Filtrování publikací

    2010

    1. BUREŠOVÁ, Pavla. SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN. In Uvírová, J. Kubátová, J. Víno multikulturní fenomén. 1. vyd. Olomouc: Societas Scientiarum Olomoucensis II., 2010, s. 5-12. ISBN 978-80-904477-4-5.
      URL
      Název česky: SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN
      Název anglicky: Sensory Wine Assessment
      RIV: Stať ve sborníku. Filosofie a náboženství. čeština. Česká republika.
      Burešová, Pavla (203 Česká republika, garant, domácí)
      Klíčová slova anglicky: aroma; assessment system; chemical analysis; palate; sensory evaluation; wine style; appearance
      Druh sborníku: postkonferenční sborník
      Mezinárodní význam: ano
      Recenzováno: ano

      Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 5. 11. 2011 10:33.
Zobrazeno: 4. 7. 2025 05:25