Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Cestovní kancelář, cestovní agentura a informační středisko v cestovním ruchu (2010)
Management kvality v cestovním ruchu ve vybraných evropských zemích a řešení v České republice (2010)
Sbírka úloh a řešených příkladů ze základů finančního účetnictví (2011)
Inovace marketingových cílů v oblasti cestovního ruchu (2010)
Vybraná didaktická pravidla v marketingové komunikaci v cestovním ruchu (2010)
Zabezpečení elektronických dat (2010)
Interpretace, čtení a prospektiva (K tématu "historických mutací") (2010)
Studijní opora k EK 010 - účetnictví (2011)
Cestovní ruch v platební bilanci České republiky a komparace s Rakouskem (2010)
Anglicismy v české terminologii cestovního ruchu (2010)
Zmírňování regionálních rozdílů rozvojem cestovního ruchu v Ústeckém kraji (2011)
Využití železniční dopravy v cestovním ruchu ve vztahu k diverzifikaci poptávky (2010)
Vztah mezi potenciálem území a vývojem regionálních disparit z hlediska cestovního ruchu (2010)
SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN (2010)
Vědecká - molekulární gastronomie a víno (2010)
Toulky mediálními světy : I. (2010)
K možnému původu žánrů elektronické komunikace (2011)
Principy Enogastronomie II. (2010)
Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů (2010)
Význam cizojazyčné kompetence ve službách cestovního ruchu (2010)
K některým otázkám přípravy učitelů odborných předmětů středního vzdělávání v oblasti hotelnictví, gastronomie a turismu (2010)
Vybrané směry výzkumu v průniku oblastí komuni-kace – cestovní ruch - gastronomie (2010)
Vliv internetu na cestovní ruch (2010)
Internet a cestovní ruch (2010)
Toulky mediálními světy: 1 (2010)
Enogastronomie (2011)
Role účetnictví v podmínkách insolvenčního řízení (2011)
Letní gastronomie (2011)
Současné styly vín v české gastronomii (2011)
Květnové snoubení od bílého k rosé (2011)
článek "Jídelní lístek" (2010)
Česká kuchyně (2011)
Současné styly vín (2011)
Současné styly vín (2011)
Sociální ekonomika a sociální podniky v České republice (2011)
Virtuální komunikace "ohrožuje" kongresový cestovní ruch (2010)
Nové trendy ve vzdělávání s použitím prostředků virtuální reality (2010)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Koncepce výuky odborného jazyka na vysoké škole s ohledem na soudobé trendy ve výuce cizích jazyků (2010)
Sociální ekonomika (2010)
Gastronomické služby - kulinářství (2011)
Projekty Evropské unie ve vztahu k posílení turismu dané destinace (2011)
Kombinace wellness produktů s golfovými aktivitami hotelnictví (2011)
Management lázeňských a wellness služeb (2011)
Cenová analýza služeb zaměřených na sportovní vyžití klientů (2011)
Recenze publikace KRAFT, J., et al. Hospodářská krize – vybrané makroekonomické a mikroekonomické souvislosti s projekcí na úrovni regionů. Liberec: Technická univerzita v Liberci, 2010. ISBN 978-80-737-2678-2. (2011)
Význam lázeňského cestovního ruchu pro regionální rozvoj (2011)
Nobelova cena za ekonomii 2009: Analýza ekonomického řízení; Autoři Oliver E. Williamson a Elinor Ostromová (2011)
Sbírka úloh a řešených příkladů za základů finančního účetnictví (2011)
Význam cykloturistiky a horolezectví pro rozvoj cestovního ruchu (2011)
Změny ve spotřebním chování obyvatel během krize (2010)
Současná ekonomická krize a její vliv na zahraniční poptávku po cestovním ruchu (2010)
Zhodnocení mezinárodních zkušeností s regionalizací Satelitního účtu cestovního ruchu – Rakousko, Španělsko (2010)
Zkušenosti Londýna s kvantifikací dopadů turismu (LATI model) (2011)
Správný čas pro tvorbu rozpočtu (2011)
Výuka hotelových systémů na VŠH (2011)
Projekt EDEN – udržitelný cestovní ruch v méně navštěvovaných destinacích cestovního ruchu. (2010)
Investiční činnost v cestovním ruchu a její vliv na rozvoj regionu (2010)
Potenciál cestovního ruchu na Litoměřicku (2011)
Vztah mezi regiony se soustředěnou podporou státu a potenciálem cestovního ruchu v České republice (2010)
Možnosti řešení regionálních rozdílů v České republice rozvojem cestovního ruchu (2011)
Možnosti řešení regionálních disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Trendy cestovního ruchu a možnosti řešení disparit v České republice (2011)
Development of Skills and Competencies for Students of the English Language Bachelor’s Program at IHM (2011)
Současné trendy v příjezdovém cestovním ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu (2010)
Inovace produktu příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu (2010)
Současná situace českého příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu se zohledněním její interkulturální diferenciace (2010)
Řízení cestovního ruchu v Kraji Vysočina (2011)
Studium publika na základě Lasswellova modelu (2011)
Trendy využívání mobilních telefonních sítí při výuce (2011)
Inovační přístupy při přípravě produktů cestovního ruchu na Lipensku (2010)
Komunikace jakou součást systémového managementu (2010)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2011)
Využití marketingového mixu v oblasti vzdělávání (2012)
Informační systémy v moderním personálním řízení (2012)
Sociální marketing a sociální podnikání (2011)
Challenges for Foreign Philologies. Part 2: Interdisciplinarity and New Teaching Methods. (2011)
Czesko-polski słownik podstawowej terminologii z zakresu handlu i przedsiębiorczości. / Česko-polský slovník základní obchodní a podnikatelské terminologie. (2011)
člen vědecké rady, Vysoká škola ekonomická, fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Sborník z Kolokvia VŠH 2010 (2010)
Modelové systémy destinačního managementu v turistických regionech České republiky (2011)
O różnych współrzędnych domu (oraz niniejszej książki) (2010)
Motyw poznania oraz fascynacja pięknem i brzydotą w wybranych czeskich dziennikach podróży (2010)
Pověst v pojetí Karla Krejčího a pražské pověsti (2010)
Esej v současných slovanských literaturách /Esej w współczesnych literaturach słowiańskich. (2011)
Číslo Čísla – Numer Numeru (2011)
NOVÉ MOŽNOSTI KOMUNIKACE KORPORACÍ S KLIENTY (2011)
Insolvence se nevyhýbá žádné oblasti podnikání včetně oboru služeb (2012)
Cestovní ruch, marketing a komunikace (2011)
Nekonvenční přístupy v promotion a marketingové komunikaci (2010)
Aktuální problémy marketingu v cestovním ruchu v České republice – lidé a komunikace (2011)
Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu (2012)
Nová tvář hotelu Stein (2012)
2.5.1 Regionální rozvoj a cestovní ruch (2012)
Statistiky cestovního ruchu (2012)
Inspirace na červen (2012)
Květen: Chřest a růžová vína (2012)
Základy účetnictví, účetní specifika v hotelech (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Metody a nástroje managementu kvality ve službách cestovního ruchu (2011)
Systém řízení cestovního ruchu v České republice v kontextu připravovaného zákona (2012)
Výuka předmětu informatika pro manažery na VŠH (2011)
Uplatnění profesionální, vzdělanostní a společenské kvalifikace a dovedností při výuce cizích jazyků v rámci cestovního ruchu a hotelového průmyslu (2010)
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích (2012)
ERASMUS Summer Work Placement (2012)
Moderní personalistika ve službách (2012)
Potenciál ekonomického využití historických krajinných celků v cestovním ruchu (2012)
Nobelova cena za ekonomii 2008: Vliv úspor z rozsahu na mezinárodní obchod a ekonomickou geografii (2012)
Snídaňový sortiment jako příležitost pro pestrost: Nabídněte zákazníkům tip na rodinnou snídani. (2011)
Výživa pro malé i nejmenší: Na dětské výživě zákazník nešetří. (2011)
Účetnictví - účetní závěrka (2012)
V souřadnicích eseje, aneb Několik slov na úvod 6. svazku. (2011)
Grafický návrh publikace Nejkrásnější památky Českosaského Švýcarska (2012)
Grafický návrh publikace České Švýcarsko pro rodiny s dětmi (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha první (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha druhá (2012)
Efektivita jako fenomén doby: Obchod hledá cesty ke zvýšení konkurenceschopnosti. (2012)
Obchodníci vyžadují komplety: Nároky na Private Labels rostou. (2012)
Three-phase high overload DC power supply voltage with mid frequency transformer ripple filter (2012)
Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze) (2011)
Vývoj Vysoké školy hotelové v Praze (2011)
Překlad geografických názvů jídel z češtiny do angličtiny a ruštiny (2011)
Využití personálního informačního systému k řízení vzdělávání v BOZP (2012)
ETIKA INTERKULTURNÍCH VZTAHŮ JAKO FAKTOR OVLIVŇUJÍCÍ KVALITU SLUŽEB V PŘÍJEZDOVÉM CESTOVNÍM RUCHU SE ZAMĚŘENÍM NA RUSKÉ TURISTY (2012)
Učebnice využívané pro výuku NJ na VŠH ve vztahu ke SERR II Metodický rozbor učebnice Němčina pro začátečníky a samouky autorky Š. Pařízkové (2011)
Research on electronic marketing on Czech universities (2012)
How to increase exports to China (2012)
Metody organizace a řízení cestovního ruchu (2012)
Nová tvář hotelu Stein (2012)
Manuál studenta, aneb jak funguje studijní systém na VŠE (2012)
Bourdieuan Critique of Bürger’s Theory of the Avant-Garde (2013)
Šancí je nová tramvajová linka v Sydney (přehled česko-australského obchodu) (2011)
Výzkumná zpráva z ukončení první etapy vědecko-výzkumné spolupráce se společností ČESMAD (2012)
Marketing v cestovním ruchu. Jak uspět v domácí i světové konkurenci. (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications - Single Subject Research Design examples of use (2012)
Manuál studenta VŠE Praha, aneb jak se úspěšně dostat na navazující magisterské studium 1. fakultu VŠE Praha (2012)
Klaster ako nositeľ inovácií v cieľovom mieste cestovného ruchu (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu (2012)
Potenciál ekonomického využití historických krajinných celků v cestovním ruchu (2012)
Decision-making in Economic Theory (2012)
Marketingová a mediální komunikace (2011)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications and hotel booking systems (2012)
Výsledky průzkumu společnosti Edeka Německo. (2012)
Pravděpodobnost a matematická optimalizace v teorii portfolia (2011)
Zahraničně-ekonomická politika ČR v relaci s Indií (2012)
Czech - Malaysian Trade and Economic Relations in the context of EU-ASEAN (2011)
EU - Asia Free Trade Arrangements (2011)
Hotovostní platební styk a platební karty v hotelových službách (2012)
10 kroků k úspěšnému franchisingu, část 6 (2012)
Praktické problémy v oblasti odpisování dlouhodobého majetku v souladu s aktuální právní úpravou k 1. 1. 2010 (2010)
Řízení rizik při podnikání ve finančních službách (2012)
Specifické náklady v hotelnictví jako předmět odborného vzdělávání pracovníků z pohledu daně z příjmů (2013)
Důvody očišťování časových řad od sezónní složky v účetnictví vybraného hotelu v destinaci Praha (2013)
Další bariéra prolomena! Německo slaví velký pokrok v úsilí o bezbariérové cestování. (2013)
Malé a střední podniky v osobních službách (2013)
Tržní struktury v hotelnictví a lázeňství (2013)
Aspects of teaching aimed at creation of websites (2013)
Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR (2012)
recenzovaný posudek článku TASK WELLNESS AND SPA SERVICES DESTINATIONS OF INBOUND TOURISM UNDERLINING ETHICS INTERCULTURAL DIFFERENCES (2012)
recenzovaný posudek článku VZTAH MÍSTNÍHO OBYVATELSTVA K ROZVOJI CESTOVNÍHO RUCHU VE ZVLÁŠTĚ CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍCH (2013)
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, část I (2012)
Dvoustupňový model vysokoškolského studia ve sféře pohostinství a cestovního ruchu v Jekatěrinburgu (Rusko) Problémy přechodu (2012)
K etické povaze reklamy na nápoje (Kofola extra bylinková) (2013)
Vyuţití statistických postupů v oborech souvisejících s hotelnictvím a cestovním ruchem – „Studium cen hotových jídel na území hlavního města Prahy“ (2010)
Daňová politika jako nástroj ke snížení zadluženosti státu (2012)
Ekonomický růst a regionální disparity v České republice (2012)
Význam odborného vzdělávání pracovníků příjezdového cestovního ruchu v oblasti interkulturních odlišností a etických problémů u segmentu rusky hovořících turistů (2013)
Média a vzdělávání - Media & Education 2019 (2019)
Úspěšné podnikání v cestovním ruchu předpokládá ekonomickou zdatnost pracovníků (2013)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2020)
Research on two-way communication possibilities offered by the website of Czech universities (2013)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení (2020)
Editor-in-chief (2021)
Smart Electronic System for Tracking Apprenticeships (Apprentice Track) (2020)
Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně (2020)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání, Perspektivy 2020 (2013)
Znalostní management a moderní personalistika (2011)
Média a vzdělávání 2012 (2012)
Média a vzdělávání 2011 (2011)
Studijní opora pro předmět - Úvod do marketingové komunikace (2012)
Studijní opora pro předmět - Metody hodnocení mediální komunikace (2012)
"Potraviny na pranýři“ vyvolává nadšení i nesouhlas : Komu zůstává Černý Petr? (2012)
Úspěšné jsou dobře nastavené věrnostní programy. Za věrnost chce být zákazník náležitě odměněn (2012)
Zákazníka čeká „nákupní dobrodružství“ (2012)
Moderní komunikační technologie nabízí médiím multikanálové oslovení cílové skupiny (2012)
Gastronomie v toku času I (2013)
časopis Retail Info Plus (2013)
ВЛИЯНИЕ ИСТОРИЧЕСКИХ, КУЛЬТУРНЫХ, РЕЛИГИОЗНЫХ И МЕЖКУЛЬТУРНЫХ ОСОБЕННОСТЕЙ РАЗВИТИЯ ВЪЕЗДНОГО ТУРИЗМА В ЧЕШСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ С ОРИЕНТАЦИЕЙ НА РУССКИХ ТУРИСТОВ. (2013)
Specifické náklady v hotelnictví z pohledu daně z příjmů (2013)
Poznámky k cestám na jih Francie. Moje Francie (2013)
Snažíme se využívat suroviny a produkty od místních dodavatelů (2013)
Penzion Seeberg u Františkových Lázní: Někteří klienti k nám jezdí už dvacet let (2013)
Duch prvorepublikové kavárny žije v Café Savoy (2013)
Briego brianza a česká kachna (2013)
Francouzští studenti jedí polévku jen v zimě. Pohled na školní stravování v Toulouse (2013)
Jak hodoval Vlasta Burian. Recenze knihy Pavla Holíka Vlasta Burian hodující (2013)
Problematika kvality v prostředí soukromé vysoké školy. Konference Kvalita 2013, Ostrava, DTOCZ, s.r.o./VŠB TU Ostrava (2013)
The Concept of Pedagogical Training during the Prospective Teachers' Preparation (2013)
Cesta ke zvýšení obratu vede přes plný regál (2013)
Značky kvality fungují, pokud jim zákazník věří (2013)
Brambory v enogastronomii (2013)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Význam lázeňství pro regionální rozvoj (2012)
Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle (2013)
Studijní opory předmětu MT 107 APLIKOVANÁ STATISTIKA v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2013)
DŮVODY OČIŠŤOVÁNÍ ČASOVÝCH ŘAD OD SEZÓNNÍ SLOŽKY V ÚČETNICTVÍ VYBRANÉHO (2013)
Studijní opora k předmětu HO111 (2011)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2012)
Studijní opora pro předmět - Hotelové rezervační a restaurační systémy (2013)
Enogastronomie (2013)
BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY (2013)
Nápojová gastronomie - studijní opora (2013)
Účast Iva Pospíšila v projektu Žánrové metamorfózy v středoevropském kontextu (2012)
Nedostatky při psaní kvalifikačních prací. Diagnóza stavu (2012) (2012)
Etická poloha jednoho životního osudu a jeho povědomí (Paměti Liny Heydrichové, jejich fakticita a virtuální svět) (2012)
Studijní opory předmětu MT 105 KVANTITATIVNÍ METODY v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2012)
Výchozí parametry osob pro stanovení počítačové diety (2013)
Nástroje platebního styku používané v podnících cestovního ruchu (se zaměřením na platební karty) (2010)
Franchising v nákupních centrech (2013)
HORNÍ LUŽICE A JEJÍ REGIONÁLNÍ PRODUKTY (2013)
SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT THROUGH KNOWLEDGE TRANSFER (2012)
Systémový management - studijní opora (2013)
Členka redakční rady Studia Turistika (2012)
Strategický marketing - Strategie a trendy (2013)
Studium komunikace v hotelnictví podle Lasswellova modelu komunikace (2013)
Média a vzdělávání 2013 (2013)
Studijní opora HO024 Management hotelnictví (2013)
Studijní opora HO028 Hotelové služby ubytovací úsek (2013)
Animace součást doplňkových služeb v hotelnictví a gastronomii, vydavatel Press 21, s .157 -170, s. 244, Praha 2012, ISBN 978-80-905181-1-7 (2013)
Wellness a jeho význam pro povzbuzení rozvoje destinace (2013)
- Organizace a průběh vzdělávacího kurzu oděských studentů (2013)
Учебник РКИ: российский или национальный? (2013)
Efekty cestovního ruchu na lokální úrovni - případová studie Lipno nad Vltavou (2013)
Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (2013)
Vánoční a sváteční enogastronomie (2013)
Probe into the State od Marketing Systems of Czech Hotel Companies (2013)
ACQUISITION OF PROFESSIONAL KNOWLEDGE: HOW DO TODAYˇS POSTGRADUATES LEARN (2013)
Hospodářská recese a opatření k omezení jejího dopadu na hotelové služby (2013)
Cartels and its behaviour on food markets (2013)
MONOPOLISTIC COMPETITION OF COMPANIES IN THE TOURISM SECTOR IN THE CZECH REPUBLIC (2013)
Recenze knihy. Jan Štemberk a kol., Kapitoly z dějin cestovního ruchu. (2014)
Průvodcovské služby a animace (studijní opora pro kombinovanou formu studia) (2014)
Чешско-русская омонимия в ресторанно-гастрономической терминологии (к вопросу изучения русско-чешской омонимии на уроках РКИ) // Russische in Erforschung und Vermittlung des Russischen, Band 3, Hrsg. Sergej Afonin, Elena Plaksina. Berlin, 2014 (2014)
Inovace osobních služeb (2013)
Po oficiálním zahájení lázeňské sezóny zasedali v Luhačovicích řešitelé mezinárodního projektu WelDest (2013)
The log files analysis in virtual learning environments as a way of educational data mining (2013)
The log files analysis in remote laboratories (2013)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design (2013)
Flexibilní formy zaměstnávání a jejich využívání ve službách (2013)
Innovation Activities at Tourist Information Centers and an Increase in Competitiveness for Tourism Destination (2013)
Výuka hotelových systémů na VŠH (2011)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Studia občanského sektoru (2023)
THE LOG FILES ANALYSIS IN REMOTE LABORATORIES AS A WAY OF EDUCATIONAL DATA MINING (2013)
Studijní opora HO 042 (2013)
Hotelové školy a jejich učitelé, in Sborník z mezinárodní vědecké konference ICOLLE 2013 (2013)
Člen habilitační komise FIM UHK (2013)
Studijní opora HO 062 (2013)
Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality (2013)
The role of virtual and remote labs in promoting conceptual understanding of students (2012)
Firemní filantropie - hotely a nadace (2013)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Aplikovaná etika (2023)
Sociální a morální téma v českém ekonomickém myšlení počátku 20. století (2013)
Perspektivy českého léčebného lázeňství (2013)
Rozvoj oboru Management destinace cestovního ruchu na VŠH (2013)
Business Intelligence in the Access of Czech Universities in the Education Market (2014)
Research of Electronic Marketing on Czech Universities (2013)
Současné trendy v rozvoji evropského lázeňství (2013)
Odhad producentů nově zaváděného nízkoalkoholického nápoje na trh v České rupublice (2013)
Akademická čeština pro cizince III (2013)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání - Perspektivy 2020 - člen organizačního výboru (2013)
Systematický rozvoj cestovního ruchu v Lipně oceněn titulem EDEN (2013)
Systém řízení cestovního ruchu ve Spolkové republice Německo (2013)
Uspořádání mezinárodního workshopu řešitelského týmu WelDest, květen 2013, Luhačovice. (2013)
Aktivity VŠH v mezinárodním výzkumu cestovního ruchu (2013)
THE APPROACHES TO MEASUREMENT OF TOURISM IMPACTS (2013)
Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike (2013)
Marketing v cestovním ruchu. Jak uspět v domácí i světové konkurenci (2012)
Cestovní ruch, marketing a komunikace (2011)
Nekonvenční přístupy v promotion a marketingové komunikaci (2010)
Aktuální problémy marketingu v cestovním ruchu v České republice – lidé a komunikace (2012)
ВАЖНОСТЬ СПЕЦИАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ РАБОТНИКОВ ГОСТИНИЧНОГО БИЗНЕСА И ТУРИЗМА В ОБЛАСТИ МЕЖКУЛЬТУРНЫХ РАЗЛИЧИЙ (2013)
Regionální geografie (2013)
Příjezdový cestovní ruch v České republice (2013)
Approaches to Managing Destinations in the Czech Republic – current situation (2013)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
Sociálně-etická dimenze rozvoje bezbariérových služeb cestovního ruchu ve vztahu k osobám se zdravotním postižením (2014)
Mezinárodní soutěž Grand Prix Austerlitz (2014)
Členka expertní hodnoticí komise soutěže Král vín ČR (2014)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
člen vědecké rady (2014)
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie (2014)
AKTUÁLNÍ STAV ČESKÉHO LÉČEBNÉHO LÁZEŇSTVÍ A JEHO DOPAD NA SOUČASNOU SPOLEČNOST (2014)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2014)
Politika rozvoje cestovního ruchu v příhraničním venkovském regionu Lipensko (2019)
The concept of tourism destination governance and its application : (case study in Kutná Hora, the Czech Republic) (2018)
Vliv elektronické a marketingové komunikace vysokých škol na percepci organizačního klimatu fakult připravujících učitele (2014)
Lidský kapitál ve vybraných službách (2013)
Snižování regionálních disparit v oblasti nezaměstnanosti rozvojem cestovního ruchu na lokální úrovni (2014)
Vliv zadluženosti domácností na vývoj cestovního ruchu (2014)
Data Mining Techniques for Detecting Behavioral Patterns of Gifted Students in Online Learning Environment (Case Study) (2014)
HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING (2014)
Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories (2014)
Vyžádaná přednáška. Srovnání ruské a české deklinace podstatných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince. (2013)
Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce (2020)
PRICE ELASTICITY OF DEMAND FOR ACCOMODATION SERVICES – EMPIRICAL APPLICATION IN PRAGUE (2020)
Studijní opora pro předmět JS120 Španělský jazyk v kombinovaném studiu (2014)
Souvislost projektování produktů, elektronického podnikání marketingu (2014)
členka České pedagogické společnosti (2014)
členka České společnosti ekonomické (2013)
členka České společnosti pro politické vědy (2014)
členka České společnosti pro politické vědy (2013)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2014)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2013)
členka presidia Institutu manažerské ekonomie, o.s. (2014)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2014)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2013)
členka oborové rady interní grantové agentury PEF ČZU (2014)
Strategie a taktika marketingu pro e-business v hotelnictví a dalších oblastech ekonomiky - Strategy and Marketing Tactics in e-Business of Hospitality and Other Spheres (2014)
Vysokoškolské vzdělávání a výzkum v cestovním ruchu v České republice v letech 1964-2014 (2014)
Statistika pro každého (2014)
Informační a komunikační technologie v cestovním ruchu (2014)
Restrukturalizace terciárního vzdělávání v ČR prostřednictvím Individuálních projektů národních – implementace na Vysoké škole hotelové v Praze (2014)
Business Intelligence, Data mining and Eytracking (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
Ekologické prvky ako súčasť sociálnej zodpovednosti hotelov (2014)
Možnosti moderních technologií ve službách na příkladu maloobchodu (2014)
Změny v chování spotřebitele / zákazníka (2014)
Czech Hospitality and Tourism Papers (2014)
Spokojenost lázeňského hosta. (2014)
Využití chybové analýzy při tvorbě koncepce výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
členství v organizační radě mezinárodní konference stavropolské univerzity ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2014)
„Česká republika a Praha jako destinace evropského cestovního ruchu“ (2014)
Před 15 lety byl schválen zákon č.159/1999 Sb. (2014)
Hlavní město Praha, projekt "Podpora rozvoje sociální ekonomiky", garant projektu, doba řešení projektu: 2013- 2014 (2014)
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze. (2014)
Oponent návrhů projektů Technologické agentury ČR (2014)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2014)
Developing a Health and Well-being Tourism Destination - at the 19th annual ESPA Congress in Vajle, Denmark (2014)
Je lázeňství oborem, ve kterém najdou uplatnění absolventi vysokých škol? (2014)
Bolivian Competitiveness in Tourism and its International Development Cooperation Prospects with the Czech Republic (2020)
Using Customer Characteristics to Manage Marketing and Revenue Management Activities (2020)
Franchising jako metoda umožňující zefektivnění jedinečnosti hotelového podnikatelského konceptu (2013)
Výzkum sociálních podniků v ČR - 2013 (2013)
Research of webtools and mobile devices in education (2014)
Úspory z rozsahu a jejich dopad na ekonomickou geografii (2014)
Vystoupení na konferenci. Sociálně-etická dimenze rozvoje bezbariérového cestovního ruchu ve vztahu k osobám se zdravotním postižením. (2014)
Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories (2014)
Srovnání ruské a české deklinace podstatných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince (2014)
Inovace výuky tvorby webových stránek pro internetové obchodování (2015)
Czech Hospitality and Tourism Papers (2015)
The Approaches to Destination Management and to the Development of Hospitality in the Czech Republic (2015)
Česká republika a cestovní ruch s důrazem na příjezdový cestovní ruch (2015)
Výzkum sociálních podniků v ČR - 2014 (2014)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
Průvodcovská činnost a její význam na poli cestovního ruchu (2015)
ŘÍZENÍ NÁKLADŮ ÚSEKU FOOD AND BEVERAGE SPOLEČNOSTI AQUAPARK (2015)
Spa Management in Czech Republic (2015)
Trendy hotelového marketingu v letech 2014-2015 (2015)
Analýza webových stránek vysokých škol v ČR jako příklad pro výuku některých předmětů marketingových komunikací: Marketingový výzkum prováděný vysokými školami na webových stránkách. (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2015)
Citlivostní analýza rozhodovacích modelů v podniku (2014)
Problematika překladu jídelních lístků do cizích jazyků (2014)
Gastronomická sekce při konferenci VŠH (2014)
Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi (2014)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2014)
Aktuální trendy v příjezdovém cestovním ruchu (2014)
recenzní posudek článku PŘÍNOS LÁZEŇSKÝCH MÍST CESTOVNÍMU RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI (2014)
Úloha náboženského turismu ve snižování disparit ve středočeském kraji v oblasti cestovního ruchu (2015)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
Řízení cestovního ruchu v České republice - minulost, současnost, budoucnost (2014)
ANALÝZA ZÁVISLOSTI CENY VYBRANÉ ZNAČKY PIVA NA DOSTUPNOSTI RESTAURACÍ MĚSTSKOU HROMADNOU DOPRAVOU V DESTINACI PRAHA (2014)
Jevy stínové ekonomiky v subsystémech cestovního ruchu (2014)
Analýza závislosti ceny vybrané značky piva na dostupnosti restaurací městskou hromadnou dopravou v destinaci Praha (2014)
THE IMPACT OF COMPETITION AND SEGMENTATION OF DEMAND ON THE MARKET OF HOTEL SERVICES IN PRAGUE IN 2009-2012 (2014)
Didaktika a konferenční sály (2014)
Vše, co byste měli vědět o víně ... a nemáte se koho zeptat (2014)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu a regionálním rozvoji v České republice (2014)
Budování centrály franchisového konceptu (2014)
Mezinárodní výstava pro podnikání a franchising, Bratislava (2014)
Подготовка бакалавров в области гостиничного дела на базе зарубежного ВУЗа (2014)
Stanovení části obce Velké Karlovice přírodními léčebnými lázněmi využívajícími klimatické podmínky (2019)
Revitalizace turistické infrasturktury v CHKO Kokořínsko (2019)
Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže (2019)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2014)
TVORBA CEN NA HOTELOVÉM TRHU V PRAZE V KONTEXTU TVORBY STRATEGIÍ (2014)
Street Food (2013)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
Health and Well-being Destination Development - at the Market and Forum for Balneary Tourism in Baile Felix, Romania (2014)
Členka redakční rady časopisu Fórum sociální politiky, vyd. VÚPSV, v.v.i. (2023)
Developing a Health and Well-being Destination at the WelDest End Seminar in Turku, Finland (2014)
Social enterprises in the Czech Republic. (2014)
Praha centrem spirituálního cestovního ruchu. Evropské setkání mládeže TAIZÉ - Praha 2014/2015. (2015)
Zaměření výzkumu na Vysoké škole hotelové v Praze (2015)
Туризм Чешской республики (2015)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
Vztah místních poplatků, cestovního ruchu a hotelnictví k rozpočtům obcí v České republice (2014)
Social Value in the Czech Social Economy (2015)
Vliv povodní na ubytování v ČR (2014)
Vývoj trhu hotelových služeb v Praze v létech 2000-2014 (2015)
Cestovní ruch a disparity v destinaci Lipensko-Mühlviertel (2015)
MORÁLNÍ PŘÍSTUP K PRÁCI V ČESKÉM EKONOMICKÉM MYŠLENÍ 30. LET (2015)
PROBLEMATIKA NEZAMĚSTNANOSTI V NOVODOBÉ HISTORII ČESKÉ REPUBLIKY (2015)
Analýza přínosů cestovního ruchu a strategie rozvoje cestovního ruchu v Českém Krumlově (2015)
Možnosti rozvoje příjezdového cestovního ruchu ze zemí BRICS do České republiky (2015)
Cost and Time Comparison for Air and Land Transport between the Czech and Slovak Republics (2015)
K tvorbě deklinační tabulky na základě česko-ruského konfrontačního studia morfologie substantiv a adjektiv s přihlédnutím k historické mluvnici (2019)
Lázeňství v České republice z hlediska tržních struktur (2015)
Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen (2015)
Czech accounting academia and practice: Historical roots and current issues (2015)
The Current State of Reporting According to IFRS In Transitional Economy of the Czech Republic: Research Survey (2015)
member of editorial board (2015)
Řízení cestovního ruchu v Kutné Hoře (2015)
Média a vzdělávání 2015 - Media & Education 2015 (2015)
Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. (2015)
Časopis Krajiny češtiny (2015)
Aktuální témata hotelnictví a cestovního ruchu (2015)
System Modelling and Simulation in Hospitality Practice (Case Study) (2015)
Approaches to the Economization of Cultural Heritage in Context of Destination Management in the Czech Republic (2015)
Motivation and disengagement of online students in remote laboratories (2015)
editorial board member (2015)
Lingvistická analýza studentských prací při koncipování výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
šéfredaktor - Media4u Magazine (2015)
Analýza výběru místních poplatků za lázeňský nebo rekreační pobyt a z ubytovací kapacity v České republice (2015)
Translation of Czech Menus into Foreign Languages (2015)
Medicínský cestovní ruch v České republice (2015)
Integrating Spa Businesses into a H&WB Destination. (2015)
Nenápadný půvab oslovování (2015)
Digitální technologie ve vzdělávání: současný stav, problémy a trendy (2015)
GLOKALde editorial board member (2015)
Oblíbenost růžových vín v gastronomii (2015)
Innovation Process for a Specific Provider of Accommodation Services (2015)
Stará Boleslav - nedoceněná destinace cestovního ruchu (2015)
Porovnání výkonů kongresového cestovního ruchu Prahy s metropolemi sousedních států (2015)
tajemnice Sdružení průvodců (2015)
Studijní opora: CR167 Management služeb (2015)
COMPANY TRAINING OF MANAGERS AS A PART OF THE HUMAN RESOURCE MANAGEMENT IN THE HOTEL INDUSTRY (2015)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2015)
Marketingová a mediální komunikace dnes (2015)
Event marketing. Studijní opora. (2015)
Vývoj webových stránek cestovního ruchu vybraných krajů České republiky (2015)
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
MANAGEMENT METHODS IN STRATEGIC PLANNING OF MUNICIPALITIES (2016)
Analýza jazykových dovedností a kompetencí studentů studijního programu v angličtině v ekonomickém vzdělávání (2015)
Informační a komunikační technologie v hotelnictví (2015)
Účetnictví II (2015)
Konferenční cestovní ruch - kvalita přednáškových sálů (2016)
Vývoj business travel ve světě (2016)
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná (2016)
Organizace sportovních akcí - triathlon (2016)
Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (2015)
Člen Akreditační komise pro VŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
člen, Oborové rady andragogika (2015)
člen, Oborové rady andragogika (2015)
Člen Komise pro udělování Ceny ministra školství za mimořádné výsledky výzkumu,experimentálního vývoje a inovací (2021)
Člen vědecké rady VŠE Praha fakulta Managementu Jindřichův Hradec (2016)
Obchodní a ekonomická spolupráce mezi ČR a Indií (2012)
Elektronická evidencia tržieb v cestovnom ruchu v Slovenskej republike a v Českej republike (2016)
The Model Systems of Destination Management and Hospitality in the Czech Republic in the Years 1850 - 2015 (2016)
Akademické psaní ve výuce češtiny pro cizince (2015)
Lingvistická analýza studentských prací při koncipování výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
Specifika čínské klientely v hotelnictví a cestovním ruchu České republiky (2016)
Faktorův osvobodivě popisný Bildungsroman (2015)
zasedání AK VOV (2016)
komise pro obhajobu doktorských prací (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
El canon literario español según el Palacio de Biblioteca y Museos Nacionales (2015)
Las ediciones modernas de La Lozana andaluza (2014)
Paradigmatika verbálních jmenných tvarů (s ohledem na výuku češtiny pro cizince) (2016)
Vzdělávací instituce vybraného oboru na webových stránkách (2016)
Komise pro obhajobu disertací PEF ČZU Praha (2016)
SIGHTS OF CULTURAL HERITAGE IN THE REGION OF KARVINÁ (2016)
Editorství odborné knihy (2016)
Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Návrh změn režimu místních poplatků v přímé vazbě na cestovní ruch (2016)
SHARING VERSUS GREY ECONOMY (2016)
Jazyková vybavenost webových stránek vysokých škol (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
Прага, дестинация въездного туризма Чехии (2016)
MOŽNOSTI VYUŽITÍ SIMULACE MONTE CARLO V REVENUE MANAGEMENTU PRO PŘÍPRAVU STUDENTŮ OBORU HOTELNICTVÍ (2016)
Faktory úspěchu franchisového konceptu - proč je franchising efektivnější oproti ostatním formám podnikání (2016)
Dirty money as a part of legal economy (2016)
DATA MINING IN HOSPITALITY (2016)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2015 (2015)
Příjezdový cestovní ruch jako specifická forma prostorové mobility obyvatelstva (2015)
Verbální a neverbální komunikace (2015)
Pedagogická komunikace (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
ЧЛЕН РЕДАКЦИОННОЙ КОЛЛЕГИИ "Сервис в России и зарубежом" Российского государственного университета туризма и сервиса" (2016)
Economic and Political Implications of IFRS Adoption in the Czech Republic (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno, listopad 2016 (2016)
Analýza možností využití náboženských památek ve Staré Boleslavi v cestovním ruchu (2016)
4. Služby ubytovacích zařízení (2016)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby (2016)
Jazykové vzdělávání seniorů (2015)
Členka poroty "Franchisa roku" (2016)
Marketing firmy MAKRO ČR : tvorba franchisového konceptu (2016)
Marketingové řešení grafického manuálu firmy (2016)
Členka akademické rady VŠH (2016)
Mezinárodní projekt SCOUT (2016)
Nezbytnost znalostí německého jazyka u pracovníků marketingových oddělení ve firmě Makro (2016)
Selected Factors as Determinants of Educational Systems In the Hotel Industry in Czech Republic (2015)
ECONOMIC AND SOCIAL IMPACTS OF CULTURAL TOURISM (2015)
Kulturní cestovní ruch a možnosti jeho měření s využitím satelitních účtů (2015)
The Importance and Role of Strategic Succession Planning in Czech Family Businesses (2016)
Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu (2015)
The Contribution of the Nisa Euroregion to the Local Development (2016)
Právo zaměstnanců na ochranu osobních údajů v pracovně právním procesu (2019)
Bezpečnostní management se zaměřením na obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů jako nedílná součást vědy a výzkumu (2020)
Increasing Development of all Different Industries in the World Brought also Changes into the Management of Tourism Industry in the Czech Republic (Theoretical Study) (2020)
Specifika inovačních projektů v rozvoji regionů (2017)
Beer Brewing as a Family Business under the Present Economic Conditions in the Czech Repub (2019)
Determination of Key Factors of Health and Well-Being Tourism Destinations (2019)
Interkulturní specifika a cestovní ruch (2017)
Verbální a neverbální komunikace (2016)
Pedagogická komunikace (2017)
The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“ (2017)
Akademické psaní ve výuce češtiny pro cizince: chybová analýza akademických textů (2016)
Zhai Yongming shige zhong shuijing duizhao yanjiu (2016)
Český jazyk pro cizince 2 (2017)
The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings (2019)
Trh s pivem v České republice (2016)
Gender discriminations between men and woman as part of business ethics in the Czech Republic. (2020)
Člen Komise pro habilitaci. (2016)
Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland (2016)
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech (2016)
Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
PRÁVNÍ A ÚČETNÍ RÁMEC PODNIKÁNÍ V HOTELNICTVÍ (2016)
Projevy sdílené ekonomiky v ubytovacích službách (2016)
EET - Elektronická evidence tržeb (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Analýza vývoje spotřebitelských cen "Tuzemáku" v letech 1994-2015 (2016)
Resort Gastronomy Stand Service Simulation (2016)
Vědecká rada FM VŠE Jindřichův Hradec (2016)
Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Socio-economic impact of tourism on the local economy (2016)
Shadow economy in hospitality businesses in Prague (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Member of the International Committee Board of the 28th IBIMA International Conference, Seville, Spain (2016)
Schola nova, quo vadis? 2016 (2016)
Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
recenze článku Sights of Cultural Heritage in the Region of Karviná (2016)
Strategie rozvoje území Svazku Lipenských obcí (2016)
Gastronomické služby - servis (2016)
Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
Poznatky z mediálně známých franchisingových konceptů – oblast fastfoodů (2017)
Revenue management a jeho význam v hotelnictví (2016)
VLIV VYSOKOŠKOLSKÉHO VZDĚLÁNÍ NA ČESKÉ HOSPODÁŘSTVÍ (2016)
Economico-Statistical Study on Time Series of Number of Conferences in Mass Accommodation Facilities in the Czech Republic (2017)
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
CESTOVNÍ RUCH V KRAJI VYSOČINA A MOŽNOSTI ROZVOJE PODNIKÁNÍ V CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŽĎÁRSKÉ VRCHY NA PŘÍKLADURESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (2017)
Connections between scientific research and education in the field of tourism and leisure in the Czech Republic (2017)
Český jazyk pro cizince 4 (2020)
Autorská prezentace on-line přístupné disertační práce „Srovnání české a ruské deklinace podstatných a přídavných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince“ (2019)
Komunikace v managementu služeb v hotelnictví a cestovním ruchu (2018)
SYCHOLOGICAL REFLECTION OF MANAGEMENT OF THE HOTEL INDUSTRY IN THE PROCESS OF CREATIVE THINKING (2017)
Deviantní chování turistů v podobě vandalismu jako „nedílná“ součást cestovního ruchu z pohledu bezpečnostního managementu (2019)
Zaměstnanost vyvolaná cestovním ruchem a hotelnictvím ve městě Český Krumlov (2017)
Managerial Competencies as an Integral Part of the Corporate Culture of Hotel Management focusing on the Front Office (2017)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2017)
Gastronomický cestovní ruch České republiky a jeho aktuální trendy (2017)
Člen vědeckého výboru konference Autoevaluační kultura a kvalita vzdělávání (2017)
Zahraniční zkušenosti pro výuku manažerů (2017)
Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád (2017)
Člen expertní komise pro hodnocení kolových nápojů (2017)
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop (2019)
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny (2019)
Vzdělávání a rozvoj pracovníků v hotelnictví (2017)
Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny (2017)
Hotelnictví v České republice v roce 2017 (2018)
COMMUNITY APPROACH – A SIGNIFICANT DETERMINANT OF NEW TOURISM DESTINATION (2017)
Conference Presentation: A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
GASTRONOMIE A KULINÁŘSKÝ CESTOVNÍ RUCH V NABÍDCE CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ (2017)
Metody výzkumu v hotelnictví a lázeňství (2017)
Cheating in Digital Age - University and College Experience (2017)
Výdaje na cestovní ruch na municipální úrovni (2017)
Z Latinoameričanů bych chtěla přeložit úplně všechno sama / ptal se Jiří Holub (2017)
The Analysis of the Selected Terminology in Hospitality with Regard to the Communication Skills of the Foreign Students at Czech Universities (2017)
Investigation of the Occurrence of the Shadow Economy and Experience with Electronic Records of Sales (2017)
Komise pro obhajobu disertací PEF ČZU Praha (2017)
Člen habilitační komise EF TUL Liberec. : habilitační komise, 2017. (2017)
Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků (2017)
The Principal-agent Problem in the Joint Venture (2017)
HIGH-DIMENSIONAL STATISTICAL ANALYSIS OF DEMOGRAPHIC DATA IN REGIONS OF THE CZECH (2017)
Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership (2020)
Názory studentů na studium středních hotelových škol v Jihomoravském kraji (2017)
Média a vzdělávání 2017 - Media & Education 2017 (2017)
Média a vzdělávání 2017 - Media & Education 2017 (2017)
Ferraty a cestovní ruch (2017)
Makroekonomie a ekonomická analýza (2017)
Overview of Bolivia´s Tourism, its Competitiveness and Cooperation Prospects with the Czech Republic (2019)
Member of the Scientific Council of the journal Eruditi (2020)
Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2016)
Socialy responsible activities in the HORECA sector (2017)
Cestovní pojištění v ČR (2018)
Псалтирь на церковнославянском, греческом и польском языках из библиотеки Симона Азарьина (2018)
Enogastronomie a její sociální kontext (2018)
Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities (2018)
Indikátory pro měření výkonnosti destinace a DMO pomocí metody 3E (2019)
Grafický návrh publikace Příroda 39 (2019)
Lázeňství - management a marketing (2019)
Nezbytnost změny místních poplatků v cestovním ruchu v České republice (2018)
Grafický návrh časopisu Ochrana přírody 2/2019 (2019)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Support of Social Enterprises in the Czech Republic from the European Structural Funds (2017)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2018)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2018)
Certifikovaná metodika k novele zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch (2017)
Political Stability As Important Factor Of Development Of Tourism Destination – A Case study of Lipno nad Vltavou (2018)
Přínosy a rizika kulturních eventů pro městský cestovní ruch. (2017)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství (2018)
Verbální komunikace monologická a dialogická (2017)
Tourist Arrivals from Distant Countries to the Czech Republic in 2012-2018 (2018)
Member of the International Committee Board of the 31st IBIMA International Conference, Italy, Milan (2018)
Dopad dokončeného vysokoškolského vzdělání žen na hospodářství České republiky (2018)
Aplikovaná statistika (2017)
Lidské zdroje v sociálních podnicích (2015)
A challange for small cities - new concept of strategic planning (2017)
MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING (2017)
Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí (2017)
Trend of Consumer Prices of Chosen Commodity and Service in Comparison to the Key Economic Indicators in the Czech Republic (2017)
Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat" (2019)
Grafický návrh časopisu Ochrana přírody 1/2019 (2019)
Almanach Vysoká škola hotelová v Praze 2009-2019 (2019)
Legislativní a institucionální podmínky pro činnost sociálních podniků a pro zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce se zřetelem na specifika zaměstnávání odsouzených osob a osob se záznamem v trestním rejstříku - fáze II (2019)
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines (2019)
Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity (2019)
ACHIEVING A GREAT REPUTATION FOR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY: STUDY FROM THE CZECH HOSPITALITY INDUSTRY (2019)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2018. (2018)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení (2019)
Новые методы стратегического управления городами (2018)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2019)
členka vědecké redakční rady Media4u Magazine (2019)
Innovative pedagogics and education for sustainable development in knowledge management of public and private educational institutions. (2019)
Lesní pedagogika a rozvoj cestovního ruchu v prostředí venkova (2019)
Application of learning and teaching innovations in education for sustainable development. (2019)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení. (2018)
Smart Electronic System for Tracking Apprenticeships (Apprentice Track) (2018)
VOV – ekonomická sekce (2019)
Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH (2018)
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? (2018)
A COMPARATIVE STUDY SLOVACKO AND MIKULOV WINE REGIONS (2018)
Corporate social responsibility as a new approach to the employees' satisfaction (2018)
Transmission speed of communication between people - Important factor of apercepce (2018)
3D tisk v gastronomii (2018)
INTRODUCTION OF NEW PRODUCT (2018)
Economy and Technical Progress (2018)
Etiketa nápojové gastronomie (2018)
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme (2018)
Fear and Patriotism: Responses to September 11, 2001 media coverage (2018)
Lázně Evženie - lázeňská perlička na Ohři (2018)
Quo vadis, české odborné školství? (2018)
Corporate social responsibility in hotel industry: Empirical analysis of transitional market (2018)
Schola nova, quo vadis? 2018 (2018)
Legislativní a institucionální podmínky pro činnost sociálních podniků a pro zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce (2019)
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy (2019)
Udržitelné principy v cestovním ruchu českého venkova a jejich management (2018)
Média a vzdělávání 2018 (2018)
Závěrečná práva - zpracování výsledků dotazníkového šetření mezi DMO v rámci projektu zaměřeného na vyhodnocování výkonnosti destinací metodou 3E (2018)
Hospodaření podniku v sektoru služeb (2019)
Gastronomy and Food Tourism in the Czech Republic (2019)
Název projektu: Využití moderních technologií v marketingové komunikaci (2015)
Název projektu: Inovace a příprava nového doktorského studijního programu Ekonomika a management na kreditní systém studia (2017)
Projekt: Tvorba studijních materiálů pro ekonomickou geografii a management lázeňství a hotelnictví (2019)
Informační technologie a jejich využítí v oblasti bezpečnosti a ochrany majetku (2018)
Cena České asociace franchisingu za podporu a rozvoj franchisingu (2018)
Členství v komisi Franchisa roku (2019)
Controlling marketingových aktivit franchisingové firmy (2018)
Členka akademické rady Vysoké školy hotelové (2017)
Ženy v top managementu, aneb rovnost žen a mužů není jen o ochraně lidských práv (2020)
Changes in the Age Structure of ˇ the Czech Republic Population in years 2000 - 2017 and Their Influence on Major Economic Factors of the State (2019)
Bezpečnost jako faktor konkurenční výhody z pohledu managementu cestovního ruchu (2019)
Pojištění v cestovním ruchu (2019)
Outsourcing as a form of costs optimization of the hospitality supplementary activities (2018)
Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu (2019)
Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace (2018)
Sociokulturní problematika managementu neziskového sektoru v kontextu sociálního marketingu. Odborný recenzovaný časopis (2019)
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem (2019)
Price elasticity of demand for accommodation sector (2018)
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Managerial Communication in Tourist Industry (2019)
Using Google Analytics for Strategic Decision-Making in Marketing (2019)
Behavioral Segmentation of Hotel Customers: An Empirical Study (2019)
Garantka projektu "Škola franchisingu" při České asociaci franchisingu (2019)
Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2019)
Grafický návrh publikace KOLAŘÍK, Jaroslav. OCEŇOVÁNÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES: včetně výpočtu kompenzačních opatření za kácené nebo poškozené dřeviny. (2017)
Šéfredaktor vědecké ediční rady vydavatelství Extrasystem Praha (2020)
Dimensions of Social and Solidarity Economy Sector – Statistics of the Social Economy in the Czech Republic (2019)
Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic (2019)
Hotel Process Simulator (2019)
Specifics of the Tax System to Support Tourism: Evidence from Argentina and Uruguay (2019)
Local Taxation of Tourism in the Context of the Collaborative Economy – Case Study from the Czech Republic (2021)
Sustainable Development of Social Enterprises in the Czech Republic (2019)
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods (2019)
Maximizing Revenue in the Company Using Price and Its Elasticity – Empirical Application (2019)
Member of the International Program Committee Board of the 35th IBIMA International Conference, Seville, Spain (2020)
Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí (2020)
Member, International Committee Board (2020)
AGE STRUCTURE OF INHABITANTS IN THE CZECH REPUBLIC IN RELATION TO ICT USAGE FOR SEARCHING FOR TRAVEL AND ACCOMMODATION INFORMATION (2020)
Sociální práce v období pandemie COVID-19 z pohledu managementu sociálních služeb (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
RECENZE:Tourism, Governance and CO2 Emissions in Selected Asia Pacific Countries (2020)
RECENZE: COMPARISON BETWEEN TOTAL LEAST SQUARES AND ORDINARY LEAST SQUARES METHOD IN THE FIELD OF TOURISM (2017)
RECENZE: INVESTIGATION THE TOURISM RECEIPTS, RENEWABLE ENERGY AND GDP GROWTH IN EUROPE (2016)
RECENZE: CO 2 emissions, real GDP, renewable energy and tourism: Evidence from a panel of the most-visited countries (2017)
RECENZE: Designing a model for competitiveness measurement of selected tourism destinations of Iran (2018)
RECENZE: Green Development: indicator framework of Regional tourism development in China (2019)
RECENZE: The Impact of the Global Financial Crisis on Visitation to the Monongahela National Forest: An Activity-based Segmentation Approach (2020)
RECENZE: New Tourist Tax as a Tool for Municipalities in the Czech Republic (2020)
Prezentace didakticky využitelných výstupů disertační práce „Srovnání české a ruské deklinace podstatných a přídavných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince“ (2020)
Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus (2020)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Projektové řízení (2020)
Budou nás obsluhovat roboti? (2020)
Specifics of the Tax System to Support Tourism before and during the COVID-19 Pandemic: Evidence from South American Countries (2021)
Economic-Statistical Analysis of selected Criteria of Tourist Industry in the Czech Republic (2020)
Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study (2021)
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach (2021)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2021)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2021)
Šéfredaktor vědecké ediční rady vydavatelství Extrasystem Praha (2021)
Odborné připomínky k návrhu materiálu Ministerstva pro místní rozvoj Strategie rozvoje cestovního ruchu České republiky 2021–2030 (2021)
RECENZE: "Exploring Environmental Concerns on Digital Platforms through Big Data: The effect of online consumers’ environmental discourse on online review ratings" (2021)
Improving Service Quality Using Text Mining and Sentiment Analysis of Online Reviews (2021)
Sladkovodní ryba v české gastronomii (2021)
Netradiční přírodní zdroje a jejich využití v lázeňství (2021)
Mittelalter Logikrätsel Bruder William und die geheime Pforte des Wissens (2021)
Model of Price Optimization as a Part of Hotel Revenue Management - Stochastic Approach (2021)
Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský (2022)
Digital Nomadism - Implemented policies (2022)
Digitalization and emerging trends in the Hospitality, Gastronomy and Tourism, Literature review (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Mistrovská zkouška - systém: Mistr řemesla v oboru Číšník (2021)
člen České konference rektorů (2020)
NOVÉ TRENDY V CESTOVNÍM RUCHU V SOUVISLOSTI S AKTIVNÍ DOVOLENOU A POBYTEM V PŘÍRODĚ (2021)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World (2021)
Pokusné ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách (2021)
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Procesní řízení hotelů (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Knowledge and its transfer – key prerequisite for long-term competitive advantage and sustainable business (2021)
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain (2021)
Gastronomické poklady českých zemí (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Hospitality in the time of Covid - 19 (2021)
USING BUSINESS MODELING AND SIMULATION FOR HOTEL OPERATIONS INNOVATION (CASE STUDY) (2019)
Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika (2021)
The Proposal of Virtual Reality Model for Hotel Front Office Employees Training (2021)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Identification of consumer behavior based on price elasticity: A case study of the Prague market of accommodation services (2020)
Média a vzdělávání - Media & Education 2020 (2020)
Paradigmatika substantiv a adjektiv v nespisovných varietách češtiny z hlediska oboru čeština jako cizí jazyk (2020)
Forest educators as bearers and implementers of deep ecology ideas (2021)
KVAS - kvalitní a udržitelná veřejná výstavba - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19 (2020)
VOV - ekonomická sekce (2020)
Šábesový wellness (2020)
PITTFALLS OF IMPLEMENTING ELEMENTS OF VIRTUAL REALITY INTO PROCESSES IN THE HOTEL INDUSTRY (2022)
Dopad pandemie Covid-19 na vybrané lázně (2022)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Strategie rozvoje cestovního ruchu v oblasti Lipenska (2022)
Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Faktory ovlivňující spolupráci v cestovním ruchu z pohledu organizací destinačního managementu. (2019)
Traditional European Desserts (2022)
Zhodnocení prvního ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2022 z pohledu oponenta prací (2022)
Ukrajinská kuchyně (2022)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2022)
IDENTIFICATION OF THE USE OF REVENUE MANAGEMENT TOOLS IN ACCOMMODATION SERVICES (2022)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management for young adult practitioners in Hospitality and Gastronomy (2022)
Univerzitní vzdělávání v minulosti, současnosti a budoucnosti (2020)
The path from covid to more sustainability and resiliency in international air transport and tourism (2022)
Mimořádné podmínky online výuky a jejich odraz v nárocích na kompetenční model učitele ekonomických předmětů (2021)
Příležitosti a rizika online výuky v terciárním vzdělávání jako operativních nástrojů organizace výuky za mimořádných situací (2021)
Formation of Professional Competences and Soft Skills of Public Administration Employees for Sustainable Professional Development (2021)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Aspects Influencing the Provision of Internships by Czech Firms to Future Economists during Their Studies (2022)
Nové Trendy 2022 - New Trends 2022 (2022)
Dosavadní stav řešení na jiných pracovištích (2022)
Inovace didaktických metod a technik ve výuce politologie (2022)
Odborný názor na publikaci Houskeeping – komplexně, chytře a efektivně (2024)
Američané jsou si vědomi své tržní síly a umějí to dát najevo (2022)
U protinožců je upřímnost považována za ctnost. (2022)
Konkurenceschopnost jako nástroj ekonomické diplomacie (2022)
Finové chyby neokecávají, ale napravují - a vše, co řeknete, budou brát vážně (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Hotel Process Simulator as a Tool for Increasing the Level of Managerial Skills – An Educational Application (2022)
Austrian Economics Analysis for Failures and Paradoxes in the Digitalization of the Spanish Tourism Industry (2023)
Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Inovácie a trendy v cestovnom ruchu (2024)
Cities in Transition: Krakow´s Social, Economic and Spatial Transformation within the Last Thirty Years (selected aspects) (2023)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Sharing Economy in the Accommodation Services – Example of Prague During the Years 2017–2022 (2023)
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Management, Technology and Sport (2023)
Grender Still does Matler inf the Hotel Industry (2023)
Vliv digitálních technologií na vybrané osobní služby (2023)
Conference Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech republic (2023)
Influence of Modern Technologies in the Hotel Industry on Consumer´s Purchasing Behavior (2023)
Nová a významně se měnící rizika a možné dopady na pojistitele a zajistitele (2023)
Francouzská symbióza temperamentu s racionalitou (2024)
Ekonomická diplomacie v podmínkách nestability světa (2023)
Wine Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Images of Wine Regions: Exploring Relationship Between Preferences and Imaginative Conceptions (2024)
Global Economic Architecture in the 21st century (2022)
Conference presentation: Gastronomic Consumers' Attitudes Toward AI-generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2023)
Inovativní přednášky pro žáky a vyučující ekonomických předmětů na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu- střední škola s.r.o. (2024)
Podněty a připomínky ke Strategii příjezdového cestovního ruchu hl. m. Prahy 2024-2027 (2024)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2024)
Turci neobchodují s firmami, ale k konkrétními lidmi. (2022)
Nové trendy v životním stylu seniorů-export seniorů, výměnné pobyty- a problémy komunikace se seniory cizinci. (2022)
Principy pro sociálnější ČESKO do roku 2027 (2022)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Finanční řízení hotelů (2022)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Zhodnocení druhého ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2023 z pohledu oponenta prací (2023)
Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic (2023)
Dary jako jeden zdroj příjmů nestátních neziskových organizací (2023)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Sociální ekologie (2023)
International Comparison of Higher Education Representatives’ and Students’ Attitudes Towards Feedback Learning (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
The current state of the application of revenue management activities in the SME segment: A case from the Czech Republic. (2023)
Irové si zakládají na "irskosti" čím díl od domoviny, tím více (2023)
Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů (2023)
Nejlepší vyjednávači jsou děti a egyptští obchodníci (2023)
Conference presentation: Discrepancies between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2023)
Restarting MBA students after Lockdowns Human Resource Management Education Based on Analogies between Wild Animals and Human Teams (2024)
Didactics of Economic Subjects based on parallels with nature - Meta-analysis of pedagogical experiments (2024)
International Society for Engineering Pedagogy (IGIP) (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Neúspěch? Jede se dál! Je to jen další příležitost (2024)
Sociální podnikání - výzva pro vzdělávání i pro výzkum (2024)
Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership (2024)
Security of the Czech Republic Through the Prism of Election Manifestos and Their Impact on the 2023 Security Strategy of the Czech Republic (2023)
Globální pojišťovnictví v době vysoké inflace (2023)
Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
The Effect of UEFA Club Competitions on the Local Hospitality Performance (2024)
Korejský trh prověří obchodnický talent (2024)
Inovace oborové soustavy - platforma B společensko-ekonomická: Gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví (2024)
Workshop pro pedagogy středních odborných škol (2024)
European integration will bring more tourists to Georgia, shorter stays, and higher requirements for quality (2024)
Inovativní přednáška pro žáky na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu-střední škola s.r.o. (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém