Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
The Financing of Czech Spas with Health Insurence Funds (2011)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Etické problémy v příjezdovém náboženském cestovním ruchu Prahy s ohledem na kulturní odlišnosti turistů (2011)
recenzovaný posudek k čl. Spoločenskí a kultuturne zposobilosti - nevyhnutná súčast profesie (2012)
Nová tvář hotelu Stein (2012)
Možnosti vodáckého využití řeky Vltavy v obci Loučovice a jejím okolí ve vztahu k projektu "Čertovy proudy Loučovice" (2013)
Systémový management - studijní opora (2013)
Současné trendy v rozvoji evropského lázeňství (2013)
Výzkum územního a prostorového plánování v cestovním ruchu (2013)
„Česká republika a Praha jako destinace evropského cestovního ruchu“ (2014)
Oponent návrhů projektů Technologické agentury ČR (2014)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu a regionálním rozvoji v České republice (2014)
Innovation Process for a Specific Provider of Accommodation Services (2015)
tajemnice Sdružení průvodců (2015)
MANAGEMENT METHODS IN STRATEGIC PLANNING OF MUNICIPALITIES (2016)
Kulturní dědictví – přínos nebo bariéra rozvoje turismu v destinacích? (2016)
Determination of Key Factors of Health and Well-Being Tourism Destinations (2019)
recenze článku Sights of Cultural Heritage in the Region of Karviná (2016)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2014)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství (2018)
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach (2021)
Výzvy v odborném vzdělávání se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví a gastronomii (2020)
Úloha bitters v gastronomii (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě (2021)
Od overturismu k udržitelnému turismu v hlavním městě Praze (2021)
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19 (2020)
Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project (2023)
Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext (2023)
Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Vnímání vymezení území pro působnost oblastních a lokálních organizací destinačního managementu a charakteristika profilu návštěvníka na území Plzeňského kraje (2023)
Zhodnocení druhého ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2023 z pohledu oponenta prací (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). (2023)
Aktuální problémy terminologie v oblasti železniční dopravy (2010)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém