Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Výpis publikací
Výpis publikací
Filtrování publikací
Omezující kritéria
Určeno pro RIV:
ano
ne
Rok uplatnění publikace:
2012
Zrušit všechna omezení
Zvoleným kritériím neodpovídá žádná publikace.
2012
Hovězí maso v gastronomii
VINŠ, Zbyněk
a Pavla BUREŠOVÁ. Hovězí maso v gastronomii.
Vinařský obzor
. Svaz vinařů ČR, 2012, 9/12, s. 470-471. ISSN 1212-7884.
Podrobněji:
https://is.ucp.cz/publication/7489/cs
Zobrazit podrobně
Zobrazeno:
27. 12. 2024 10:07
Další aplikace
Publikace
Informační systém