Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Cestovní kancelář, cestovní agentura a informační středisko v cestovním ruchu (2010)
The Financing of Czech Spas with Health Insurence Funds (2011)
Zmírňování regionálních rozdílů rozvojem cestovního ruchu v Ústeckém kraji (2011)
Využití železniční dopravy v cestovním ruchu ve vztahu k diverzifikaci poptávky (2010)
Analýza podpory rozvoje cestovního ruchu v České republice z Regionálních operačních programů v období říjen 2007 – červen 2010 (2010)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Ekonomický vliv systému zdravotního pojištění na české lázeňství (2011)
Kombinace wellness produktů s golfovými aktivitami hotelnictví (2011)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2012)
Financování českého lázeňství z prostředků Regionálních operačních programů (2012)
Projekty EU ve vztahu k turismu dané destinace (2011)
Židovsko-palestinský konflikt a jeho vliv na turismus Izraele (2011)
Význam lázeňského cestovního ruchu pro regionální rozvoj (2011)
Výzkum cestovního ruchu v České republice v letech 1960 - 2000 (2012)
Benchmarking v turismu - Nevymýšlejte vymyšlené (2011)
Investiční činnost v cestovním ruchu a její vliv na rozvoj regionu (2010)
Využití dolu Richard pro cestovní ruch (2011)
Vztah mezi regiony se soustředěnou podporou státu a potenciálem cestovního ruchu v České republice (2010)
Základy turismu - studijní opora pro kombinovanou formu studia (2011)
Možnosti řešení regionálních rozdílů v České republice rozvojem cestovního ruchu (2011)
Rozvoj vysokoškolského vzdělávání v oborech hotelnictví, gastronomie a cestovní ruch (2010)
Dopady hospodářské krize na odvětví cestovního ruchu a hotelnictví ze statistického hlediska (2010)
Zmírňování společensko-ekonomických disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Vztah mezi potenciálem území a vývojem regionálních disparit z hlediska cestovního ruchu (2010)
Zmírňování regionálních disparit rozvojem cestovního ruchu v územích se zvýšenou ochranou přírody (2011)
Aktuální problémy v poskytování průvodcovských služeb (2010)
Inovace produktu příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu (2010)
Zvláštní režim DPH pro cestovní kanceláře (2010)
Vzdělávací programy v hotelnictví a cestovním ruchu (2010)
Současná situace českého příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu se zohledněním její interkulturální diferenciace (2010)
Expedicija po vremeni imeněm gospod iz Rozy, Měždunarodnyje Mosty (2011)
Udržitelný cestovní ruch na Litoměřicku (2010)
Aktuální terminologické problémy lázeňství a wellness (2010)
Využití modelu kvantifikace ekonomického efektu z investic v pilotním projektu na příkladu lázeňského hotelu SPA Evženie v Klášterci nad Ohří (2010)
Řízení cestovního ruchu v Kraji Vysočina (2011)
Inovační přístupy při přípravě produktů cestovního ruchu na Lipensku (2010)
Možnosti regionalizace satelitního účtu cestovního ruchu – zhodnocení zahraničních zkušeností (2010)
Komunikace jakou součást systémového managementu (2010)
Modelové systémy destinačního managementu v turistických regionech České republiky (2011)
Železniční doprava jako zážitek v cestovním ruchu (2012)
Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu (2012)
Nové trendy v zážitkovém příjezdovém cestovním ruchu se zohledněním interkulturních odlišností (2012)
Reprezentace České republiky na mezinárodní konferenci v Moskvě (2012)
recenzovaný posudek k čl. Spoločenskí a kultuturne zposobilosti - nevyhnutná súčast profesie (2012)
Statistiky cestovního ruchu (2012)
Projektové řízení destinace cestovního ruchu jako faktor zvyšování konkurenceschopnosti (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Systém řízení cestovního ruchu v České republice v kontextu připravovaného zákona (2012)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2012)
ETIKA INTERKULTURNÍCH VZTAHŮ JAKO FAKTOR OVLIVŇUJÍCÍ KVALITU SLUŽEB V PŘÍJEZDOVÉM CESTOVNÍM RUCHU SE ZAMĚŘENÍM NA RUSKÉ TURISTY (2012)
Metody organizace a řízení cestovního ruchu (2012)
ÚLOHA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS SLUŽEB V DESTINACÍCH PŘÍJEZDOVÉHO CESTOVNÍHO RUCHU SE ZDŮRAZNĚNÍM ETIKY INTERKULTURNÍCH ROZDÍLŮ (2012)
Využití modelu KID (koordinace, inovace, diverzifikace) k efektivnímu rozvoji cestovního ruchu v České republice (2012)
Venkovský cestovní ruch v České republice (2012)
Měření efektů cestovního ruchu v obci Lipno nad Vltavou (2013)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Inovační procesy v řízení destinací cestovního ruchu v kontextu připravovaného zákona o podpoře rozvoje cestovního ruchu v České republice (2013)
Uplatnění managementu kvality cestovním ruchu v České republice (2013)
recenze odborného článku Produkty kreatívného cestovného ruchu na vidieku (2013)
recenzovaný posudek článku SPIRITUALITA POUTNICTVÍ JAKO FENOMÉN CESTOVNÍHO RUCHU (2013)
SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT THROUGH KNOWLEDGE TRANSFER (2012)
Wellness a výzkum s návazností na mezinárodní projekt WelDest (2013)
Wellness a jeho význam pro povzbuzení rozvoje destinace (2013)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2013)
- Průvodcovství a animační činnosti (2013)
Průvodcovské služby a animace (studijní opora pro kombinovanou formu studia) (2014)
Po oficiálním zahájení lázeňské sezóny zasedali v Luhačovicích řešitelé mezinárodního projektu WelDest (2013)
Innovation Activities at Tourist Information Centers and an Increase in Competitiveness for Tourism Destination (2013)
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu (2013)
Rozvoj oboru Management destinace cestovního ruchu na VŠH (2013)
Management cestovního ruchu (2013)
Technologická agentura ČR (2013)
Systematický rozvoj cestovního ruchu v Lipně oceněn titulem EDEN (2013)
Uspořádání mezinárodního workshopu řešitelského týmu WelDest, květen 2013, Luhačovice. (2013)
Zahájení mezinárodního projektu WelDest (2012)
Aktivity VŠH v mezinárodním výzkumu cestovního ruchu (2013)
Členka Pracovní skupiny k Zákonu o podpoře rozvoje cestovního ruchu (2013)
ВАЖНОСТЬ СПЕЦИАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ РАБОТНИКОВ ГОСТИНИЧНОГО БИЗНЕСА И ТУРИЗМА В ОБЛАСТИ МЕЖКУЛЬТУРНЫХ РАЗЛИЧИЙ (2013)
tajemnice Sdružení průvodců (2013)
Památky UNESCO v ČR (2013)
Approaches to Managing Destinations in the Czech Republic – current situation (2013)
Místní poplatky za lázeňský nebo rekreační pobyt a z ubytovací kapacity v České republice (2014)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
ЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ УСЛУГ ХАЛАЛ ТУРИЗМА ЧЕХИИ В ОТНОШЕНИИ К РУССКОГОВОРЯЩИМ ТУРИСТАМ (2014)
Vývoj TIC po roce 1989 a jejich současné postavení v systému cestovního ruchu (2014)
Ekonomika českého lázeňství a cestovní ruch (2014)
Výzkum územního a prostorového plánování v cestovním ruchu (2013)
Uplatnění absolventů Vysoké školy hotelové v Praze na trhu práce (2014)
Individualization of Demand of Tourism Industry and Activities of Destination Management Organizations (2014)
Kvalita ve službách cestovního ruchu (2014)
Uplatňování systémů kvality v cestovním ruchu a realizace systému ISO v A.T.I.C. ČR (2014)
An Overview of Approaches to Measurement of Tourism Impacts (2014)
Před 15 lety byl schválen zákon č.159/1999 Sb. (2014)
Výsledky výzkumných projektů VŠH řešených v roce 2013 (tým MADLA) (2014)
Oponent návrhů projektů Technologické agentury ČR (2014)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2014)
Dynamika, globalizace a digitalizace: trendy v cestovním ruchu (2020)
Význam zemí BRICS v příjezdovém cestovním ruchu České republiky (2014)
KULTURNÍ TRADICE JAKO PRVEK FORMUJÍCÍ MODERNÍ TRENDY VE WELLNESS (2014)
Перспективы развития туризма в сфере занятости в странах ЕС в зависимости к межкулътурным различиам (2015)
recenzní posudek odborného článku TOURIST CARD AS A TOOL OF DESTINATION MANAGEMENT (COMPARISON OF SITUATION IN THE CZECH REPUBLIC AND ABROAD) (2015)
Aktuální trendy v příjezdovém cestovním ruchu (2014)
recenzní posudek článku PŘÍNOS LÁZEŇSKÝCH MÍST CESTOVNÍMU RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI (2014)
Stanovení části obce Velké Karlovice přírodními léčebnými lázněmi využívajícími klimatické podmínky (2019)
The Relationship between Tourism Industry and Local Fees in the Context of Municipal Budget - A Case Study of Lipno nad Vltavou and Loučovice (2014)
Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání (2014)
Туризм Чешской республики (2015)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
The Development of a Approaches to Destination Management in Transition from a Centrally Planned Economy to a Market Economy - Case Study of the Czech Republic (2013)
Možnosti rozvoje příjezdového cestovního ruchu ze zemí BRICS do České republiky (2015)
Approaches to the Economization of Cultural Heritage in Context of Destination Management in the Czech Republic (2015)
Řízení destinace cestovního ruchu "health and well-being" - trendy, specifika (2015)
Židovské cesty na Vysočině - produkt cestovního ruchu (2015)
Řízení cestovního ruchu v regionech České republiky (2015)
Innovation Process for a Specific Provider of Accommodation Services (2015)
Studijní opora: CR167 Management služeb (2015)
Environment as a Key Factor of Health and Well-Being Tourism Destinations in Five European Countries (2019)
Етические проблемы во въездном туризме Праги с акцентом на религиозный туризм (2015)
Tourism Management, Marketing, and Development Performance, Strategies, and Sustainability (2015)
NEW CONCEPTUAL FRAMEWORK OF HEALTH AND WELL-BEING TOURISM DESTINATIONS (2015)
Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi (2016)
Specifika čínské klientely v hotelnictví a cestovním ruchu České republiky (2016)
SIGHTS OF CULTURAL HERITAGE IN THE REGION OF KARVINÁ (2016)
Vliv místních poplatků na rozvoj cestovního ruchu (2015)
Прага, дестинация въездного туризма Чехии (2016)
Produkt turismu (2016)
ЧЛЕН РЕДАКЦИОННОЙ КОЛЛЕГИИ "Сервис в России и зарубежом" Российского государственного университета туризма и сервиса" (2016)
Analýza možností využití náboženských památek ve Staré Boleslavi v cestovním ruchu (2016)
ECONOMIC AND SOCIAL IMPACTS OF CULTURAL TOURISM (2015)
THE EVALUATION OF THE INFLUENCE OF EUROPEAN STRUCTURAL FUNDS ON THE TOURISM MARKET (2015)
Specifika inovačních projektů v rozvoji regionů (2017)
Особенности клиентов из Китая в туристической индустрии Чехии (2017)
Interkulturní specifika a cestovní ruch (2017)
EVALUATION OF THE DEGREE OF PUBLIC SUPPORT OF REGIONAL DEVELOPMENT IN CULTURE (2017)
studijní opory CR167_Management_sluzeb_opory (2016)
Jihočeský kraj – ideální místo pro rodinnou dovolenou (2017)
Чешская Республика и туризм в Чехии (2016)
recenze článku Sights of Cultural Heritage in the Region of Karviná (2016)
Strategie rozvoje území Svazku Lipenských obcí (2016)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2016)
The Evaluation of the Impact of EU Cohesion Policy on Tourism in the Selected Region of the Czech Republic (2016)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2017)
Gastronomický cestovní ruch České republiky a jeho aktuální trendy (2017)
Vliv atraktivnosti destinací cestovního ruchu na koeficienty daně z nemovitých věcí v České republice (2017)
EVALUATION OF PUBLIC FINANCE IN THE TOURISM SECTOR AT THE MUNICIPAL BUDGET LEVEL (2017)
Production of tomatoes in Mexico and its competitiveness in the U.S. market (2018)
Nezbytnost změny místních poplatků v cestovním ruchu v České republice (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch (2017)
Political Stability As Important Factor Of Development Of Tourism Destination – A Case study of Lipno nad Vltavou (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství (2018)
Zážitkové památky (2017)
A challange for small cities - new concept of strategic planning (2017)
LGBT tourism – an increasing new form of tourism (2017)
Новые методы стратегического управления городами (2019)
Lázně Evženie - lázeňská perlička na Ohři (2018)
Rakouské a švýcarské lázeňství je unikátní (2018)
Quo vadis, české odborné školství? (2018)
Analysis of Current Legislative Processes Related to the Establishment and Operation of Destination Managements in the Czech Republic and Identification of Basic Problems. (2017)
Závěrečná práva - zpracování výsledků dotazníkového šetření mezi DMO v rámci projektu zaměřeného na vyhodnocování výkonnosti destinací metodou 3E (2018)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2019)
Local Taxation of Tourism in the Context of the Collaborative Economy – Case Study from the Czech Republic (2021)
“Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
RECENZE:Tourism, Governance and CO2 Emissions in Selected Asia Pacific Countries (2020)
RECENZE: Modelling the Dependence of Structure of Domestic Tourism Demand - Czech Republic (2020)
RECENZE: COMPARISON BETWEEN TOTAL LEAST SQUARES AND ORDINARY LEAST SQUARES METHOD IN THE FIELD OF TOURISM (2017)
RECENZE: The Impact of the Global Financial Crisis on Visitation to the Monongahela National Forest: An Activity-based Segmentation Approach (2020)
RECENZE: Reframing the Village Fund Program in Revitalizing Tempe Lake as a Tourist Destination in Indonesia (2020)
RECENZE: New Tourist Tax as a Tool for Municipalities in the Czech Republic (2020)
Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus (2020)
Predikce budoucích výzev sídel do 15000 obyvatel a foresight souvisejících trendů - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
BoB as a Bait - Better Adult Training (2020)
Křišťálová koule aneb trendy cestovního ruchu pro rok 2021 (2021)
Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study (2021)
Interdisciplinární přístupy efektivního hospodaření se srážkovou vodou na rozvojových plochách urbanizovaných území v ekonomickém, sociálním a environmentálním kontextu (InterUrbanWater) - město Čelákovice: externí aplikační garant (2021)
RECENZE: "Exploring Environmental Concerns on Digital Platforms through Big Data: The effect of online consumers’ environmental discourse on online review ratings" (2021)
Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem (2021)
Výzvy v odborném vzdělávání se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví a gastronomii (2020)
Mapa kulinární kultury českých zemí (2021)
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop (2022)
Vliv mimořádných událostí na výběr místního poplatku z pobytu v Česku (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (2021)
Mistrovská zkouška - systém: Mistr řemesla v oboru Číšník (2021)
NOVÉ TRENDY V CESTOVNÍM RUCHU V SOUVISLOSTI S AKTIVNÍ DOVOLENOU A POBYTEM V PŘÍRODĚ (2021)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Pokusné ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách (2021)
Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Zásady urbánní politiky ČR - aktualizace (2021)
Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě (2021)
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines (2021)
Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Od overturismu k udržitelnému turismu v hlavním městě Praze (2021)
Omezení poskytování ubytovacích služeb a výběr místního poplatku z pobytu v době pandemie COVID-19 v České republice (2021)
Vliv pandemie COVID-19 na vybraná lázeňská místa v České republice (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
KVAS - kvalitní a udržitelná veřejná výstavba - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19 (2020)
VOV - ekonomická sekce (2020)
Šábesový wellness (2020)
Specializovaný inventář pro servírování vína (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Dopad pandemie Covid-19 na vybrané lázně (2022)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie (2022)
Conference presentation: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Faktory ovlivňující spolupráci v cestovním ruchu z pohledu organizací destinačního managementu. (2019)
Reducing Administrative Burden in Tourism in Czechia Using Process Digitalization (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Zhodnocení prvního ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2022 z pohledu oponenta prací (2022)
Stolování v období baroka (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
The importance of authenticity in the participation of „generation Z“ in tourism (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext (2023)
Austrian Economics Analysis for Failures and Paradoxes in the Digitalization of the Spanish Tourism Industry (2023)
Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník (2023)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Methodology for Measuring the Potential of a Tourism Destination in Relation to Sustainable Local Tourism Product Development (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Cities in Transition: Krakow´s Social, Economic and Spatial Transformation within the Last Thirty Years (selected aspects) (2023)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1 (2024)
Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2024)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Vnímání vymezení území pro působnost oblastních a lokálních organizací destinačního managementu a charakteristika profilu návštěvníka na území Plzeňského kraje (2023)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2024)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2023)
Párování Rémy Martin Cognac s finger food (2023)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Zhodnocení druhého ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2023 z pohledu oponenta prací (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Připomínky k návrhu zákona, ze dne … 2024, kterým se mění zákon č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání a o výkonu některých činností v oblasti cestovního ruchu, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
Zhodnocení třetího ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2024 z pohledu oponenta prací. (2024)
Inovace oborové soustavy - platforma B společensko-ekonomická: Gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví (2024)
Workshop pro pedagogy středních odborných škol (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém