-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´25, San Carlos, Costa Rica. International Conference on Management, Tourism and Technologies´25 Scientific Committee, 2025 - 2025.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37246/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´25, Valencia, Spain. International Conference on Marketing and Technologies´25 Scientific Committee, 2025 - 2025.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37245/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing, Communication, Technologies and Applications´25, Bogotá, Colombia. International Conference on Marketing, Communication, Technologies and Applications´25 Scientific Committee, 2025 - 2025.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37247/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL a Anna ULRICHOVÁ. Expertní stanovisko - Inovace ve vzdělávání se zaměřením na studijní programy orientované na cestovní ruch. Praha: University College Prague, 2025, 5 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37345/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Anna ULRICHOVÁ a Lucie PLZÁKOVÁ. Expertní stanovisko - Posouzení veřejného zájmu ve věci výstavby bytového komplexu v obci Lipno nad Vltavou. Praha: University College Prague, 2025, 9 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37325/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Darina SVOBODOVÁ. Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích. 1. vyd. Praha: University College Prague, 2025, 2 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37205/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2025, 2025-01-11. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37085/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Economia Agro-alimentare Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Economia Agro-alimentare. Bologna: FrancoAngeli Edizioni, 2025, 2025-01-11. ISSN 1126-1668.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37086/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for International Journal of Gastronomy and Food Science Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). International Journal of Gastronomy and Food Science. Spain: Elsevier, 2025, 2025-01-23. ISSN 1878-450X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37145/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT25 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). Peer Review for The ICMTT25 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). San Carlos, Costa Rica: ICMTT25, 2025, roč. 3rd, 2025-04-10.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37405/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´24, Cusco, Peru. International Conference on Management, Tourism and Technologies´24 Scientific Committee, 2024 - 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35285/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´24, Azores, Portugal. International Conference on Marketing and Technologies´24 Scientific Committee, 2024 - 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36405/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Anna ULRICHOVÁ, Petr STUDNIČKA, Jan HÁN a Michaela VACULÍKOVÁ. Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021–2024. Online. In Muneer Al Mubarak, Allam Hamdan. Innovative and Intelligent Digital Technologies; Towards an Increased Efficiency. 1. vyd. Cham, Switzerland: Springer Cham, 2024, s. 763–774. Studies in Systems, Decision and Control, SSDC, volume 564. ISBN 978-3-031-70398-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-3-031-70399-7_58.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37045/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Jana KALABISOVÁ, Lucie CRESPO STUPKOVÁ, Dávid MELAS a Lenka TURNEROVÁ. Bibliometric Analysis on ChatGPT in Tourism, Hospitality, and Gastronomy: Papers Published in 2023. Online. In Rocha, Á., Montenegro, C., Pereira, E.T., Victor, J.A.M., Ibarra, W. Management, Tourism and Smart Technologies. Cham, Switzerland: Springer, Cham, 2024, s. 336–346. Lecture Notes in Networks and Systems, vol 1191. ISBN 978-3-031-74827-1. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-3-031-74828-8_30.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36765/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024. In 2nd International Conference on Science, Engineering and Advanced Technology (ICSEAT 2024). 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34925/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Instagram Wine Posts: Modelling Behavior of Instagram Users Based on Photograph Characteristics. In ICMarktech'24 – International Conference on Marketing and Technologies. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36945/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Markéta ZÁZVORKOVÁ. Degustační workshop Hennessy. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36805/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Karolina MACHÁČKOVÁ, Beáta GAVUROVÁ a Anna KUBÁTOVÁ. Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 701–712. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_47.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35028/cs
-
STUDNIČKA, Petr. European integration will bring more tourists to Georgia, shorter stays, and higher requirements for quality. Caucasian Journal. Tbilisi: Alexander Kaffka, 2024, roč. 5. ISSN 2667-9833.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35206/cs
-
HARÁK, Ivo, Jan KOTOUČ, Jan KOVANIC, Přemysl KREJČÍK, Leoš KYŠA, Ondřej NEFF, Vladimír NOVOTNÝ, Lukáš SAMEK, Jiří SYROVÁTKA, Jiří ZELENÝ a Tereza ZELINOVÁ. Fantasy, Sci-Fi, Dystopie (Psaní bez hranic). vydání první. Praha: Vysoká škola kreativní komunikace, 2024, 137 s. ISBN 978-80-88431-26-8.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37185/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Anna ULRICHOVÁ, Václav FIŠER, Jakub HUSÁK a Darina SVOBODOVÁ. Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 105–119. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_8.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35026/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie a Petr STUDNIČKA. Hodnocení dopadů cestovního ruchu v obci Lipno nad Vltavou v letech 1994–2023. Praha: UCP, 2024, 86 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36825/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Inovace oborové soustavy - platforma B společensko-ekonomická: Gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví. Praha: Národní pedagogický institut ČR, 2024, 50 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35165/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Inovácie a trendy v cestovnom ruchu. Banská Bystrica: Belianum. Vydavateľstvo Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, 2024, 121 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32025/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Pavel ATTL. Inovativní přednáška pro žáky na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu-střední škola s.r.o. In Innovative lecture for students at the Academy of Hotel Management and Tourism - High School Ltd. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36845/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Pavel ATTL. Inovativní přednáška pro žáky na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu-střední škola s.r.o. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35207/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Pavel ATTL. Inovativní přednášky pro žáky a vyučující ekonomických předmětů na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu- střední škola s.r.o. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34145/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Kulatý stůl odborníků na téma Cestovní ruch a pohraničí. České Budějovice: Jihočeská centrála cestovního ruchu, 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35205/cs
-
KUBÁTOVÁ, Anna, Jiří ZELENÝ, Zdeněk NOVÁK, Dominika FORMANOVÁ a Pavla ŘÍHOVÁ. Legal and Illegal Trade in CITES Protected Mammals – a Closer Look at the European Union. Deviant Behavior. Philadelphia, PA, USA: Taylor & Francis, Inc., 2024, s. 1-21, 22 s. ISSN 0163-9625. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1080/01639625.2024.2407987.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36425/cs
-
LUÍS REIS, José, Jiří ZELENÝ, Beáta GAVUROVÁ a José Paulo MARQUES DOS SANTOS. Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1. Online. 1. vyd. Singapore: Springer Singapore, 2024, 883 s. SIST, volume 386. ISBN 978-981-97-1552-7. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35005/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Odborný názor na publikaci Houskeeping – komplexně, chytře a efektivně. Praha: Cortina Park, 2024, 112 s. ISBN 978-80-11-02945-6.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35166/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Párování vánočních nápojů a tradičních regionálních moučníků. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36925/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2024, 2024-04-07. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34645/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2024, 2024-01-19. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34245/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed). Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ). Częstochowa: Jan Dlugosz University Publishing House, 2024, 2024-07-21. ISSN 2545-3211.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35525/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed). Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ). Częstochowa: Jan Dlugosz University Publishing House, 2024, 2024-04-12. ISSN 2545-3211.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34705/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). São Miguel Azores: ICMarkTech´24, 2024, roč. 6th, 2024-09-28.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36386/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). São Miguel Azores: ICMarkTech´24, 2024, roč. 6th, 2024-09-27.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36385/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Cusco, Peru: ICMTT24, 2024, roč. 2nd, 2024-01-13.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34205/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Cusco, Peru: ICMTT24, 2024, roč. 2nd, 2024-01-12.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34185/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed). The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data. Beijing, China: MMBD2024, 2024, roč. 5th, 2024-07-03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35365/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed). The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data. Beijing, China: MMBD2024, 2024, roč. 5th, 2024-06-13.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35345/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL a Anna ULRICHOVÁ. Podněty a připomínky ke Strategii příjezdového cestovního ruchu hl. m. Prahy 2024-2027. Praha, 2024, 4 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34265/cs
-
ATTL, Pavel a Petr STUDNIČKA. Pravidla zpracování závěrečných prací. 2. aktualizované. Praha: University College Prague, 2024, 95 s. ISBN 978-80-7632-081-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34285/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Nicol ŠTURCOVÁ, Jana KALABISOVÁ a Zbyněk VINŠ. Preliminary Analysis of Attitudes Toward Coffee Certifications Among Consumers in the Czech Republic and Slovakia. Prague: Vysoká škola kreativní komunikace, 2024, s. 71-86. ISBN 978-80-88431-29-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37165/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Markéta ZÁZVORKOVÁ. Ruinart Champagne: Blanc de Blancs, Brut, Rosé. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36685/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership. Sport and Tourism Central European Journal Editorial Board, 2024. ISSN 2657-4322.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34425/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Studie stavu a návrhu řešení pro vodní nádrž Lipno: analytická část (1. etapa) - cestovní ruch a ubytovací kapacity. Praha: Vodohospodářský rozvoj a výstavba, 2024, 29 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36525/cs
-
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Svatomartinská vína & Husa. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36785/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ, Michal LOŠŤÁK a Anna ULRICHOVÁ. The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 39–55. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35025/cs
-
GAŽOVÁ, Lucia a Petr STUDNIČKA. Význam prepitného v gastronómii. Ekonomická revue cestovného ruchu. Banská Bystrica: Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela, 2024, roč. 57, č. 2, s. 113-120. ISSN 0139-8660.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37105/cs
-
MELAS, Dávid, Jana KALABISOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Beáta GAVUROVÁ a Jiří ZELENÝ. Wine Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Images of Wine Regions: Exploring Relationship Between Preferences and Imaginative Conceptions. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 173–186. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_12.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35027/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Anna ULRICHOVÁ a Jan HÁN. Workshop pro pedagogy středních odborných škol. 2024.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35185/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Zhodnocení třetího ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2024 z pohledu oponenta prací. Praha: University College Prague, 2024, 5 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35145/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia. International Conference on Management, Tourism and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31885/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic. International Conference on Marketing and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33385/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Austrian Economics Analysis for Failures and Paradoxes in the Digitalization of the Spanish Tourism Industry. Qeios. Londýn: Qeios Ltd., 2023, s. 1-20. ISSN 2632-3834. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.32388/LJFMAT.2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31866/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michal MAREŠOVSKÝ. Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31825/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Cities in Transition: Krakow´s Social, Economic and Spatial Transformation within the Last Thirty Years (selected aspects). Acta Polytechnica. Praha: České vysoké učení technické, 2023, roč. 10, č. 40, 16 s. ISSN 2336-5382.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32665/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32425/cs
-
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34165/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace. Vědecký výbor konference, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33365/cs
-
YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL. Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers. Online. In Klaus G Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic. 1st. Prague, Czech Republic: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2023, s. 111-113.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32405/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33465/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Jan BARTÁK a Lenka TURNEROVÁ. Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing. Online. In Reis, J.L., Del Rio Araujo, M., Reis, L.P., dos Santos, J.P.M. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2023, s. 453–467, 14 s. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 344. ISBN 978-981-99-0332-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-99-0333-7_33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32745/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Pavel ATTL. Inovativní přednáška pro vyučující ekonomických předmětů - komplexní absolventská práce s obhajobou. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33105/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů. In Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33345/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33425/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Methodology for Measuring the Potential of a Tourism Destination in Relation to Sustainable Local Tourism Product Development. Acta Polytechnica. Praha: České vysoké učení technické, 2023, roč. 10, č. 40. ISSN 2336-5382.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32545/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33405/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Veselý MICHAL. Párování Rémy Martin Cognac s finger food. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, 2023-11-26. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33325/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, 2023-08-12. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32625/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, 2023-07-20. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32585/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, 2023-05-26. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31925/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite Journal. Spojené království: Elsevier, 2023. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32565/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies. Prague, Czech Republic: ICMarkTech´23, 2023, roč. 5th, 2023-10-03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32966/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies. Prague, Czech Republic: ICMarkTech´23, 2023, roč. 5th, 2023-10-02.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32965/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Bogotá, Colombia: ICMTT 2023, 2023, roč. 1st, 2023-03-12.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31585/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Bogotá, Colombia: ICMTT 2023, 2023, roč. 1st, 2023-01-27.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/30965/cs
-
BARTOŠ, Samuel a Jiří ZELENÝ. Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects. In ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33445/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA. Vedecká grantová agentúra Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a Slovenskej akadémie vied, Komisia VEGA, 2023 - 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32985/cs
-
ATTL, Pavel a Petr STUDNIČKA. Pravidla zpracování závěrečných prací. Praha: University College Prague, 2023, 92 s. ISBN 978-80-7632-079-6.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31065/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Připomínky k návrhu zákona, ze dne … 2024, kterým se mění zákon č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání a o výkonu některých činností v oblasti cestovního ruchu, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony. Praha: Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2023, 6 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32645/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michaela KAPIČKOVÁ. Rosé Wines Master Class. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33485/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Zázvorková MARKÉTA. Ruinart Champagne: historie a současnost. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31605/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Martiník JAN. Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31905/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33245/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project. Česká zemědělská univerzita v Praze, 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29268/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext. University College Prague, 2023.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31085/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL a Anna ULRICHOVÁ. Vnímání vymezení území pro působnost oblastních a lokálních organizací destinačního managementu a charakteristika profilu návštěvníka na území Plzeňského kraje. Praha: Plzeňský kraj, 2023, 46 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33945/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Vplyv kultúry a kultúrneho dedičstva na konkurencieschopnosť destinácií cestovného ruchu (037UKF-4/2024). KEGA. Bratislava, 2023, s. 1-19, 20 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32605/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Zhodnocení druhého ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2023 z pohledu oponenta prací. Praha, 2023, 6 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/32105/cs
-
ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA. International Food Marketing Research Symposium 2022 Scientific Committee, 2022 - 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28727/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Marešovský MICHAL, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Zuzana NEŠETŘILOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ a Veronika FRAŇKOVÁ. Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing. In ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29286/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines. In International Food Marketing Research Symposium 2022. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28725/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29288/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28726/cs
-
ATTL, Pavel, Josef PÁTEK a Petr STUDNIČKA. Dopad pandemie covid-19 na Františkovy Lázně. Online. Jihlava, 2022, s. 12-20. ISBN 978-80-88064-57-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28625/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ, Jan HÁN a Michal LOŠŤÁK. Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines. Online. In Reis, J.L., López, E.P., Moutinho, L., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 395-406. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 279. ISBN 978-981-16-9267-3. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9268-0_33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28325/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Petr STUDNIČKA a Jan HÁN. Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines. Online. In Klaus Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Texas A&M University, Texas, USA. 1st. San Antonio, Texas: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2022, s. 150-157.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31765/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie. In 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29305/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ. Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28405/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace. Ministerstvo kultury ČR, 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27268/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zázvorsková MARKÉTA, Zbyněk VINŠ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ, Jakub SLÁNSKÝ a Veronika FRAŇKOVÁ. Moët & Chandon Tasting Workshop. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28485/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ a Zbyněk VINŠ. Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism. Online. In Carvalho, J.V.d., Liberato, P., Peña, A. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 127-137. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284. ISBN 978-981-16-9700-5. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9701-2_11.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28565/cs
-
SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28305/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-05-06. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35325/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite Journal. Spojené království: Elsevier, 2022. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29369/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-11-12. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29165/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-10-16. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28985/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-10-08. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28926/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-08-26. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28785/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-07-23. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28765/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-06-14. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28605/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, 2022-04-06. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28365/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed). The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data. Seoul, South Korea: MMBD2022, 2022, roč. 3rd, 2022-03-12.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28125/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems (does not allow reviews to be publicly displayed). The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems. Seoul, South Korea: MLIS 2022, 2022, roč. 4th, 2022-07-11.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28745/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, 2022-10-26.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35368/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, 2022-10-24.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35367/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, 2022-10-11.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35366/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, 2022-10-18.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29005/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, 2022-10-03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28925/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Reducing Administrative Burden in Tourism in Czechia Using Process Digitalization. Online. Praha: Vysoká škola hotelová a ekonomická, 2022, s. 229-235. ISBN 978-80-7632-076-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28945/cs
-
PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ. Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28285/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Specializovaný inventář pro servírování vína. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29145/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Stolování v období baroka. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29366/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Pavel ATTL. Strategie rozvoje cestovního ruchu v oblasti Lipenska. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29306/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Ukrajinská kuchyně. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29365/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Úloha bitters v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28385/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Vliv mimořádných událostí na výběr místního poplatku z pobytu v Česku. Studia Turistica. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2022, roč. 13, č. 1, s. 35-39. ISSN 1804-252X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28445/cs
-
ATTL, Pavel a Petr STUDNIČKA. Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací. 5. aktualizované. Praha: Vysoká škola hotelová a ekonomická, 2022, 92 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29368/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Zhodnocení prvního ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2022 z pohledu oponenta prací. Praha: Hotelová škola Poděbrady, 2022, 4 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29307/cs
-
STUDNIČKA, Petr. 2 svety cestovného ruchu. 2022. ISBN 978-83-8111-279-6.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29367/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů. Ministerstvo kultury ČR, 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27605/cs
-
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Jonathan OSUOHA, Jan HÁN, Irena KORBELÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study. Czech Hospitality and Tourism Paper (CHTP). Prague: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2021, roč. 17, 34/2021, s. 4-16. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26565/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines. In ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27705/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2021. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27565/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27706/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: ICOTTS'21 – International Conference on Tourism Technology and Systems, Cartagena de Indias, Colombia. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35265/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů. dTest, 2021 - 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27266/cs
-
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Roman DUDÍK, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ, Zbyněk VINŠ a Marcel RIEDL. Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach. International Journal of Environmental Research and Public Health. Basel, Švýcarsko: MDPI, 2021, roč. 18, č. 11, 20 s. ISSN 1660-4601. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/ijerph18115725.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26885/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Interdisciplinární přístupy efektivního hospodaření se srážkovou vodou na rozvojových plochách urbanizovaných území v ekonomickém, sociálním a environmentálním kontextu (InterUrbanWater) - město Čelákovice: externí aplikační garant. Západočeská univerzita v Plzni, fakulta ekonomická, 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26725/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Krátkodobé pronájmy versus ubytovací služby a výběr místního poplatku z pobytu v době pandemie COVID-19 a nouzového stavu na území České republiky. Praha: Vysoká škola hotelová, 2021, 13 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě. Ministerstvo kultury ČR, 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27267/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie a Petr STUDNIČKA. Local Taxation of Tourism in the Context of the Collaborative Economy – Case Study from the Czech Republic. Lex localis - Journal of Local Self-Goverment. Slovenia: INST LOCAL SELF-GOVERNMENT MARIBOR, 2021, roč. 19, č. 1, s. 65-89. ISSN 1581-5374. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.4335/19.1.65-89(2021).Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25825/cs
-
HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Mapa kulinární kultury českých zemí. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27505/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Mistrovská zkouška - systém: Mistr řemesla v oboru Číšník. Mistrovská zkouška - mistr řemesla v oboru Číšník: člen autorského kolektivu, 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27125/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27285/cs
-
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem. Sustainability. Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 9, s. 1-18. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13095306.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26845/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Od overturismu k udržitelnému turismu v hlavním městě Praze. Online. Znojmo, 2021, s. 230-239. ISBN 978-80-7610-012-1.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27885/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Odborné posouzení „Návrhové a implementační části Koncepce rozvoje cestovního ruchu Plzeňského kraje pro období 2021–2027“ (draft 19. 7. 2021). Koncepce rozvoje cestovního ruchu Plzeňského kraje pro období 2021-2027. Plzeň: Plzeňský kraj, 2021, s. 1-84, 85 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27165/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Lucie PLZÁKOVÁ. Odborné připomínky k návrhu materiálu Ministerstva pro místní rozvoj Strategie rozvoje cestovního ruchu České republiky 2021–2030. Strategie rozvoje cestovního ruchu České republiky 2021–2030. Praha: Ministerstvo pro místní rozvoj, 2021, 121 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26785/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Omezení poskytování ubytovacích služeb a výběr místního poplatku z pobytu v době pandemie COVID-19 v České republice. Online. Opava: Slezská univerzita, 2021, s. 173-182. ISBN 978-80-7510-462-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27145/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27585/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27525/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, 2021-12-08. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27707/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, 2021-11-12. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27645/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, 2021-10-06. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27445/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, 2021-09-30. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27425/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, 2021-09-05. ISSN 0195-6663.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27286/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Applied Environmental Education and Communication. United States: Taylor & Francis, 2021, 2021-12-30. ISSN 1533-015X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27825/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Applied Environmental Education and Communication. United States: Taylor & Francis, 2021, 2021-09-09. ISSN 1533-015X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27305/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Pokusné ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách. Hodnotitel a zpracovatel posudků oponenta komplexní absolventské práce, 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27465/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Possibilities of Waste Reduction in Gastronomy and Food Industry in the Context of Circular Economy. Online. Brno: Mendelova univerzita, 2021, s. 136-143. ISBN 978-80-7509-820-7. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.11118/978-80-7509-820-7-136.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27765/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠ. Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. Online. In Abreu A., Liberato D., González E.A., Garcia Ojeda J.C. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2021, s. 421-433. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209. ISBN 978-981-334-259-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-33-4260-6_36.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26005/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27365/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Restart cestovního ruchu v České republice - základní požadavky se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví, gastronomii a lázeňství. Praha: Vysoká škola hotelová, 2021, 4 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26705/cs
-
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Irena KORLEBÁŘOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ a Jiří ZELENÝ. Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty. 1. vyd. Opava - Praha: Slezská univerzita v Opavě, 2021, 257 s. ISBN 978-80-7568-463-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28585/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Smart výučba predmetu Geografia cestovného ruchu s využitím informačných technológií (010EU-4/2022). Online. Bratislava: EU, 2021, s. 1-23, 24 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27766/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Specifika použití vinných sklenic. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27685/cs
-
REJHONOVÁ, Věra, Petr STUDNIČKA, Aleš SVOJANOVSKÝ a Miloš BEDNÁŘ. Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník. Praha: Hospodářská komora, 2021, 150 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27665/cs
-
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ. Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach. Sustainability (WoS). Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 5, s. 1-20, 21 s. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13052490.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26665/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Zásady urbánní politiky ČR - aktualizace. Pracovní skupina MMR "ZUP 2022", 2021.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27205/cs
-
ATTL, Pavel a Petr STUDNIČKA. Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací. 4. aktualizované. Praha: Vysoká škola hotelová, 2021, 91 s. ISBN 978-80-87411-86-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26465/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Autentická vína v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26105/cs
-
STUDNIČKA, Petr. BoB as a Bait - Better Adult Training. 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26349/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2020. 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25925/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně. Online. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2020, roč. 2020, 3/2020, s. 38.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25225/cs
-
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ a Martin POP. Earth literacy and Deep ecology principles in innovative pedagogy context and attitudes of teachers in the postcommunist country. Psychology and Education. USA, OH: Psychology And Education, 2020, roč. 57, č. 7, s. 525-530. ISSN 0033-3077. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.17762/pae.v57i7.82.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26085/cs
-
KOCOUREK, Josef, Roman DOSTÁL, Tomáš JANČA, Petr STUDNIČKA a Josef PÁTEK. Koncepce mobility města Čelákovice. Čelákovice: město Čelákovice, 2020, 160 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26185/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Josef PÁTEK. Koncepce mobility města Čelákovice. město Čelákovice, 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25265/cs
-
STUDNIČKA, Petr. KVAS - kvalitní a udržitelná veřejná výstavba - město Čelákovice: externí aplikační garant. České vysoké učení technické v Praze, Univerzitní centrum energeticky efektivních budov, 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26347/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Ivo STRAKA, Karel CHADT, Pavel ATTL, Lucie PLZÁKOVÁ a Šárka TITTELBACHOVÁ. Legislativní podmínky k využití bytového hotelu na území městské části Praha 1. Praha: Vysoká škola hotelová, 2020, 22 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25125/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL a Karel NEJDL. Podněty a připomínky ke Koncepci příjezdového cestovního ruchu hl. m. Prahy. Praha: Vysoká škola hotelová, 2020, 10 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26345/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences Editorial Board, 2020 - 2024. ISSN 1337-0960.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24865/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Predikce budoucích výzev sídel do 15000 obyvatel a foresight souvisejících trendů - město Čelákovice: externí aplikační garant. Západočeská univerzita v Plzni, fakulta ekonomická, 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26346/cs
-
ZELENÝ, Jiří. Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2020, roč. 2020, č. 11, s. 16-16.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26065/cs
-
PROCHÁZKOVÁ, Klára a Jiří ZELENÝ. Rum and its Position on the Czech Spirit Market. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2020, roč. 16, č. 33, s. 28-37. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25485/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19. Praha: Vysoká škola hotelová, 2020, 5 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26348/cs
-
STUDNIČKA, Petr. VOV - ekonomická sekce. 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26350/cs
-
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ. Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska. 2020.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26145/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Šárka TITTELBACHOVÁ a Petr STUDNIČKA. Analýza vývoje cestovního ruchu v ČR pro zpracování analytické části Koncepce státní politiky cestovního ruchu ČR 2021–2030 (kapitoly 4 a 5.6). Brno, 2019, 166 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24045/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ, Petr STUDNIČKA a Irena KORBELÁŘOVÁ. Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. Online. In Mark Lang. International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia. 1st. Sippy Downs: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019, s. 133-137.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24206/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Šárka TITTELBACHOVÁ, Lucie PLZÁKOVÁ, Dominika CHARVÁTOVÁ a Martin HRABEC. Indikátory pro měření výkonnosti destinace a DMO pomocí metody 3E. Praha, 2019, 80 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24405/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka a Karolína MACHÁČKOVÁ. LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC. Online. In Institute of Hospitality Management in Prague 8. 11th International Conference Proceedings, Hospitality, Tourism and Education, Prague 2019. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague 8, 2019, s. 119 - 126. ISBN 978-80-87411-87-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24345/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Možnosti občerstvení na cyklostezce z Prahy-Braníka na Zbraslav. Online. COT - Celý o turismu. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o, 2019, roč. 3- 2019, Březen 2019, s. 22.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23025/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL, Ivo STRAKA, Karel CHADT, Blanka ZIMÁKOVÁ, Lucie PLZÁKOVÁ a Anna DOLEŽÁLKOVÁ. Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže. 1. vyd. Praha, 2019, 63 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24025/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Politika rozvoje cestovního ruchu v příhraničním venkovském regionu Lipensko. Online. Jihlava: Vysoká škola polytechnická v Jihlavě, 2019, s. 362-368. ISBN 978-80-88064-42-8.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23965/cs
-
ATTL, Pavel, Petr STUDNIČKA, Karel CHADT, Ivo STRAKA, Lucie PLZÁKOVÁ, Šárka TITTELBACHOVÁ a Anna DOLEŽÁLKOVÁ. Stanovení části obce Velké Karlovice přírodními léčebnými lázněmi využívajícími klimatické podmínky. Praha, 2019, 72 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24005/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Tradiční česká kuchyně: HTV workshop. 2019.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24326/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Udržateľná konkurencieschopnosť cieľových miest cestovného ruchu (recenzní posudek). Udržateľná konkurencieschopnosť cieľových miest cestovného ruchu. Banská Bystrica: DALI-BB, 2019, 248 s. ISBN 978-80-8141-221-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24685/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Value Added Tax, Local Fees and Shadow Economy in Relation to Tourism and Hospitality Industry of V4 Group States. Praha: Vysoká škola hotelová, 2019, s. 103-110. ISBN 978-80-87411-87-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24265/cs
-
ATTL, Pavel a Petr STUDNIČKA. Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací. 3. aktualizované. Praha: VŠH, 2019, 94 s. ISBN 978-80-87411-82-7.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22625/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Pavla BUREŠOVÁ a Lucie BARTOŠOVÁ. A COMPARATIVE STUDY SLOVACKO AND MIKULOV WINE REGIONS. In Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání, 10. ročník, Praha 2018. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, spol. s r.o., 2018, s. 7 - 21.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21706/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Petr STUDNIČKA a Šárka TITTELBACHOVÁ. Certifikovaná metodika k novele zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů. 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20630/cs
-
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? 2018.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21645/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste. COT. Praha 3: C.O.T. media s.r.o., 2018, září 2018, září, s. 64.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21365/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Petr STUDNIČKA a Šárka TITTELBACHOVÁ. Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství. Praha: Wolters Kluwer ČR, 2018, 148 s. ISBN 978-80-7552-984-8.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20906/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Josef PÁTEK. Nezbytnost změny místních poplatků v cestovním ruchu v České republice. Ekonomická revue cestovného ruchu. Banská Bystrica: Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela, 2018, roč. 50., 2/2018, s. 68-76. ISSN 0139-8660.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21305/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Specifika stravování v lázních. COT. PRAHA 3: C.O.T. media s.r.o., 2018, roč. 2018, duben, s. 27.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20845/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Lucie PLZÁKOVÁ. Connections between scientific research and education in the field of tourism and leisure in the Czech Republic. European Journal of Tourism Research. Varna: Varna University of Management, 2017, roč. 2017, 15/2017, s. 24-37. ISSN 1994-7658.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18565/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků. In Ing. Radka Balakovská. Sborník recenzovaných příspěvků z Mezinárovní vědecké konference HOTELNICTVÍ, TURISMUS A VZDĚLÁVÁNÍ, Praha 2017. První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2017, s. 214 - 222. ISBN 978-80-87411-99-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20005/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Pavel ATTL. Driving Tourism Through Sport Event in the Lipno Region: First Summer Olympic Park in the Czech Republic. In Alžbeta Királová. Driving Tourism through Creative Destinations and Activities. Hershey: IGI Global, 2017, s. 245-259. Advances in Hospitality, Tourism and the Services Industry. ISBN 978-1-5225-2016-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.4018/978-1-5225-2016-0.ch012.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18785/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Petr STUDNIČKA a Šárka TITTELBACHOVÁ. Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch. In Vystoupil, Jiří. Aktuální témata cestovního ruchu - Městský cestovní ruch. první. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2017, s. 148 - 161. ISBN 978-80-244-5255-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20645/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Olympic Park and its Influence on the Tourism and Hospitality Development. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2017, s. 183-190. ISBN 978-80-87411-99-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19945/cs
-
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18845/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách. COT. C.O.T. media, s.r.o., Praha 3: C.O.T. media, s.r.o., 2017, roč. 05/2017, květen, s. 70.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19005/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny. 2017.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20265/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Stravovací a ubytovací služby pro cyklisty. COT. Praha 3: C.O.T. media, s.r.o., 2017, roč. 09/2017, 09/ 2017, s. 61. ISSN 1212-4281.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19685/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Josef PÁTEK. Vliv atraktivnosti destinací cestovního ruchu na koeficienty daně z nemovitých věcí v České republice. Studia Turistica. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2017, roč. 8., 3., s. 107-114. ISSN 1804-252X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20385/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Zaměstnanost vyvolaná cestovním ruchem a hotelnictvím ve městě Český Krumlov. Brno: MUNI Press, 2017, s. 42-48. ISBN 978-80-210-8527-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18905/cs
-
ATTL, Pavel a Petr STUDNIČKA. Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací. 2. aktualizované. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2017, 87 s. ISBN 978-80-87411-81-0.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18385/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Catering, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 24. ISBN 978-80-87411-78-0.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17666/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Děti v restauračním podniku. COT business. Táboritská 23/1000, Praha 3: C.O.T. media, s.r.o., 2016, září 2016, s. 32-33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17225/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava, Josef VLČEK, Jana KALABISOVÁ a Petr STUDNIČKA. Dirty money as a part of legal economy. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: VŠH Praha, 2016, roč. 26/2016, s. 3-20, 17 s. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16488/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. EET - Elektronická evidence tržeb. In Ing. Radka Balakovská. Sborník recenzovaných příspěvků mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, s. 298 - 304. ISBN 978-80-87411-75-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17645/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Ludmila ŠMARDOVÁ. Elektronická evidencia tržieb v cestovnom ruchu v Slovenskej republike a v Českej republike. Ekonomika a Spoločnosť. Banská Bystrica: Belianum, 2016, roč. 16., 2/2015, s. 191-202.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16766/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka a Pavla BUREŠOVÁ. Gastronomické služby - servis. Třetí přepracované vydání. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, 155 s. 158-01-16. ISBN 978-80-87411-80-3.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18026/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 31. ISBN 978-80-87411-76-6.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17646/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 2016, 31 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16985/cs
-
HÁN, Jan, Petr STUDNIČKA, Veronika STUDNIČKOVÁ, Jiří JINDRA a Jan MÁČE. Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17670/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná. In Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné. Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ. 1. vyd. Karviná: Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2016, s. 270 - 277, 290 s. ISBN 978-80-7510-203-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16545/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Legislativní úprava místního poplatku za lázeňský nebo rekreační pobyt a místního poplatku z ubytovací kapacity v České republice. Acta Universitatits Carolinae - Iuridica. Praha: Univerzita Karlova, 2016, LXII, č. 3, s. 37-47. ISSN 0323-0619. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.14712/23366478.2016.35.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17585/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Místní poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt jako možný nástroj financování podpory cestovního ruchu v České republice. Ekonomická revue cestovného ruchu. Banská Bystrica: UMB, 2016, roč. 49, 2/2016, s. 112-121. ISSN 0139-8660.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16865/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Petr STUDNIČKA a Šárka TITTELBACHOVÁ. Návrh změn režimu místních poplatků v přímé vazbě na cestovní ruch. Praha: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, 2016, 101 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17305/cs
-
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2016.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18085/cs
-
ATTL, Pavel, Štěpán CHALUPA a Petr STUDNIČKA. Produktová nabídka českého lázeňství. Praha, 2016, 201 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16205/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Projevy sdílené ekonomiky v ubytovacích službách. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2016, s. 233-239. ISBN 978-80-87411-75-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17587/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Rozvoj cestovního ruchu a hotelnictví v rakouské destinaci Serfaus-Fiss-Ladis. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2016, s. 88-93, 125 s. ISBN 978-80-210-8117-8.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16165/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 61. ISBN 978-80-87411-77-3.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17665/cs
-
BELEŠOVÁ, Stanislava, Jana KALABISOVÁ, Petr STUDNIČKA a Josef VLČEK. Shadow economy in hospitality businesses in Prague. Online. 1. vyd. Lappeenranta: Saimaa University of Applied Sciences, 2016, s. 182 - 191, 9 s. ISBN 978-952-7055-34-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17485/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Jana KALABISOVÁ, Šárka TITTELBACHOVÁ a Petr STUDNIČKA. Socio-economic impact of tourism on the local economy. In 3rd International Multidisciplinary scientific conference on Social science and Arts - SGEM 2016, Book 2: Political science, Finance, Economics and tourism, Volume IV. Bulgaria: SGEM 2016, 2016, s. 601-608, 952 s. ISBN 978-619-7105-75-9. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.5593/sgemsocial2016B24.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17346/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Praha, 2016, s. 1 - 38. ISBN 978-80-87411-79-7.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17647/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 2016, 37 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16986/cs
-
STUDNIČKA, Petr, Pavel ATTL, Lucie PLZÁKOVÁ a Šárka TITTELBACHOVÁ. Strategie rozvoje území Svazku Lipenských obcí. Praha: Svazek Lipenských obcí, 2016, 111 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17985/cs
-
KALABISOVÁ, Jana, Josef VLČEK, Stanislava BELEŠOVÁ a Petr STUDNIČKA. Šetření výskytu a příjmů z aktivit stínové ekonomiky. 1. vyd. Hradec Králové: Gaudeamus, 2016, s. 110-117, 232 s. ISSN 2464-6032.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16105/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie a Petr STUDNIČKA. The Model Systems of Destination Management and Hospitality in the Czech Republic in the Years 1850 - 2015. Kazan: Institute of Economics, Management and Law, 2016, s. 116-134. ISBN 978-5-91838-078-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16765/cs
-
HÁN, Jan, Martina BERÁNEK, Stanislava BELEŠOVÁ, Dan MRKOS, Petr STUDNIČKA a Martina SOCHŮRKOVÁ. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby. 1st ed. Praha: Wolters Kluwer, 2016, 352 s. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie, 2. svazek. ISBN 978-80-7552-253-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16405/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Alergeny v nabídce pokrmů a nápojů. COT BUSINESS. Praha: C.O.T. media, s.r.o., 2015, roč. 11/2015, č. 11, s. 41.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15185/cs
-
ATTL, Pavel, Anna DOLEŽÁLKOVÁ, Jana KALABISOVÁ, Lucie PLZÁKOVÁ, Petr STUDNIČKA a Šárka TITTELBACHOVÁ. Analýza přínosů cestovního ruchu a strategie rozvoje cestovního ruchu v Českém Krumlově. Praha: Město Český Krumlov, Českokrumlovský rozvojový fond, spol. s r. o., Sdružení cestovního ruchu v Českém Krumlově, o. s., 2015, 207 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15027/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Analýza výběru místních poplatků za lázeňský nebo rekreační pobyt a z ubytovací kapacity v České republice. 1. vyd. Banská Bystrica: Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela, 2015, s. 156-160. ISBN 978-80-557-0886-7.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13745/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Cestovní ruch a disparity v destinaci Lipensko-Mühlviertel. 1. vyd. Ústí nad Labem: Vysoká škola hotelová, 2015, s. 226-233. ISBN 978-80-87411-70-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14985/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Czech Hospitality and Tourism Papers. Czech Hospitality and Tourism Papers, 2015. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13488/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Jana KALABISOVÁ, Petr STUDNIČKA a Šárka TITTELBACHOVÁ. EVALUATION OF SELECTED SOCIO-ECONOMIC IMPACTS ON DEVELOPMENT OF AN UNESCO SITE. Online. prvni. Kos: European Institute of Advanced Studies in Management, 2015. ISSN 2295-3485.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16685/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Hotelnictví, turismus a vzdělávání. člen organizačního výboru, 2015.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13489/cs
-
KALABISOVÁ, Jana, Lucie PLZÁKOVÁ, Petr STUDNIČKA a Josef VLČEK. Innovation Process for a Specific Provider of Accommodation Services. 1. vyd. Bukurešť: Bucharest University of Economic Studies, 2015, s. 59-66, 603 s. ISSN 2457-483X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14266/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno. 2015.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14407/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Lucie PLZÁKOVÁ. Podpora vzniku partnerství veřejného a soukromého sektoru při rozvoji cestovního ruchu založením lokální organizace destinačního managementu. Praha, 2015, 84 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16206/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen. In Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 2015, s. 269 - 279. ISBN 978-80-87411-70-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15186/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Regionální a municipální ekonomika - studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová, 2015, 57 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15605/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu. 2015.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13487/cs
-
The Approaches to Destination Management and to the Development of Hospitality in the Czech RepublicSTUDNIČKA, Petr. The Approaches to Destination Management and to the Development of Hospitality in the Czech Republic. 1. vyd. Opava: Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity, 2015, s. 261-270. ISBN 978-80-7510-140-2.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13505/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Petr STUDNIČKA a Šárka TITTELBACHOVÁ. Vliv místních poplatků na rozvoj cestovního ruchu. Praha, 2015, 103 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/16207/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Výběr místních poplatků z ubytovací kapacity a za lázeňský nebo rekreační pobyt v hlavním městě Praze. Jihlava: Vysoká škola polytechnická, 2015, s. 494-504. ISBN 978-80-88064-09-1.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15305/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie a Petr STUDNIČKA. Vývoj místních poplatků z ubytovací kapacity a za lázeňský nebo rekreační pobyt ve vztahu k ukazatelům cestovního ruchu a hotelnictví na příkladu hlavního města Prahy. 1. vyd. Hradec Králové: Gaudeamus, 2015, s. 438-444. ISBN 978-80-7435-547-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13106/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Vývoj vybraných základních ukazatelů cestovního ruchu a hotelnictví v České republice v letech 1980 - 2012. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Vysoká škola hotelová, 2015, XI., č. 25, s. 16-22. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15545/cs
-
ČERTÍK, Miroslav, Pavel ATTL, Marie KULICHOVÁ, Lucie PLZÁKOVÁ a Petr STUDNIČKA. Analýza výběru místních poplatků ve vztahu ke kapacitám a výkonnosti ubytovacích a lázeňských zařízení v České republice. Závěrečná zpráva z projektu (CzT-14/o/510/1236). Praha: VŠH, Czech Tourism, 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13965/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Ochutnejte Českou republiku. recenzovaný časopis TOP hotelnictví - ISBN: 978-80-89532-17-9. Žilina: MEDIA/ST, s.r.o., Žilina,, 2014, duben 2014, s. str. 15 - 18, str.4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10967/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Veronika TINKOVÁ. Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu. Online. Jihlava, 2014, s. 227-232. ISBN 978-80-87035-87-0.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11706/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu a regionálním rozvoji v České republice. Brno: Mendelova univerzita, 2014, s. 844-850, 1030 s. ISBN 978-80-7509-139-0.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12625/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Lucie PLZÁKOVÁ. Proměny destinačního managementu na Lipensku. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová, 2014, s. 345-356. ISBN 978-80-87411-60-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12345/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi. In Seminář: Organizace provozu společného stravování, nebezpečí a rizika jejich realizace. 2014.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12585/cs
-
STUDNIČKA, Petr a Lucie PLZÁKOVÁ. Research on Tourism and Hospitality Management in the Czech Republic in the Years 1960 - 2014. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: VŠH, 2014, roč. 10., č. 23, s. 77-89. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13105/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie a Petr STUDNIČKA. Řízení cestovního ruchu v České republice - minulost, současnost, budoucnost. 1. vyd. Praha: Wolters Kluwer, 2014, 204 s. ISBN 978-80-7478-593-1.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12346/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby. Online. Praha. 2014, 38 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11885/cs
-
PLZÁKOVÁ, Lucie, Petr STUDNIČKA a Josef VLČEK. The Supply of Composite Tourism Product in Relationship to Consumer Behavior. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2014, X., č. 22, s. 21-32. ISSN 1801-1535.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12106/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla, Blanka ZIMÁKOVÁ, Miroslav ČERTÍK a Jan HÁN. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby. Praha: Wolters Kluwer, 2014, 156 s. první vydání. ISBN 978-80-7478-498-9.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/11505/cs
-
STUDNIČKA, Petr. Vztah místních poplatků, cestovního ruchu a hotelnictví k rozpočtům obcí v České republice. Brno: Masarykova univerzita, 2014, s. 84-91. ISBN 978-80-210-7585-6.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12885/cs
-
ATTL, Pavel a Petr STUDNIČKA. Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací. 1. vyd. Ústí nad Labem: Česká digitální tiskárna, 2014, 85 s. ISBN 978-80-87411-63-6.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12646/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Studijní opora pro předmět HO063 Speciální gastronomie- služby. Praha, 2013, 38 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9597/cs
-
VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ. Hovězí maso v gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 9/12, s. 470-471. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7489/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Inspirace na červen. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 6/2012, s. 343. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7105/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Květen: Chřest a růžová vína. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, 5/2012, s. 288. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7106/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Poznejme vybrané gastronomické trendy. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, roč. 102/2012, č. 4, s. 228-229. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6410/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Principy enogastronomie. In Gastronomické sympozium. 2012.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7446/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Projekt Czech Specials či „Ochutnejte Českou republiku“ v praxi. Czech Hospitality and Tourism Papers. 2012.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6548/cs
-
LUSTIGOVÁ, Zdena, Blanka ZIMÁKOVÁ a A. DUFRESNE. Single sample resesearch design SSRD) as a way to assess individual client needs within E-commerce applications. Fethiye, Turkey: Kozak,M., Kozak,N., 2012, s. 632 - 641. ISBN 978-605--543782-4.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7656/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Sommelier v gastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, roč. 105/2012, 7-8, s. 410-411. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7365/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby. 2012. vyd. 2012, 38 s.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9513/cs
-
BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT. Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích. Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis. Praha 2, Slezská 32: Výživaservis s.r.o, 2012, roč. 4/2012/67, č. 4, s. 88 -91. ISSN 1211-846X.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7267/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Czech Specials či "Ochutnejte Českou republiku". In Sborník recenzovaných příspěvků z Mezinárodní vědecké konference "Hotelnictví, turismus a vzdělávání". První. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2011, s. 393-399, 401 s. ISBN 978-80-87411-15-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6305/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Česká kuchyně. 2011.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5786/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomické září. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 104/2011, č. 9, s. 470-471. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5804/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 6/2011, 104/2011, 51 s. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5661/cs
-
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Food & Beverage Management. čtvrté - upravené. Tribun Brno: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2011, 180 s. ISBN 978-80-87411-28-5.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6547/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Současné styly vín v české gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5743/cs
-
BUREŠOVÁ, Pavla. Základy enogastronomie. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 2011, č. 2, 10 s. ISSN 1212-7884.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/81/cs
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Zobrazeno: 12. 5. 2025 00:30