Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Současné styly vín v české gastronomii (2011)
článek "Jídelní lístek" (2010)
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení" (2010)
Česká kuchyně (2011)
Enogastronomické září (2011)
Gastronomické služby - kulinářství (2011)
Food & Beverage Management (2011)
Projekt Czech Specials či „Ochutnejte Českou republiku“ v praxi (2012)
ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ (2012)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit (2011)
člen vědecké rady, Vysoká škola ekonomická, fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Potenciální směry výzkumu v hotelnictví (2011)
Inspirace na červen (2012)
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích (2012)
Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze) (2011)
Vývoj Vysoké školy hotelové v Praze (2011)
Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications - Single Subject Research Design examples of use (2012)
Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications and hotel booking systems (2012)
Vysoká škola hotelová v Praze 8, s.r.o. - ekonomické obory (2012)
Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii? (2012)
Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie (2013)
Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR (2012)
Dvoustupňový model vysokoškolského studia ve sféře pohostinství a cestovního ruchu v Jekatěrinburgu (Rusko) Problémy přechodu (2012)
Brain Food v enogastronomii (2013)
Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně (2020)
Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? (2013)
Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle (2013)
Stravování v letním období (2013)
Studijní opora k předmětu HO111 (2011)
Studijní opora pro předmět - Hotelové rezervační a restaurační systémy (2013)
BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY (2013)
Gastronomické služby – servis (2013)
Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie (2012)
Studijní opora HO028 Hotelové služby ubytovací úsek (2013)
Vdolkobraní (2013)
Probe into the State od Marketing Systems of Czech Hotel Companies (2013)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design (2013)
Studijní opora HO 042 (2013)
Člen habilitační komise FIM UHK (2013)
Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality (2013)
JAK PŘIPRAVIT A NABÍDNOUT REGIONÁLNÍ GASTRONOMII (2013)
Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike (2013)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie (2014)
Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2013)
Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories (2014)
Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce (2020)
Rum and its Position on the Czech Spirit Market (2020)
Ochutnejte Českou republiku (2014)
Business Intelligence, Data mining and Eytracking (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
Výsledky implementace IPN KA1 - Jak jsme implementovali na VŠH v Praze (2014)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby (2014)
Detecting disengagement of online students through log files analysis (2014)
Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories (2014)
Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques (2014)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání - sklenice poslední obal vína (2014)
Gastronomická sekce při konferenci VŠH (2014)
Vše, co byste měli vědět o víně ... a nemáte se koho zeptat (2014)
Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže (2019)
Street Food (2013)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání (2014)
Víno z pohledu gastronomie (2014)
Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen (2015)
Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. (2015)
Aktuální témata hotelnictví a cestovního ruchu (2015)
THE USE OF MONTE CARLO SIMULATION IN HOTEL REVENUE MANAGEMENT (2015)
expert (2015)
Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími (2015)
Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Vývoj business travel ve světě (2016)
Organizace sportovních akcí - triathlon (2016)
Studijní opora pro předmět E-business v hotelnictví (2016)
Enoturismus - významná forma cestovního ruchu (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Aktuální trendy online marketingu (2016)
Editorství odborné knihy (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
MOŽNOSTI VYUŽITÍ SIMULACE MONTE CARLO V REVENUE MANAGEMENTU PRO PŘÍPRAVU STUDENTŮ OBORU HOTELNICTVÍ (2016)
Dirty money as a part of legal economy (2016)
Modelování a simulace podnikových procesů v hotelnictví (2016)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby (2016)
Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu (2015)
Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study (2019)
Člen zkušební komise doktorského studijního oboru (2017)
Modelování a simulace procesů v hotelnictví a gastronomii (2017)
A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2017)
The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings (2019)
Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels (2016)
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech (2016)
Hodnocení uzenářských výrobků (2016)
EET - Elektronická evidence tržeb (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Resort Gastronomy Stand Service Simulation (2016)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Gastronomie doby Karla IV. (2016)
Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article (2016)
Shadow economy in hospitality businesses in Prague (2016)
Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Analýza tržního chování a inovace marketingové strategie dvou hotelů v oblasti Národního parku Šumava (2017)
Víno, etiketa a společnost (2017)
Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2017)
Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách (2017)
Člen expertní komise pro hodnocení kolových nápojů (2017)
Víno jako kulturní artefakt (2017)
LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC (2019)
Stravovací a ubytovací služby pro cyklisty (2017)
Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2016)
Cena děkana za nejlepší publikační výstupy doktorandů PEF za rok 2017 (2018)
Konferenční přednáška na téma A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2018)
Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine (2018)
Specifika stravování v lázních (2018)
Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities (2018)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu (2019)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING (2017)
Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat" (2019)
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines (2019)
Rodiny s dětmi očima hoteliérů (2019)
Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH (2018)
Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study (2018)
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? (2018)
Etiketa nápojové gastronomie (2018)
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme (2018)
International Hospitality Management (2018)
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy (2019)
Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers (2018)
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (2019)
Reverse Osmosis Water-Based Beverages as a Product Innovation in Gastronomic Facilities: Expert Panelists’ Sensory Evaluation and Generation Y Consumers’ Attitudes (2019)
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem (2019)
Business Process Management approach in the hospitality industry (2019)
Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic (2019)
Hotel Process Simulator (2019)
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods (2019)
Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí (2020)
“Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic (2020)
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2021)
Business Process Management Approach in the Hospitality Industry (2020)
Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus (2020)
Aplikace nástrojů virtuální reality do tréninku komunikačních dovedností pracovníků hotelů za účelem zmírňování obav a rizik spojených s šířením onemocnění COVID-19" (2022)
Sladkovodní ryba v české gastronomii (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Event management - Stakeholders interests (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019 (2019)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Procesní řízení hotelů (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Editorial Board member (2023)
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Kulinární dědictví v praxi (2022)
Specializovaný inventář pro servírování vína (2022)
Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů (2015)
Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing (2022)
Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Peer Review for The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Traditional European Desserts (2022)
Ukrajinská kuchyně (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management for young adult practitioners in Hospitality and Gastronomy (2022)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Hotel Process Simulator as a Tool for Increasing the Level of Managerial Skills – An Educational Application (2022)
Innovating in the Tourism Industry Through Virtual Reality (VR) and Education in the Hotel Business: VR-Enhanced Three-Phase Future Hotel Staff Training (2022)
Decorating and serving tartlets (2023)
Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Grender Still does Matler inf the Hotel Industry (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2024)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Finanční řízení hotelů (2022)
Párování Rémy Martin Cognac s finger food (2023)
More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training (2023)
Non-alcoholic cocktails mixing and serving (2023)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy (2023)
Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects (2023)
Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference (2023)
The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém