-
BUREŠOVÁ, Pavla. SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN. In Uvírová, J. Kubátová, J. Víno multikulturní fenomén. 1. vyd. Olomouc: Societas Scientiarum Olomoucensis II., 2010, s. 5-12. ISBN 978-80-904477-4-5.URL
Název česky: SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN
Název anglicky: Sensory Wine Assessment
RIV: Stať ve sborníku. Filosofie a náboženství. čeština. Česká republika.
Burešová, Pavla (203 Česká republika, garant, domácí)
Klíčová slova anglicky: aroma; assessment system; chemical analysis; palate; sensory evaluation; wine style; appearance
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 5. 11. 2011 10:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/4701/cs
2010
Zobrazeno: 4. 7. 2025 05:25