Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Cestovní kancelář, cestovní agentura a informační středisko v cestovním ruchu (2010)
The Financing of Czech Spas with Health Insurence Funds (2011)
Cestovní ruch v platební bilanci České republiky a komparace s Rakouskem (2010)
Zmírňování regionálních rozdílů rozvojem cestovního ruchu v Ústeckém kraji (2011)
Využití železniční dopravy v cestovním ruchu ve vztahu k diverzifikaci poptávky (2010)
Analýza podpory rozvoje cestovního ruchu v České republice z Regionálních operačních programů v období říjen 2007 – červen 2010 (2010)
Aktuální problémy terminologie v oblasti železniční dopravy (2010)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Ekonomický vliv systému zdravotního pojištění na české lázeňství (2011)
Kombinace wellness produktů s golfovými aktivitami hotelnictví (2011)
Projekt JPD 2 - Chaberský dvůr a turismus dané destinace (2010)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2012)
Financování českého lázeňství z prostředků Regionálních operačních programů (2012)
Projekty EU ve vztahu k turismu dané destinace (2011)
Židovsko-palestinský konflikt a jeho vliv na turismus Izraele (2011)
Význam lázeňského cestovního ruchu pro regionální rozvoj (2011)
Výzkum cestovního ruchu v České republice v letech 1960 - 2000 (2012)
Benchmarking v turismu - Nevymýšlejte vymyšlené (2011)
Regionální statistika cestovního ruchu-diskuse (2011)
Projekt EDEN – udržitelný cestovní ruch v méně navštěvovaných destinacích cestovního ruchu. (2010)
Investiční činnost v cestovním ruchu a její vliv na rozvoj regionu (2010)
Využití dolu Richard pro cestovní ruch (2011)
Udržitelný rozvoj cestovního ruchu a řešení disparit (2010)
Vztah mezi regiony se soustředěnou podporou státu a potenciálem cestovního ruchu v České republice (2010)
Zmírňování regionálních disparit cestovním ruchem v České republice (2010)
Základy turismu - studijní opora pro kombinovanou formu studia (2011)
Možnosti řešení regionálních rozdílů v České republice rozvojem cestovního ruchu (2011)
Rozvoj vysokoškolského vzdělávání v oborech hotelnictví, gastronomie a cestovní ruch (2010)
Dopady hospodářské krize na odvětví cestovního ruchu a hotelnictví ze statistického hlediska (2010)
Trendy cestovního ruchu a možnosti řešení disparit v České republice (2011)
Zmírňování společensko-ekonomických disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Vztah mezi potenciálem území a vývojem regionálních disparit z hlediska cestovního ruchu (2010)
Zmírňování regionálních disparit rozvojem cestovního ruchu v územích se zvýšenou ochranou přírody (2011)
Aktuální problémy v poskytování průvodcovských služeb (2010)
Inovace produktu příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu (2010)
Zvláštní režim DPH pro cestovní kanceláře (2010)
Aktuální trendy v zážitkovém příjezdovém cestovním ruchu v České republice (2011)
Státní správa jako faktor ovlivňující provozování průvodcovské činnosti (2011)
Vzdělávací programy v hotelnictví a cestovním ruchu (2010)
Současná situace českého příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu se zohledněním její interkulturální diferenciace (2010)
Expedicija po vremeni imeněm gospod iz Rozy, Měždunarodnyje Mosty (2011)
Udržitelný cestovní ruch na Litoměřicku (2010)
Aktuální terminologické problémy lázeňství a wellness (2010)
Využití modelu kvantifikace ekonomického efektu z investic v pilotním projektu na příkladu lázeňského hotelu SPA Evženie v Klášterci nad Ohří (2010)
Rozvoj agroturismu v podminkách Rakouska (2011)
Změny v motivacích účastníků cestovního ruchu (2011)
Řízení cestovního ruchu v Kraji Vysočina (2011)
Inovační přístupy při přípravě produktů cestovního ruchu na Lipensku (2010)
Možnosti regionalizace satelitního účtu cestovního ruchu – zhodnocení zahraničních zkušeností (2010)
Komunikace jakou součást systémového managementu (2010)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2011)
Modelové systémy destinačního managementu v turistických regionech České republiky (2011)
Consumer Behavior and the Supply of Composite Product (2012)
Železniční doprava jako zážitek v cestovním ruchu (2012)
Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu (2012)
Inovace v náboženském cestovním ruchu Prahy jako faktor konkurenceschopnosti na trhu (2012)
Nové trendy v zážitkovém příjezdovém cestovním ruchu se zohledněním interkulturních odlišností (2012)
Актуальные и этические вопросы въездного туризма из Российской Федерации в Чешскую Республику (2012)
Reprezentace České republiky na mezinárodní konferenci v Moskvě (2012)
recenzovaný posudek k čl. Spoločenskí a kultuturne zposobilosti - nevyhnutná súčast profesie (2012)
Aktuální trendy v zážitkovém cestovním ruchu se zohledněním interkulturních odlišností (2011)
Statistiky cestovního ruchu (2012)
Projektové řízení destinace cestovního ruchu jako faktor zvyšování konkurenceschopnosti (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Metody a nástroje managementu kvality ve službách cestovního ruchu (2011)
Systém řízení cestovního ruchu v České republice v kontextu připravovaného zákona (2012)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2012)
ETIKA INTERKULTURNÍCH VZTAHŮ JAKO FAKTOR OVLIVŇUJÍCÍ KVALITU SLUŽEB V PŘÍJEZDOVÉM CESTOVNÍM RUCHU SE ZAMĚŘENÍM NA RUSKÉ TURISTY (2012)
Metody organizace a řízení cestovního ruchu (2012)
Nová tvář hotelu Stein (2012)
ÚLOHA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS SLUŽEB V DESTINACÍCH PŘÍJEZDOVÉHO CESTOVNÍHO RUCHU SE ZDŮRAZNĚNÍM ETIKY INTERKULTURNÍCH ROZDÍLŮ (2012)
recenzovaný posudek článku TASK WELLNESS AND SPA SERVICES DESTINATIONS OF INBOUND TOURISM UNDERLINING ETHICS INTERCULTURAL DIFFERENCES (2012)
recenzovaný posudek článku VZTAH MÍSTNÍHO OBYVATELSTVA K ROZVOJI CESTOVNÍHO RUCHU VE ZVLÁŠTĚ CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍCH (2013)
Využití modelu KID (koordinace, inovace, diverzifikace) k efektivnímu rozvoji cestovního ruchu v České republice (2012)
Venkovský cestovní ruch v České republice (2012)
Legislativní podmínky k využití bytového hotelu na území městské části Praha 1 (2020)
ВЛИЯНИЕ ИСТОРИЧЕСКИХ, КУЛЬТУРНЫХ, РЕЛИГИОЗНЫХ И МЕЖКУЛЬТУРНЫХ ОСОБЕННОСТЕЙ РАЗВИТИЯ ВЪЕЗДНОГО ТУРИЗМА В ЧЕШСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ С ОРИЕНТАЦИЕЙ НА РУССКИХ ТУРИСТОВ. (2013)
Měření efektů cestovního ruchu v obci Lipno nad Vltavou (2013)
Současné trendy v německém lázeňství (2013)
Uplatnění modelu konkurenceschopnosti v lázeňství (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Inovační procesy v řízení destinací cestovního ruchu v kontextu připravovaného zákona o podpoře rozvoje cestovního ruchu v České republice (2013)
Uplatnění managementu kvality cestovním ruchu v České republice (2013)
PRINCIPY HALAL TURISMU V PŘÍJEZDOVÉM CESTOVNÍM RUCHU ČESKÉ REPUBLIKY SE ZAMĚŘENÍM NA RUSKY MLUVÍCÍ KLIENTY (2013)
recenze odborného článku Produkty kreatívného cestovného ruchu na vidieku (2013)
recenzovaný posudek článku SPIRITUALITA POUTNICTVÍ JAKO FENOMÉN CESTOVNÍHO RUCHU (2013)
SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT THROUGH KNOWLEDGE TRANSFER (2012)
Systémový management - studijní opora (2013)
Wellness a výzkum s návazností na mezinárodní projekt WelDest (2013)
Wellness a jeho význam pro povzbuzení rozvoje destinace (2013)
Wellness jídlo - trend gastronomie (2013)
workshop pro studenty oděské univerzity z oblasti cestovního ruchu v České republice (2013)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2013)
- Průvodcovství a animační činnosti (2013)
Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (2013)
Průvodcovské služby a animace (studijní opora pro kombinovanou formu studia) (2014)
Po oficiálním zahájení lázeňské sezóny zasedali v Luhačovicích řešitelé mezinárodního projektu WelDest (2013)
Innovation Activities at Tourist Information Centers and an Increase in Competitiveness for Tourism Destination (2013)
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu (2013)
Rozvoj oboru Management destinace cestovního ruchu na VŠH (2013)
Management cestovního ruchu (2013)
Technologická agentura ČR (2013)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání - Perspektivy 2020 - člen organizačního výboru (2013)
Systematický rozvoj cestovního ruchu v Lipně oceněn titulem EDEN (2013)
Uspořádání mezinárodního workshopu řešitelského týmu WelDest, květen 2013, Luhačovice. (2013)
Zahájení mezinárodního projektu WelDest (2012)
Aktivity VŠH v mezinárodním výzkumu cestovního ruchu (2013)
Členka Pracovní skupiny k Zákonu o podpoře rozvoje cestovního ruchu (2013)
Role etiky v oblasti spolupráce a rozvoji regionů cestovního ruchu v oblasti halal turismu u rusky hovořících turistů (2013)
ВАЖНОСТЬ СПЕЦИАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ РАБОТНИКОВ ГОСТИНИЧНОГО БИЗНЕСА И ТУРИЗМА В ОБЛАСТИ МЕЖКУЛЬТУРНЫХ РАЗЛИЧИЙ (2013)
Regionální geografie (2013)
tajemnice Sdružení průvodců (2013)
Příjezdový cestovní ruch v České republice (2013)
Památky UNESCO v ČR (2013)
Approaches to Managing Destinations in the Czech Republic – current situation (2013)
Místní poplatky za lázeňský nebo rekreační pobyt a z ubytovací kapacity v České republice (2014)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu (2014)
ЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ УСЛУГ ХАЛАЛ ТУРИЗМА ЧЕХИИ В ОТНОШЕНИИ К РУССКОГОВОРЯЩИМ ТУРИСТАМ (2014)
Vývoj TIC po roce 1989 a jejich současné postavení v systému cestovního ruchu (2014)
Ekonomika českého lázeňství a cestovní ruch (2014)
Výzkum územního a prostorového plánování v cestovním ruchu (2013)
Rum and its Position on the Czech Spirit Market (2020)
Vysokoškolské vzdělávání a výzkum v cestovním ruchu v České republice v letech 1964-2014 (2014)
Uplatnění absolventů Vysoké školy hotelové v Praze na trhu práce (2014)
Restrukturalizace terciárního vzdělávání v ČR prostřednictvím Individuálních projektů národních – implementace na Vysoké škole hotelové v Praze (2014)
Individualization of Demand of Tourism Industry and Activities of Destination Management Organizations (2014)
Kvalita ve službách cestovního ruchu (2014)
Uplatňování systémů kvality v cestovním ruchu a realizace systému ISO v A.T.I.C. ČR (2014)
An Overview of Approaches to Measurement of Tourism Impacts (2014)
„Česká republika a Praha jako destinace evropského cestovního ruchu“ (2014)
Před 15 lety byl schválen zákon č.159/1999 Sb. (2014)
Výsledky výzkumných projektů VŠH řešených v roce 2013 (tým MADLA) (2014)
Oponent návrhů projektů Technologické agentury ČR (2014)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2014)
Dynamika, globalizace a digitalizace: trendy v cestovním ruchu (2020)
Význam zemí BRICS v příjezdovém cestovním ruchu České republiky (2014)
KULTURNÍ TRADICE JAKO PRVEK FORMUJÍCÍ MODERNÍ TRENDY VE WELLNESS (2014)
Перспективы развития туризма в сфере занятости в странах ЕС в зависимости к межкулътурным различиам (2015)
recenzní posudek odborného článku TOURIST CARD AS A TOOL OF DESTINATION MANAGEMENT (COMPARISON OF SITUATION IN THE CZECH REPUBLIC AND ABROAD) (2015)
Česká republika a cestovní ruch s důrazem na příjezdový cestovní ruch (2015)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
Research on Tourism and Hospitality Management in the Czech Republic in the Years 1960 - 2014 (2014)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2014)
Aktuální trendy v příjezdovém cestovním ruchu (2014)
recenzní posudek článku PŘÍNOS LÁZEŇSKÝCH MÍST CESTOVNÍMU RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI (2014)
Řízení cestovního ruchu v České republice - minulost, současnost, budoucnost (2014)
Подготовка бакалавров в области гостиничного дела на базе зарубежного ВУЗа (2014)
СОСТОЯНИЕ И ПРОГНОЗ РАЗВИТИЯ ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ ТУРИЗМА В СФЕРЕ ЗАНЯТОСТИ В СТРАНАХ ЕС (2015)
Stanovení části obce Velké Karlovice přírodními léčebnými lázněmi využívajícími klimatické podmínky (2019)
Revitalizace turistické infrasturktury v CHKO Kokořínsko (2019)
The Supply of Composite Tourism Product in Relationship to Consumer Behavior (2014)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
The Relationship between Tourism Industry and Local Fees in the Context of Municipal Budget - A Case Study of Lipno nad Vltavou and Loučovice (2014)
Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání (2014)
Aktuální výzkumné otázky v turismu (2014)
Туризм Чешской республики (2015)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
The Development of a Approaches to Destination Management in Transition from a Centrally Planned Economy to a Market Economy - Case Study of the Czech Republic (2013)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Vztah místních poplatků, cestovního ruchu a hotelnictví k rozpočtům obcí v České republice (2014)
Možnosti rozvoje příjezdového cestovního ruchu ze zemí BRICS do České republiky (2015)
Řízení cestovního ruchu v Kutné Hoře (2015)
Řízení cestovního ruchu v Kutné Hoře (2015)
Uplatňování destinačního managementu (2015)
Význam místních poplatků ve vybraných lázeňských místech České republiky (2015)
Approaches to the Economization of Cultural Heritage in Context of Destination Management in the Czech Republic (2015)
Řízení destinace cestovního ruchu "health and well-being" - trendy, specifika (2015)
Židovské cesty na Vysočině - produkt cestovního ruchu (2015)
Analýza výběru místních poplatků ve vztahu ke kapacitám a výkonnosti ubytovacích a lázeňských zařízení v České republice. Závěrečná zpráva z projektu (CzT-14/o/510/1236). (2014)
Řízení cestovního ruchu v regionech České republiky (2015)
Medicínský cestovní ruch v České republice (2015)
Innovation Process for a Specific Provider of Accommodation Services (2015)
Stará Boleslav - nedoceněná destinace cestovního ruchu (2015)
Studijní opora: CR167 Management služeb (2015)
Environment as a Key Factor of Health and Well-Being Tourism Destinations in Five European Countries (2019)
Етические проблемы во въездном туризме Праги с акцентом на религиозный туризм (2015)
Tourism Management, Marketing, and Development Performance, Strategies, and Sustainability (2015)
NEW CONCEPTUAL FRAMEWORK OF HEALTH AND WELL-BEING TOURISM DESTINATIONS (2015)
MANAGEMENT METHODS IN STRATEGIC PLANNING OF MUNICIPALITIES (2016)
Specifika čínské klientely v hotelech a restauracích v České republice (2016)
Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi (2016)
Specifika čínské klientely v hotelnictví a cestovním ruchu České republiky (2016)
SIGHTS OF CULTURAL HERITAGE IN THE REGION OF KARVINÁ (2016)
Podpora vzniku partnerství veřejného a soukromého sektoru při rozvoji cestovního ruchu založením lokální organizace destinačního managementu (2015)
Vliv místních poplatků na rozvoj cestovního ruchu (2015)
Прага, дестинация въездного туризма Чехии (2016)
Produkt turismu (2016)
Kulturní dědictví – přínos nebo bariéra rozvoje turismu v destinacích? (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
ЧЛЕН РЕДАКЦИОННОЙ КОЛЛЕГИИ "Сервис в России и зарубежом" Российского государственного университета туризма и сервиса" (2016)
Analýza možností využití náboženských památek ve Staré Boleslavi v cestovním ruchu (2016)
Mezinárodní projekt SCOUT (2016)
ECONOMIC AND SOCIAL IMPACTS OF CULTURAL TOURISM (2015)
THE EVALUATION OF THE INFLUENCE OF EUROPEAN STRUCTURAL FUNDS ON THE TOURISM MARKET (2015)
Specifika inovačních projektů v rozvoji regionů (2017)
Особенности клиентов из Китая в туристической индустрии Чехии (2017)
Interkulturní specifika a cestovní ruch (2017)
EVALUATION OF THE DEGREE OF PUBLIC SUPPORT OF REGIONAL DEVELOPMENT IN CULTURE (2017)
studijní opory CR167_Management_sluzeb_opory (2016)
Jihočeský kraj – ideální místo pro rodinnou dovolenou (2017)
Public founding and its impact on tourism development (2016)
Чешская Республика и туризм в Чехии (2016)
recenze článku Sights of Cultural Heritage in the Region of Karviná (2016)
Strategie rozvoje území Svazku Lipenských obcí (2016)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2016)
ZOO Liberec jako vyhledávaný cíl turistů (2016)
The Evaluation of the Impact of EU Cohesion Policy on Tourism in the Selected Region of the Czech Republic (2016)
Kvalita ve službách cestovního ruchu ve vybraných evropských zemích (2015)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2014)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2017)
Connections between scientific research and education in the field of tourism and leisure in the Czech Republic (2017)
Gastronomický cestovní ruch České republiky a jeho aktuální trendy (2017)
Vliv atraktivnosti destinací cestovního ruchu na koeficienty daně z nemovitých věcí v České republice (2017)
COMMUNITY APPROACH – A SIGNIFICANT DETERMINANT OF NEW TOURISM DESTINATION (2017)
Výdaje na cestovní ruch na municipální úrovni (2017)
EVALUATION OF PUBLIC FINANCE IN THE TOURISM SECTOR AT THE MUNICIPAL BUDGET LEVEL (2017)
Production of tomatoes in Mexico and its competitiveness in the U.S. market (2018)
Indikátory pro měření výkonnosti destinace a DMO pomocí metody 3E (2019)
Nezbytnost změny místních poplatků v cestovním ruchu v České republice (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch (2017)
Political Stability As Important Factor Of Development Of Tourism Destination – A Case study of Lipno nad Vltavou (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství (2018)
Zážitkové památky (2017)
A challange for small cities - new concept of strategic planning (2017)
LGBT tourism – an increasing new form of tourism (2017)
Новые методы стратегического управления городами (2019)
Lázně Evženie - lázeňská perlička na Ohři (2018)
Rakouské a švýcarské lázeňství je unikátní (2018)
Quo vadis, české odborné školství? (2018)
VŠH se zaměří na efektivitu veřejných investic do turismu (2018)
Analysis of Current Legislative Processes Related to the Establishment and Operation of Destination Managements in the Czech Republic and Identification of Basic Problems. (2017)
DISTRIBUTION CHANNELS OF THE HOTEL – CASE STUDY (2018)
Závěrečná práva - zpracování výsledků dotazníkového šetření mezi DMO v rámci projektu zaměřeného na vyhodnocování výkonnosti destinací metodou 3E (2018)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2019)
Local Taxation of Tourism in the Context of the Collaborative Economy – Case Study from the Czech Republic (2021)
“Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
RECENZE:Tourism, Governance and CO2 Emissions in Selected Asia Pacific Countries (2020)
RECENZE: Modelling the Dependence of Structure of Domestic Tourism Demand - Czech Republic (2020)
RECENZE: COMPARISON BETWEEN TOTAL LEAST SQUARES AND ORDINARY LEAST SQUARES METHOD IN THE FIELD OF TOURISM (2017)
RECENZE: Input Factors in Czech Hotels and Restaurants Related to Inbound Tourism Consumption (2020)
RECENZE: CO 2 emissions, real GDP, renewable energy and tourism: Evidence from a panel of the most-visited countries (2017)
RECENZE: The Impact of the Global Financial Crisis on Visitation to the Monongahela National Forest: An Activity-based Segmentation Approach (2020)
RECENZE: Reframing the Village Fund Program in Revitalizing Tempe Lake as a Tourist Destination in Indonesia (2020)
RECENZE: New Tourist Tax as a Tool for Municipalities in the Czech Republic (2020)
RECENZE: Tax evasion and tourists' tax morale: The case of Greece (2020)
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2021)
Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus (2020)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Predikce budoucích výzev sídel do 15000 obyvatel a foresight souvisejících trendů - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
BoB as a Bait - Better Adult Training (2020)
Křišťálová koule aneb trendy cestovního ruchu pro rok 2021 (2021)
Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study (2021)
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach (2021)
Restart cestovního ruchu v České republice - základní požadavky se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví, gastronomii a lázeňství (2021)
Interdisciplinární přístupy efektivního hospodaření se srážkovou vodou na rozvojových plochách urbanizovaných území v ekonomickém, sociálním a environmentálním kontextu (InterUrbanWater) - město Čelákovice: externí aplikační garant (2021)
Odborné připomínky k návrhu materiálu Ministerstva pro místní rozvoj Strategie rozvoje cestovního ruchu České republiky 2021–2030 (2021)
RECENZE: "Exploring Environmental Concerns on Digital Platforms through Big Data: The effect of online consumers’ environmental discourse on online review ratings" (2021)
Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem (2021)
Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach (2021)
Výzvy v odborném vzdělávání se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví a gastronomii (2020)
Mapa kulinární kultury českých zemí (2021)
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (2022)
Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop (2022)
Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský (2022)
Vliv mimořádných událostí na výběr místního poplatku z pobytu v Česku (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (2021)
Mistrovská zkouška - systém: Mistr řemesla v oboru Číšník (2021)
Odborné posouzení „Návrhové a implementační části Koncepce rozvoje cestovního ruchu Plzeňského kraje pro období 2021–2027“ (draft 19. 7. 2021) (2021)
NOVÉ TRENDY V CESTOVNÍM RUCHU V SOUVISLOSTI S AKTIVNÍ DOVOLENOU A POBYTEM V PŘÍRODĚ (2021)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Pokusné ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách (2021)
Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Possibilities of Waste Reduction in Gastronomy and Food Industry in the Context of Circular Economy (2021)
Zásady urbánní politiky ČR - aktualizace (2021)
Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě (2021)
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii (2021)
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines (2021)
Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Od overturismu k udržitelnému turismu v hlavním městě Praze (2021)
Omezení poskytování ubytovacích služeb a výběr místního poplatku z pobytu v době pandemie COVID-19 v České republice (2021)
Vliv pandemie COVID-19 na vybraná lázeňská místa v České republice (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska (2020)
Podněty a připomínky ke Koncepci příjezdového cestovního ruchu hl. m. Prahy (2020)
KVAS - kvalitní a udržitelná veřejná výstavba - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19 (2020)
VOV - ekonomická sekce (2020)
Šábesový wellness (2020)
Krátkodobé pronájmy versus ubytovací služby a výběr místního poplatku z pobytu v době pandemie COVID-19 a nouzového stavu na území České republiky (2021)
Specializovaný inventář pro servírování vína (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Dopad pandemie Covid-19 na vybrané lázně (2022)
Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing (2022)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie (2022)
Strategie rozvoje cestovního ruchu v oblasti Lipenska (2022)
Conference presentation: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Faktory ovlivňující spolupráci v cestovním ruchu z pohledu organizací destinačního managementu. (2019)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Reducing Administrative Burden in Tourism in Czechia Using Process Digitalization (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Zhodnocení prvního ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2022 z pohledu oponenta prací (2022)
Stolování v období baroka (2022)
2 svety cestovného ruchu (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
The importance of authenticity in the participation of „generation Z“ in tourism (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Kulatý stůl odborníků na téma Cestovní ruch a pohraničí (2024)
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext (2023)
Austrian Economics Analysis for Failures and Paradoxes in the Digitalization of the Spanish Tourism Industry (2023)
Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Inovácie a trendy v cestovnom ruchu (2024)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Methodology for Measuring the Potential of a Tourism Destination in Relation to Sustainable Local Tourism Product Development (2023)
Vplyv kultúry a kultúrneho dedičstva na konkurencieschopnosť destinácií cestovného ruchu (037UKF-4/2024) (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Cities in Transition: Krakow´s Social, Economic and Spatial Transformation within the Last Thirty Years (selected aspects) (2023)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1 (2024)
Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2024)
Wine Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Images of Wine Regions: Exploring Relationship Between Preferences and Imaginative Conceptions (2024)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Vnímání vymezení území pro působnost oblastních a lokálních organizací destinačního managementu a charakteristika profilu návštěvníka na území Plzeňského kraje (2023)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2024)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2023)
Párování Rémy Martin Cognac s finger food (2023)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Zhodnocení druhého ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2023 z pohledu oponenta prací (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Připomínky k návrhu zákona, ze dne … 2024, kterým se mění zákon č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání a o výkonu některých činností v oblasti cestovního ruchu, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Inovativní přednáška pro vyučující ekonomických předmětů - komplexní absolventská práce s obhajobou (2023)
Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů (2023)
Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
Zhodnocení třetího ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2024 z pohledu oponenta prací. (2024)
Inovace oborové soustavy - platforma B společensko-ekonomická: Gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví (2024)
Workshop pro pedagogy středních odborných škol (2024)
European integration will bring more tourists to Georgia, shorter stays, and higher requirements for quality (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém