Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Základy enogastronomie (2011)
Inovace marketingových cílů v oblasti cestovního ruchu na základě didaktických afektivních cílů (2010)
Komunikace a média pro využití v hotelnictví a cestovním ruchu (2010)
Cestovní kancelář, cestovní agentura a informační středisko v cestovním ruchu (2010)
Management kvality v cestovním ruchu ve vybraných evropských zemích a řešení v České republice (2010)
Sbírka úloh a řešených příkladů ze základů finančního účetnictví (2011)
Gastronomické služby - servis (2010)
Vybraná didaktická pravidla v marketingové komunikaci v cestovním ruchu (2010)
Zabezpečení elektronických dat (2010)
Spolehlivá ochrana elektronických dat (2010)
Interpretace, čtení a prospektiva (K tématu "historických mutací") (2010)
Studijní opora k EK 010 - účetnictví (2011)
Banketní a cateringové služby (2011)
VÝHODY USPOŘÁDÁNÍ VIRTUÁLNÍCH KONFERENCÍ VE SROVNÁNÍ S REÁLNÝMI KONFERENCEMI PRO REÁLNÉ NADNÁRODNÍ TRŽNÍ KORPORACE (2010)
Cestovní ruch v platební bilanci České republiky a komparace s Rakouskem (2010)
Environmentální aspekty podnikání (2010)
Zmírňování regionálních rozdílů rozvojem cestovního ruchu v Ústeckém kraji (2011)
Využití železniční dopravy v cestovním ruchu ve vztahu k diverzifikaci poptávky (2010)
Aktuální problémy terminologie v oblasti železniční dopravy (2010)
Зачем чехи изучают русский язык: опыт социолингвистического анализа (2011)
Theoretische und praktische Überlegungen zu fremdsprachigen Kompetenzen im Dienstleistungsbereich. (2010)
Almanach k 10. výročí VŠH, resume v ruském jazyce (s E.Mičkovou) (2010)
Dom na pograniczu – Dom na pohraničí (2010)
SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN (2010)
Vědecká - molekulární gastronomie a víno (2010)
Personální informační systém jako nástroj zvyšování kvality služeb poskytovaných perosnálním útvarem (2011)
Language use and formal and informal interactions in the U.S. and Czech Republic. (2010)
Toulky mediálními světy : I. (2010)
The Research Programme Concerning Literary Kind and Genre Modifications (in the Central-European Context). (2011)
K možnému původu žánrů elektronické komunikace (2011)
Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů (2010)
Prodej díky osobnímu kontaktu (2010)
Význam cizojazyčné kompetence ve službách cestovního ruchu (2010)
Personální informační systém jako nástroj kvality služeb poskytovaných personálním útvarem (2010)
K možnostem a omezením komunikace v cestovním ruchu (2010)
Toulky mediálními světy: 1 (2010)
Role účetnictví v podmínkách insolvenčního řízení (2011)
Červnová harmonie vín a pokrmů (2011)
Květnové snoubení od bílého k rosé (2011)
Principy enogastronomie II. (2011)
Mezinárodní obchod-retailing (2010)
Česká kuchyně (2011)
Současné styly vín (2011)
Sociální ekonomika a sociální podniky v České republice (2011)
Reklama ve světě médií (2010)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Ekonomický vliv systému zdravotního pojištění na české lázeňství (2011)
Uplatnění systému personálního strategického managementu v hotelnictví (2010)
Koncepce výuky odborného jazyka na vysoké škole s ohledem na soudobé trendy ve výuce cizích jazyků (2010)
Financování organizované občanské společnosti v České republice (2010)
Kombinace wellness produktů s golfovými aktivitami hotelnictví (2011)
Projekt JPD 2 - Chaberský dvůr a turismus dané destinace (2010)
Business Intelligence v oblasti turismu (2011)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2012)
Projekty EU ve vztahu k turismu dané destinace (2011)
Management lázeňských a wellness služeb (2011)
Židovsko-palestinský konflikt a jeho vliv na turismus Izraele (2011)
Cenová analýza služeb zaměřených na sportovní vyžití klientů (2011)
Studijní opory předmětu MT003 Statistika v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, bakalářský studijní program všech oborů (2011)
Studijní opora EK 013 Makroekonomie (2011)
Využití bezdrátových digitálních LCD obrazovek v cestovním ruchu (2010)
Individualizace poptávky a regionální cestovní ruch (2011)
Recenze publikace KRAFT, J., et al. Hospodářská krize – vybrané makroekonomické a mikroekonomické souvislosti s projekcí na úrovni regionů. Liberec: Technická univerzita v Liberci, 2010. ISBN 978-80-737-2678-2. (2011)
Změny v oblasti regulace finančních institucí (Basel III) (2011)
Nobelova cena za ekonomii 2009: Analýza ekonomického řízení; Autoři Oliver E. Williamson a Elinor Ostromová (2011)
EK014 Mikroekonomie - studijní opora pro kombinovanou formu (2011)
Sbírka úloh a řešených příkladů za základů finančního účetnictví (2011)
Vádemékum ekonomie (2010)
Branding destinace (2010)
Světová hospodářská krize a rozhodování spotřebitele (2010)
Současná ekonomická krize a její vliv na zahraniční poptávku po cestovním ruchu (2010)
A new e-learning strategy for cognition of the real world in teaching and learning Science (2011)
Zhodnocení mezinárodních zkušeností s regionalizací Satelitního účtu cestovního ruchu – Rakousko, Španělsko (2010)
Zkušenosti Londýna s kvantifikací dopadů turismu (LATI model) (2011)
Materiální didaktické prostředky v informační společnosti (2011)
Správný čas pro tvorbu rozpočtu (2011)
Výuka hotelových systémů na VŠH (2011)
Projekt EDEN – udržitelný cestovní ruch v méně navštěvovaných destinacích cestovního ruchu. (2010)
Investiční činnost v cestovním ruchu a její vliv na rozvoj regionu (2010)
Využití dolu Richard pro cestovní ruch (2011)
Udržitelný rozvoj cestovního ruchu a řešení disparit (2010)
Potenciál cestovního ruchu na Litoměřicku (2011)
Veřejná podpora cestovního ruchu v České republice v letech 2000 – 2009 (2010)
Vztah mezi regiony se soustředěnou podporou státu a potenciálem cestovního ruchu v České republice (2010)
Zmírňování regionálních disparit cestovním ruchem v České republice (2010)
Rozvoj vysokoškolského vzdělávání v oborech hotelnictví, gastronomie a cestovní ruch (2010)
Možnosti řešení regionálních disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Dopady hospodářské krize na odvětví cestovního ruchu a hotelnictví ze statistického hlediska (2010)
Trendy cestovního ruchu a možnosti řešení disparit v České republice (2011)
Zmírňování společensko-ekonomických disparit rozvojem cestovního ruchu (2010)
Vztah mezi potenciálem území a vývojem regionálních disparit z hlediska cestovního ruchu (2010)
Zmírňování regionálních disparit rozvojem cestovního ruchu v územích se zvýšenou ochranou přírody (2011)
Služby v současné ekonomice (2011)
Étos a etika literárních postav současné slovenské a české prózy (M. Viewegh a P. Weiss) (2010)
Using Information Technology and Digital Resources for Enhancing Academic Skills in a Dissertation Seminar for Undergraduates (2011)
Development of Skills and Competencies for Students of the English Language Bachelor’s Program at IHM (2011)
Aktuální problémy v poskytování průvodcovských služeb (2010)
Inovace produktu příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu (2010)
Zvláštní režim DPH pro cestovní kanceláře (2010)
Státní správa jako faktor ovlivňující provozování průvodcovské činnosti (2011)
Vzdělávací programy v hotelnictví a cestovním ruchu (2010)
Expedicija po vremeni imeněm gospod iz Rozy, Měždunarodnyje Mosty (2011)
Udržitelný cestovní ruch na Litoměřicku (2010)
Aktuální terminologické problémy lázeňství a wellness (2010)
Změny v motivacích účastníků cestovního ruchu (2011)
Podniková ekonomika (2010)
Výchova k informační etice (2011)
Studium publika na základě Lasswellova modelu (2011)
Poznejme vybrané gastronomické trendy (2012)
Technická dokumentace jako komunikační nástroj (2011)
Trendy využívání mobilních telefonních sítí při výuce (2011)
Možnosti regionalizace satelitního účtu cestovního ruchu – zhodnocení zahraničních zkušeností (2010)
Komunikace jakou součást systémového managementu (2010)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2011)
ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ (2012)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
K některým aspektům platebního styku v hotelových službách (2012)
Využití eLearningu při naplňování aktuálních vzdělávacích potřeb pracovníků hotelů a restaurací (2012)
Friendly web communication application in customer access on universities (2012)
Is there a social economy in the Czech Republic? (2012)
Žánr a „já“ / Gatunek i „ja“. Žánrové metamorfózy v středoevropském kontextu. Sv. V. (2011)
Cesty z českých zemí do světa (do počátku novověku). Rituál – účel – funkce (2011)
Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit (2011)
člen vědecké rady, Vysoká škola ekonomická, fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Potenciální směry výzkumu v hotelnictví (2011)
Inovační procesy v destinaci cestovního ruchu jako faktor konkurenceschopnosti (2012)
Trendy bakalářského studia marketingových komunikací (2011)
Motyw poznania oraz fascynacja pięknem i brzydotą w wybranych czeskich dziennikach podróży (2010)
Pověst v pojetí Karla Krejčího a pražské pověsti (2010)
Potenciální směry výzkumu v hotelnictví (2011)
K terminologii neologismu, zejména v poetice a stylistice (2011)
Nestabilní žánry jako východisko poznání (nejen) areálu (2011)
Introduction. (2011)
NOVÉ MOŽNOSTI KOMUNIKACE KORPORACÍ S KLIENTY (2011)
HODNOCENÍ ZÁVISLOSTI OBSAZENOSTI ČTYŘHVĚZDIČKOVÉHO HOTELU V PRAZE NA VYBRANÝCH NEZÁVISLÝCH FAKTORECH (2012)
Insolvence se nevyhýbá žádné oblasti podnikání včetně oboru služeb (2012)
K problému informační exploze a alternativ pro 21. století. (2011)
Marketingová a mediální komunikace dnes : I. (2011)
Projekt vytvoření elektronického časopisu zaměřeného na výuku odborného cizího jazyka na vysokých školách. (2011)
Insolvence se nevyhýbá žádné oblasti podnikání včetně oboru služeb (2012)
Cestovní ruch, marketing a komunikace (2011)
Marketing. Distanční studijní opora (2011)
Marketingové řízení (2010)
Aktuální problémy marketingu v cestovním ruchu v České republice – lidé a komunikace (2011)
Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu (2012)
Inovace v náboženském cestovním ruchu Prahy jako faktor konkurenceschopnosti na trhu (2012)
Etické problémy v příjezdovém náboženském cestovním ruchu Prahy s ohledem na kulturní odlišnosti turistů (2011)
Reprezentace České republiky na mezinárodní konferenci v Moskvě (2012)
recenzovaný posudek: Možnoti rozvoja CR zdravotne poostihnutých osob v turistickom regione (2012)
recenzovaný posudek k čl. Spoločenskí a kultuturne zposobilosti - nevyhnutná súčast profesie (2012)
Aktuální trendy v zážitkovém cestovním ruchu se zohledněním interkulturních odlišností (2011)
Nová tvář hotelu Stein (2012)
2.5.1 Regionální rozvoj a cestovní ruch (2012)
Regionální disparity (2012)
Statistiky cestovního ruchu (2012)
Projektové řízení destinace cestovního ruchu jako faktor zvyšování konkurenceschopnosti (2012)
Inspirace na červen (2012)
Theory of Modeling and Simulation in Practice of Computer Modeling and Design (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Systém řízení cestovního ruchu v České republice v kontextu připravovaného zákona (2012)
Výuka hotelového softwaru Micros Fidelio na VŠH (2011)
Výuka předmětu informatika pro manažery na VŠH (2011)
ERASMUS Summer Work Placement (2012)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2012)
Překlad geografických názvů jídel z češtiny do angličtiny a ruštiny (2011)
Sommelier v gastronomii (2012)
Nobelova cena za ekonomii 2008: Vliv úspor z rozsahu na mezinárodní obchod a ekonomickou geografii (2012)
Obchod se zaměřuje na udržitelný rozvoj (2011)
Trendy na trhu nealko nápojů: Voda z kohoutku se hlásí o podíly na trhu (2011)
Trendy ve vybavení prodejen: Komplexní realizace, automatizace a ekologie (2011)
Vysledovatelnost, složení a značení potravin: Budou mít potraviny „rodný list“? (2011)
Výživa pro malé i nejmenší: Na dětské výživě zákazník nešetří. (2011)
Pokladní zóna je stále místo pro impulsní nákup: Rychle odbavit a zanechat dobrý dojem. (2011)
Obchod na prahu dospělosti: Konference v souhrnu (2012)
Filologie, areál a praxe. Inovativnost v současných filologických oborech. Sv. I. (2012)
Inovativnost v interpretaci textu. Žánr – znovu nalezeným klíčem. (2012)
V souřadnicích eseje, aneb Několik slov na úvod 6. svazku. (2011)
Cesta ke genologii. (2011)
Grafický návrh publikace Nejkrásnější památky Českosaského Švýcarska (2012)
Grafický návrh publikace České Švýcarsko včera a dnes, Böhmische Schweiz Gestern und Heute (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha první (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha druhá (2012)
Psychologie řízení (2012)
Efektivita jako fenomén doby: Obchod hledá cesty ke zvýšení konkurenceschopnosti. (2012)
Obchodníci vyžadují komplety: Nároky na Private Labels rostou. (2012)
Platební metoda pro malé i velké obchodníky: Budoucnost bude mobilní a bez kontaktů. (2012)
I dieta může chutnat: Počet lidí s potravinovými omezeními roste. (2012)
Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze) (2011)
Vývoj Vysoké školy hotelové v Praze (2011)
Překlad geografických názvů jídel z češtiny do angličtiny a ruštiny (2011)
HODNOCENÍ ZÁVISLOSTI OBSAZENOSTI ČTYŘHVĚZDIČKOVÉHO HOTELU V PRAZE NA VYBRANÝCH NEZÁVISLÝCH FAKTORECH (2012)
Problematika DPH ve vztahu k hotelnictví (2012)
10 kroků k úspěšnému franchisingu, část 5 (2012)
10 kroků k úspěšnému franchisingu, část 7 (2012)
ETIKA INTERKULTURNÍCH VZTAHŮ JAKO FAKTOR OVLIVŇUJÍCÍ KVALITU SLUŽEB V PŘÍJEZDOVÉM CESTOVNÍM RUCHU SE ZAMĚŘENÍM NA RUSKÉ TURISTY (2012)
Učebnice využívané pro výuku NJ na VŠH ve vztahu ke SERR. Metodický rozbor Moderní učebnice němčiny autorek V. Höppnerové a L. Jaucové. In Kolokvium Katedry jazyků Vysoké školy hotelové, spol. s r.o., Praha 2010. (2010)
Učebnice využívané pro výuku NJ na VŠH ve vztahu ke SERR II Metodický rozbor učebnice Němčina pro začátečníky a samouky autorky Š. Pařízkové (2011)
Research on electronic marketing on Czech universities (2012)
How to increase exports to China (2012)
Geografie, historie a kulturní atraktivity v cestovním ruchu (2012)
Elektronická forma marketingu vysokých škol (2012)
Myšlenkové mapování při vzdělávání v informatice a v technických předmětech (2012)
Bourdieuan Critique of Bürger’s Theory of the Avant-Garde (2013)
Komparativní analýza výuky jazyků na českých a španělských vysokých školách se zaměřením na hotelnictví a cestovní ruch a porovnání výsledků s jazykovou politikou EU (2010)
Microeconomic aspects of government subsidies in the agricultural market (2012)
Šancí je nová tramvajová linka v Sydney (přehled česko-australského obchodu) (2011)
Průvodce vesmírem (2011)
Role technických výukových prostředků v elektronickém marketingu vysokých škol (2012)
České výrobky jsou na vietnamském trhu úspěšné (2012)
Организация славистических специальностей – уход од филологии? In. Новая русистика (2012)
Flexibilní formy zaměstnávání v organizacích CR ante portas (2012)
Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu (2012)
Single sample resesearch design SSRD) as a way to assess individual client needs within E-commerce applications (2012)
Nobelova cena za ekonomii 2008: Vliv úspor z rozsahu na mezinárodní obchod a ekonomickou geografii, Autor Paul Krugman (2012)
České Švýcarsko – krajina inspirace (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications - Single Subject Research Design examples of use (2012)
Manuál studenta VŠE Praha, aneb jak se úspěšně dostat na 1. fakultu VŠE Praha (2012)
Klaster ako nositeľ inovácií v cieľovom mieste cestovného ruchu (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Marketingová a mediální komunikace (2011)
Výsledky průzkumu společnosti Edeka Německo. (2012)
Rozbor vybraných faktorů majících vliv na počet přenocování v 5***** hotelech v ČR (2012)
Pravděpodobnost a matematická optimalizace v teorii portfolia (2011)
Analýza zahraničního obchodu Japonska v letech 2000-2010 (2011)
Zahraničně-ekonomická politika ČR v relaci s Indií (2012)
Czech - Malaysian Trade and Economic Relations in the context of EU-ASEAN (2011)
EU - Asia Free Trade Arrangements (2011)
Vysoká škola hotelová v Praze 8, s.r.o. - ekonomické obory (2012)
Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii? (2012)
Hotovostní platební styk a platební karty v hotelových službách (2012)
Problémy ve vykazování některých aktiv v podnicích gastronomických služeb (2012)
Praktické problémy v oblasti odpisování dlouhodobého majetku v souladu s aktuální právní úpravou k 1. 1. 2010 (2010)
Důvody očišťování časových řad od sezónní složky v účetnictví vybraného hotelu v destinaci Praha (2013)
Selected Elements of Information Management and Marketing in Higher Education (2013)
Internet Marketing of Universities: Opportunities and Challenges of Using Soсial Network (2013)
Další bariéra prolomena! Německo slaví velký pokrok v úsilí o bezbariérové cestování. (2013)
Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie (2013)
Malé a střední podniky v osobních službách (2013)
Zpracování dat z oblasti cestovního ruchu užitím Giniho koeficientu a analýzy hlavních komponent (2012)
Kvantitativní popis diverzifikace (2013)
recenzovaný posudek článku TASK WELLNESS AND SPA SERVICES DESTINATIONS OF INBOUND TOURISM UNDERLINING ETHICS INTERCULTURAL DIFFERENCES (2012)
recenzovaný posudek článku VZTAH MÍSTNÍHO OBYVATELSTVA K ROZVOJI CESTOVNÍHO RUCHU VE ZVLÁŠTĚ CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍCH (2013)
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, část I (2012)
Význam cizojazyčné kompetence ve službách cestovního ruchu (2010)
Trendy cestovního ruchu a možnosti řešení disparit v České republice (2013)
Dvoustupňový model vysokoškolského studia ve sféře pohostinství a cestovního ruchu v Jekatěrinburgu (Rusko) Problémy přechodu (2012)
La cuestión autobiográfica en el Siglo de Oro (2013)
K etické povaze reklamy na nápoje (Kofola extra bylinková) (2013)
Vyuţití statistických postupů v oborech souvisejících s hotelnictvím a cestovním ruchem – „Studium cen hotových jídel na území hlavního města Prahy“ (2010)
Bankrot - fonomén současné doby (2012)
Nové standardy pro modelování specifického rizika (2013)
Research in area of students entrepreneurship at midle and university schools (2013)
Využití modelu KID (koordinace, inovace, diverzifikace) k efektivnímu rozvoji cestovního ruchu v České republice (2012)
Význam odborného vzdělávání pracovníků příjezdového cestovního ruchu v oblasti interkulturních odlišností a etických problémů u segmentu rusky hovořících turistů (2013)
Komunikace v oblasti vyhledávání partnerů pro efektivní spolupráci (2013)
Úspěšné podnikání v cestovním ruchu předpokládá ekonomickou zdatnost pracovníků (2013)
The value of information in electronic trading (2013)
Research on two-way communication possibilities offered by the website of Czech universities (2013)
Legislativní podmínky k využití bytového hotelu na území městské části Praha 1 (2020)
Bezpečnost v hotelu (2010)
Editor-in-chief (2021)
Smart Electronic System for Tracking Apprenticeships (Apprentice Track) (2020)
Projekt “Chrám chmele a piva“ v Žatci - cestovní ruch (2011)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání, Perspektivy 2020 (2013)
Znalostní management a moderní personalistika (2011)
Znalostní management v personalistice (2012)
Média a vzdělávání 2012 (2012)
Sociální ekonomika, sociální podnikání. Podnikání pro každého. (2012)
Studijní opora pro předmět - Úvod do marketingové komunikace (2012)
Studijní opora pro předmět - Provoz marketingové agentury (2012)
Studijní opora pro předmět - Mediální komunikace v oboru služeb (2012)
Úspěšné jsou dobře nastavené věrnostní programy. Za věrnost chce být zákazník náležitě odměněn (2012)
Zákazníka čeká „nákupní dobrodružství“ (2012)
Agrofert kauft Lieken von Barilla (2013)
Gastronomie v toku času I (2013)
Hospitality & Tourism Summit (2013)
časopis Retail Info Plus (2013)
Studijní opora pro předmět - Komunikační dovednosti (2013)
ВЛИЯНИЕ ИСТОРИЧЕСКИХ, КУЛЬТУРНЫХ, РЕЛИГИОЗНЫХ И МЕЖКУЛЬТУРНЫХ ОСОБЕННОСТЕЙ РАЗВИТИЯ ВЪЕЗДНОГО ТУРИЗМА В ЧЕШСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ С ОРИЕНТАЦИЕЙ НА РУССКИХ ТУРИСТОВ. (2013)
Specifické náklady v hotelnictví z pohledu daně z příjmů (2013)
Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? (2013)
Poznámky k cestám na jih Francie. Moje Francie (2013)
Snažíme se využívat suroviny a produkty od místních dodavatelů (2013)
Být týmovým hráčem a přitom si jít za svým cílem (2013)
Práce s týmem je založena komunikaci (2013)
Jak hodoval Vlasta Burian. Recenze knihy Pavla Holíka Vlasta Burian hodující (2013)
System informacji osobowej i jego wykorzystanie w zarzadzaniu edukacja w zakresie BHP (2013)
Problematika kvality v prostředí soukromé vysoké školy. Konference Kvalita 2013, Ostrava, DTOCZ, s.r.o./VŠB TU Ostrava (2013)
Dějiny jídelního lístku v německy mluvících zemích (2013)
The Concept of Pedagogical Training during the Prospective Teachers' Preparation (2013)
The Importance and Potential for Development of Entrepreneurship Students at Middle and University Schools (2013)
Pedagogical Practice and its Significance for Future Teachers. (2013)
Czech Republic - Indonesia Trade and Economic Relations - EU and ASEAN Context (2013)
Cesta ke zvýšení obratu vede přes plný regál (2013)
Značky kvality fungují, pokud jim zákazník věří (2013)
Brambory v enogastronomii (2013)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Význam lázeňství pro regionální rozvoj (2012)
Uplatnění managementu kvality cestovním ruchu v České republice (2013)
Stravování v letním období (2013)
Studijní opora k předmětu HO111 (2011)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2012)
Studijní opora pro předmět - Hotelové rezervační a restaurační systémy (2013)
Studijní opora pro předmět - Informatika pro manažery (Hotelové systémy) (2012)
Enogastronomie (2013)
BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY (2013)
Nápojová gastronomie - studijní opora (2013)
Gastronomické služby – servis (2013)
Etická poloha jednoho životního osudu a jeho povědomí (Paměti Liny Heydrichové, jejich fakticita a virtuální svět) (2012)
recenzovaný posudek článku SPIRITUALITA POUTNICTVÍ JAKO FENOMÉN CESTOVNÍHO RUCHU (2013)
Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie (2012)
Studijní opory předmětu MT 105 KVANTITATIVNÍ METODY v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2012)
Aplikovaná statistika (2012)
Knihovny, digitalizace a čtenářská gramotnost v současné společnosti (2012)
Výchozí parametry osob pro stanovení počítačové diety (2013)
Gastronomie v toku času I. (Jídelní lístek jako klíč k úspěchu restaurace: problematika překladů jídelních lístků do cizích jazyků) (2013)
Nástroje platebního styku používané v podnících cestovního ruchu (se zaměřením na platební karty) (2010)
Vybrané studie tvorby indikátorů udržitelného cestovního ruchu v České republice (2013)
Franchising v nákupních centrech (2013)
SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT THROUGH KNOWLEDGE TRANSFER (2012)
Systémový management - studijní opora (2013)
Prínosy a riziká členstva v klastroch cestovného ruchu (2013)
APPLICATION OF TWO-SET MULTIVARIATE STATISICAL METHODS TO THE CZECH REPUBLIC ARRIVAL TOURISM DATA (2013)
Strategický marketing - Strategie a trendy (2013)
Marketingové řízení.(kap.2); Distribuce a distribuční politika. (kap.10) (2010)
Studium komunikace v hotelnictví podle Lasswellova modelu komunikace (2013)
Studijní opora HO024 Management hotelnictví (2013)
Studijní opora HO028 Hotelové služby ubytovací úsek (2013)
Studijní opora HO070 Základy prodeje v hotelnictví (2013)
Wellness a výzkum s návazností na mezinárodní projekt WelDest (2013)
Wellness jídlo - trend gastronomie (2013)
workshop pro studenty oděské univerzity z oblasti cestovního ruchu v České republice (2013)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2013)
- Průvodcovství a animační činnosti (2013)
Учебник РКИ: российский или национальный? (2013)
Efekty cestovního ruchu na lokální úrovni - případová studie Lipno nad Vltavou (2013)
Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (2013)
Probe into the State od Marketing Systems of Czech Hotel Companies (2013)
Importance of hotel software, their relation to operation and hotel management (2013)
Hospodářská recese a opatření k omezení jejího dopadu na hotelové služby (2013)
Cartels and its behaviour on food markets (2013)
Models of Consumer´s Choice (2013)
KE ZDOKONALENÍ EKONOMICKÉ MOTIVACE UNIVERZIT V OBLASTI VĚDY, VÝZKUMU A INOVACÍ (2013)
Recenze knihy. Jan Štemberk a kol., Kapitoly z dějin cestovního ruchu. (2014)
Výzkum územního a prostorového plánování v cestovním ruchu (2014)
Průvodcovské služby a animace (studijní opora pro kombinovanou formu studia) (2014)
The log files analysis in virtual learning environments as a way of educational data mining (2013)
The log files analysis in remote laboratories (2013)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Flexibilní formy zaměstnávání a jejich využívání ve službách (2013)
Česko-ruský a rusko-český slovník pro turismus, gastronomii, hotelnictví (2013)
Výuka hotelových systémů na VŠH (2011)
Financování rozvoje turismu v regionech ČR s návazností na strategické dokumenty (2013)
The role of e-laboratories in science education (2013)
Member of the International Program Committee Board of the 36th IBIMA International Conference, Granada, Spain (2020)
Studijní opora pro předmět HO063 Speciální gastronomie- služby (2013)
Studijní opora HO 113 MICE v hotelnictví a lázeňství (2013)
Studijní opora HO 042 (2013)
Využívání flexibilních forem zaměstnávání se zaměřením na vybrané služby (2013)
Člen habilitační komise FIM UHK (2013)
Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality (2013)
The role of virtual and remote labs in promoting conceptual understanding of students (2012)
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu (2013)
Indikátory sociálního podniku. (2013)
The Importance and Potential for Development of Entrepreneurship Students at Middle and University Schools (2013)
Mohou flexibilní formy zaměstnávání pomoci zaměstnanosti ve službách? (2013)
Firemní filantropie - hotely a nadace (2013)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Aplikovaná etika (2023)
Sociální ekonomika (2013)
Sociální a morální téma v českém ekonomickém myšlení počátku 20. století (2013)
Rozvoj oboru Management destinace cestovního ruchu na VŠH (2013)
Přednáška v plénu. Možnosti a limity cestování seniorů (2013)
Současné trendy v rozvoji evropského lázeňství (2013)
Celestina v předivu souvislostí (2013)
Elektronické podnikání: informace, komunikace, příležitosti (2014)
Perspektivy českého léčebného lázeňství (2013)
Akademická čeština pro cizince III (2013)
Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví (2013)
JAK PŘIPRAVIT A NABÍDNOUT REGIONÁLNÍ GASTRONOMII (2013)
Indikátory udržitelného cestovního ruchu na lokální úrovni (2013)
Technologická agentura ČR (2013)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání - Perspektivy 2020 - člen organizačního výboru (2013)
Gastronomie v toku času (2013)
Uspořádání mezinárodního workshopu řešitelského týmu WelDest, květen 2013, Luhačovice. (2013)
Zahájení mezinárodního projektu WelDest (2012)
Aktivity VŠH v mezinárodním výzkumu cestovního ruchu (2013)
THE APPROACHES TO MEASUREMENT OF TOURISM IMPACTS (2013)
Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike (2013)
Cestovní ruch, marketing a komunikace (2011)
Aktuální problémy marketingu v cestovním ruchu v České republice – lidé a komunikace (2012)
Role etiky v oblasti spolupráce a rozvoji regionů cestovního ruchu v oblasti halal turismu u rusky hovořících turistů (2013)
Připravované změny v regulaci obchodního portfólia finančních institucí (2013)
Regionální geografie (2013)
tajemnice Sdružení průvodců (2013)
Příjezdový cestovní ruch v České republice (2013)
Památky UNESCO v ČR (2013)
Approaches to Managing Destinations in the Czech Republic – current situation (2013)
Místní poplatky za lázeňský nebo rekreační pobyt a z ubytovací kapacity v České republice (2014)
Sociálně-etická dimenze rozvoje bezbariérových služeb cestovního ruchu ve vztahu k osobám se zdravotním postižením (2014)
Mezinárodní soutěž Grand Prix Austerlitz (2014)
Členka expertní hodnoticí komise soutěže Král vín ČR (2014)
Employees Satisfaction Determines their Performance (2020)
člen vědecké rady (2014)
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie (2014)
Politika rozvoje cestovního ruchu v příhraničním venkovském regionu Lipensko (2019)
Počáteční vzdělávání učitelů odborných předmětů středního vzdělávání v oborech gastronomie a hotelnictví. In: Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2014)
Aktuální vývoj obchodu v České republice se zaměřením na prodej masa a masných výrobků (2014)
Приложения к маркетологическому анализу "Гостиничный сервис в Екатеринбурге: состояние и тенденции развития в 2004 г. (2013)
Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2013)
Vliv zadluženosti domácností na vývoj cestovního ruchu (2014)
Educational data mining in virtual learning environments (2014)
VYUŽITÍ SOFTWARU STATISTICA PRO ANALÝZU NESTRUKTUROVANÉHO TEXTU NA REZERVAČNÍCH PORTÁLECH (2014)
NOVÉ CESTY MARKETINGU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU (2014)
Formy kooperací a jejich podíl na eliminaci makroekonomických změn (2012)
TEXT MINING ANALYSIS FOR THE IMPROVEMENT OF CUSTOMERS RELATIONSHIP IN HOSPITALITY MANAGEMENT (2014)
HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING (2014)
Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories (2014)
Vyžádaná přednáška. Srovnání ruské a české deklinace podstatných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince. (2013)
ЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ УСЛУГ ХАЛАЛ ТУРИЗМА ЧЕХИИ В ОТНОШЕНИИ К РУССКОГОВОРЯЩИМ ТУРИСТАМ (2014)
Vývoj TIC po roce 1989 a jejich současné postavení v systému cestovního ruchu (2014)
Ochutnejte Českou republiku (2014)
The Application of Business Process Management in the Hospitality Industry: A Case Study (2020)
PRICE ELASTICITY OF DEMAND FOR ACCOMODATION SERVICES – EMPIRICAL APPLICATION IN PRAGUE (2020)
7. Rámcový program EU, projekt „SEiSMiC: SOCIETAL ENGAGEMENT IN SCIENCE, MUTUAL LEARNING IN CITIES“ , doba řešení projektu: 2013 - 2016, UK Praha. (2016)
členka České asociace pedagogického výzkumu (2013)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2014)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2013)
členka presidia Institutu manažerské ekonomie, o.s. (2014)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2014)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2013)
Strategie a taktika marketingu pro e-business v hotelnictví a dalších oblastech ekonomiky - Strategy and Marketing Tactics in e-Business of Hospitality and Other Spheres (2014)
Vysokoškolské vzdělávání a výzkum v cestovním ruchu v České republice v letech 1964-2014 (2014)
Statistika pro každého (2014)
Informační a komunikační technologie v cestovním ruchu (2014)
Business Intelligence, Data mining and Eytracking (2014)
Projektový tým WelDest představil své výstupy na ITB Berlín (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
Ekologické prvky ako súčasť sociálnej zodpovednosti hotelov (2014)
Environmentální indikátory udržitelného cestovního ruchu (2014)
Individualization of Demand of Tourism Industry and Activities of Destination Management Organizations (2014)
EMES Research Network, mezinárodní výzkum, projekt “ICSEM: INTERNATIONAL COMPARATIVE SOCIAL ENTERPRISE MODELS” , doba řešení projektu: 2013 - 2017, FHS UK Praha (2017)
Uplatňování systémů kvality v cestovním ruchu a realizace systému ISO v A.T.I.C. ČR (2014)
Výsledky implementace IPN KA1 - Jak jsme implementovali na VŠH v Praze (2014)
Možnosti moderních technologií ve službách na příkladu maloobchodu (2014)
Změny v chování spotřebitele / zákazníka (2014)
Moderní personalistika ve službách (2014)
Role znalosti cizích jazyků ve franchisové společnosti a její rozvíjení v praxi (2014)
Znalosti cizích jazyků při budování franchisové společnosti (2014)
Studijní opora pro KS JA010 Anglický jazyk (2014)
Wellness a gastroturismus vJihomoravském kraji (2014)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby (2014)
Oborová rada pro doktorské studium na FSV UK - program Veřejná a sociální politika (2019)
Marketingová komunikace: čas a změny. (2014)
členství v organizační radě mezinárodní konference stavropolské univerzity ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2014)
„Česká republika a Praha jako destinace evropského cestovního ruchu“ (2014)
Před 15 lety byl schválen zákon č.159/1999 Sb. (2014)
Jednotná image franchisových řetězců (2014)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
Developing a Health and Well-being Tourism Destination - at the 19th annual ESPA Congress in Vajle, Denmark (2014)
Studijní opora pro KS JA040 Anglický jazyk (2014)
THE ATTITUDES AND PERCEPTION OF HOTEL SCHOOL TEACHERS TOWARDS THEIR FURTHER EDUCATION IN THE HOSPITALITY FIELD (2014)
Je lázeňství oborem, ve kterém najdou uplatnění absolventi vysokých škol? (2014)
Bolivian Competitiveness in Tourism and its International Development Cooperation Prospects with the Czech Republic (2020)
Vliv cel a postavení Evropské unie na exportující podniky v České republice (2014)
Using Customer Characteristics to Manage Marketing and Revenue Management Activities (2020)
Výzkum sociálních podniků v ČR - 2013 (2013)
Research of webtools and mobile devices in education (2014)
Význam zemí BRICS v příjezdovém cestovním ruchu České republiky (2014)
Úspory z rozsahu a jejich dopad na ekonomickou geografii (2014)
KULTURNÍ TRADICE JAKO PRVEK FORMUJÍCÍ MODERNÍ TRENDY VE WELLNESS (2014)
Detecting disengagement of online students through log files analysis (2014)
THE EFFICIENCY OF DIFFERENT TYPES OF E-LABS IN SCIENCE EDUCATION (2014)
Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories (2014)
Srovnání ruské a české deklinace podstatných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince (2014)
Možnosti odborného vzdělávání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách: Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb (2014)
Mezinárodní soutěž vín Meditrina (2015)
Перспективы развития туризма в сфере занятости в странах ЕС в зависимости к межкулътурным различиам (2015)
Inovace výuky tvorby webových stránek pro internetové obchodování (2015)
Využití výsledků výzkumu a vývoje ve výuce elektrotechnických předmětů na pedagogických fakultách. Část 3: K problematice akustického smogu ve městech (2014)
The Approaches to Destination Management and to the Development of Hospitality in the Czech Republic (2015)
recenzní posudek odborného článku TOURIST CARD AS A TOOL OF DESTINATION MANAGEMENT (COMPARISON OF SITUATION IN THE CZECH REPUBLIC AND ABROAD) (2015)
Česká republika a cestovní ruch s důrazem na příjezdový cestovní ruch (2015)
Výzkum sociálních podniků v ČR - 2014 (2014)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
Research on Tourism and Hospitality Management in the Czech Republic in the Years 1960 - 2014 (2014)
Vývoj místních poplatků z ubytovací kapacity a za lázeňský nebo rekreační pobyt ve vztahu k ukazatelům cestovního ruchu a hotelnictví na příkladu hlavního města Prahy (2015)
Průvodcovská činnost a její význam na poli cestovního ruchu (2015)
Mezinárodní projekt WelDest rozvoj destinace zdraví a pohody. (2015)
ANALÝZA EKONOMICKÉHO ŘÍZENÍ V POJETÍ OLIVERA E. WILLIAMSONA (2015)
ŘÍZENÍ NÁKLADŮ ÚSEKU FOOD AND BEVERAGE SPOLEČNOSTI AQUAPARK (2015)
Verbální komunikace monologická a dialogická (2014)
Trendy hotelového marketingu v letech 2014-2015 (2015)
Analýza webových stránek vysokých škol v ČR jako příklad pro výuku některých předmětů marketingových komunikací: Marketingový výzkum prováděný vysokými školami na webových stránkách. (2015)
VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (2015)
Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání - sklenice poslední obal vína (2014)
Trendy v zaměstnanosti v hotelnictví v EU (2014)
Proměny destinačního managementu na Lipensku (2014)
Terciární vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Problematika překladu jídelních lístků do cizích jazyků (2014)
Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi (2014)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2014)
Aktuální trendy v příjezdovém cestovním ruchu (2014)
recenzní posudek článku PŘÍNOS LÁZEŇSKÝCH MÍST CESTOVNÍMU RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI (2014)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2020)
Sociální marketing v hotelnictví (2014)
Audit interních marketingových aktivit firmy: Problematika metodologie (2014)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
Jevy stínové ekonomiky v subsystémech cestovního ruchu (2014)
Analýza závislosti ceny vybrané značky piva na dostupnosti restaurací městskou hromadnou dopravou v destinaci Praha (2014)
Didaktika a konferenční sály (2014)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu a regionálním rozvoji v České republice (2014)
Профессиональный или академический язык в вузе: преподавание русского языка для начинающих (2014)
Budování centrály franchisového konceptu (2014)
Подготовка бакалавров в области гостиничного дела на базе зарубежного ВУЗа (2014)
Konferenční sály a jejich vybavení pro didaktické účely (2014)
Didaktické zásady a televizní zpravodajství (2014)
Stanovení části obce Velké Karlovice přírodními léčebnými lázněmi využívajícími klimatické podmínky (2019)
Studijní opora předmětu EK115 - Finanční řízení podniku (2014)
Geschichte und Gegenwart der Kurtaxe und Ortstaxe in der Tschechischen Republik (2014)
Členka expertní hodnoticí komise mezinárodní soutěže Hradecký pohár vína 2014 – VINUM GRADECENSE (2014)
Vzděláváním od mistra k výrobnímu manažerovi (2014)
Revitalizace turistické infrasturktury v CHKO Kokořínsko (2019)
Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže (2019)
Analýza vývoje cestovního ruchu v ČR pro zpracování analytické části Koncepce státní politiky cestovního ruchu ČR 2021–2030 (kapitoly 4 a 5.6) (2019)
člen Odborné skupiny pro kvalitu ve vzdělávání Rady Kvality ČR (2014)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2014)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2014)
Člen ediční komise VŠH v Praze 8, spol. s r.o. (2014)
Projekt WelDest byl prezentován u příležitosti 19. ročníku kongresu ESPA v dánském Vejle (2014)
Aktivizační metody ve výuce angličtiny jako cizího jazyka (2014)
TVORBA CEN NA HOTELOVÉM TRHU V PRAZE V KONTEXTU TVORBY STRATEGIÍ (2014)
Street Food (2013)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
The Relationship between Tourism Industry and Local Fees in the Context of Municipal Budget - A Case Study of Lipno nad Vltavou and Loučovice (2014)
Health and Well-being Destination Development - at the Market and Forum for Balneary Tourism in Baile Felix, Romania (2014)
Informační technologie (2014)
Marketing, média a jejich studium v zrcadle webových stránek (2014)
Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání (2014)
Víno z pohledu gastronomie (2014)
Členka redakční rady časopisu Fórum sociální politiky, vyd. VÚPSV, v.v.i. (2023)
Praha centrem spirituálního cestovního ruchu. Evropské setkání mládeže TAIZÉ - Praha 2014/2015. (2015)
Туризм Чешской республики (2015)
Vzdělávání v oblasti e-businessu – Možnosti integrace systémů ERP ve franchisingu (2014)
Aktivity šedé ekonomiky v prostředí malých a středních subsystémů cestovního ruchu (2015)
Social Value in the Czech Social Economy (2015)
Vliv povodní na ubytování v ČR (2014)
Aplikovaná informatika: vybrané znalosti pro hotelnictví (2015)
Cestovní ruch a disparity v destinaci Lipensko-Mühlviertel (2015)
Kvantifikace teorie inovačních vln (2015)
PROBLEMATIKA NEZAMĚSTNANOSTI V NOVODOBÉ HISTORII ČESKÉ REPUBLIKY (2015)
Медицинский туризм в Чешской республике. (2015)
Dokončena analýza o přínosech cestovního ruchu v Českém Krumlově (2015)
Možnosti rozvoje příjezdového cestovního ruchu ze zemí BRICS do České republiky (2015)
K tvorbě deklinační tabulky na základě česko-ruského konfrontačního studia morfologie substantiv a adjektiv s přihlédnutím k historické mluvnici (2019)
Lázeňství v České republice z hlediska tržních struktur (2015)
Czech accounting academia and practice: Historical roots and current issues (2015)
The Current State of Reporting According to IFRS In Transitional Economy of the Czech Republic: Research Survey (2015)
Finanční analýza a hodnocení výkonnosti firem (2015)
člen redakční rady (2015)
Výběr místních poplatků z ubytovací kapacity a za lázeňský nebo rekreační pobyt v hlavním městě Praze (2015)
Řízení cestovního ruchu v Kutné Hoře (2015)
Uplatňování destinačního managementu (2015)
Média a vzdělávání 2015 - Media & Education 2015 (2015)
Časopis Krajiny češtiny (2015)
Vývoj vybraných základních ukazatelů cestovního ruchu a hotelnictví v České republice v letech 1980 - 2012 (2015)
System Modelling and Simulation in Hospitality Practice (Case Study) (2015)
Význam místních poplatků ve vybraných lázeňských místech České republiky (2015)
Využití chybové analýzy při tvorbě koncepce výuky akademické češtiny pro cizince. (2014)
Approaches to the Economization of Cultural Heritage in Context of Destination Management in the Czech Republic (2015)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2015)
Řízení destinace cestovního ruchu "health and well-being" - trendy, specifika (2015)
Č. projektu SVP 4.2013 HMM Řízení nákladů střediska Food and Beverage Aquapark Čestlice (2014)
Židovské cesty na Vysočině - produkt cestovního ruchu (2015)
Analýza výběru místních poplatků ve vztahu ke kapacitám a výkonnosti ubytovacích a lázeňských zařízení v České republice. Závěrečná zpráva z projektu (CzT-14/o/510/1236). (2014)
STRUKTURA TYPŮ ORGANIZAČNÍ KULTURY VE STRAVOVACÍCH SLUŽBÁCH (2014)
Studium cizích jazyků a jejich upraltnění v nadnárodních společnostech (2014)
FARMERS' MARKETS – PRINCIPLES AND HISTORICAL CONTEXT WITHIN SELECTED COUNTRIES (2015)
Motivation and disengagement of online students in remote laboratories (2015)
editorial board member (2015)
Translation of Czech Menus into Foreign Languages (2015)
Developing Entrepreneurial Skills Using Project Teaching (2015)
Lingvistická analýza studentských prací při koncipování výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
šéfredaktor - Media4u Magazine (2015)
Translation of Czech Menus into Foreign Languages (2015)
Řízení cestovního ruchu v regionech České republiky (2015)
Medicínský cestovní ruch v České republice (2015)
Obchodní jednání a reálie v ruštině (2015)
Cestování přináší rozvoj jednotlivce (2014)
Delikátní kontrfej pěkné Andalusanky Losány (2015)
VLIV EXTERNALIT NA ROZHODOVÁNÍ V PERSONÁLNÍ OBLASTI (2014)
member of editorial board (2015)
World conference on instructional and educational studies (2015)
editorial board member (2015)
Digitální technologie ve vzdělávání: současný stav, problémy a trendy (2015)
Spa, Wellness and Hospitality (A Collection of Selected and Adapted Texts) (2014)
HOW CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY CAN CONTRIBUTE TO GROWTH STRATEGY (2015)
6 th International Congress on New Trends in Education (2015)
GLOKALde editorial board member (2015)
Oblíbenost růžových vín v gastronomii (2015)
Research of Communication Activities Using Electronic Devices in Education (2015)
Islamic Terrorism between 2014-2017: Impact on European Tourism in Proximate Areas (2019)
PowerPointová prezentace a obhajoby bakalářských a diplomových prací (2015)
Innovation Process for a Specific Provider of Accommodation Services (2015)
EK003 - studijní opora předmětu pro distanční formu studia (2015)
THE USE OF MONTE CARLO SIMULATION IN HOTEL REVENUE MANAGEMENT (2015)
Stará Boleslav - nedoceněná destinace cestovního ruchu (2015)
Inventario de impuestos, tasas y cargos relacionados con el turismo en Sud América y su impacto en el número de llegadas de turistas (2019)
Trh s cestovním pojištěním (2020)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2020)
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů (2015)
expert (2015)
Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími (2015)
Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT (2015)
tajemnice Sdružení průvodců (2015)
Decision - Making in Economic Theory (2015)
COMPANY TRAINING OF MANAGERS AS A PART OF THE HUMAN RESOURCE MANAGEMENT IN THE HOTEL INDUSTRY (2015)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2015)
Formy trhu v segmentu hromadných ubytovacích zařízeních (2015)
Marketingová a mediální komunikace dnes (2015)
Vývoj webových stránek cestovního ruchu vybraných krajů České republiky (2015)
Podnikání na území chráněné oblasti: Případová studie Prášily. (2015)
Етические проблемы во въездном туризме Праги с акцентом на религиозный туризм (2015)
Informace na webech pražských hotelů (2015)
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Quality Information Research on Websites of Selected E-shops (2015)
Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Analýza jazykových dovedností a kompetencí studentů studijního programu v angličtině v ekonomickém vzdělávání (2015)
Informační a komunikační technologie v hotelnictví (2015)
Podnikat v sektoru služeb vyžaduje znalosti formy podnikání (2016)
Účetnictví II (2015)
Specifika čínské klientely v hotelech a restauracích v České republice (2016)
Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi (2016)
Konferenční cestovní ruch - kvalita přednáškových sálů (2016)
VYUŽITÍ REGIONÁLNÍCH ZDROJŮ V EKONOMICKÉ TEORII ELINOR OSTROMOVÉ (2016)
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná (2016)
Organizace sportovních akcí - triathlon (2016)
Člen Akreditační komise pro VŠ (2016)
Člen Akreditační komise pro VŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ, (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ, (2016)
člen, Oborové rady andragogika (2015)
Člen Komise pro udělování Ceny ministra školství za mimořádné výsledky výzkumu,experimentálního vývoje a inovací (2021)
Člen komise pro obhajobu doktorských disertačních prací (2016)
Člen vědecké rady (2016)
The Model Systems of Destination Management and Hospitality in the Czech Republic in the Years 1850 - 2015 (2016)
Tvorba deklinační tabulky na základě česko-ruského konfrontačního studia morfologie substantiv a adjektiv v pohledu synchronním i diachronním, aneb česká deklinace substantiv a adjektiv jako leporelo či domino (2015)
Akademické psaní ve výuce češtiny pro cizince (2015)
Studijní opora pro předmět E-business v hotelnictví (2016)
ERP IN CONDITION OF CZECH SMEs (2016)
Místní poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt jako možný nástroj financování podpory cestovního ruchu v České republice (2016)
Specifika čínské klientely v hotelnictví a cestovním ruchu České republiky (2016)
Faktorův osvobodivě popisný Bildungsroman (2015)
zasedání AK VOV (2016)
El canon literario español según el Palacio de Biblioteca y Museos Nacionales (2015)
Las ediciones modernas de La Lozana andaluza (2014)
Studijní opora HO026 Základy hotelnictví a gastronomie (2016)
CHINESE CLIENTELE – SIGNIFICANT SEGMENT IN INCOMING TOURISM IN CZECH REPUBLIC (2016)
Děti v restauračním podniku (2016)
Editorství odborné knihy (2016)
Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce (2016)
Ekonomie a ekonomika (2016)
Návrh změn režimu místních poplatků v přímé vazbě na cestovní ruch (2016)
Shadow Economy in Tourism Sector in the Czech Republic (2016)
Jazyková vybavenost webových stránek vysokých škol (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
Podpora vzniku partnerství veřejného a soukromého sektoru při rozvoji cestovního ruchu založením lokální organizace destinačního managementu (2015)
Vliv místních poplatků na rozvoj cestovního ruchu (2015)
Прага, дестинация въездного туризма Чехии (2016)
MOŽNOSTI VYUŽITÍ SIMULACE MONTE CARLO V REVENUE MANAGEMENTU PRO PŘÍPRAVU STUDENTŮ OBORU HOTELNICTVÍ (2016)
Славянское в славянских (легко ли чехам и русским понять друг друга) (2016)
Franšíz je stále víc - pouštějí se do nich hlavně třicátníci (2015)
Faktory úspěchu franchisového konceptu - proč je franchising efektivnější oproti ostatním formám podnikání (2016)
Kulturní dědictví – přínos nebo bariéra rozvoje turismu v destinacích? (2016)
Dirty money as a part of legal economy (2016)
DATA MINING IN HOSPITALITY (2016)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2015 (2015)
Verbální a neverbální komunikace (2015)
Pedagogická komunikace (2016)
Produktová nabídka českého lázeňství (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
Economic and Political Implications of IFRS Adoption in the Czech Republic (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno, listopad 2016 (2016)
Analýza možností využití náboženských památek ve Staré Boleslavi v cestovním ruchu (2016)
4. Služby ubytovacích zařízení (2016)
Jazykové vzdělávání seniorů (2015)
Členka poroty "Franchisa roku" (2016)
Marketing firmy MAKRO ČR : tvorba franchisového konceptu (2016)
Marketingové řešení grafického manuálu firmy (2016)
Členka akademické rady VŠH (2016)
Mezinárodní projekt SCOUT (2016)
Nezbytnost znalostí německého jazyka u pracovníků marketingových oddělení ve firmě Makro (2016)
Audiovizuální systém (2015)
Srovnávací výzkum přenosových parametrů vybraných učeben Univerzity Hradec Králové (2015)
Selected Factors as Determinants of Educational Systems In the Hotel Industry in Czech Republic (2015)
Kulturní cestovní ruch a možnosti jeho měření s využitím satelitních účtů (2015)
Member of the International Committee Board of the 27th IBIMA International Conference, Milan, Italy (2016)
Bezpečnostní management se zaměřením na obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů jako nedílná součást vědy a výzkumu (2020)
Information and Computer Technologies and Social Network Use in Hotel Efficiency (2019)
Rozdílné podmínky pro e-learning v multikulturní společnosti (2017)
Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study (2019)
Člen zkušební komise doktorského studijního oboru (2017)
Specifika inovačních projektů v rozvoji regionů (2017)
City tourism - Kutná Hora pod drobnohledem (2017)
Determination of Key Factors of Health and Well-Being Tourism Destinations (2019)
Особенности клиентов из Китая в туристической индустрии Чехии (2017)
Interkulturní specifika a cestovní ruch (2017)
Problematika šumivých vín v gastronomii (2019)
Modelování a simulace procesů v hotelnictví a gastronomii (2017)
Začlenění migrantů do Evropské unie jako sociální dialog při řízení migrační a azylové politik (2020)
Udržateľná konkurencieschopnosť cieľových miest cestovného ruchu (recenzní posudek) (2019)
Pedagogická komunikace (2017)
Studijní opora předmětu Hotelové rezervační a restaurační systémy (2017)
Studijní opora předmětu Hotelové informační systémy (2017)
Financování sociálních podniků (2017)
Reflection of Annual Turnover and Audience Share of Major Czech Television Stations for Educational Purposes in the Field of Mass Media (2019)
studijní opory CR167_Management_sluzeb_opory (2016)
Vliv devizových intervencí na výjezdový cestovní ruch (2017)
Český jazyk pro cizince 1 (2016)
Český jazyk pro cizince 2 (2017)
Prejavy tieňovej ekonomiky v pracovno-právnych vzťahoch v podnikoch ubytovacích a stravovacích služieb (2017)
The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings (2019)
Jihočeský kraj – ideální místo pro rodinnou dovolenou (2017)
Gender discriminations between men and woman as part of business ethics in the Czech Republic. (2020)
ANALYSIS OF PERSONAL INCOME TAX COLLECTION DEPENDING ON EMPLOYMENT RATE FROM 2005 TO 2015 (2016)
Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels (2016)
Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
EMPLOYEES´BENEFITS AND THEIR CONTRIBUTIONS TO BOTH EMPLOYERS AND EMPLOYEI (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Gastronomie doby Karla IV. (2016)
Socio-economic impact of tourism on the local economy (2016)
Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno (2016)
Shadow economy in hospitality businesses in Prague (2016)
Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Legislativní úprava místního poplatku za lázeňský nebo rekreační pobyt a místního poplatku z ubytovací kapacity v České republice (2016)
Information System in Czech Hotels, Introductory Study (2016)
ERP Systems in Services: Preliminary Study from the Czech Republic (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Member of the International Committee Board of the 28th IBIMA International Conference, Seville, Spain (2016)
Schola nova, quo vadis? 2016 (2016)
šéfredaktor Media4u Magazine (2016)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2016)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2016)
General System Theory and its Possible Application in Hospitality (2016)
Využití Monte Carlo simulace v rozhodovacím procesu podniku a v analýze rizika (2016)
Sdílená ekonomika v sektoru HORECA (2016)
Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
Strategie rozvoje území Svazku Lipenských obcí (2016)
Gastronomické služby - servis (2016)
Trendy a novinky v odvětví MICE (2016)
ZOO Liberec jako vyhledávaný cíl turistů (2016)
Didaktická pravidla a televizní zpravodajství (2017)
Kvalita ve službách cestovního ruchu ve vybraných evropských zemích (2015)
Further Professional Education Reflecting Market Needs In Gastro-Services In The Czech Republic (2017)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2017)
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Analýza tržního chování a inovace marketingové strategie dvou hotelů v oblasti Národního parku Šumava (2017)
Český jazyk pro cizince 4 (2020)
Odborná terminologie v písemném projevu nerodilých mluvčích. (2016)
Driving Tourism Through Sport Event in the Lipno Region: First Summer Olympic Park in the Czech Republic (2017)
Deviantní chování turistů v podobě vandalismu jako „nedílná“ součást cestovního ruchu z pohledu bezpečnostního managementu (2019)
Zaměstnanost vyvolaná cestovním ruchem a hotelnictvím ve městě Český Krumlov (2017)
Managerial Competencies as an Integral Part of the Corporate Culture of Hotel Management focusing on the Front Office (2017)
Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách (2017)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2017)
Member of the International Committee Board of the 29th IBIMA International Conference, Austria, Vienna (2017)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2017)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2017)
Gastronomický cestovní ruch České republiky a jeho aktuální trendy (2017)
Specifikace rozdílů v interakci managementu a zaměstnanců s přihlédnutím na genderové vztahy na pracovišti z pohledu psychologie práce (2017)
Zahraniční zkušenosti pro výuku manažerů (2017)
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop (2019)
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny (2019)
Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny (2017)
EKONOMICKO-STATISTICKÉ HODNOCENÍ VYBRANÝCH KRITÉRIÍ V HOTELNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY (2017)
Jmenování - Člen oborové rady pro DSP - Management na období 2017-2021 (2017)
Vliv atraktivnosti destinací cestovního ruchu na koeficienty daně z nemovitých věcí v České republice (2017)
Czech Radio Broadcasting and his Target Audience Listeners (2017)
Hotelnictví v České republice v roce 2017 (2018)
COMMUNITY APPROACH – A SIGNIFICANT DETERMINANT OF NEW TOURISM DESTINATION (2017)
LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC (2019)
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie (2017)
GASTRONOMIE A KULINÁŘSKÝ CESTOVNÍ RUCH V NABÍDCE CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ (2017)
Electronic records of sales - bureaucracy or a tool of transparent entreprenaurial environment (2017)
Metody výzkumu v hotelnictví a lázeňství (2017)
Data mining analysis of learning preferences among gifted students (2017)
Sociální ekonomika a sociální podnikání v ČR (2016)
The Analysis of the Selected Terminology in Hospitality with Regard to the Communication Skills of the Foreign Students at Czech Universities (2017)
Investigation of the Occurrence of the Shadow Economy and Experience with Electronic Records of Sales (2017)
Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie (2017)
The Principal-agent Problem in the Joint Venture (2017)
HIGH-DIMENSIONAL STATISTICAL ANALYSIS OF DEMOGRAPHIC DATA IN REGIONS OF THE CZECH (2017)
Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership (2020)
Aktuální potíže se získáváním a motivací zaměstnanců hotelů předmětem diskusí odborné konference VŠH (2017)
Názory studentů na studium středních hotelových škol v Jihomoravském kraji (2017)
Média a vzdělávání 2017 - Media & Education 2017 (2017)
Média a vzdělávání 2017 - Media & Education 2017 (2017)
Makroekonomie a ekonomická analýza (2017)
GLOBALIZATION AND ITS EFFECTS ON LANGUAGES (2017)
EVALUATION OF PUBLIC FINANCE IN THE TOURISM SECTOR AT THE MUNICIPAL BUDGET LEVEL (2017)
Selected Determinants of Educational Communication in a Multicultural Society (2017)
Member of the Scientific Council of the journal Eruditi (2020)
Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2016)
Socialy responsible activities in the HORECA sector (2017)
Production of tomatoes in Mexico and its competitiveness in the U.S. market (2018)
Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine (2018)
Transaction data based hotel customer segmentation (2017)
Specifika stravování v lázních (2018)
Enogastronomie a její sociální kontext (2018)
Recent Evolutions of the Social Economy in the European Union. (2017)
Interaktivní mapa regionů - Reporting CSR s prvky GIS (2017)
RECESERA - reporting a monitoring CSR (2017)
Metodika tvorby CSR reportů firem a organizací (2018)
Indikátory pro měření výkonnosti destinace a DMO pomocí metody 3E (2019)
PERSPECTIVES AND BENEFITS OF FOREST PEDAGOGICS IN THE CONTEXT OF RURAL TOURISM DEVELOPMENT (2019)
SOCIALLY RESPONSIBLE ACTIVITIES IN THE HORECA SECTOR (2019)
Lázeňství - management a marketing (2019)
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching (2018)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2018)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2018)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2018)
Certifikovaná metodika k novele zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch (2017)
Employment Advantages from the point of view of Employees and Employers (2018)
Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal (2018)
Přínosy a rizika kulturních eventů pro městský cestovní ruch. (2017)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství (2018)
Verbální komunikace monologická a dialogická (2017)
Management of Innovation in Tourism Oranizations (2018)
Dopad dokončeného vysokoškolského vzdělání žen na hospodářství České republiky (2018)
Rozvoj dovednosti akademického psaní v češtině pro cizince (2018)
Aplikovaná statistika (2017)
Zážitkové památky (2017)
Literatura tu není od toho, abychom ji znali, ale abychom ji četli: rozhovor s Oldřichem Králem / ptal se a redigoval Jiří Holub (2016)
A challange for small cities - new concept of strategic planning (2017)
Zámek a hrad ve Frýdlantu v Čechách - architektonický skvost Libereckého kraje (2017)
Psychologie trhu v obchodu a službách (2017)
LGBT tourism – an increasing new form of tourism (2017)
MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING (2017)
Trend of Consumer Prices of Chosen Commodity and Service in Comparison to the Key Economic Indicators in the Czech Republic (2017)
MANAGERIAL UTILITY FUNCTION AND ITS IMPACT ON DECISION-MAKING IN THE COMPANY (2017)
Člen komise pro udělování cen ministra MŠMT za mimořádné výsledky výzkumu experimentálního vývoje a inovací (2017)
Člen vědecké rady ČZU PEF. 2017/2018 (2017)
Grafický návrh časopisu Ochrana přírody 1/2019 (2019)
Almanach Vysoká škola hotelová v Praze 2009-2019 (2019)
Legislativní a institucionální podmínky pro činnost sociálních podniků a pro zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce se zřetelem na specifika zaměstnávání odsouzených osob a osob se záznamem v trestním rejstříku - fáze II (2019)
Social entrepreneurship in HORECA sector (2019)
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines (2019)
ACHIEVING A GREAT REPUTATION FOR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY: STUDY FROM THE CZECH HOSPITALITY INDUSTRY (2019)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení (2018)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení (2019)
Новые методы стратегического управления городами (2018)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2019)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2019)
Новые методы стратегического управления городами (2019)
A Variety of Topics from Tourism Field as a Text Database to Enrich Teaching Languages for Specific Purposes (v recenzním řízení) (2019)
Od teorie k praxi při využití památek pro turismus (2019)
členka vědecké redakční rady Media4u Magazine (2019)
Innovative pedagogics and education for sustainable development in knowledge management of public and private educational institutions. (2019)
Application of learning and teaching innovations in education for sustainable development. (2019)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení. (2018)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení. (2019)
Smart Electronic System for Tracking Apprenticeships (Apprentice Track) (2019)
VOV – ekonomická sekce (2019)
SENSITIVITY CURVE OF DECISION-MAKING PROCESS OF THE COMPANY (2018)
PRICE OPTIMIZATION IN THE COMPANY (2018)
SEGMENT 55+ A JEHO POSTOJ K ZÁŽITKOVÉ GASTRONOMII JAKO NÁSTROJI ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU (2018)
Member of the International Committee Board of the 32st IBIMA International Conference, Seville, Spain (2018)
A COMPARATIVE STUDY SLOVACKO AND MIKULOV WINE REGIONS (2018)
Corporate social responsibility as a new approach to the employees' satisfaction (2018)
Média a vzdělávání - Media & Education 2018 (2018)
VYUŽITÍ DIGITALIZACE DAT PRO ZJIŠŤOVÁNÍ ODHADŮ ZÁKLADNÍCH EKONOMICKÝCH UKAZATELŮ STÁTU NA PŘÍKLADU NEZAMĚSTNANOSTI (2018)
INTRODUCTION OF NEW PRODUCT (2018)
Foreign Languages as the Comparative Advantage: Utilisation of Digital Methods in Today’s Learning Process (2018)
Convention Tourism as communication medium for experts - Development of in the Czech Republic in Years 2010–2017 (2018)
Probability simulation and its use in price optimizing in the company (2018)
DIGITALIZACÍ V HOTELNICTVÍ K PROSPERITĚ (2018)
Economy and Technical Progress (2018)
Etiketa nápojové gastronomie (2018)
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme (2018)
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy (2018)
Lázeňství jako součást produktové nabídky destinace (2018)
Rakouské a švýcarské lázeňství je unikátní (2018)
Quo vadis, české odborné školství? (2018)
Corporate social responsibility in hotel industry: Empirical analysis of transitional market (2018)
Digitální svět tématem konference VŠH (2018)
Schola nova, quo vadis? 2018 (2018)
SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION (2019)
Legislativní a institucionální podmínky pro činnost sociálních podniků a pro zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce (2019)
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy (2019)
Média a vzdělávání 2018 (2018)
Udržitelné principy v cestovním ruchu českého venkova a jejich management (2018)
Interoperability of Hotel Information System – Case Study (2018)
Data mining in reputation management (2018)
VŠH se zaměří na efektivitu veřejných investic do turismu (2018)
Analysis of Current Legislative Processes Related to the Establishment and Operation of Destination Managements in the Czech Republic and Identification of Basic Problems. (2017)
Analýza aktuálních legislativních procesů spojených se vznikem a fungováním destinačních managementů v ČR a identifikace základních problémů (2017)
DISTRIBUTION CHANNELS OF THE HOTEL – CASE STUDY (2018)
The Analysis of Content Availability for Customers on the Websites of Prague Four-Star Hotels (2019)
Hospodaření podniku v sektoru služeb (2019)
Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers (2018)
Experience for Education Managers from Foreign Practice (2019)
Member of the Scientific Council of the journal Eruditi (2019)
The Impact of Online Reputation Management on Customesrs' Decision Making Process (2018)
Název projektu: Využití moderních technologií v marketingové komunikaci (2015)
Název projektu: Inovace a příprava nového doktorského studijního programu Ekonomika a management na kreditní systém studia (2017)
Projekt: Tvorba studijních materiálů pro ekonomickou geografii a management lázeňství a hotelnictví (2019)
Informační technologie a jejich využítí v oblasti bezpečnosti a ochrany majetku (2018)
Členství v akademické radě Vysoké školy hotelové (2019)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2019)
Reverse Osmosis Water-Based Beverages as a Product Innovation in Gastronomic Facilities: Expert Panelists’ Sensory Evaluation and Generation Y Consumers’ Attitudes (2019)
Sociální konflikt ve formě diskriminace na pracovišti ze strany managementu. (2018)
Český jazyk pro cizince I. (2016)
Outsourcing as a form of costs optimization of the hospitality supplementary activities (2018)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Studia dlouhověkosti (2023)
Význam slevových portálů pro rozvoj regionu (2019)
Gastronomie jako faktor rozvoje regionu (2019)
Využití daty řízené segmentace ve výuce marketingu (2019)
Možnosti občerstvení na cyklostezce z Prahy-Braníka na Zbraslav (2019)
Sociokulturní problematika managementu neziskového sektoru v kontextu sociálního marketingu. Odborný recenzovaný časopis (2019)
Business Process Management approach in the hospitality industry (2019)
Price elasticity of demand for accommodation sector (2018)
Využití RFM analýzy při výuce optimalizace distribučního mixu hotelu (2019)
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Economic Aspects of Retirement Requirements as a Part of Public Finance (2019)
Using Google Analytics for Strategic Decision-Making in Marketing (2019)
Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2019)
Grafický návrh publikace: GÖRNER, Tomáš. Invazní nepůvodní druhy s významným dopadem na Evropskou unii: jejich charakteristiky, výskyt a možnosti regulace (2018)
Grafický návrh publikace MONITORING DRUHŮ PŘÍLOHY I SMĚRNICE O PTÁCÍCH A PTAČÍCH OBLASTÍ V LETECH 2011–2013. (2018)
Šéfredaktor vědecké ediční rady vydavatelství Extrasystem Praha (2020)
Dimensions of Social and Solidarity Economy Sector – Statistics of the Social Economy in the Czech Republic (2019)
Development of Mini-Breweries in the Czech Republic in Context of Economic Growth of the Country (2019)
Český simulátor hotelu experimentuje s různými prodejními strategiemi (2020)
Člen komise pro státní doktorskou zkoušku (2019)
Local Taxation of Tourism in the Context of the Collaborative Economy – Case Study from the Czech Republic (2021)
Člen komise ministra pro udělování Cen za mimořádné výsledky výzkumu, experimentálního vývoje a inovací. MŠMT ČR, Praha (2019)
Sustainable Development of Social Enterprises in the Czech Republic (2019)
Social and Ethical Themes in the Czech Economic Theory of the First Half of the 20th Century (2019)
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods (2019)
Maximizing Revenue in the Company Using Price and Its Elasticity – Empirical Application (2019)
Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
VOV – ekonomická sekce (2020)
Member of the International Program Committee Board of the 35th IBIMA International Conference, Seville, Spain (2020)
Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí (2020)
Komunikace v managementu hotelnictví (2020)
Member, International Committee Board (2020)
Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19. (2020)
Dvojí pohled na Portrét pěkné Andalusanky (2020)
Vývoj technologií se zaměřením na management sociální udržitelnosti pracovních míst v průmyslové výrobě (2020)
COMPARATIVE ANALYSIS OF VAT REFUNDS SYSTEMS TO FOREIGN TOURISTS IN ARGENTINA, COLOMBIA, ECUADOR, AND URUGUAY. THE CASE OF THE TAX-FREE SHOPPING (2020)
Elektronické podnikání: Informace, komunikace, příležitosti (2020)
The impact of hosting International Ice Hockey Federation (IIHF) World Championship on hotel market performance (2020)
RECENZE:Tourism, Governance and CO2 Emissions in Selected Asia Pacific Countries (2020)
RECENZE: INVESTIGATION THE TOURISM RECEIPTS, RENEWABLE ENERGY AND GDP GROWTH IN EUROPE (2016)
RECENZE: CO 2 emissions, real GDP, renewable energy and tourism: Evidence from a panel of the most-visited countries (2017)
RECENZE: Designing a model for competitiveness measurement of selected tourism destinations of Iran (2018)
RECENZE: The Impact of the Global Financial Crisis on Visitation to the Monongahela National Forest: An Activity-based Segmentation Approach (2020)
RECENZE: Reframing the Village Fund Program in Revitalizing Tempe Lake as a Tourist Destination in Indonesia (2020)
RECENZE: New Tourist Tax as a Tool for Municipalities in the Czech Republic (2020)
RECENZE: Tax evasion and tourists' tax morale: The case of Greece (2020)
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2021)
Business Process Management Approach in the Hospitality Industry (2020)
Prezentace didakticky využitelných výstupů disertační práce „Srovnání české a ruské deklinace podstatných a přídavných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince“ (2020)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Francisco Delicado Portrét pěkné Andalusanky (2020)
Nature Ideas Exchange: Adaptation, Ethics and Tolerance Upbringing of Adolescents from Reform Schools and Detention Homes on Examples of Similarity with The Forest Ecosystem (2020)
Projektové řízení (2020)
Advent v Královéhradeckém kraji (2020)
Křišťálová koule aneb trendy cestovního ruchu pro rok 2021 (2021)
Economic-Statistical Analysis of selected Criteria of Tourist Industry in the Czech Republic (2020)
Terciární vzdělávání v hotelnictví ve druhé vlně Covid-19 (2021)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2021)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2021)
Member of the International Program Committee Board of the 37th IBIMA International Conference, Cordoba, Spain (2021)
Šéfredaktor vědecké ediční rady vydavatelství Extrasystem Praha (2021)
Restart cestovního ruchu v České republice - základní požadavky se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví, gastronomii a lázeňství (2021)
The Use of Business Process Management in Hotel Direct Sales Improvement (2021)
člen Společnosti vědeckých expertů cestovního ruchu (2021)
Odborné připomínky k návrhu materiálu Ministerstva pro místní rozvoj Strategie rozvoje cestovního ruchu České republiky 2021–2030 (2021)
RECENZE: "Exploring Environmental Concerns on Digital Platforms through Big Data: The effect of online consumers’ environmental discourse on online review ratings" (2021)
člen České společnosti ekonomické (2021)
Litera za překladovou knihu (2021)
Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach (2021)
Improving Service Quality Using Text Mining and Sentiment Analysis of Online Reviews (2021)
Sladkovodní ryba v české gastronomii (2021)
Comparison of expected marginal revenue models in the hospitality industry (2021)
The Perception of Soft Skills and Their Training at Hotel Front – Office in Connection to CoVid-19 Pandemics (2021)
Hundeerziehung ohne Leckerchen (2021)
Mittelalter Logikrätsel Bruder William und die geheime Pforte des Wissens (2021)
Model of Price Optimization as a Part of Hotel Revenue Management - Stochastic Approach (2021)
Mapa kulinární kultury českých zemí (2021)
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (2022)
Úloha bitters v gastronomii (2022)
Vliv mimořádných událostí na výběr místního poplatku z pobytu v Česku (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Digital Nomadism - Implemented policies (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Dopad pandemie covid-19 na Františkovy Lázně (2022)
Odborné posouzení „Návrhové a implementační části Koncepce rozvoje cestovního ruchu Plzeňského kraje pro období 2021–2027“ (draft 19. 7. 2021) (2021)
člen České konference rektorů (2020)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019 (2019)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World (2021)
Impact of National Measures Connected to Covid-19 Pandemic on the Hotel Front-Office Communication Themes (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Pokusné ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách (2021)
Procesní řízení hotelů (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Possibilities of Waste Reduction in Gastronomy and Food Industry in the Context of Circular Economy (2021)
Knowledge and its transfer – key prerequisite for long-term competitive advantage and sustainable business (2021)
Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů (2021)
Editorial Board member (2023)
Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines (2021)
Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain (2021)
Gastronomické poklady českých zemí (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Od overturismu k udržitelnému turismu v hlavním městě Praze (2021)
Differences of Opinion among Students of Czech Higher Education Institutions on the Competences of Accountants Required by the Labour Market (2021)
Omezení poskytování ubytovacích služeb a výběr místního poplatku z pobytu v době pandemie COVID-19 v České republice (2021)
Hospitality in the time of Covid - 19 (2021)
Psychologie řízení a vedení v hotelnictví (2022)
Web Personalization And Artificial Intelligence As Tools For Marketing Communications (2021)
ATTITUDES OF CZECHS TOWARDS SPAS DURING THE COVID-19 PANDEMIC (2021)
Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika (2021)
The Changes in Client-Employee Communication at Hotel Front Office in Connection to CoVid19 Pandemic (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Re-solving Extended Expected Marginal Seat Revenue Model Using Stochastic Approach (2022)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Procesní simulátor hotelu (2021)
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků (2022)
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska (2020)
Development of market prices in the mediation of the sale of advertising space and time in the years 2006 – 2020 (2020)
Paradigmatika substantiv a adjektiv v nespisovných varietách češtiny z hlediska oboru čeština jako cizí jazyk (2020)
Člen vědeckého výboru konference Schola nova, quo vadis? 2020 (2020)
Forest educators as bearers and implementers of deep ecology ideas (2021)
KVAS - kvalitní a udržitelná veřejná výstavba - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19 (2020)
Šábesový wellness (2020)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2021)
Member, International Committee Board (2020)
USE OF ALGORITHM IN THE PREDICTION OF QUANTITY DEMANDED IN THE ACCOMMODATION SERVICES (2022)
Specializovaný inventář pro servírování vína (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů (2015)
Sustainable Agriculture and Rural Development (SARUD): Erasmus+ KA2 project (2018)
Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project (2023)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie (2022)
Strategie rozvoje cestovního ruchu v oblasti Lipenska (2022)
Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Peer Review for The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
The Assessment of Economic Situation influenced by Methods of Asset Reporting. (2020)
Faktory ovlivňující spolupráci v cestovním ruchu z pohledu organizací destinačního managementu. (2019)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Reducing Administrative Burden in Tourism in Czechia Using Process Digitalization (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Zhodnocení prvního ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2022 z pohledu oponenta prací (2022)
Stolování v období baroka (2022)
2 svety cestovného ruchu (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Understanding customer's online booking intentions using hotel big data analysis (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Challenges for Measuring the Competitiveness of Tourism Destinations in the post-covid Period. (2022)
Média a mediálna komunikácia (2022)
The Media Content (2022)
Partnerství měst a začlenění západočeského lázeňského trojúhelníku mezi památky UNESCO (2020)
Univerzitní vzdělávání v minulosti, současnosti a budoucnosti (2020)
Model řízení výuky kulturologicky orientovaného volitelného předmětu do studijních plánů bakalářských studijních programů (2022)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2022)
Strategie vysokoškolského vzdělávání směrem k digitalizaci výuky v České republice (2022)
Mimořádné podmínky online výuky a jejich odraz v nárocích na kompetenční model učitele ekonomických předmětů (2021)
Příležitosti a rizika online výuky v terciárním vzdělávání jako operativních nástrojů organizace výuky za mimořádných situací (2021)
Formation of Professional Competences and Soft Skills of Public Administration Employees for Sustainable Professional Development (2021)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Aspects Influencing the Provision of Internships by Czech Firms to Future Economists during Their Studies (2022)
Nové Trendy 2022 - New Trends 2022 (2022)
Dosavadní stav řešení na jiných pracovištích (2022)
Inovace didaktických metod a technik ve výuce politologie (2022)
Odborný názor na publikaci Houskeeping – komplexně, chytře a efektivně (2024)
Kulatý stůl odborníků na téma Cestovní ruch a pohraničí (2024)
Gender differences in school achievement and attitudes towards motivation in secondary education (2024)
Latinoameričan vás odmítne po "latinoamericku". Naučte se číst mezi řádky (2022)
U protinožců je upřímnost považována za ctnost. (2022)
Umíme jednat s ukrajinskými partnery? (2022)
Sectoral Profitability during COVID-19 Pandemic: Big Data Portrait of Czech Companies (2022)
Ekonomické souvislosti interdependence (2023)
Finové chyby neokecávají, ale napravují - a vše, co řeknete, budou brát vážně (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Hotel Process Simulator as a Tool for Increasing the Level of Managerial Skills – An Educational Application (2022)
Decorating and serving tartlets (2023)
Austrian Economics Analysis for Failures and Paradoxes in the Digitalization of the Spanish Tourism Industry (2023)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Methodology for Measuring the Potential of a Tourism Destination in Relation to Sustainable Local Tourism Product Development (2023)
Vplyv kultúry a kultúrneho dedičstva na konkurencieschopnosť destinácií cestovného ruchu (037UKF-4/2024) (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Cities in Transition: Krakow´s Social, Economic and Spatial Transformation within the Last Thirty Years (selected aspects) (2023)
Členka Akademické rady University College Prague (2024)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Extracting Insights From Competitor's Mistakes: A Sentiment Analysis Approach Using Competitive set Online Reviews (2023)
Němčina je výhodou, odbornost a realismus nutností (2023)
Poctivá příprava a znalost němčiny se vrátí (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Sharing Economy in the Accommodation Services – Example of Prague During the Years 2017–2022 (2023)
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Management, Technology and Sport (2023)
Respekt ke stáří může rozhodnout o úspěchu obchodu (2023)
CLUB OF ROME: NEW TRENDS AND IDEAS (2023)
Grender Still does Matler inf the Hotel Industry (2023)
Conference Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech republic (2023)
Influence of Modern Technologies in the Hotel Industry on Consumer´s Purchasing Behavior (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Francouzská symbióza temperamentu s racionalitou (2024)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2024)
Vnímání vymezení území pro působnost oblastních a lokálních organizací destinačního managementu a charakteristika profilu návštěvníka na území Plzeňského kraje (2023)
Conference presentation: Gastronomic Consumers' Attitudes Toward AI-generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2023)
Inovativní přednášky pro žáky a vyučující ekonomických předmětů na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu- střední škola s.r.o. (2024)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2024)
Deficiency and recalibration of human resource management priorities in an economic context (looking at problems from academia) (2023)
The Impact of Covid-19 on Marketing Mix and Economics of Airlines (2022)
Arab dělá obchod "přes člověka" a na "přes firmu" (2022)
Nestrkejte Kanaďany a Američany do jednoho pytle (2022)
Novozélanďané si přejí být Novozélanďany (2022)
Nové trendy v životním stylu seniorů-export seniorů, výměnné pobyty- a problémy komunikace se seniory cizinci. (2022)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2023)
Finanční řízení hotelů (2022)
Psychologie trhu a chování spotřebitele (2023)
Sdílená ekonomika v ubytovacích službách. Analýzy a využívání revenue managementu (2023)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
Virtuální realita v praxi tréninku pracovníků hotelu (2022)
More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training (2023)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy (2023)
Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). (2023)
Připomínky k návrhu zákona, ze dne … 2024, kterým se mění zákon č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání a o výkonu některých činností v oblasti cestovního ruchu, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony (2023)
Dary jako jeden zdroj příjmů nestátních neziskových organizací (2023)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Sociální ekologie (2023)
International Comparison of Higher Education Representatives’ and Students’ Attitudes Towards Feedback Learning (2023)
The Nature of Project Management Found in Nature: Comparative Study at High Education Institutions (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
The current state of the application of revenue management activities in the SME segment: A case from the Czech Republic. (2023)
Inovativní přednáška pro vyučující ekonomických předmětů - komplexní absolventská práce s obhajobou (2023)
Britové jsou skvělí obchodníci (2023)
Irové si zakládají na "irskosti" čím díl od domoviny, tím více (2023)
Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects (2023)
Strategický marketing: Strategie a trendy – 3. přepracované a rozšířené vydání (2023)
Nejlepší vyjednávači jsou děti a egyptští obchodníci (2023)
SUSTAINABILITY AS A NEW NORMAL IN INTERNATIONAL TOURISM MANAGEMENT (2023)
Mezinárodní strategický marketing (2023)
Conference Session Chair: The 2023 International Conference on Marketing and Technologies (2023)
Conference presentation: Discrepancies between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Didactics of Economic Subjects based on parallels with nature - Meta-analysis of pedagogical experiments (2024)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference (2023)
The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence (2024)
Sociální podnikání - výzva pro vzdělávání i pro výzkum (2024)
Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership (2024)
Security of the Czech Republic Through the Prism of Election Manifestos and Their Impact on the 2023 Security Strategy of the Czech Republic (2023)
Globální pojišťovnictví v době vysoké inflace (2023)
Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
The Effect of UEFA Club Competitions on the Local Hospitality Performance (2024)
Korejský trh prověří obchodnický talent (2024)
Zhodnocení třetího ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2024 z pohledu oponenta prací. (2024)
Workshop pro pedagogy středních odborných škol (2024)
Inovativní přednáška pro žáky na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu-střední škola s.r.o. (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém