Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Ozvučovací systémy nejen pro velká auditoria - Ozvučení malé seminární pracovny (2010)
Gastronomické služby - servis (2010)
Vybraná didaktická pravidla v marketingové komunikaci v cestovním ruchu (2010)
Studijní opora k EK 010 - účetnictví (2011)
Banketní a cateringové služby (2011)
Anglicismy v české terminologii cestovního ruchu (2010)
Almanach k 10. výročí VŠH, resume v ruském jazyce (s E.Mičkovou) (2010)
SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN (2010)
Personální informační systém jako nástroj zvyšování kvality služeb poskytovaných perosnálním útvarem (2011)
Language use and formal and informal interactions in the U.S. and Czech Republic. (2010)
The Research Programme Concerning Literary Kind and Genre Modifications (in the Central-European Context). (2011)
Vybrané směry výzkumu v průniku oblastí komuni-kace – cestovní ruch - gastronomie (2010)
Nekonvenční přístupy v promotion a marketingové komunikaci (2010)
Toulky mediálními světy: 1 (2010)
Enogastronomie (2011)
Současné styly vín v české gastronomii (2011)
Současné styly vín (2011)
Marketing v organizacích občanského sektoru (2011)
Sociální ekonomika a sociální podniky v České republice (2011)
Virtuální komunikace "ohrožuje" kongresový cestovní ruch (2010)
Ekonomický vliv systému zdravotního pojištění na české lázeňství (2011)
Uplatnění systému personálního strategického managementu v hotelnictví (2010)
Koncepce výuky odborného jazyka na vysoké škole s ohledem na soudobé trendy ve výuce cizích jazyků (2010)
Sociální ekonomika (2010)
Projekty Evropské unie ve vztahu k posílení turismu dané destinace (2011)
Financování českého lázeňství z prostředků Regionálních operačních programů (2012)
Porovnání dvou možností dělení médií při výuce jazyků (2011)
Židovsko-palestinský konflikt a jeho vliv na turismus Izraele (2011)
Individualizace poptávky a regionální cestovní ruch (2011)
Recenze publikace KRAFT, J., et al. Hospodářská krize – vybrané makroekonomické a mikroekonomické souvislosti s projekcí na úrovni regionů. Liberec: Technická univerzita v Liberci, 2010. ISBN 978-80-737-2678-2. (2011)
Význam lázeňského cestovního ruchu pro regionální rozvoj (2011)
EK014 Mikroekonomie - studijní opora pro kombinovanou formu (2011)
Sbírka úloh a řešených příkladů za základů finančního účetnictví (2011)
Food & Beverage Management (2011)
Projekt Czech Specials či „Ochutnejte Českou republiku“ v praxi (2012)
Jak lze využít výzkum a inovace v cestovním ruchu – science centra – nový trend v zážitkovém turismu (2011)
Vádemékum ekonomie (2010)
Branding destinace (2010)
Změny ve spotřebním chování obyvatel během krize (2010)
Světová hospodářská krize a rozhodování spotřebitele (2010)
A new e-learning strategy for cognition of the real world in teaching and learning Science (2011)
Materiální didaktické prostředky v informační společnosti (2011)
Projekt EDEN – udržitelný cestovní ruch v méně navštěvovaných destinacích cestovního ruchu. (2010)
Investiční činnost v cestovním ruchu a její vliv na rozvoj regionu (2010)
Udržitelný rozvoj cestovního ruchu a řešení disparit (2010)
Veřejná podpora cestovního ruchu v České republice v letech 2000 – 2009 (2010)
Základy turismu - studijní opora pro kombinovanou formu studia (2011)
Možnosti řešení regionálních rozdílů v České republice rozvojem cestovního ruchu (2011)
Rozvoj vysokoškolského vzdělávání v oborech hotelnictví, gastronomie a cestovní ruch (2010)
Trendy cestovního ruchu a možnosti řešení disparit v České republice (2011)
Zmírňování společensko-ekonomických disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Vztah mezi potenciálem území a vývojem regionálních disparit z hlediska cestovního ruchu (2010)
Aktuální problémy v poskytování průvodcovských služeb (2010)
Státní správa jako faktor ovlivňující provozování průvodcovské činnosti (2011)
Expedicija po vremeni imeněm gospod iz Rozy, Měždunarodnyje Mosty (2011)
Změny v motivacích účastníků cestovního ruchu (2011)
Podniková ekonomika (2010)
Řízení cestovního ruchu v Kraji Vysočina (2011)
Výchova k informační etice (2011)
Poznejme vybrané gastronomické trendy (2012)
Trendy využívání mobilních telefonních sítí při výuce (2011)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2011)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
Využití eLearningu při naplňování aktuálních vzdělávacích potřeb pracovníků hotelů a restaurací (2012)
Informační systémy v moderním personálním řízení (2012)
Business Intelligence approach as communication tool of tutors and teachers in technical education (2012)
Is there a social economy in the Czech Republic? (2012)
Sborník z Kolokvia VŠH 2010 (2010)
Přístupy k řízení destinace cestovního ruchu v ČR (2012)
Modelové systémy destinačního managementu v turistických regionech České republiky (2011)
Flexibilní formy zaměstnávání ve službách (2012)
Trendy bakalářského studia marketingových komunikací (2011)
Motyw poznania oraz fascynacja pięknem i brzydotą w wybranych czeskich dziennikach podróży (2010)
Esej v současných slovanských literaturách /Esej w współczesnych literaturach słowiańskich. (2011)
K terminologii neologismu, zejména v poetice a stylistice (2011)
Introduction. (2011)
Číslo Čísla – Numer Numeru (2011)
Tłumaczenia niektórych niektórych tekstów współczesnej prozy polskiej na język czeski – przyczynek do dialogu kultur (2011)
Consumer Behavior and the Supply of Composite Product (2012)
NOVÉ MOŽNOSTI KOMUNIKACE KORPORACÍ S KLIENTY (2011)
Marketingová a mediální komunikace dnes : I. (2011)
Projekt vytvoření elektronického časopisu zaměřeného na výuku odborného cizího jazyka na vysokých školách. (2011)
Insolvence se nevyhýbá žádné oblasti podnikání včetně oboru služeb (2012)
Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu (2012)
Inovace v náboženském cestovním ruchu Prahy jako faktor konkurenceschopnosti na trhu (2012)
Etické problémy v příjezdovém náboženském cestovním ruchu Prahy s ohledem na kulturní odlišnosti turistů (2011)
Актуальные и этические вопросы въездного туризма из Российской Федерации в Чешскую Республику (2012)
Reprezentace České republiky na mezinárodní konferenci v Moskvě (2012)
2.5.1 Regionální rozvoj a cestovní ruch (2012)
Statistiky cestovního ruchu (2012)
Projektové řízení destinace cestovního ruchu jako faktor zvyšování konkurenceschopnosti (2012)
Theory of Modeling and Simulation in Practice of Computer Modeling and Design (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Uplatnění profesionální, vzdělanostní a společenské kvalifikace a dovedností při výuce cizích jazyků v rámci cestovního ruchu a hotelového průmyslu (2010)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2012)
Překlad geografických názvů jídel z češtiny do angličtiny a ruštiny (2011)
Obchod se zaměřuje na udržitelný rozvoj (2011)
Značky na podporu důvěry: Značky, loga a zákazníci. (2011)
Snídaňový sortiment jako příležitost pro pestrost: Nabídněte zákazníkům tip na rodinnou snídani. (2011)
Konkurence v tradičním obchodě opět přiostřuje.: Daňové úniky, nebo asijská pracovitost? (2012)
Obchod na prahu dospělosti: Konference v souhrnu (2012)
Účetnictví - účetní závěrka (2012)
Inovativnost v interpretaci textu. Žánr – znovu nalezeným klíčem. (2012)
Odchodzenie Václava Havla. [Nekrolog.] Jama 4, 2012, nr. 3, s. 15–16. (2012)
Cesta ke genologii. (2011)
Grafický návrh publikace České Švýcarsko včera a dnes, Böhmische Schweiz Gestern und Heute (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha druhá (2012)
Efektivita jako fenomén doby: Obchod hledá cesty ke zvýšení konkurenceschopnosti. (2012)
Obchodníci vyžadují komplety: Nároky na Private Labels rostou. (2012)
Překlad geografických názvů jídel z češtiny do angličtiny a ruštiny (2011)
Porovnání modelů komunikace a didaktických aspektů výuky při výuce i v praxi (2012)
HODNOCENÍ ZÁVISLOSTI OBSAZENOSTI ČTYŘHVĚZDIČKOVÉHO HOTELU V PRAZE NA VYBRANÝCH NEZÁVISLÝCH FAKTORECH (2012)
O súradniciach domu (aj tohto zborníka) (2010)
Research of communication activities via the web and other mobile devices in university education (2012)
Zajímavosti a vývojové tendence českého glofu (2012)
Učebnice využívané pro výuku NJ na VŠH ve vztahu ke SERR. Metodický rozbor Moderní učebnice němčiny autorek V. Höppnerové a L. Jaucové. In Kolokvium Katedry jazyků Vysoké školy hotelové, spol. s r.o., Praha 2010. (2010)
Research on electronic marketing on Czech universities (2012)
Techniky prodeje a provozu cestovní kanceláře (2011)
How to increase exports to China (2012)
Myšlenkové mapování při vzdělávání v informatice a v technických předmětech (2012)
Bourdieuan Critique of Bürger’s Theory of the Avant-Garde (2013)
Šancí je nová tramvajová linka v Sydney (přehled česko-australského obchodu) (2011)
Role technických výukových prostředků v elektronickém marketingu vysokých škol (2012)
České výrobky jsou na vietnamském trhu úspěšné (2012)
Организация славистических специальностей – уход од филологии? In. Новая русистика (2012)
Studijní opora k předmětu Psychologie řízení (2012)
Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu (2012)
Становление магистерской подготовки кадров для сферы гостеприимства и туризма в Екатеринбурге: проблемы и пути их решения (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications - Single Subject Research Design examples of use (2012)
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie 1. část (v tisku) (2012)
Manuál studenta VŠE Praha, aneb jak se úspěšně dostat na 1. fakultu VŠE Praha (2012)
Manuál studenta VŠE Praha, aneb jak se úspěšně dostat na navazující magisterské studium 1. fakultu VŠE Praha (2012)
Klaster ako nositeľ inovácií v cieľovom mieste cestovného ruchu (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu (2012)
Potenciál ekonomického využití historických krajinných celků v cestovním ruchu (2012)
Marketingová a mediální komunikace (2011)
EU - Asia Free Trade Arrangements (2011)
Řízení rizik při podnikání ve finančních službách (2012)
Možnosti vodáckého využití řeky Vltavy v obci Loučovice a jejím okolí ve vztahu k projektu "Čertovy proudy Loučovice" (2013)
Aspects of teaching aimed at creation of websites (2013)
recenzovaný posudek článku VZTAH MÍSTNÍHO OBYVATELSTVA K ROZVOJI CESTOVNÍHO RUCHU VE ZVLÁŠTĚ CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍCH (2013)
Nenabízejte hovězí vývar s ptačím trusem (2013)
Trendy cestovního ruchu a možnosti řešení disparit v České republice (2013)
K etické povaze reklamy na nápoje (Kofola extra bylinková) (2013)
Daňová politika jako nástroj ke snížení zadluženosti státu (2012)
Bankrot - fonomén současné doby (2012)
Nové standardy pro modelování specifického rizika (2013)
Ekonomický růst a regionální disparity v České republice (2012)
Význam odborného vzdělávání pracovníků příjezdového cestovního ruchu v oblasti interkulturních odlišností a etických problémů u segmentu rusky hovořících turistů (2013)
Úspěšné podnikání v cestovním ruchu předpokládá ekonomickou zdatnost pracovníků (2013)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2020)
The value of information in electronic trading (2013)
Legislativní podmínky k využití bytového hotelu na území městské části Praha 1 (2020)
Bezpečnost v hotelu (2010)
Regionální problémy rozvoje cestovního ruchu – Projekt „Chrám chmele a piva (2010)
Projekt “Chrám chmele a piva“ v Žatci - cestovní ruch (2011)
Znalostní management a moderní personalistika (2011)
Média a vzdělávání 2010 (2010)
Studijní opora pro předmět - Úvod do mediální komunikace (2012)
Studijní opora pro předmět - Mediální komunikace v oboru služeb (2012)
Srovnání prodeje potravin v roce 2012 v Česku a na Slovensku. Častější nákupy za méně peněz (2012)
Zákazníka čeká „nákupní dobrodružství“ (2012)
Spotřebitel a současný obchod (2013)
časopis Retail Info Plus (2013)
Grand Restaurant Festival a podpora regionálního cestovního ruchu v České republice (2013)
Práce s týmem je založena komunikaci (2013)
Duch prvorepublikové kavárny žije v Café Savoy (2013)
Srdeční záležitostí Václava Šmída je odborný výcvik v praktickém vyučování (2013)
The Concept of Pedagogical Training during the Prospective Teachers' Preparation (2013)
Značky kvality fungují, pokud jim zákazník věří (2013)
Brambory v enogastronomii (2013)
PRINCIPY HALAL TURISMU V PŘÍJEZDOVÉM CESTOVNÍM RUCHU ČESKÉ REPUBLIKY SE ZAMĚŘENÍM NA RUSKY MLUVÍCÍ KLIENTY (2013)
Studijní opora pro předmět - Informační a komunikační technologie, Hotelnictví (2012)
BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY (2013)
Nápojová gastronomie - studijní opora (2013)
recenzovaný posudek článku SPIRITUALITA POUTNICTVÍ JAKO FENOMÉN CESTOVNÍHO RUCHU (2013)
Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie (2012)
Studijní opory předmětu MT 105 KVANTITATIVNÍ METODY v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2012)
Aplikovaná statistika (2012)
Gastronomie v toku času : I (2012)
Výchozí parametry osob pro stanovení počítačové diety (2013)
Nástroje platebního styku používané v podnících cestovního ruchu (se zaměřením na platební karty) (2010)
Systémový management - studijní opora (2013)
Webové stránky hotelů a jejich informační hodnota (2013)
Média a vzdělávání 2013 (2013)
Animace součást doplňkových služeb v hotelnictví a gastronomii, vydavatel Press 21, s .157 -170, s. 244, Praha 2012, ISBN 978-80-905181-1-7 (2013)
Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (2013)
Probe into the State od Marketing Systems of Czech Hotel Companies (2013)
Hospodářská recese a opatření k omezení jejího dopadu na hotelové služby (2013)
Cartels and its behaviour on food markets (2013)
MONOPOLISTIC COMPETITION OF COMPANIES IN THE TOURISM SECTOR IN THE CZECH REPUBLIC (2013)
Průvodcovské služby a animace (studijní opora pro kombinovanou formu studia) (2014)
Inovace osobních služeb (2013)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design (2013)
Flexibilní formy zaměstnávání a jejich využívání ve službách (2013)
Innovation Activities at Tourist Information Centers and an Increase in Competitiveness for Tourism Destination (2013)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Studia občanského sektoru (2023)
Financování rozvoje turismu v regionech ČR s návazností na strategické dokumenty (2013)
TEXT MINING IN HOTEL AND SPA INDUSTRY (2013)
Studijní opora HO 113 MICE v hotelnictví a lázeňství (2013)
The role of virtual and remote labs in promoting conceptual understanding of students (2012)
Indikátory sociálního podniku. (2013)
The Importance and Potential for Development of Entrepreneurship Students at Middle and University Schools (2013)
Odhad producentů nově zaváděného nízkoalkoholického nápoje na trh v České republice (2013)
Research of Electronic Marketing on Czech Universities (2013)
Perspektivní vývoj cestovního ruchu začíná odborným vzděláním (2013)
JAK PŘIPRAVIT A NABÍDNOUT REGIONÁLNÍ GASTRONOMII (2013)
Czech Hospitality and Tourism Papers (2013)
Technologická agentura ČR (2013)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání - Perspektivy 2020 - člen organizačního výboru (2013)
Systém řízení cestovního ruchu ve Spolkové republice Německo (2013)
Uspořádání mezinárodního workshopu řešitelského týmu WelDest, květen 2013, Luhačovice. (2013)
Zahájení mezinárodního projektu WelDest (2012)
Členka Pracovní skupiny k Zákonu o podpoře rozvoje cestovního ruchu (2013)
Marketing v cestovním ruchu. Jak uspět v domácí i světové konkurenci (2012)
Připravované změny v regulaci obchodního portfólia finančních institucí (2013)
tajemnice Sdružení průvodců (2013)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu (2014)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie (2014)
Using Technology and Customer Behaviour Characteristics to Improve Hotel Sales Performance (2020)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2014)
Počáteční vzdělávání učitelů odborných předmětů středního vzdělávání v oborech gastronomie a hotelnictví. In: Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2014)
Vliv elektronické a marketingové komunikace vysokých škol na percepci organizačního klimatu fakult připravujících učitele (2014)
Aktuální vývoj obchodu v České republice se zaměřením na prodej masa a masných výrobků (2014)
Приложения к маркетологическому анализу "Гостиничный сервис в Екатеринбурге: состояние и тенденции развития в 2004 г. (2013)
Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2013)
Educational data mining in virtual learning environments (2014)
VYUŽITÍ SOFTWARU STATISTICA PRO ANALÝZU NESTRUKTUROVANÉHO TEXTU NA REZERVAČNÍCH PORTÁLECH (2014)
HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING (2014)
Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories (2014)
ЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ УСЛУГ ХАЛАЛ ТУРИЗМА ЧЕХИИ В ОТНОШЕНИИ К РУССКОГОВОРЯЩИМ ТУРИСТАМ (2014)
Ochutnejte Českou republiku (2014)
The Application of Business Process Management in the Hospitality Industry: A Case Study (2020)
Studijní opora JS 131 Španělský jazyk v kombinovaném studiu (2014)
členka České společnosti ekonomické (2013)
členka České společnosti pro politické vědy (2014)
členka České asociace pedagogického výzkumu (2013)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2014)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2013)
členka oborové rady interní grantové agentury PEF ČZU (2014)
Vybrané marketingové aspekty e-businessu v hotelnictví (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
Ekologické prvky ako súčasť sociálnej zodpovednosti hotelov (2014)
Individualization of Demand of Tourism Industry and Activities of Destination Management Organizations (2014)
An Overview of Approaches to Measurement of Tourism Impacts (2014)
Výsledky implementace IPN KA1 - Jak jsme implementovali na VŠH v Praze (2014)
20.Retail Summit se zaměřil na vyhlídky obchodu a "nejisté budoucnosti" (2014)
Czech Hospitality and Tourism Papers (2014)
Role znalosti cizích jazyků ve franchisové společnosti a její rozvíjení v praxi (2014)
Znalosti cizích jazyků při budování franchisové společnosti (2014)
Studijní opora pro KS JA010 Anglický jazyk (2014)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby (2014)
Oborová rada pro doktorské studium na FSV UK - program Veřejná a sociální politika (2019)
Marketingová komunikace: čas a změny. (2014)
„Česká republika a Praha jako destinace evropského cestovního ruchu“ (2014)
Hlavní město Praha, projekt "Podpora rozvoje sociální ekonomiky", garant projektu, doba řešení projektu: 2013- 2014 (2014)
Oponent návrhů projektů Technologické agentury ČR (2014)
Developing a Health and Well-being Tourism Destination - at the 19th annual ESPA Congress in Vajle, Denmark (2014)
Studijní opora pro KS JA040 Anglický jazyk (2014)
THE ATTITUDES AND PERCEPTION OF HOTEL SCHOOL TEACHERS TOWARDS THEIR FURTHER EDUCATION IN THE HOSPITALITY FIELD (2014)
Dynamika, globalizace a digitalizace: trendy v cestovním ruchu (2020)
Je lázeňství oborem, ve kterém najdou uplatnění absolventi vysokých škol? (2014)
Bolivian Competitiveness in Tourism and its International Development Cooperation Prospects with the Czech Republic (2020)
Franchising jako metoda umožňující zefektivnění jedinečnosti hotelového podnikatelského konceptu (2013)
Research of webtools and mobile devices in education (2014)
Úspory z rozsahu a jejich dopad na ekonomickou geografii (2014)
Detecting disengagement of online students through log files analysis (2014)
THE EFFICIENCY OF DIFFERENT TYPES OF E-LABS IN SCIENCE EDUCATION (2014)
Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques (2014)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2020)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
Перспективы развития туризма в сфере занятости в странах ЕС в зависимости к межкулътурным различиам (2015)
Inovace výuky tvorby webových stránek pro internetové obchodování (2015)
Poznejte regiony ČR - již po jedenácté! (2015)
The Approaches to Destination Management and to the Development of Hospitality in the Czech Republic (2015)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
Vývoj místních poplatků z ubytovací kapacity a za lázeňský nebo rekreační pobyt ve vztahu k ukazatelům cestovního ruchu a hotelnictví na příkladu hlavního města Prahy (2015)
Průvodcovská činnost a její význam na poli cestovního ruchu (2015)
ANALÝZA EKONOMICKÉHO ŘÍZENÍ V POJETÍ OLIVERA E. WILLIAMSONA (2015)
ŘÍZENÍ NÁKLADŮ ÚSEKU FOOD AND BEVERAGE SPOLEČNOSTI AQUAPARK (2015)
Trendy hotelového marketingu v letech 2014-2015 (2015)
VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2015)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
Řízení cestovního ruchu v České republice - minulost, současnost, budoucnost (2014)
THE IMPACT OF COMPETITION AND SEGMENTATION OF DEMAND ON THE MARKET OF HOTEL SERVICES IN PRAGUE IN 2009-2012 (2014)
Didaktika a konferenční sály (2014)
Konferenční sály a jejich vybavení pro didaktické účely (2014)
Vzděláváním od mistra k výrobnímu manažerovi (2014)
Revitalizace turistické infrasturktury v CHKO Kokořínsko (2019)
člen Odborné skupiny pro kvalitu ve vzdělávání Rady Kvality ČR (2014)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2014)
Člen redakční rady - Journal of Technology and Information Education (2014)
Projekt WelDest byl prezentován u příležitosti 19. ročníku kongresu ESPA v dánském Vejle (2014)
Aktivizační metody ve výuce angličtiny jako cizího jazyka (2014)
Street Food (2013)
Health and Well-being Destination Development - at the Market and Forum for Balneary Tourism in Baile Felix, Romania (2014)
Víno z pohledu gastronomie (2014)
Developing a Health and Well-being Destination at the WelDest End Seminar in Turku, Finland (2014)
The Development of a Approaches to Destination Management in Transition from a Centrally Planned Economy to a Market Economy - Case Study of the Czech Republic (2013)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Vztah místních poplatků, cestovního ruchu a hotelnictví k rozpočtům obcí v České republice (2014)
Vývoj trhu hotelových služeb v Praze v létech 2000-2014 (2015)
Aplikovaná informatika: vybrané znalosti pro hotelnictví (2015)
Kvantifikace teorie inovačních vln (2015)
MORÁLNÍ PŘÍSTUP K PRÁCI V ČESKÉM EKONOMICKÉM MYŠLENÍ 30. LET (2015)
Медицинский туризм в Чешской республике. (2015)
Lázeňství a rozvoj dalších forem zdravotního cestovního ruchu v České republice (2015)
Dokončena analýza o přínosech cestovního ruchu v Českém Krumlově (2015)
Cost and Time Comparison for Air and Land Transport between the Czech and Slovak Republics (2015)
K tvorbě deklinační tabulky na základě česko-ruského konfrontačního studia morfologie substantiv a adjektiv s přihlédnutím k historické mluvnici (2019)
Alergeny v nabídce pokrmů a nápojů (2015)
člen redakční rady (2015)
Professional Education For Accounting Practice: The Case Of The Czech Republic (2015)
member of editorial board (2015)
člen redakční rady (2015)
Řízení cestovního ruchu v Kutné Hoře (2015)
Uplatňování destinačního managementu (2015)
Média a vzdělávání 2015 - Media & Education 2015 : Sborník recenzovaných příspěvků mezinárodní vědecké konference - Reviewed Papers of the International Scientific Conference (2015)
Časopis Krajiny češtiny (2015)
Využití chybové analýzy při tvorbě koncepce výuky akademické češtiny pro cizince. (2014)
Pedagogická komunikace (2015)
Approaches to the Economization of Cultural Heritage in Context of Destination Management in the Czech Republic (2015)
Projectul WelDest: Dezvoltarea unei destinatii competitive de sanatate si relaxare. (2015)
Analýza výběru místních poplatků ve vztahu ke kapacitám a výkonnosti ubytovacích a lázeňských zařízení v České republice. Závěrečná zpráva z projektu (CzT-14/o/510/1236). (2014)
STRUKTURA TYPŮ ORGANIZAČNÍ KULTURY VE STRAVOVACÍCH SLUŽBÁCH (2014)
FARMERS' MARKETS – PRINCIPLES AND HISTORICAL CONTEXT WITHIN SELECTED COUNTRIES (2015)
editorial board member (2015)
Developing Entrepreneurial Skills Using Project Teaching (2015)
Cestování přináší rozvoj jednotlivce (2014)
Delikátní kontrfej pěkné Andalusanky Losány (2015)
K otázce kategorie životnosti a neživotnosti (V souvislosti s výukou češtiny pro cizince na základě ruštiny) (2015)
World conference on instructional and educational studies (2015)
editorial board member (2015)
Spa, Wellness and Hospitality (A Collection of Selected and Adapted Texts) (2014)
PROJECT MANAGER AND HIS/HER COMPETENCIES (2015)
Research of Communication Activities Using Electronic Devices in Education (2015)
Možnosti hodnocení a studia webových stránek (2015)
Opora. Informační a komunikační technologie (2015)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2020)
Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT (2015)
tajemnice Sdružení průvodců (2015)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2015)
Marketingová a mediální komunikace dnes (2015)
Vývoj webových stránek cestovního ruchu vybraných krajů České republiky (2015)
Podnikání na území chráněné oblasti: Případová studie Prášily. (2015)
Daňové otázky z oblasti sektoru služeb (2015)
Informace na webech pražských hotelů (2015)
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Tourism Management, Marketing, and Development Performance, Strategies, and Sustainability (2015)
Value Added Tax, Local Fees and Shadow Economy in Relation to Tourism and Hospitality Industry of V4 Group States (2019)
NEW CONCEPTUAL FRAMEWORK OF HEALTH AND WELL-BEING TOURISM DESTINATIONS (2015)
Informační a komunikační technologie v hotelnictví (2015)
EYE TRACKING FOR IMPROVEMENT OF HOTEL BOOKING DESIGN (2016)
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná (2016)
Organizace sportovních akcí - triathlon (2016)
Člen Akreditační komise pro VŠ (2016)
Člen Akreditační komise pro VŠ, (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ, (2016)
člen, Oborové rady andragogika (2015)
Člen komise pro obhajobu doktorských disertačních prací (2016)
Zasedání Akreditační komise , pro VŠ. (2016)
Elektronická evidencia tržieb v cestovnom ruchu v Slovenskej republike a v Českej republike (2016)
Akademické psaní ve výuce češtiny pro cizince (2015)
Lingvistická analýza studentských prací při koncipování výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
Motivační aspekty a jejich bariery při studiu odborných škol: Příklad z oblasti gastronomie (2016)
Specifika čínské klientely v hotelnictví a cestovním ruchu České republiky (2016)
zasedání AK VOV (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
La Lozana andaluza (2016)
Vzdělávací instituce vybraného oboru na webových stránkách (2016)
Komise pro obhajobu disertací PEF ČZU Praha (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Děti v restauračním podniku (2016)
Ekonomie a ekonomika (2016)
MANAGERIAL COMPETENCIES IN TOURISM (2016)
SHARING VERSUS GREY ECONOMY (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
Vliv místních poplatků na rozvoj cestovního ruchu (2015)
Прага, дестинация въездного туризма Чехии (2016)
Application of Schumpeter’s Theory of the Innovation to Economic Development (2016)
Franšíz je stále víc - pouštějí se do nich hlavně třicátníci (2015)
Produkt turismu (2016)
Aplikace ekologických prvků v hotelech v České republice (2015)
Modernizace vysokoškolské výuky technických předmětů - MVVTP 2016 (2016)
Pedagogická komunikace (2016)
Produktová nabídka českého lázeňství (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
Analýza možností využití náboženských památek ve Staré Boleslavi v cestovním ruchu (2016)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby (2016)
Členka poroty "Franchisa roku" (2016)
Marketing firmy MAKRO ČR : strategický finanční audit (2016)
Audiovizuální systém (2015)
Kulturní cestovní ruch a možnosti jeho měření s využitím satelitních účtů (2015)
The Importance and Role of Strategic Succession Planning in Czech Family Businesses (2016)
Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu (2015)
Member of the International Committee Board of the 27th IBIMA International Conference, Milan, Italy (2016)
The Contribution of the Nisa Euroregion to the Local Development (2016)
Právo zaměstnanců na ochranu osobních údajů v pracovně právním procesu (2019)
Bezpečnostní management se zaměřením na obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů jako nedílná součást vědy a výzkumu (2020)
Rozdílné podmínky pro e-learning v multikulturní společnosti (2017)
Increasing Development of all Different Industries in the World Brought also Changes into the Management of Tourism Industry in the Czech Republic (Theoretical Study) (2020)
Člen zkušební komise doktorského studijního oboru (2017)
Interkulturní specifika a cestovní ruch (2017)
Udržateľná konkurencieschopnosť cieľových miest cestovného ruchu (recenzní posudek) (2019)
The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“ (2017)
Reflection of Annual Turnover and Audience Share of Major Czech Television Stations for Educational Purposes in the Field of Mass Media (2019)
Rodinné podnikání v České republice - historie a současnost (2016)
Český jazyk pro cizince 1 (2016)
Prejavy tieňovej ekonomiky v pracovno-právnych vzťahoch v podnikoch ubytovacích a stravovacích služieb (2017)
The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings (2019)
Business klientela očima hoteliérů (2019)
Jihočeský kraj – ideální místo pro rodinnou dovolenou (2017)
Gender discriminations between men and woman as part of business ethics in the Czech Republic. (2020)
Public founding and its impact on tourism development (2016)
Hodnocení uzenářských výrobků (2016)
EET - Elektronická evidence tržeb (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Resort Gastronomy Stand Service Simulation (2016)
Gastronomie doby Karla IV. (2016)
Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno (2016)
Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Чешская Республика и туризм в Чехии (2016)
Information System in Czech Hotels, Introductory Study (2016)
Catering, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2016)
Sdílená ekonomika v sektoru HORECA (2016)
Service blueprint and discrete simulation in hospitality practice (case study) (2016)
recenze článku Sights of Cultural Heritage in the Region of Karviná (2016)
člen habilitační komise TUL Liberec (2016)
VLIV VYSOKOŠKOLSKÉHO VZDĚLÁNÍ NA ČESKÉ HOSPODÁŘSTVÍ (2016)
The Evaluation of the Impact of EU Cohesion Policy on Tourism in the Selected Region of the Czech Republic (2016)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2014)
Paradigmatika verbálních jmenných tvarů (s ohledem na výuku češtiny pro cizince) (2016)
Further Professional Education Reflecting Market Needs In Gastro-Services In The Czech Republic (2017)
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Connections between scientific research and education in the field of tourism and leisure in the Czech Republic (2017)
Komunikace v managementu služeb v hotelnictví a cestovním ruchu (2018)
Zaměstnanost vyvolaná cestovním ruchem a hotelnictvím ve městě Český Krumlov (2017)
Managerial Competencies as an Integral Part of the Corporate Culture of Hotel Management focusing on the Front Office (2017)
GLOBAL VERSUS LOCAL TOURISM VALUES (2017)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2017)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2017)
Gastronomický cestovní ruch České republiky a jeho aktuální trendy (2017)
Zahraniční zkušenosti pro výuku manažerů (2017)
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny (2019)
Víno jako kulturní artefakt (2017)
Jmenování - Člen oborové rady pro DSP - Management na období 2017-2021 (2017)
Electronic records of sales - bureaucracy or a tool of transparent entreprenaurial environment (2017)
Výdaje na cestovní ruch na municipální úrovni (2017)
Sociální ekonomika a sociální podnikání v ČR (2016)
Z Latinoameričanů bych chtěla přeložit úplně všechno sama / ptal se Jiří Holub (2017)
The Analysis of the Selected Terminology in Hospitality with Regard to the Communication Skills of the Foreign Students at Czech Universities (2017)
Investigation of the Occurrence of the Shadow Economy and Experience with Electronic Records of Sales (2017)
Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků (2017)
HIGH-DIMENSIONAL STATISTICAL ANALYSIS OF DEMOGRAPHIC DATA IN REGIONS OF THE CZECH (2017)
Member, International Committee Board (2019)
EVALUATION OF PUBLIC FINANCE IN THE TOURISM SECTOR AT THE MUNICIPAL BUDGET LEVEL (2017)
Member of the Scientific Council of the journal Eruditi (2020)
Production of tomatoes in Mexico and its competitiveness in the U.S. market (2018)
Cestovní pojištění v ČR (2018)
Indikátory pro měření výkonnosti destinace a DMO pomocí metody 3E (2019)
SOCIALLY RESPONSIBLE ACTIVITIES IN THE HORECA SECTOR (2019)
Grafický návrh časopisu Ochrana přírody 2/2019 (2019)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství (2018)
Verbální komunikace monologická a dialogická (2017)
The conceptual four-sector model of development of the cognitive process dimensions in abstract visual thinking (2018)
8TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM MANAGEMENT & RELATED ISSUES (2018)
Dopad dokončeného vysokoškolského vzdělání žen na hospodářství České republiky (2018)
Aplikovaná statistika (2017)
Lidské zdroje v sociálních podnicích (2015)
Literatura tu není od toho, abychom ji znali, ale abychom ji četli: rozhovor s Oldřichem Králem / ptal se a redigoval Jiří Holub (2016)
A challange for small cities - new concept of strategic planning (2017)
SHADOW ECONOMY AND ELECTRONIC EVIDENCE OF SALES (2017)
LGBT tourism – an increasing new form of tourism (2017)
Výuka sociokulturní kompetence v hodinách českého jazyka pro cizince (2017)
Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí (2017)
Člen komise pro udělování cen ministra MŠMT za mimořádné výsledky výzkumu experimentálního vývoje a inovací (2017)
Člen vědecké rady ČZU PEF. 2017/2018 (2017)
Komparace aplikací pro výživu na webech fastfoodového řetězce (2017)
Grafický návrh časopisu Ochrana přírody 1/2019 (2019)
Legislativní a institucionální podmínky pro činnost sociálních podniků a pro zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce se zřetelem na specifika zaměstnávání odsouzených osob a osob se záznamem v trestním rejstříku - fáze II (2019)
Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity (2019)
Rodiny s dětmi očima hoteliérů (2019)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2019)
Новые методы стратегического управления городами (2019)
Od teorie k praxi při využití památek pro turismus (2019)
Marek Nekula, Kateřina Šichová (eds.) (2017): Variety češtiny a čeština jako cizí jazyk. Praha: Akropolis. (2019)
Project-Based Learning as a Tool to Enrich Language Teaching for Specific Purposes (2019)
členka vědecké redakční rady Media4u Magazine (2019)
Lesní pedagogika a rozvoj cestovního ruchu v prostředí venkova (2019)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení. (2019)
VOV – ekonomická sekce (2019)
Member of the International Committee Board of the 32st IBIMA International Conference, Seville, Spain (2018)
Zpráva o stavu sociálního podnikání v ČR 2018 (2018)
Corporate social responsibility as a new approach to the employees' satisfaction (2018)
Média a vzdělávání - Media & Education 2018 (2018)
3D tisk v gastronomii (2018)
INTRODUCTION OF NEW PRODUCT (2018)
Economy and Technical Progress (2018)
Corporate social responsibility in hotel industry: Empirical analysis of transitional market (2018)
International Hospitality Management (2018)
Digitální svět tématem konference VŠH (2018)
Schola nova, quo vadis? 2018 (2018)
Interoperability of Hotel Information System – Case Study (2018)
Média a vzdělávání 2018 (2018)
The Analysis of Content Availability for Customers on the Websites of Prague Four-Star Hotels (2019)
Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers (2018)
Member of the Scientific Council of the journal Eruditi (2019)
The Impact of Online Reputation Management on Customesrs' Decision Making Process (2018)
Gastronomy and Food Tourism in the Czech Republic (2019)
Název projektu: Využití moderních technologií v marketingové komunikaci (2015)
Projekt: Tvorba studijních materiálů pro ekonomickou geografii a management lázeňství a hotelnictví (2019)
Cena České asociace franchisingu za podporu a rozvoj franchisingu (2018)
Členství v akademické radě Vysoké školy hotelové (2019)
Členství v komisi Franchisa roku (2019)
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (2019)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2019)
Bezpečnost jako faktor konkurenční výhody z pohledu managementu cestovního ruchu (2019)
Outsourcing as a form of costs optimization of the hospitality supplementary activities (2018)
Sociokulturní problematika managementu neziskového sektoru v kontextu sociálního marketingu. Fórum sociální politiky (2018)
UMAN RESOURCES MANAGEMENT FOCUSING ON THE USE OF SOCIALLY DISADVANTEGED PERSONS RELEASED FROM PRISON, AS POTENTIAL EMPLOYEES IN THE SERVICE SECTOR IN THE CZECH REPUBLIC. (2019)
Význam slevových portálů pro rozvoj regionu (2019)
Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace (2018)
Gastronomie jako faktor rozvoje regionu (2019)
Možnosti občerstvení na cyklostezce z Prahy-Braníka na Zbraslav (2019)
Psychological Aspects of Employees Development in the Hospitality Industry (2017)
Sociokulturní problematika managementu neziskového sektoru v kontextu sociálního marketingu. Odborný recenzovaný časopis (2019)
Price elasticity in the market of accommodation services - empirical study in Berlin, Warsaw and Prague (2019)
Economic Aspects of Retirement Requirements as a Part of Public Finance (2019)
Grafický návrh publikace KOLAŘÍK, Jaroslav. OCEŇOVÁNÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES: včetně výpočtu kompenzačních opatření za kácené nebo poškozené dřeviny. (2017)
Grafický návrh publikace: GÖRNER, Tomáš. Invazní nepůvodní druhy s významným dopadem na Evropskou unii: jejich charakteristiky, výskyt a možnosti regulace (2018)
Grafický návrh publikace MONITORING DRUHŮ PŘÍLOHY I SMĚRNICE O PTÁCÍCH A PTAČÍCH OBLASTÍ V LETECH 2011–2013. (2018)
Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic (2019)
Hotel Process Simulator (2019)
VOV – ekonomická sekce (2020)
Member of the International Program Committee Board of the 35th IBIMA International Conference, Seville, Spain (2020)
COMPARATIVE ANALYSIS OF VAT REFUNDS SYSTEMS TO FOREIGN TOURISTS IN ARGENTINA, COLOMBIA, ECUADOR, AND URUGUAY. THE CASE OF THE TAX-FREE SHOPPING (2020)
The Application of Business Process Management in the Hospitality Industry (2020)
RECENZE: Input Factors in Czech Hotels and Restaurants Related to Inbound Tourism Consumption (2020)
RECENZE: INVESTIGATION THE TOURISM RECEIPTS, RENEWABLE ENERGY AND GDP GROWTH IN EUROPE (2016)
RECENZE: The Impact of the Global Financial Crisis on Visitation to the Monongahela National Forest: An Activity-based Segmentation Approach (2020)
RECENZE: New Tourist Tax as a Tool for Municipalities in the Czech Republic (2020)
RECENZE: Tax evasion and tourists' tax morale: The case of Greece (2020)
Projektové řízení (2020)
Budou nás obsluhovat roboti? (2020)
Specifics of the Tax System to Support Tourism before and during the COVID-19 Pandemic: Evidence from South American Countries (2021)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2021)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2021)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2021)
Restart cestovního ruchu v České republice - základní požadavky se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví, gastronomii a lázeňství (2021)
The Use of Business Process Management in Hotel Direct Sales Improvement (2021)
člen Společnosti vědeckých expertů cestovního ruchu (2021)
člen České společnosti ekonomické (2021)
Člen poroty pro Státní cenu za překladatelské dílo MK ČR (2021)
Aplikace nástrojů virtuální reality do tréninku komunikačních dovedností pracovníků hotelů za účelem zmírňování obav a rizik spojených s šířením onemocnění COVID-19" (2022)
Sladkovodní ryba v české gastronomii (2021)
Comparison of expected marginal revenue models in the hospitality industry (2021)
Model of Price Optimization as a Part of Hotel Revenue Management - Stochastic Approach (2021)
Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Digital Nomadism - Implemented policies (2022)
Digitalization and emerging trends in the Hospitality, Gastronomy and Tourism, Literature review (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Mistrovská zkouška - systém: Mistr řemesla v oboru Číšník (2021)
Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Pokusné ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách (2021)
Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Smart výučba predmetu Geografia cestovného ruchu s využitím informačných technológií (010EU-4/2022) (2021)
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Od overturismu k udržitelnému turismu v hlavním městě Praze (2021)
Differences of Opinion among Students of Czech Higher Education Institutions on the Competences of Accountants Required by the Labour Market (2021)
Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika (2021)
The Changes in Client-Employee Communication at Hotel Front Office in Connection to CoVid19 Pandemic (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska (2020)
Identification of consumer behavior based on price elasticity: A case study of the Prague market of accommodation services (2020)
Development of market prices in the mediation of the sale of advertising space and time in the years 2006 – 2020 (2020)
Člen vědeckého výboru konference Schola nova, quo vadis? 2020 (2020)
KVAS - kvalitní a udržitelná veřejná výstavba - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19 (2020)
Krátkodobé pronájmy versus ubytovací služby a výběr místního poplatku z pobytu v době pandemie COVID-19 a nouzového stavu na území České republiky (2021)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2021)
PITTFALLS OF IMPLEMENTING ELEMENTS OF VIRTUAL REALITY INTO PROCESSES IN THE HOTEL INDUSTRY (2022)
USE OF ALGORITHM IN THE PREDICTION OF QUANTITY DEMANDED IN THE ACCOMMODATION SERVICES (2022)
Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů (2015)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie (2022)
Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Faktory ovlivňující spolupráci v cestovním ruchu z pohledu organizací destinačního managementu. (2019)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Stolování v období baroka (2022)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Understanding customer's online booking intentions using hotel big data analysis (2024)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management for young adult practitioners in Hospitality and Gastronomy (2022)
Strategic Management and Crises Management as the Main Pillars of Recovery in the International Tourism and Civil Aviation Transport. (2022)
Discursive analytical approach in media content research (2022)
hodnotitel NAÚ pro vysoké školství (2023)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2023)
Model řízení výuky kulturologicky orientovaného volitelného předmětu do studijních plánů bakalářských studijních programů (2022)
The path from covid to more sustainability and resiliency in international air transport and tourism (2022)
Mimořádné podmínky online výuky a jejich odraz v nárocích na kompetenční model učitele ekonomických předmětů (2021)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Diseminační seminář výstupů projektu „metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (MK 30665/2022 OPP) (2022)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2022)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2022)
Kulatý stůl odborníků na téma Cestovní ruch a pohraničí (2024)
Gender differences in school achievement and attitudes towards motivation in secondary education (2024)
Ekonomické souvislosti interdependence (2023)
Konkurenceschopnost jako nástroj ekonomické diplomacie (2022)
Dánové neradi riskují - s asertivitou daleko nedojdete (2023)
Finové chyby neokecávají, ale napravují - a vše, co řeknete, budou brát vážně (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Innovating in the Tourism Industry Through Virtual Reality (VR) and Education in the Hotel Business: VR-Enhanced Three-Phase Future Hotel Staff Training (2022)
Decorating and serving tartlets (2023)
Austrian Economics Analysis for Failures and Paradoxes in the Digitalization of the Spanish Tourism Industry (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Inovácie a trendy v cestovnom ruchu (2024)
Methodology for Measuring the Potential of a Tourism Destination in Relation to Sustainable Local Tourism Product Development (2023)
Vplyv kultúry a kultúrneho dedičstva na konkurencieschopnosť destinácií cestovného ruchu (037UKF-4/2024) (2023)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Extracting Insights From Competitor's Mistakes: A Sentiment Analysis Approach Using Competitive set Online Reviews (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Sharing Economy in the Accommodation Services – Example of Prague During the Years 2017–2022 (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Respekt ke stáří může rozhodnout o úspěchu obchodu (2023)
CLUB OF ROME: NEW TRENDS AND IDEAS (2023)
Comparison of SMART tourism models of selected European city destinations (2023)
THE IMPLEMENTATION OF SUSTAINABILITY PRINCIPLES IN THE TOURISM DRIVEN INTERNATIONAL AIR TRANSPORT (2023)
Conference Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech republic (2023)
Populist Governance in Times of Crisis: COVID-19 in the Czech Republic (2023)
Ekonomická diplomacie v podmínkách nestability světa (2023)
Geopolitická situace na začátku 21. století a dějinný kontext (2023)
Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1 (2024)
Wine Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Images of Wine Regions: Exploring Relationship Between Preferences and Imaginative Conceptions (2024)
Švédové si na květnaté řeči nepotrpí - vyžadují věcnost a přesnost (2023)
Podněty a připomínky ke Strategii příjezdového cestovního ruchu hl. m. Prahy 2024-2027 (2024)
The Impact of Covid-19 on Marketing Mix and Economics of Airlines (2022)
Principy pro sociálnější ČESKO do roku 2027 (2022)
Párování Rémy Martin Cognac s finger food (2023)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
Virtuální realita v praxi tréninku pracovníků hotelu (2022)
Non-alcoholic cocktails mixing and serving (2023)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy (2023)
Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Irové si zakládají na "irskosti" čím díl od domoviny, tím více (2023)
Social economy, solidarity economy and social enterprises in the Czech Republic (2024)
SUSTAINABILITY AS A NEW NORMAL IN INTERNATIONAL TOURISM MANAGEMENT (2023)
Conference presentation: Discrepancies between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
International Society for Engineering Pedagogy (IGIP) (2023)
Sociální podnikání - výzva pro vzdělávání i pro výzkum (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Globální pojišťovnictví v době vysoké inflace (2023)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
The Effect of UEFA Club Competitions on the Local Hospitality Performance (2024)
Korejský trh prověří obchodnický talent (2024)
European integration will bring more tourists to Georgia, shorter stays, and higher requirements for quality (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém