. C.O.T. business, Praha, C.O.T. media, s. r. o. 2020. 2020, roč. 2020, 04/2020, s. 16. ISSN 1212-4281.
    7. ZELENÝ, Jiří. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences Editorial Board, 2020 - 2024. ISSN 1337-0960.
    8. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Preference konzumentů vína: focus group generace Y. 2020.
    9. ZELENÝ, Jiří. Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2020, roč. 2020, č. 11, s. 16-16.
    10. PROCHÁZKOVÁ, Klára a Jiří ZELENÝ. Rum and its Position on the Czech Spirit Market. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2020, roč. 16, č. 33, s. 28-37. ISSN 1801-1535.
    11. HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ. Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska. 2020.

    2019

    1. ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ. Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines. 2019.
    2. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine. In The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria. 2019.
    3. HÁN, Jan. Člen komise pro státní doktorskou zkoušku. Komise pro státní doktorskou zkoušku Ing. Štěpána Chalupy na FIM UHK, 2019 - 2019.
    4. VINŠ, Zbyněk, Zuzana NEŠETŘILOVÁ a Jiří ZELENÝ. Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat". 2019.
    5. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ, Petr STUDNIČKA a Irena KORBELÁŘOVÁ. Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. Online. In Mark Lang. International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia. 1st. Sippy Downs: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019, s. 133-137.
    6. ZELENÝ, Jiří. Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny. In 11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze. 2019.
    7. ZELENÝ, Jiří. Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019. 2019.
    8. ZELENÝ, Jiří. Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu. In EUE10E Jakost a zpeněžování zemědělských komodit, Katedra obchodu a financí, ČZU. 2019.
    9. ZIMÁKOVÁ, Blanka a Karolína MACHÁČKOVÁ. LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC. Online. In Institute of Hospitality Management in Prague 8. 11th International Conference Proceedings, Hospitality, Tourism and Education, Prague 2019. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague 8, 2019, s. 119 - 126. ISBN 978-80-87411-87-2.
    10. ZELENÝ, Jiří, Martin FALK a Michal LOŠŤÁK. Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine. Online. In The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria, 2019. Economics Dept, New York University, NY: AAWE, American Association of Wine Economists, 2019, 6 s.
    11. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Možnosti občerstvení na cyklostezce z Prahy-Braníka na Zbraslav. Online. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2019, roč. 3- 2019, Březen 2019, s. 22.
    12. STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL, Ivo STRAKA, Karel CHADT, Blanka ZIMÁKOVÁ, Lucie PLZÁKOVÁ a Anna DOLEŽÁLKOVÁ. Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže. 1. vyd. Praha, 2019, 63 s.
    13. ZELENÝ, Jiří. Pokročilý servis vína a komunikace s hostem. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.
    14. ZELENÝ, Jiří. Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? In Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze. 2019.
    15. ZELENÝ, Jiří. Problematika šumivých vín v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.
    16. ZELENÝ, Jiří a Kristína BEDNÁROVÁ. Reverse Osmosis Water-Based Beverages as a Product Innovation in Gastronomic Facilities: Expert Panelists’ Sensory Evaluation and Generation Y Consumers’ Attitudes. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, 2019, roč. 21, č. 1, s. 49-72. ISSN 1126-1668. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3280/ECAG2019-001004.
    17. HÁN, Jan. Rodiny s dětmi očima hoteliérů. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2019, roč. 5/2019, s. 18-18. ISSN 1212-4281.
    18. ZELENÝ, Jiří. Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2019, roč. 2019, č. 07, s. HORECA & MICE, 1 s.
    19. ZELENÝ, Jiří. Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta, Katedra humanitních věd, 2019, 68 s.
    20. HÁN, Jan. The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings. Online. Prague: Institute of Hospitality Management in Prague, 2019, s. 25-33. ISBN 978-80-87411-87-2.
    21. ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Tradiční česká kuchyně: HTV workshop. 2019.
    22. VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ. Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity. 2019.

    2018

    1. VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme. 2018.
    2. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom. 2018.
    3. VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? 2018.
    4. ZELENÝ, Jiří. Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching. In SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA. 2018.
    5. VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN. Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH. 2018.
    6. ZELENÝ, Jiří. Enogastronomie a její sociální kontext. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2018.
    7. ZELENÝ, Jiří. Etiketa nápojové gastronomie. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2018.
    8. BEDNÁROVÁ, Kristína a Jiří ZELENÝ. Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom. 2018.
    9. ZELENÝ, Jiří, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study. Online. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2018, s. 187-197. ISBN 978-80-87411-93-3.
    10. HÁN, Jan. International Hospitality Management. 2018.
    11. ZELENÝ, Jiří a Barbora DVORNÍKOVÁ. Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice. In Konference Think Together 2018 České zemědělské univerzity v Praze. 2018.
    12. GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine. 2018.
    13. ZELENÝ, Jiří. Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2018, roč. 14, č. 30, 12 s. ISSN 1801-1535.
    14. ZELENÝ, Jiří. Sustainable Agriculture and Rural Development (SARUD): Erasmus+ KA2 project. Česká zemědělská univerzita v Praze, 2018.

    2017

    1. HÁN, Jan. Aktuální potíže se získáváním a motivací zaměstnanců hotelů předmětem diskusí odborné konference VŠH. COT. Praha: C.O.T. media, s.r.o., 2017, roč. 12/2017, č. 11, s. 76-77. ISSN 1212-4281.
    2. LUSTIGOVÁ, Zdena, Jan HÁN a Štěpán CHALUPA. Analýza tržního chování a inovace marketingové strategie dvou hotelů v oblasti Národního parku Šumava. Praha: GSI hotely, s.r.o., 2017, 50 s. 1.
    3. ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA. Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád. Černé ovce - Česká televize, 2017 - 2017.
    4. ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kolových nápojů. MF Dnes, MAFRA a.s., 2017 - 2017.
    5. HÁN, Jan. Člen zkušební komise doktorského studijního oboru. Zkušební komise pro vykonání obhajoby disertační práce na Univerzitě obrany, 2017 - 2017.
    6. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků. In Ing. Radka Balakovská. Sborník recenzovaných příspěvků z Mezinárovní vědecké konference HOTELNICTVÍ, TURISMUS A VZDĚLÁVÁNÍ, Praha 2017. První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2017, s. 214 - 222. ISBN 978-80-87411-99-5.
    7. HÁN, Jan a Zdeněk ULRYCH. MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING. první. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2017, s. 38-46. ISBN 978-80-87411-99-5.
    8. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2017.
    9. ZELENÝ, Jiří. Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie. In Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze. 2017.
    10. BELEŠOVÁ, Stanislava. Prejavy tieňovej ekonomiky v pracovno-právnych vzťahoch v podnikoch ubytovacích a stravovacích služieb. Online. 2. vyd. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, 2017, s. 23-30, 6 s. ISSN 2464-6040.
    11. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách. COT. C.O.T. media, s.r.o., Praha 3: C.O.T. media, s.r.o., 2017, roč. 05/2017, květen, s. 70.
    12. ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match. 2017.
    13. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Dominika KEČKEŠOVÁ. Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí. 2017.
    14. ZIMÁKOVÁ, Blanka, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny. 2017.
    15. VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ. The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2017, roč. 13, č. 28, s. 28-45. ISSN 1801-1535.
    16. ZELENÝ, Jiří. Víno jako kulturní artefakt. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2017.

    2016

    1. HÁN, Jan a Štěpán CHALUPA. Aktuální trendy online marketingu. 2016.
    2. BELEŠOVÁ, Stanislava a Monika KLÍMOVÁ. Analýza možností využití náboženských památek ve Staré Boleslavi v cestovním ruchu. Online. In Aktuální problémy cestovního ruchu. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2016, 10 s.
    3. ZELENÝ, Jiří. Conference Presentation: A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. In International Food Marketing Research Symposium Conference at Alma Mater Studiorum Universita di Bologna. 2016.
    4. HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA. DATA MINING IN HOSPITALITY. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2016. ISBN 978-80-7510-203-4.
    5. BELEŠOVÁ, Stanislava, Josef VLČEK, Jana KALABISOVÁ a Petr STUDNIČKA. Dirty money as a part of legal economy. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: VŠH Praha, 2016, roč. 26/2016, s. 3-20, 17 s. ISSN 1801-1535.
    6. VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ. Editorství odborné knihy. Praha: Profi Press s.r.o., 2016, 284 s. ISBN 978-80-86726-73-1.
    7. ZIMÁKOVÁ, Blanka. EET - Elektronická evidence tržeb. In Ing. Radka Balakovská. Sborník recenzovaných příspěvků mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, s. 298 - 304. ISBN 978-80-87411-75-9.
    8. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 2016, 31 s.
    9. HÁN, Jan. Gastronomie doby Karla IV. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu. 2016.
    10. VINŠ, Zbyněk. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu. 2016.
    11. HÁN, Jan, Petr STUDNIČKA, Veronika STUDNIČKOVÁ, Jiří JINDRA a Jan MÁČE. Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016. 2016.
    12. BELEŠOVÁ, Stanislava, Alena KAŠPÁRKOVÁ a Radim PEKAŘ. Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2016, s. 7 - 14, 306 s. ISBN 978-80-87411-75-9.
    13. PETŘÍČEK, Martin a Martina SOCHŮRKOVÁ. MOŽNOSTI VYUŽITÍ SIMULACE MONTE CARLO V REVENUE MANAGEMENTU PRO PŘÍPRAVU STUDENTŮ OBORU HOTELNICTVÍ. Media4u Magazine. Praha, 2016, roč. 13. ročník, 1/2016, s. 33-37. ISSN 1214-9187.
    14. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Jan HÁN. Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2016.
    15. ZELENÝ, Jiří a Anna KUBÁTOVÁ. Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, s. 280-297. ISBN 978-80-87411-75-9.
    16. HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA. Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad. 1st ed. Kazan: Pechat-Servise XXI vek, 2016, s. 303-326. ISBN 978-5-91838-078-9.
    17. VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy. 2016.
    18. HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA. Resort Gastronomy Stand Service Simulation. Praha, 2016, s. 38-46. ISBN 978-80-87411-75-9.
    19. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 61. ISBN 978-80-87411-77-3.
    20. BELEŠOVÁ, Stanislava, Jana KALABISOVÁ, Petr STUDNIČKA a Josef VLČEK. Shadow economy in hospitality businesses in Prague. Online. 1. vyd. Lappeenranta: Saimaa University of Applied Sciences, 2016, s. 182 - 191, 9 s. ISBN 978-952-7055-34-2.
    21. ZELENÝ, Jiří. Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article. Online. In Tuuli Mirola. Sharing Practices - This is My Story, What is Yours? Saimaa Un. of Applied Sciences, Finland: Saimaan ammattikorkeakoulu, 2016, s. 148-154. ISBN 978-952-7055-34-2.
    22. KALABISOVÁ, Jana, Josef VLČEK, Stanislava BELEŠOVÁ a Petr STUDNIČKA. Šetření výskytu a příjmů z aktivit stínové ekonomiky. 1. vyd. Hradec Králové: Gaudeamus, 2016, s. 110-117, 232 s. ISSN 2464-6032.
    23. ZELENÝ, Jiří. Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland. In International Week, Saimaa University of Applied Sciences, Finland. 2016.
    24. BELEŠOVÁ, Stanislava. Trendy a novinky v odvětví MICE. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2016, č. 11, s. 34. ISSN 1212-4281.
    25. ZELENÝ, Jiří. Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit. In Konference Think Together 2016 České zemědělské univerzity v Praze. 2016.
    26. HÁN, Jan, Martina BERÁNEK, Stanislava BELEŠOVÁ, Dan MRKOS, Petr STUDNIČKA a Martina SOCHŮRKOVÁ. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby. 1st ed. Praha: Wolters Kluwer, 2016, 352 s. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie, 2. svazek. ISBN 978-80-7552-253-5.
    27. BELEŠOVÁ, Stanislava. Vývoj business travel ve světě. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2016, roč. 2016, č. 4, 2 s. ISSN 1212-4281.
    28. BELEŠOVÁ, Stanislava. 10. Řízení kvality v hotelovém provozu. In Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. 1. vyd. Praha: Wolters Kluwer, 2016, s. 238 - 264. ISBN 978-80-7552-253-5.
    29. BELEŠOVÁ, Stanislava. 4. Služby ubytovacích zařízení. In Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. 1. vyd. Praha: Wolters Kluwer, 2016, s. 67 - 103. ISBN 978-80-7552-253-5.

    2015

    1. HÁN, Jan a Veronika STUDNIČKOVÁ. Aktuální témata hotelnictví a cestovního ruchu. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2015, roč. 2015, č. 12, s. 50-52. ISSN 1212-4281.
    2. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Alergeny v nabídce pokrmů a nápojů. COT BUSINESS. Praha: C.O.T. media, s.r.o., 2015, roč. 11/2015, č. 11, s. 41.
    3. KLÍMOVÁ, Monika a Stanislava BELEŠOVÁ. Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi. Online. 2015. vyd. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2015, s. 12-21. ISBN 978-80-88064-09-1.
    4. BELEŠOVÁ, Stanislava a Sabina HOŘEJŠÍ. Aplikace ekologických prvků v hotelech v České republice. In Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 7 ročník vědecké konference. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2015, s. 25-34, 9 s. ISBN 978-80-87411-70-4.
    5. BELEŠOVÁ, Stanislava. Budoucnost business travel v hotelnictví. Praha: COT business, 2015, 2 s. 4. ISSN 1212-4281.
    6. VINŠ, Zbyněk. expert. Konkurzní komise pro výběr vedoucího stravovacího zařízení - Ministerstva zemědělství, 2015.
    7. HÁN, Jan. Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2015. 2015.
    8. SOCHŮRKOVÁ, Martina. Informační a komunikační technologie v hotelnictví. In C.O.T. business. Praha: C.O.T. business, 2015, s. 22-22. ISSN 1212-4281.
    9. ZELENÝ, Jiří. Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2015, s. 256-268. ISBN 978-80-87411-70-4.
    10. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno. 2015.
    11. VINŠ, Zbyněk. Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015. 2015.
    12. BUREŠOVÁ, Pavla. Mezinárodní soutěž vín Meditrina. 2015.
    13. ZELENÝ, Jiří. Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů. Vysoká škola hotelová v Praze, 2015.
    14. BELEŠOVÁ, Stanislava. Porovnání výkonů kongresového cestovního ruchu Prahy s metropolemi sousedních států. Praha: COT business, 2015, s. 28-29. 9. ISSN 1212-4281.
    15. VINŠ, Zbyněk. Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. Svazek 1. Brno: 978-80-7305-765-7, 2015, 107 s.
    16. PETŘÍČEK, Martin a Martina SOCHŮRKOVÁ. THE USE OF MONTE CARLO SIMULATION IN HOTEL REVENUE MANAGEMENT. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha 8: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o., 2015, s. 18-25. ISSN 1801-1535.
    17. KLÍMOVÁ, Monika a Stanislava BELEŠOVÁ. Úloha náboženského turismu ve snižování disparit ve středočeském kraji v oblasti cestovního ruchu. Online. Hradec Králové: Gaudeamus, 2015, s. 308-314, 446 s. ISBN 978-80-7435-546-2.
    18. BUREŠOVÁ, Pavla, Zbyněk VINŠ a Martin HEŘMÁNEK. VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA. In Ing. Radka Šperková, Ph.D. Mgr. Petra Kůdelová. Cestovní ruch, hotelnictví a gastronomie jako fenomén 21. století. Sborník příspěvků z osmé mezinárodní vědecké konference 9. 4. 2015. Vysoká škola obchodní a hotelová. Brno: Vysokáškola obchodní a hotelová, 2015, s. 9-16, 241 s. ISBN 978-80-87300-61-9.
    19. PETŘÍČEK, Martin, Robin KOKLAR a Martina SOCHŮRKOVÁ. Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu. In Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. První. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o., 2015, s. 180 - 187, 280 s. ISBN 978-80-87411-70-4.
    20. HÁN, Jan. Zaměření výzkumu na Vysoké škole hotelové v Praze. COT business. Praha: C.O.T. media s.r.o., 2015. ISSN 1212-4281.

    2014

    1. BUREŠOVÁ, Pavla. Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání­ - sklenice poslední­ obal ví­na. In 6.mezinárodní­ vědecká konference Hotelnictví­, turismus a vzdělávání. 2014.
    2. LUSTIGOVÁ, Zdena a Veronika NOVOTNÁ. Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories. In Torsten Brinda. Proceedings of "Key Competencies in Informatics and ICT'"KEYCIT 2014 interntional conference. Postdam Germany: IFIP TC3, 2014, s. NESTRÁNKOVÁNO.
    3. BUREŠOVÁ, Pavla. Členka expertní hodnoticí komise mezinárodní soutěže. 2014.
    4. BUREŠOVÁ, Pavla. Členka expertní hodnoticí komise mezinárodní soutěže Hradecký pohár vína 2014 – VINUM GRADECENSE. Komise hodnotitelů vín OIV, NVC Valtice, 2014.
    5. BUREŠOVÁ, Pavla. Členka expertní hodnoticí komise soutěže Král vín ČR. 2014.
    6. LUSTIGOVÁ, Zdena, Pavel BROM a Veronika NOVOTNÁ. Detecting disengagement of online students through log files analysis. Fiorenze: Pixel Associazione Culturale, 2014, 6 s.
    7. LUSTIGOVÁ, Zdena a Pavel BROM. Educational data mining in virtual learning environments. International Journal of Emerging Technologies in Learning (iJET). 2014, roč. 2014, č. 10, 5 s. ISSN 1863-0383.
    8. BELEŠOVÁ, Stanislava. Ekologické prvky ako súčasť sociálnej zodpovednosti hotelov. In prof. Ing. M. Gúčik, PhD. Folia Turistica 4. Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Banská Bystrica: Ekonomická fakulta, UMB, 2014, s. 49-54, 590 s. ISBN 978-80-557-0697-9.
    9. LUSTIGOVÁ, Zdena a Stanislav ZELENDA. Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques. the New Educational Review. Poland, 2014, roč. 2014. ISSN 1732-6729.
    10. VINŠ, Zbyněk. Gastronomická sekce při konferenci VŠH. 2014.
    11. LUSTIGOVÁ, Zdena a Pavel BROM. HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING. Online. In Ugur Demiray. Proceedings of 5th International Conference on New Trends in Education iconte 2014. Antalya, Turkey, 2014, s. NESTRÁNKOVÁNO.
    12. ŽUFAN, Jan, Pavla BUREŠOVÁ a Lucie PLZÁKOVÁ. Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání. 1. vyd. Praha: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Karmelitská 7, Praha 1, 2014, s. 45 - 48.
    13. BELEŠOVÁ, Stanislava, Martina BERÁNEK, Jana KALABISOVÁ a Josef VLČEK. Jevy stínové ekonomiky v subsystémech cestovního ruchu. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2014, s. 22-29. ISBN 978-80-87411-60-5.
    14. BUREŠOVÁ, Pavla. Mezinárodní soutěž Grand Prix Austerlitz. 2014.
    15. LUSTIGOVÁ, Zdena. NOVÉ CESTY MARKETINGU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU. In . MEZINÁRODNÍ VĚDECKÁ KONFERENCE CESTOVNÍ RUCH, HOTELNICTVÍ A LÁZEŇSTVÍ VE SVĚTLE VĚDECKÉHO VÝZKUMU A PRAXE. Opava: Slezská universita Opava, 2014, s. 221-227, 6 s. ISBN 978-80-7248-955-8.
    16. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Ochutnejte Českou republiku. recenzovaný časopis TOP hotelnictví - ISBN: 978-80-89532-17-9. Žilina: MEDIA/ST, s.r.o., Žilina,, 2014, duben 2014, s. str. 15 - 18, str.4.
    17. KLÍMOVÁ, Monika a Stanislava BELEŠOVÁ. Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky. Praha: VŠH, 2014, s. 179-188. ISBN 978-80-87411-60-5.
    18. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi. In Seminář: Organizace provozu společného stravování, nebezpečí a rizika jejich realizace. 2014.
    19. PLZÁKOVÁ, Lucie a Pavla BUREŠOVÁ. Restrukturalizace terciárního vzdělávání v ČR prostřednictvím Individuálních projektů národních – implementace na Vysoké škole hotelové v Praze. 1. vyd. Bánská Bystrica: EF UMB, 2014, s. 73-78, 592 s. ISBN 978-80-557-0697-9.
    20. BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. In Český Těšín : 2 Theta. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin. 1. vyd. Český Těšín: 2 Theta, 2014, s. 95-121, 14 s. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. ISBN 978-80-86380-71-1.
    21. LUSTIGOVÁ, Zdena a Pavel BROM. Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories. In Torsten Brinda. Proceedings of "Key Competencies in Informatics and ICT'"KEYCIT 2014 interntional conference. Postdam Germany: IFIP TC3, 2014, s. NESTRÁNKOVÁNO.
    22. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby. Online. Praha. 2014, 38 s.
    23. BUREŠOVÁ, Pavla. Terciární vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie. Univerzita Karlova v Praze, filozofická fakulta, 2014.
    24. LUSTIGOVÁ, Zdena. TEXT MINING ANALYSIS FOR THE IMPROVEMENT OF CUSTOMERS RELATIONSHIP IN HOSPITALITY MANAGEMENT. In Metin Kozak & Nazmi Kozak. Proceedings of 3rd Interdisciplinary Tourism Research Conference. Istanbul, Turkey, 2014, 6 s.
    25. LUSTIGOVÁ, Zdena a Veronika NOVOTNÁ. THE EFFICIENCY OF DIFFERENT TYPES OF E-LABS IN SCIENCE EDUCATION. Online. In Ugur Demiray. Proceedings of 5th International Conference on New Trends in Education iconte 2014. Antalya, Turkey, 2014, s. NESTRÁNKOVÁNO.
    26. BUREŠOVÁ, Pavla. Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH. 2014.
    27. BUREŠOVÁ, Pavla. Víno z pohledu gastronomie. 2014.
    28. BUREŠOVÁ, Pavla a Pavel PAVLOUŠEK. Vše, co byste měli vědět o víně ... a nemáte se koho zeptat. Praha. Grada Publishing, 2014. ISBN 978-80-247-4351-6. Dostupné z: https://dx.doi.org/.
    29. BUREŠOVÁ, Pavla, Blanka ZIMÁKOVÁ, Miroslav ČERTÍK a Jan HÁN. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby. Praha: Wolters Kluwer, 2014, 156 s. první vydání. ISBN 978-80-7478-498-9.
    30. BUREŠOVÁ, Pavla. Výsledky implementace IPN KA1 - Jak jsme implementovali na VŠH v Praze. 2014.

    2013

    1. RYASHKO, Liubov a Dmitrij BUGROV. Приложения к маркетологическому анализу "Гостиничный сервис в Екатеринбурге: состояние и тенденции развития в 2004 г. In Бугров Д.В., Бугрова Н.В., Брыляков К.Г., Дмитриева А.И., Ряшко Л.С., Сафронов А.А. Подготовка специалистов индустрии туризма и гостеприимства с учетом перспектив регионального развития Среднего Урала. Научно-информационное издание. 2013, 250 s.
    2. LUSTIGOVÁ, Zdena, Aude DUFRESNE a Veronika NOVOTNÁ. Assessing affective reactions in hotel booking systems. Online. Malaisie, 2013, 6 s.
    3. BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Brambory v enogastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 4/2013, č. 4, s. 225-225. ISSN 1212-7884. Dostupné z: https://dx.doi.org/.
    4. HÁN, Jan. Člen habilitační komise FIM UHK. Habilitační komise FIM UHK, 2013.
    5. BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie. Praha, 2013, 54 s. Enogastronomie - studijní opora.
    6. BUREŠOVÁ, Pavla. Gastronomické služby – servis. 2013, 38 s.
    7. SOCHŮRKOVÁ, Martina. Importance of hotel software, their relation to operation and hotel management. In Občanské sdružení Educom. SBORNÍK RECENZOVANÝCH PŘÍSPĚVKŮ Z MEZINÁRODNÍ VĚDECKÉ KONFERENCE - CESTOVNÍ RUCH DO ROKU 2020 VIZE A PŘÍLEŽITOSTI. 2013. ISBN 978-80-7392-201-6.
    8. BUREŠOVÁ, Pavla. Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? 2013.
    9. BUREŠOVÁ, Pavla, Michaela PRUSÍKOVÁ a Jan SODOMA. Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 9 2013, 9 2013, s. 50-51. ISSN 1212-7884. Dostupné z: https://dx.doi.org/.
    10. BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 106/5/13, č. 106, s. 278-279. ISSN 1212-7884.
    11. ŽUFAN, Jan, Jan HÁN a Monika KLÍMOVÁ. Kapitoly z personálního a interkulturního managementu. 1. vyd. Wolters Kluwer Česká republika, 2013, 140 s. ISBN 978-80-7478-328-9.
    12. BUREŠOVÁ, Pavla. Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví. 2013.
    13. BELEŠOVÁ, Stanislava. Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike. In Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Sborník recenzovaných příspěvků. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2013, s. 25 - 33, 420 s. ISBN 978-80-87411-53-7.
    14. BELEŠOVÁ, Stanislava. Prínosy a riziká členstva v klastroch cestovného ruchu. In Edu-Com - Cestovní ruch do roku 2020 – výze a příležitosti. 1. vyd. Jihlava: EDU-COM, o.s., 2013, s. 4-11, 90 s. ISBN 978-80-7392-201-6.
    15. HÁN, Jan a Jan ŽUFAN. Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality. In CESTOVNÍ RUCH V 21. STOLETÍ. 2013.
    16. BUREŠOVÁ, Pavla. Stravování v letním období. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 7-8 2013. ISSN 1212-7884. Dostupné z: https://dx.doi.org/.
    17. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Studijní opora pro předmět HO063 Speciální gastronomie- služby. Praha, 2013, 38 s.
    18. BELEŠOVÁ, Stanislava. Studijní opora HO 113 MICE v hotelnictví a lázeňství. 1. vyd. Praha: VŠH, 2013.
    19. BELEŠOVÁ, Stanislava. Studijní opora HO024 Management hotelnictví. 1. vyd. Praha: VŠH, 2013.
    20. BELEŠOVÁ, Stanislava. Studijní opora HO028 Hotelové služby ubytovací úsek. 1. vyd. Praha: VŠH, 2013.
    21. LUSTIGOVÁ, Zdena. TEXT MINING IN HOTEL AND SPA INDUSTRY. In sborník konference AKTUÁLNÍ TRENDY LÁZEŇSTVÍ, HOTELNICTVÍ A TURISMU 2013. 1. vyd. Opava: Slezská universita Opava, 2013, s. 87-93, 6 s. ISBN 978-80-7248-858-2.
    22. LUSTIGOVÁ, Zdena a Pavel BROM. The log files analysis in remote laboratories. In Proceeding of ICL conference 2013. 2013. vyd. Kazan, Russia, 2013, s. NESTRÁNKOVÁNO, 7 s.
    23. LUSTIGOVÁ, Zdena, Pavel BROM a Martin MALČÍK. The log files analysis in virtual learning environments as a way of educational data mining. the New Educational Review. Poland, 2013, roč. 2013. ISSN 1732-6729.
    24. BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Vánoční a sváteční enogastronomie. Vinařský obzor. V. Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013. ISSN 1212-7884.

    2012

    1. RYASHKO, Liubov. Становление магистерской подготовки кадров для сферы гостеприимства и туризма в Екатеринбурге: проблемы и пути их решения. In Международная научно-практическая конференция «Проблемы и перспективы развития образования в России». Rusko, Novosibirsk, 2012, s. 236-241. ISBN 978-5-7782-2058-4.
    2. LUSTIGOVÁ, Zdena a A. DUFRESNE. Assesing affective reactions in E-coomerce applications and hotel booking systems. 2012. ISBN 978-80-7248-771-4.
    3. BUREŠOVÁ, Pavla. Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii? Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, s. 523. ISSN 1212-7884.
    4. RYASHKO, Liubov. Dvoustupňový model vysokoškolského studia ve sféře pohostinství a cestovního ruchu v Jekatěrinburgu (Rusko) Problémy přechodu. Media4u Magazine. 2012, 4/2012, s. 81-84. ISSN 1214-9187.
    5. VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ. Hovězí maso v gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 9/12, s. 470-471. ISSN 1212-7884.
    6. BUREŠOVÁ, Pavla. Inspirace na červen. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 6/2012, s. 343. ISSN 1212-7884.
    7. BELEŠOVÁ, Stanislava. Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu. In Konkurenceschopnost v cestovním ruchu, gastronomii a hotelnictví. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, s. r. o. Brno, 2012, s. 8-16. ISBN 978-80-87300-18-3.
    8. BELEŠOVÁ, Stanislava. Klaster ako nositeľ inovácií v cieľovom mieste cestovného ruchu. In Folia Turistica. Banská Bystrica: Ekonomická fakulta UMB, 2012, s. 26 - 31. ISBN 978-80-557-0351-0.
    9. BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Poznejme vybrané gastronomické trendy. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, roč. 102/2012, č. 4, s. 228-229. ISSN 1212-7884.
    10. BUREŠOVÁ, Pavla. Principy enogastronomie. In Gastronomické sympozium. 2012.
    11. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Projekt Czech Specials či „Ochutnejte Českou republiku“ v praxi. Czech Hospitality and Tourism Papers. 2012.
    12. LUSTIGOVÁ, Zdena, Blanka ZIMÁKOVÁ a A. DUFRESNE. Single sample resesearch design SSRD) as a way to assess individual client needs within E-commerce applications. Fethiye, Turkey: Kozak,M., Kozak,N., 2012, s. 632 - 641. ISBN 978-605--543782-4.
    13. BUREŠOVÁ, Pavla. Sommelier v gastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, roč. 105/2012, 7-8, s. 410-411. ISSN 1212-7884.
    14. HÁN, Jan a Alžběta CEDIDLOVÁ. Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2012, roč. 2012, č. 17, s. 55-62. ISSN 1801-1535.
    15. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby. 2012. vyd. 2012, 38 s.
    16. RYASHKO, Liubov. ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ. In 4. mezinárodní konference celoživotního vzdělávání ICOLLE 2012. 2012, s. 332-337. ISBN 978-80-7375-644-4.
    17. LUSTIGOVÁ, Zdena a Veronika NOVOTNÁ. The role of virtual and remote labs in promoting conceptual understanding of students. In IEEE. International Conference on Interactive Mobile and Computer Aided Learning (IMCL). 1. vyd. Princess Sumaya Univ Technol (PSUT), Amm: IEEE; Carinthia Tech Inst, 2012, s. 42-47.
    18. BELEŠOVÁ, Stanislava. Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu. In Aktuální problémycestovního ruchu, Nové trendy a technologie v cestovním ruchu. Jihlava: Vysoká škola polytechnická, 2012. ISBN 978-80-87035-56-6.
    19. BELEŠOVÁ, Stanislava. Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu. 2012.
    20. BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT. Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích. Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis. Praha 2, Slezská 32: Výživaservis s.r.o, 2012, roč. 4/2012/67, č. 4, s. 88 -91. ISSN 1211-846X.
    21. HÁN, Jan a Zdena LUSTIGOVÁ. Využití eLearningu při naplňování aktuálních vzdělávacích potřeb pracovníků hotelů a restaurací. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2012, s. 89-95, 6 s. ISBN 978-80-7375-644-4.
    22. BUREŠOVÁ, Pavla. Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha, 2012, roč. 17/2012, č. 17, s. 43-54. ISSN 1801-1535.

    2011

    1. LUSTIGOVÁ, Zdena. A new e-learning strategy for cognition of the real world in teaching and learning Science. 2011.
    2. JINDRA, Jiří. Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze). 1. vyd. Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2011, 154 s. ISBN 978-80-87411-12-4.
    3. JINDRA, Jiří. Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit. 2011.
    4. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Czech Specials či "Ochutnejte Českou republiku". In Sborník recenzovaných příspěvků z Mezinárodní vědecké konference "Hotelnictví, turismus a vzdělávání". První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2011, s. 393-399, 401 s. ISBN 978-80-87411-15-5.
    5. BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomické září. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 104/2011, č. 9, s. 470-471. ISSN 1212-7884.
    6. BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 6/2011, 104/2011, 51 s. ISSN 1212-7884.
    7. ZIMÁKOVÁ, Blanka. Food & Beverage Management. čtvrté - upravené. Tribun Brno: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2011, 180 s. ISBN 978-80-87411-28-5.
    8. VINŠ, Zbyněk. Gastronomické služby - kulinářství. Praha: VŠH, 2011, 20 s.
    9. JINDRA, Jiří. Potenciální směry výzkumu v hotelnictví. 1. vyd. Praha: VŠH, 2011. ISBN 978-80-87411-15-5.
    10. BUREŠOVÁ, Pavla. Současné styly vín v české gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011. ISSN 1212-7884.
    11. LUSTIGOVÁ, Zdena. Studijní opora k předmětu HO111. 2011.

    2010

    1. ZIMÁKOVÁ, Blanka. článek "Jídelní lístek". In Kolokvium kateder VŠH – sborník. 2010. vyd. Praha, 2010. ISBN 978-80-87411-09-4.
    2. ZIMÁKOVÁ, Blanka. článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení". In Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. borník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. 2010. vyd. Praha: VŠH Praha, 2010. ISBN 978-80-87411-06-3.
    3. BUREŠOVÁ, Pavla a Blanka ZIMÁKOVÁ. Gastronomické služby - servis. 2010. ISBN 978-80-87411-06-3.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 15. 7. 2024 15:36