Skip to top bar
Skip to header
Skip to content
Skip to footer
IS UCP
CS
>
Publications
>
Publication Records - Search
Publication Records - Search
Advanced search
Deletion completed.
Selected publication/outcome records
Ozvučovací systémy nejen pro velká auditoria - Ozvučení malé seminární pracovny (2010)
Charakteristické znaky masových médií (2010)
Komunikace a média pro využití v hotelnictví a cestovním ruchu (2010)
Management kvality v cestovním ruchu ve vybraných evropských zemích a řešení v České republice (2010)
Gastronomické služby - servis (2010)
Studijní opora k EK 010 - účetnictví (2011)
Зачем чехи изучают русский язык: опыт социолингвистического анализа (2011)
K problému česko-ruské mezijazykové homonymie (2010)
Toulky mediálními světy : I. (2010)
The Research Programme Concerning Literary Kind and Genre Modifications (in the Central-European Context). (2011)
K možnému původu žánrů elektronické komunikace (2011)
Vybrané směry výzkumu v průniku oblastí komuni-kace – cestovní ruch - gastronomie (2010)
Nové trendy v komunikaci sektorů - možnosti pro cestovní ruch (2010)
K možnostem a omezením komunikace v cestovním ruchu (2010)
Internet a cestovní ruch (2010)
Principy enogastronomie II. (2011)
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení" (2010)
Česká kuchyně (2011)
Ekonomický vliv systému zdravotního pojištění na české lázeňství (2011)
Gastronomické služby - kulinářství (2011)
Projekty Evropské unie ve vztahu k posílení turismu dané destinace (2011)
Projekt JPD 2 - Chaberský dvůr a turismus dané destinace (2010)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2012)
Financování českého lázeňství z prostředků Regionálních operačních programů (2012)
Projekty EU ve vztahu k turismu dané destinace (2011)
Cenová analýza služeb zaměřených na sportovní vyžití klientů (2011)
Individualizace poptávky a regionální cestovní ruch (2011)
Význam lázeňského cestovního ruchu pro regionální rozvoj (2011)
Odborné praxe - faktor uplatnění absolventů vysokých škol na trhu práce (2011)
Veřejná diskuze k dokumentu o budoucím směřování systému DPH v EU (2011)
Jak lze využít výzkum a inovace v cestovním ruchu – science centra – nový trend v zážitkovém turismu (2011)
Světová hospodářská krize a rozhodování spotřebitele (2010)
Zkušenosti Londýna s kvantifikací dopadů turismu (LATI model) (2011)
Regionální statistika cestovního ruchu-diskuse (2011)
Investiční činnost v cestovním ruchu a její vliv na rozvoj regionu (2010)
Udržitelný rozvoj cestovního ruchu a řešení disparit (2010)
Potenciál cestovního ruchu na Litoměřicku (2011)
Vztah mezi regiony se soustředěnou podporou státu a potenciálem cestovního ruchu v České republice (2010)
Základy turismu - studijní opora pro kombinovanou formu studia (2011)
Možnosti řešení regionálních disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Dopady hospodářské krize na odvětví cestovního ruchu a hotelnictví ze statistického hlediska (2010)
Zmírňování společensko-ekonomických disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Development of Skills and Competencies for Students of the English Language Bachelor’s Program at IHM (2011)
Inovace produktu příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu (2010)
Využití Lasswellova modelu pro tvorbu webových stran (2011)
Trendy využívání mobilních telefonních sítí při výuce (2011)
Komunikace jakou součást systémového managementu (2010)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2011)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
Využití eLearningu při naplňování aktuálních vzdělávacích potřeb pracovníků hotelů a restaurací (2012)
Počáteční vzdělávání učitelů odborných předmětů středního vzdělávání v oboru (2012)
Sociální marketing a sociální podnikání (2011)
Challenges for Foreign Philologies. Part 2: Interdisciplinarity and New Teaching Methods. (2011)
Žánr a „já“ / Gatunek i „ja“. Žánrové metamorfózy v středoevropském kontextu. Sv. V. (2011)
Cesty z českých zemí do světa (do počátku novověku). Rituál – účel – funkce (2011)
Sborník z Kolokvia VŠH 2010 (2010)
Modelové systémy destinačního managementu v turistických regionech České republiky (2011)
Flexibilní formy zaměstnávání ve službách (2012)
Tłumaczenia niektórych niektórych tekstów współczesnej prozy polskiej na język czeski – przyczynek do dialogu kultur (2011)
HODNOCENÍ ZÁVISLOSTI OBSAZENOSTI ČTYŘHVĚZDIČKOVÉHO HOTELU V PRAZE NA VYBRANÝCH NEZÁVISLÝCH FAKTORECH (2012)
Cestovní ruch, marketing a komunikace (2011)
Nekonvenční přístupy v promotion a marketingové komunikaci (2010)
Marketingové řízení (2010)
Aktuální problémy marketingu v cestovním ruchu v České republice – lidé a komunikace (2011)
Etické problémy v příjezdovém náboženském cestovním ruchu Prahy s ohledem na kulturní odlišnosti turistů (2011)
recenzovaný posudek: Možnoti rozvoja CR zdravotne poostihnutých osob v turistickom regione (2012)
recenzovaný posudek k čl. Spoločenskí a kultuturne zposobilosti - nevyhnutná súčast profesie (2012)
Nová tvář hotelu Stein (2012)
Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu (2012)
Inspirace na červen (2012)
Květen: Chřest a růžová vína (2012)
Recenze knihy. L. Novosad, Tělesné postižení jako fenomén i životní realita (2012)
Systém řízení cestovního ruchu v České republice v kontextu připravovaného zákona (2012)
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích (2012)
ERASMUS Summer Work Placement (2012)
Moderní personalistika ve službách (2012)
Vysledovatelnost, složení a značení potravin: Budou mít potraviny „rodný list“? (2011)
Výživa pro malé i nejmenší: Na dětské výživě zákazník nešetří. (2011)
Pokladní zóna je stále místo pro impulsní nákup: Rychle odbavit a zanechat dobrý dojem. (2011)
Regulace potravinářských výrobků: Veřejné zdraví jako politické téma. (2011)
Konkurence v tradičním obchodě opět přiostřuje.: Daňové úniky, nebo asijská pracovitost? (2012)
V souřadnicích eseje, aneb Několik slov na úvod 6. svazku. (2011)
Grafický návrh publikace České Švýcarsko pro rodiny s dětmi (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha první (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha druhá (2012)
Komu zůstává Černý Petr?: Web „Potraviny na pranýři“ vyvolává nadšení i nesouhlas. (2012)
I dieta může chutnat: Počet lidí s potravinovými omezeními roste. (2012)
Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze) (2011)
Příprava hotelového provozu (2012)
Využití personálního informačního systému k řízení vzdělávání v BOZP (2012)
Problematika DPH ve vztahu k hotelnictví (2012)
Kvalita kongresového turismu z hlediska didaktických prostředků a technického zázemí sálů (2012)
Učebnice využívané pro výuku NJ na VŠH ve vztahu ke SERR II Metodický rozbor učebnice Němčina pro začátečníky a samouky autorky Š. Pařízkové (2011)
Techniky prodeje a provozu cestovní kanceláře (2011)
Role technických výukových prostředků v elektronickém marketingu vysokých škol (2012)
ENGLISH Kalendář 2012 (2011)
České Švýcarsko – krajina inspirace (2012)
Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu (2012)
Potenciál ekonomického využití historických krajinných celků v cestovním ruchu (2012)
Marketingová a mediální komunikace (2011)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications and hotel booking systems (2012)
EU - Asia Free Trade Arrangements (2011)
10 kroků k úspěšnému franchisingu, část 4 (2012)
10 kroků k úspěšnému franchisingu, část 6 (2012)
Praktické problémy v oblasti odpisování dlouhodobého majetku v souladu s aktuální právní úpravou k 1. 1. 2010 (2010)
Specifické náklady v hotelnictví jako předmět odborného vzdělávání pracovníků z pohledu daně z příjmů (2013)
Selected Elements of Information Management and Marketing in Higher Education (2013)
Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie (2013)
Aspects of teaching aimed at creation of websites (2013)
Architektura textu. Sborník k 80. narozeninám Františka Všetičky. (2012)
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, část I (2012)
Význam cizojazyčné kompetence ve službách cestovního ruchu (2010)
Daňová politika jako nástroj ke snížení zadluženosti státu (2012)
Analysis of Competitors Focused on Sustainable Tourism Services (2013)
Research in area of students entrepreneurship at midle and university schools (2013)
Význam odborného vzdělávání pracovníků příjezdového cestovního ruchu v oblasti interkulturních odlišností a etických problémů u segmentu rusky hovořících turistů (2013)
Research on two-way communication possibilities offered by the website of Czech universities (2013)
Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně (2020)
Znalostní management a moderní personalistika (2011)
Vzdělávání pracovníků v cestovním ruchu a znalostní management (2013)
Studijní opora pro předmět - Provoz marketingové agentury (2012)
Studijní opora pro předmět - Mediální komunikace v oboru služeb (2012)
Zákazníka čeká „nákupní dobrodružství“ (2012)
Nové technologie v obchodě (2013)
Principy systému řízení vztahů se zákazníky (2013)
Duch prvorepublikové kavárny žije v Café Savoy (2013)
Jak hodoval Vlasta Burian. Recenze knihy Pavla Holíka Vlasta Burian hodující (2013)
Problematika kvality v prostředí soukromé vysoké školy. Konference Kvalita 2013, Ostrava, DTOCZ, s.r.o./VŠB TU Ostrava (2013)
Czech Republic - Indonesia Trade and Economic Relations - EU and ASEAN Context (2013)
DŮVODY OČIŠŤOVÁNÍ ČASOVÝCH ŘAD OD SEZÓNNÍ SLOŽKY (2013)
Stravování v letním období (2013)
Studijní opora k předmětu HO111 (2011)
Studijní opora pro předmět - Informační a komunikační technologie, Destinace cestovního ruchu (2012)
Studijní opora pro předmět - Informatika pro manažery (Hotelové systémy) (2012)
Nápojová gastronomie - studijní opora (2013)
Účast Iva Pospíšila v projektu Žánrové metamorfózy v středoevropském kontextu (2012)
Studijní opory předmětu MT 105 KVANTITATIVNÍ METODY v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2012)
Gastronomie v toku času : I (2012)
Vybrané studie tvorby indikátorů udržitelného cestovního ruchu v České republice (2013)
HORNÍ LUŽICE A JEJÍ REGIONÁLNÍ PRODUKTY (2013)
Systémový management - studijní opora (2013)
Členka redakční rady Studia Turistika (2012)
Strategický marketing - Strategie a trendy (2013)
Studijní opora HO024 Management hotelnictví (2013)
Principy zdravotní péče v cestovním ruchu (2013)
Wellness jídlo - trend gastronomie (2013)
workshop pro studenty oděské univerzity z oblasti cestovního ruchu v České republice (2013)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2013)
- Průvodcovství a animační činnosti (2013)
Efekty cestovního ruchu na lokální úrovni - případová studie Lipno nad Vltavou (2013)
Models of Consumer´s Choice (2013)
The log files analysis in virtual learning environments as a way of educational data mining (2013)
The log files analysis in remote laboratories (2013)
Flexibilní formy zaměstnávání a jejich využívání ve službách (2013)
Česko-ruský a rusko-český slovník pro turismus, gastronomii, hotelnictví (2013)
Výuka hotelových systémů na VŠH (2011)
Financování rozvoje turismu v regionech ČR s návazností na strategické dokumenty (2013)
TEXT MINING IN HOTEL AND SPA INDUSTRY (2013)
Studijní opora HO 062 (2013)
Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality (2013)
The role of virtual and remote labs in promoting conceptual understanding of students (2012)
Indikátory sociálního podniku. (2013)
Odhad producentů nově zaváděného nízkoalkoholického nápoje na trh v České republice (2013)
Elektronické podnikání: informace, komunikace, příležitosti (2014)
Perspektivy v příjezdovém cestovním ruchu Ćeské republiky se zohledněním interkulturních specifik rusky hovořícíh turistů (2013)
Akademická čeština pro cizince III (2013)
Management cestovního ruchu (2013)
Uspořádání mezinárodního workshopu řešitelského týmu WelDest, květen 2013, Luhačovice. (2013)
Zahájení mezinárodního projektu WelDest (2012)
THE APPROACHES TO MEASUREMENT OF TOURISM IMPACTS (2013)
Členka Pracovní skupiny k Zákonu o podpoře rozvoje cestovního ruchu (2013)
Aktuální problémy marketingu v cestovním ruchu v České republice – lidé a komunikace (2012)
Role etiky v oblasti spolupráce a rozvoji regionů cestovního ruchu v oblasti halal turismu u rusky hovořících turistů (2013)
Regionální geografie (2013)
Místní poplatky za lázeňský nebo rekreační pobyt a z ubytovací kapacity v České republice (2014)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu (2014)
Členka expertní hodnoticí komise soutěže Král vín ČR (2014)
člen vědecké rady (2014)
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie (2014)
Using Technology and Customer Behaviour Characteristics to Improve Hotel Sales Performance (2020)
The concept of tourism destination governance and its application : (case study in Kutná Hora, the Czech Republic) (2018)
ČLENKA REDAKČNÍ RADY časopisu Marketing Inspirations (2013)
Snižování regionálních disparit v oblasti nezaměstnanosti rozvojem cestovního ruchu na lokální úrovni (2014)
Vliv zadluženosti domácností na vývoj cestovního ruchu (2014)
TEXT MINING ANALYSIS FOR THE IMPROVEMENT OF CUSTOMERS RELATIONSHIP IN HOSPITALITY MANAGEMENT (2014)
Vyžádaná přednáška. Srovnání ruské a české deklinace podstatných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince. (2013)
The Application of Business Process Management in the Hospitality Industry: A Case Study (2020)
Studijní opora pro předmět JS120 Španělský jazyk v kombinovaném studiu (2014)
členka České společnosti ekonomické (2013)
členka České společnosti pro politické vědy (2013)
členka České asociace pedagogického výzkumu (2014)
Strategie a taktika marketingu pro e-business v hotelnictví a dalších oblastech ekonomiky - Strategy and Marketing Tactics in e-Business of Hospitality and Other Spheres (2014)
Uplatnění absolventů Vysoké školy hotelové v Praze na trhu práce (2014)
Informační a komunikační technologie v cestovním ruchu (2014)
Individualization of Demand of Tourism Industry and Activities of Destination Management Organizations (2014)
EMES Research Network, mezinárodní výzkum, projekt “ICSEM: INTERNATIONAL COMPARATIVE SOCIAL ENTERPRISE MODELS” , doba řešení projektu: 2013 - 2017, FHS UK Praha (2017)
Uplatňování systémů kvality v cestovním ruchu a realizace systému ISO v A.T.I.C. ČR (2014)
Studijní opora pro KS JA010 Anglický jazyk (2014)
Marketingová komunikace: čas a změny. (2014)
Spokojenost lázeňského hosta. (2014)
Jednotná image franchisových řetězců (2014)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2014)
Developing a Health and Well-being Tourism Destination - at the 19th annual ESPA Congress in Vajle, Denmark (2014)
Studijní opora pro KS JA040 Anglický jazyk (2014)
THE ATTITUDES AND PERCEPTION OF HOTEL SCHOOL TEACHERS TOWARDS THEIR FURTHER EDUCATION IN THE HOSPITALITY FIELD (2014)
Je lázeňství oborem, ve kterém najdou uplatnění absolventi vysokých škol? (2014)
Vliv cel a postavení Evropské unie na exportující podniky v České republice (2014)
Výzkum sociálních podniků v ČR - 2013 (2013)
Research of webtools and mobile devices in education (2014)
Vystoupení na konferenci. Sociálně-etická dimenze rozvoje bezbariérového cestovního ruchu ve vztahu k osobám se zdravotním postižením. (2014)
Detecting disengagement of online students through log files analysis (2014)
THE EFFICIENCY OF DIFFERENT TYPES OF E-LABS IN SCIENCE EDUCATION (2014)
Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories (2014)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
Mezinárodní soutěž vín Meditrina (2015)
Перспективы развития туризма в сфере занятости в странах ЕС в зависимости к межкулътурным различиам (2015)
Czech Hospitality and Tourism Papers (2015)
recenzní posudek odborného článku TOURIST CARD AS A TOOL OF DESTINATION MANAGEMENT (COMPARISON OF SITUATION IN THE CZECH REPUBLIC AND ABROAD) (2015)
Česká republika a cestovní ruch s důrazem na příjezdový cestovní ruch (2015)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
ANALÝZA EKONOMICKÉHO ŘÍZENÍ V POJETÍ OLIVERA E. WILLIAMSONA (2015)
Spa Management in Czech Republic (2015)
VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (2015)
Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání - sklenice poslední obal vína (2014)
Trendy v zaměstnanosti v hotelnictví v EU (2014)
Proměny destinačního managementu na Lipensku (2014)
Citlivostní analýza rozhodovacích modelů v podniku (2014)
Úloha náboženského turismu ve snižování disparit ve středočeském kraji v oblasti cestovního ruchu (2015)
Sociální marketing v hotelnictví (2014)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
ANALÝZA ZÁVISLOSTI CENY VYBRANÉ ZNAČKY PIVA NA DOSTUPNOSTI RESTAURACÍ MĚSTSKOU HROMADNOU DOPRAVOU V DESTINACI PRAHA (2014)
Analýza závislosti ceny vybrané značky piva na dostupnosti restaurací městskou hromadnou dopravou v destinaci Praha (2014)
THE IMPACT OF COMPETITION AND SEGMENTATION OF DEMAND ON THE MARKET OF HOTEL SERVICES IN PRAGUE IN 2009-2012 (2014)
Профессиональный или академический язык в вузе: преподавание русского языка для начинающих (2014)
Komunikace, média, vzdělávání, kultura (2014)
Stanovení části obce Velké Karlovice přírodními léčebnými lázněmi využívajícími klimatické podmínky (2019)
Geschichte und Gegenwart der Kurtaxe und Ortstaxe in der Tschechischen Republik (2014)
Analýza vývoje cestovního ruchu v ČR pro zpracování analytické části Koncepce státní politiky cestovního ruchu ČR 2021–2030 (kapitoly 4 a 5.6) (2019)
Člen redakční rady - Journal of Technology and Information Education (2014)
TVORBA CEN NA HOTELOVÉM TRHU V PRAZE V KONTEXTU TVORBY STRATEGIÍ (2014)
Street Food (2013)
Health and Well-being Destination Development - at the Market and Forum for Balneary Tourism in Baile Felix, Romania (2014)
Marketing, média a jejich studium v zrcadle webových stránek (2014)
Praha centrem spirituálního cestovního ruchu. Evropské setkání mládeže TAIZÉ - Praha 2014/2015. (2015)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Social Value in the Czech Social Economy (2015)
Vliv povodní na ubytování v ČR (2014)
Aplikovaná informatika: vybrané znalosti pro hotelnictví (2015)
Dokončena analýza o přínosech cestovního ruchu v Českém Krumlově (2015)
The Current State of Reporting According to IFRS In Transitional Economy of the Czech Republic: Research Survey (2015)
Finanční analýza a hodnocení výkonnosti firem (2015)
member of editorial board (2015)
Řízení cestovního ruchu v Kutné Hoře (2015)
Uplatňování destinačního managementu (2015)
Vnímání TV předpovědí počasí diváky (2015)
Média a vzdělávání 2015 - Media & Education 2015 (2015)
Časopis Krajiny češtiny (2015)
Význam místních poplatků ve vybraných lázeňských místech České republiky (2015)
Člen redakční rady - Journal of Technology and Information Education (2015)
STRUKTURA TYPŮ ORGANIZAČNÍ KULTURY VE STRAVOVACÍCH SLUŽBÁCH (2014)
Kompetence v cizích jazycích jako důležitá součást profilu absolventa vysoké školy IV (2014)
editorial board member (2015)
Developing Entrepreneurial Skills Using Project Teaching (2015)
Osobní služby (2014)
Obchodní jednání a reálie v ruštině (2015)
VLIV EXTERNALIT NA ROZHODOVÁNÍ V PERSONÁLNÍ OBLASTI (2014)
Angličtina pro číšníky a kuchaře (2015)
Digitální technologie ve vzdělávání: současný stav, problémy a trendy (2015)
Innovation Process for a Specific Provider of Accommodation Services (2015)
EK003 - studijní opora předmětu pro distanční formu studia (2015)
Stará Boleslav - nedoceněná destinace cestovního ruchu (2015)
Porovnání výkonů kongresového cestovního ruchu Prahy s metropolemi sousedních států (2015)
Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT (2015)
tajemnice Sdružení průvodců (2015)
Decision - Making in Economic Theory (2015)
Measuring Customer Satistisfaction and Loyalty in Spa Companies. (2015)
Vývoj webových stránek cestovního ruchu vybraných krajů České republiky (2015)
Podnikání na území chráněné oblasti: Případová studie Prášily. (2015)
Environment as a Key Factor of Health and Well-Being Tourism Destinations in Five European Countries (2019)
Daňové otázky z oblasti sektoru služeb (2015)
Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Informační a komunikační technologie v hotelnictví (2015)
Konferenční cestovní ruch - kvalita přednáškových sálů (2016)
Vývoj business travel ve světě (2016)
VYUŽITÍ REGIONÁLNÍCH ZDROJŮ V EKONOMICKÉ TEORII ELINOR OSTROMOVÉ (2016)
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná (2016)
Maturita z ruského jazyka. Jak na to? (2015)
Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (2015)
Člen Akreditační komise pro VŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
Člen komise pro habilitační řízen (2016)
Člen vědecké rady VŠE Praha fakulta Managementu Jindřichův Hradec (2016)
Zasedání Akreditační komise , pro VŠ. (2016)
Elektronická evidencia tržieb v cestovnom ruchu v Slovenskej republike a v Českej republike (2016)
Specifika čínské klientely v hotelnictví a cestovním ruchu České republiky (2016)
Enoturismus - významná forma cestovního ruchu (2016)
zasedání AK VOV (2016)
La Lozana andaluza (2016)
Vzdělávací instituce vybraného oboru na webových stránkách (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Ekonomie a ekonomika (2016)
MANAGERIAL COMPETENCIES IN TOURISM (2016)
Návrh změn režimu místních poplatků v přímé vazbě na cestovní ruch (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
Faktory úspěchu franchisového konceptu - proč je franchising efektivnější oproti ostatním formám podnikání (2016)
Dirty money as a part of legal economy (2016)
Aplikace ekologických prvků v hotelech v České republice (2015)
Обучение профессиональному общению на русском языке студентов Пражского института отельного бизнеса (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno, listopad 2016 (2016)
Jazykové vzdělávání seniorů (2015)
Marketing firmy MAKRO ČR : strategický finanční audit (2016)
Audiovizuální systém (2015)
Regionální a municipální ekonomika - studijní opora pro kombinovanou formu studia (2015)
THE EVALUATION OF THE INFLUENCE OF EUROPEAN STRUCTURAL FUNDS ON THE TOURISM MARKET (2015)
Kulturní cestovní ruch a možnosti jeho měření s využitím satelitních účtů (2015)
The Contribution of the Nisa Euroregion to the Local Development (2016)
Information and Computer Technologies and Social Network Use in Hotel Efficiency (2019)
Beer Brewing as a Family Business under the Present Economic Conditions in the Czech Repub (2019)
Verbální a neverbální komunikace (2016)
Studijní opora předmětu Hotelové rezervační a restaurační systémy (2017)
Akademické psaní ve výuce češtiny pro cizince: chybová analýza akademických textů (2016)
A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2017)
Český jazyk pro cizince 3 (2016)
Prejavy tieňovej ekonomiky v pracovno-právnych vzťahoch v podnikoch ubytovacích a stravovacích služieb (2017)
Člen Komise pro habilitaci. (2016)
Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels (2016)
Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Time series Analysys of Price of Bottled Beer at Market of the Czech Republic (2016)
Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article (2016)
The Management Accounting Evolution in the Czech Republic (2016)
Lázeňství v České republice z hlediska tržních struktur (2015)
Sdílená ekonomika v sektoru HORECA (2016)
Člen vědecké rady PEF ČZU Praha (2015)
člen habilitační komise TUL Liberec (2016)
Gastronomické služby - servis (2016)
Trendy a novinky v odvětví MICE (2016)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2016)
VLIV VYSOKOŠKOLSKÉHO VZDĚLÁNÍ NA ČESKÉ HOSPODÁŘSTVÍ (2016)
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Český jazyk pro cizince 4 (2020)
Autorská prezentace on-line přístupné disertační práce „Srovnání české a ruské deklinace podstatných a přídavných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince“ (2019)
Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2017)
Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách (2017)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2017)
Member of the International Committee Board of the 29th IBIMA International Conference, Austria, Vienna (2017)
Gastronomický cestovní ruch České republiky a jeho aktuální trendy (2017)
EKONOMICKO-STATISTICKÉ HODNOCENÍ VYBRANÝCH KRITÉRIÍ V HOTELNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY (2017)
Czech Radio Broadcasting and his Target Audience Listeners (2017)
COMMUNITY APPROACH – A SIGNIFICANT DETERMINANT OF NEW TOURISM DESTINATION (2017)
LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC (2019)
Investigation of the Occurrence of the Shadow Economy and Experience with Electronic Records of Sales (2017)
Komise pro obhajobu disertací PEF ČZU Praha (2017)
ANALÝZA VÝVOJE PRŮMĚRNÉ SPOŘEBITELSKÉ CENY MÁSLA V ČESKÉ REPUBLICE (2017)
The Principal-agent Problem in the Joint Venture (2017)
PRODUCTIVE WORK OF HOTEL ACTIVITIES TO THE PERFORMANCE OF A HOTEL (2019)
Názory studentů na studium středních hotelových škol v Jihomoravském kraji (2017)
Média a vzdělávání 2017 - Media & Education 2017 (2017)
Overview of Bolivia´s Tourism, its Competitiveness and Cooperation Prospects with the Czech Republic (2019)
Selected Determinants of Educational Communication in a Multicultural Society (2017)
Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine (2018)
Nezbytnost změny místních poplatků v cestovním ruchu v České republice (2018)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2018)
Certifikovaná metodika k novele zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch (2017)
Political Stability As Important Factor Of Development Of Tourism Destination – A Case study of Lipno nad Vltavou (2018)
Verbální komunikace monologická a dialogická (2017)
Management of Innovation in Tourism Oranizations (2018)
Rozvoj dovednosti akademického psaní v češtině pro cizince (2018)
Zážitkové památky (2017)
Literatura tu není od toho, abychom ji znali, ale abychom ji četli: rozhovor s Oldřichem Králem / ptal se a redigoval Jiří Holub (2016)
Člen komise pro udělování cen ministra MŠMT za mimořádné výsledky výzkumu experimentálního vývoje a inovací (2017)
Komparace aplikací pro výživu na webech fastfoodového řetězce (2017)
Almanach Vysoká škola hotelová v Praze 2009-2019 (2019)
Rodiny s dětmi očima hoteliérů (2019)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2019)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2019)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2019)
A Variety of Topics from Tourism Field as a Text Database to Enrich Teaching Languages for Specific Purposes (v recenzním řízení) (2019)
Marek Nekula, Kateřina Šichová (eds.) (2017): Variety češtiny a čeština jako cizí jazyk. Praha: Akropolis. (2019)
Innovative pedagogics and education for sustainable development in knowledge management of public and private educational institutions. (2019)
Smart Electronic System for Tracking Apprenticeships (Apprentice Track) (2018)
SEGMENT 55+ A JEHO POSTOJ K ZÁŽITKOVÉ GASTRONOMII JAKO NÁSTROJI ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU (2018)
Member of the International Committee Board of the 32st IBIMA International Conference, Seville, Spain (2018)
Corporate social responsibility as a new approach to the employees' satisfaction (2018)
3D tisk v gastronomii (2018)
Foreign Languages as the Comparative Advantage: Utilisation of Digital Methods in Today’s Learning Process (2018)
Convention Tourism as communication medium for experts - Development of in the Czech Republic in Years 2010–2017 (2018)
DIGITALIZACÍ V HOTELNICTVÍ K PROSPERITĚ (2018)
Economy and Technical Progress (2018)
UMĚLÁ INTELIGENCE A JEJÍ DOPADY NA PERSONALISTIKU V HOTELNICTVÍ (2018)
Lázeňství jako součást produktové nabídky destinace (2018)
Quo vadis, české odborné školství? (2018)
Corporate social responsibility in hotel industry: Empirical analysis of transitional market (2018)
Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy (2019)
Legislativní a institucionální podmínky pro činnost sociálních podniků a pro zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce (2019)
Média a vzdělávání 2018 (2018)
DISTRIBUTION CHANNELS OF THE HOTEL – CASE STUDY (2018)
Gastronomy and Food Tourism in the Czech Republic (2019)
Členka akademické rady Vysoké školy hotelové (2018)
Členství v komisi Franchisa roku (2019)
Ženy v top managementu, aneb rovnost žen a mužů není jen o ochraně lidských práv (2020)
Český jazyk pro cizince I. (2016)
Sociokulturní problematika managementu neziskového sektoru v kontextu sociálního marketingu. Fórum sociální politiky (2018)
Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu (2019)
Gastronomie jako faktor rozvoje regionu (2019)
Franchising 4V (2020)
Price elasticity in the market of accommodation services - empirical study in Berlin, Warsaw and Prague (2019)
Price elasticity of demand for accommodation sector (2018)
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Economic Aspects of Retirement Requirements as a Part of Public Finance (2019)
Managerial Communication in Tourist Industry (2019)
Using Google Analytics for Strategic Decision-Making in Marketing (2019)
Behavioral Segmentation of Hotel Customers: An Empirical Study (2019)
Grafický návrh publikace KOLAŘÍK, Jaroslav. OCEŇOVÁNÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES: včetně výpočtu kompenzačních opatření za kácené nebo poškozené dřeviny. (2017)
Grafický návrh publikace: GÖRNER, Tomáš. Invazní nepůvodní druhy s významným dopadem na Evropskou unii: jejich charakteristiky, výskyt a možnosti regulace (2018)
Šéfredaktor vědecké ediční rady vydavatelství Extrasystem Praha (2020)
Local Taxation of Tourism in the Context of the Collaborative Economy – Case Study from the Czech Republic (2021)
Člen komise ministra pro udělování Cen za mimořádné výsledky výzkumu, experimentálního vývoje a inovací. MŠMT ČR, Praha (2019)
Maximizing Revenue in the Company Using Price and Its Elasticity – Empirical Application (2019)
Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Member, International Committee Board (2020)
AGE STRUCTURE OF INHABITANTS IN THE CZECH REPUBLIC IN RELATION TO ICT USAGE FOR SEARCHING FOR TRAVEL AND ACCOMMODATION INFORMATION (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
RECENZE: Modelling the Dependence of Structure of Domestic Tourism Demand - Czech Republic (2020)
RECENZE: INVESTIGATION THE TOURISM RECEIPTS, RENEWABLE ENERGY AND GDP GROWTH IN EUROPE (2016)
RECENZE: Green Development: indicator framework of Regional tourism development in China (2019)
RECENZE: The Impact of the Global Financial Crisis on Visitation to the Monongahela National Forest: An Activity-based Segmentation Approach (2020)
RECENZE: Tax evasion and tourists' tax morale: The case of Greece (2020)
Earth literacy and Deep ecology principles in innovative pedagogy context and attitudes of teachers in the postcommunist country (2020)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
BoB as a Bait - Better Adult Training (2020)
Budou nás obsluhovat roboti? (2020)
Křišťálová koule aneb trendy cestovního ruchu pro rok 2021 (2021)
Specifics of the Tax System to Support Tourism before and during the COVID-19 Pandemic: Evidence from South American Countries (2021)
Price Analysis of Selected Food Products in Relation to Development of Retirement Pension Range in the Czech Republic (2020)
Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study (2021)
Member of the International Program Committee Board of the 37th IBIMA International Conference, Cordoba, Spain (2021)
Šéfredaktor vědecké ediční rady vydavatelství Extrasystem Praha (2021)
RECENZE: "Exploring Environmental Concerns on Digital Platforms through Big Data: The effect of online consumers’ environmental discourse on online review ratings" (2021)
Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem (2021)
Aplikace nástrojů virtuální reality do tréninku komunikačních dovedností pracovníků hotelů za účelem zmírňování obav a rizik spojených s šířením onemocnění COVID-19" (2022)
Mittelalter Logikrätsel Bruder William und die geheime Pforte des Wissens (2021)
Model of Price Optimization as a Part of Hotel Revenue Management - Stochastic Approach (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Digitalization and emerging trends in the Hospitality, Gastronomy and Tourism, Literature review (2022)
Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (2021)
člen České konference rektorů (2020)
Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů (2021)
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Gastronomické poklady českých zemí (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Od overturismu k udržitelnému turismu v hlavním městě Praze (2021)
Komunikce v managementu hotelnictví (2021)
The Changes in Client-Employee Communication at Hotel Front Office in Connection to CoVid19 Pandemic (2021)
The Proposal of Virtual Reality Model for Hotel Front Office Employees Training (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Procesní simulátor hotelu (2021)
člen České evaluační společnosti (2022)
Forest educators as bearers and implementers of deep ecology ideas (2021)
Member, International Committee Board (2020)
Analysis of the Range of Services Avalaible on the Websites of Accommodation Faciliies (2022)
Specializovaný inventář pro servírování vína (2022)
The Influence of Historical and Institutional Legacies on Present-day Social Enterprises in CEE Countries: Lessons from Poland, Hungary, the Czech Republic and Croatia. (2021)
Microeconomic appraisal of pork market indicators including correlation matrices and developmental trend models in the EU (2022)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Strategie rozvoje cestovního ruchu v oblasti Lipenska (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Ukrajinská kuchyně (2022)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2022)
The importance of authenticity in the participation of „generation Z“ in tourism (2022)
The Media Content (2022)
Partnerství měst a začlenění západočeského lázeňského trojúhelníku mezi památky UNESCO (2020)
Mimořádné podmínky online výuky a jejich odraz v nárocích na kompetenční model učitele ekonomických předmětů (2021)
Aspects Influencing the Provision of Internships by Czech Firms to Future Economists during Their Studies (2022)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2022)
Umíme jednat s ukrajinskými partnery? (2022)
Sectoral Profitability during COVID-19 Pandemic: Big Data Portrait of Czech Companies (2022)
Finové chyby neokecávají, ale napravují - a vše, co řeknete, budou brát vážně (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Decorating and serving tartlets (2023)
Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Extracting Insights From Competitor's Mistakes: A Sentiment Analysis Approach Using Competitive set Online Reviews (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Management, Technology and Sport (2023)
Grender Still does Matler inf the Hotel Industry (2023)
Francouzská symbióza temperamentu s racionalitou (2024)
Ekonomická diplomacie v podmínkách nestability světa (2023)
Global Economic Architecture in the 21st century (2022)
Inovativní přednášky pro žáky a vyučující ekonomických předmětů na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu- střední škola s.r.o. (2024)
The Impact of Covid-19 on Marketing Mix and Economics of Airlines (2022)
Novozélanďané si přejí být Novozélanďany (2022)
Nové trendy v životním stylu seniorů-export seniorů, výměnné pobyty- a problémy komunikace se seniory cizinci. (2022)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský (2023)
The Nature of Project Management Found in Nature: Comparative Study at High Education Institutions (2023)
The current state of the application of revenue management activities in the SME segment: A case from the Czech Republic. (2023)
Britové jsou skvělí obchodníci (2023)
Conference Session Chair: The 2023 International Conference on Marketing and Technologies (2023)
Conference presentation: Discrepancies between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Restarting MBA students after Lockdowns Human Resource Management Education Based on Analogies between Wild Animals and Human Teams (2024)
Didactics of Economic Subjects based on parallels with nature - Meta-analysis of pedagogical experiments (2024)
International Society for Engineering Pedagogy (IGIP) (2023)
Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership (2024)
Security of the Czech Republic Through the Prism of Election Manifestos and Their Impact on the 2023 Security Strategy of the Czech Republic (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
The Effect of UEFA Club Competitions on the Local Hospitality Performance (2024)
Zhodnocení třetího ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2024 z pohledu oponenta prací. (2024)
Inovace oborové soustavy - platforma B společensko-ekonomická: Gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví (2024)
Inovativní přednáška pro žáky na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu-střední škola s.r.o. (2024)
Remove all the items
Operations on the selected outcomes
Export and print
List of selected records
Other applications
Publications
Information System