Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Základy enogastronomie (2011)
Gastronomické služby - servis (2010)
Enogastronomie (2011)
Současné styly vín v české gastronomii (2011)
článek "Jídelní lístek" (2010)
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení" (2010)
Enogastronomické září (2011)
Gastronomické služby - kulinářství (2011)
Food & Beverage Management (2011)
Projekt Czech Specials či „Ochutnejte Českou republiku“ v praxi (2012)
A new e-learning strategy for cognition of the real world in teaching and learning Science (2011)
Czech Specials či "Ochutnejte Českou republiku" (2011)
Poznejme vybrané gastronomické trendy (2012)
ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ (2012)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
Využití eLearningu při naplňování aktuálních vzdělávacích potřeb pracovníků hotelů a restaurací (2012)
Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit (2011)
člen vědecké rady, Vysoká škola ekonomická, fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Potenciální směry výzkumu v hotelnictví (2011)
Inspirace na červen (2012)
Květen: Chřest a růžová vína (2012)
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích (2012)
Sommelier v gastronomii (2012)
Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze) (2011)
Vývoj Vysoké školy hotelové v Praze (2011)
Problémy vytvárania a činnosti slovenských klastrov cestovného ruchu ako manažérskych organizácií (2012)
Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu (2012)
Становление магистерской подготовки кадров для сферы гостеприимства и туризма в Екатеринбурге: проблемы и пути их решения (2012)
Klaster ako nositeľ inovácií v cieľovom mieste cestovného ruchu (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Principy enogastronomie (2012)
Vysoká škola hotelová v Praze 8, s.r.o. - ekonomické obory (2012)
Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii? (2012)
Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie (2013)
Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR (2012)
Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně (2020)
Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? (2013)
Brambory v enogastronomii (2013)
Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle (2013)
Stravování v letním období (2013)
Studijní opora k předmětu HO111 (2011)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2012)
Studijní opora pro předmět - Hotelové rezervační a restaurační systémy (2013)
Enogastronomie (2013)
BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY (2013)
Nápojová gastronomie - studijní opora (2013)
Gastronomické služby – servis (2013)
Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie (2012)
Studijní opora HO024 Management hotelnictví (2013)
Studijní opora HO028 Hotelové služby ubytovací úsek (2013)
Studijní opora HO070 Základy prodeje v hotelnictví (2013)
Vdolkobraní (2013)
Vánoční a sváteční enogastronomie (2013)
Importance of hotel software, their relation to operation and hotel management (2013)
The log files analysis in virtual learning environments as a way of educational data mining (2013)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design (2013)
TEXT MINING IN HOTEL AND SPA INDUSTRY (2013)
THE LOG FILES ANALYSIS IN REMOTE LABORATORIES AS A WAY OF EDUCATIONAL DATA MINING (2013)
Studijní opora HO 113 MICE v hotelnictví a lázeňství (2013)
Studijní opora HO 042 (2013)
Člen habilitační komise FIM UHK (2013)
Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality (2013)
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu (2013)
Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví (2013)
Člen expertní hodnoticí komise Grand Prix Vinex (2014)
Mezinárodní soutěž Grand Prix Austerlitz (2014)
Členka expertní hodnoticí komise soutěže Král vín ČR (2014)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2014)
Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch (2019)
Приложения к маркетологическому анализу "Гостиничный сервис в Екатеринбурге: состояние и тенденции развития в 2004 г. (2013)
Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2013)
Educational data mining in virtual learning environments (2014)
Data Mining Techniques for Detecting Behavioral Patterns of Gifted Students in Online Learning Environment (Case Study) (2014)
VYUŽITÍ SOFTWARU STATISTICA PRO ANALÝZU NESTRUKTUROVANÉHO TEXTU NA REZERVAČNÍCH PORTÁLECH (2014)
HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING (2014)
Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce (2020)
Rum and its Position on the Czech Spirit Market (2020)
Ochutnejte Českou republiku (2014)
Restrukturalizace terciárního vzdělávání v ČR prostřednictvím Individuálních projektů národních – implementace na Vysoké škole hotelové v Praze (2014)
Business Intelligence, Data mining and Eytracking (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
Výsledky implementace IPN KA1 - Jak jsme implementovali na VŠH v Praze (2014)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby (2014)
ADVANTAGES AND LIMITS OF TEXT MINING SOFTWARE FOR ANALYSIS OF CUSTOMERS' REVIEWS ON BOOKING PORTALS (2014)
Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories (2014)
Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques (2014)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
Mezinárodní soutěž vín Meditrina (2015)
VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Terciární vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Gastronomická sekce při konferenci VŠH (2014)
Úloha náboženského turismu ve snižování disparit ve středočeském kraji v oblasti cestovního ruchu (2015)
Problematika terciárního vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Jevy stínové ekonomiky v subsystémech cestovního ruchu (2014)
Vše, co byste měli vědět o víně ... a nemáte se koho zeptat (2014)
Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže (2019)
Street Food (2013)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání (2014)
Zaměření výzkumu na Vysoké škole hotelové v Praze (2015)
Aktivity šedé ekonomiky v prostředí malých a středních subsystémů cestovního ruchu (2015)
Budoucnost business travel v hotelnictví (2015)
Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen (2015)
Alergeny v nabídce pokrmů a nápojů (2015)
Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. (2015)
Aktuální témata hotelnictví a cestovního ruchu (2015)
System Modelling and Simulation in Hospitality Practice (Case Study) (2015)
Oblíbenost růžových vín v gastronomii (2015)
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů (2015)
expert (2015)
Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími (2015)
Porovnání výkonů kongresového cestovního ruchu Prahy s metropolemi sousedních států (2015)
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Informační a komunikační technologie v hotelnictví (2015)
Vývoj business travel ve světě (2016)
Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (2015)
Studijní opora pro předmět E-business v hotelnictví (2016)
Enoturismus - významná forma cestovního ruchu (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Studijní opora HO026 Základy hotelnictví a gastronomie (2016)
Aktuální trendy online marketingu (2016)
Děti v restauračním podniku (2016)
Editorství odborné knihy (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Šetření výskytu a příjmů z aktivit stínové ekonomiky (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
MOŽNOSTI VYUŽITÍ SIMULACE MONTE CARLO V REVENUE MANAGEMENTU PRO PŘÍPRAVU STUDENTŮ OBORU HOTELNICTVÍ (2016)
Dirty money as a part of legal economy (2016)
Aplikace ekologických prvků v hotelech v České republice (2015)
DATA MINING IN HOSPITALITY (2016)
Modelování a simulace podnikových procesů v hotelnictví (2016)
4. Služby ubytovacích zařízení (2016)
10. Řízení kvality v hotelovém provozu (2016)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby (2016)
Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu (2015)
Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study (2019)
Člen zkušební komise doktorského studijního oboru (2017)
Problematika šumivých vín v gastronomii (2019)
The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“ (2017)
A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2017)
Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland (2016)
Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels (2016)
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech (2016)
Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Hodnocení uzenářských výrobků (2016)
EET - Elektronická evidence tržeb (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Resort Gastronomy Stand Service Simulation (2016)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Gastronomie doby Karla IV. (2016)
Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article (2016)
Shadow economy in hospitality businesses in Prague (2016)
Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Catering, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Service blueprint and discrete simulation in hospitality practice (case study) (2016)
Gastronomické služby - servis (2016)
Trendy a novinky v odvětví MICE (2016)
Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Analýza tržního chování a inovace marketingové strategie dvou hotelů v oblasti Národního parku Šumava (2017)
Víno, etiketa a společnost (2017)
Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2017)
Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách (2017)
Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád (2017)
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop (2019)
Víno jako kulturní artefakt (2017)
Hotelnictví v České republice v roce 2017 (2018)
LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC (2019)
Conference Presentation: A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie (2017)
Stravovací a ubytovací služby pro cyklisty (2017)
Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie (2017)
Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků (2017)
Aktuální potíže se získáváním a motivací zaměstnanců hotelů předmětem diskusí odborné konference VŠH (2017)
Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2016)
Cena děkana za nejlepší publikační výstupy doktorandů PEF za rok 2017 (2018)
Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine (2018)
Specifika stravování v lázních (2018)
Enogastronomie a její sociální kontext (2018)
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching (2018)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu (2019)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal (2018)
Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine (2018)
MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING (2017)
Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí (2017)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie, svazek třetí: Online marketing (2017)
Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat" (2019)
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines (2019)
Rodiny s dětmi očima hoteliérů (2019)
Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH (2018)
Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study (2018)
A COMPARATIVE STUDY SLOVACKO AND MIKULOV WINE REGIONS (2018)
Etiketa nápojové gastronomie (2018)
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme (2018)
International Hospitality Management (2018)
Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers (2018)
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (2019)
Možnosti občerstvení na cyklostezce z Prahy-Braníka na Zbraslav (2019)
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem (2019)
Business Process Management approach in the hospitality industry (2019)
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2019)
Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic (2019)
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods (2019)
Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2021)
Business Process Management Approach in the Hospitality Industry (2020)
Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus (2020)
Advent v Královéhradeckém kraji (2020)
Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study (2021)
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach (2021)
Aplikace nástrojů virtuální reality do tréninku komunikačních dovedností pracovníků hotelů za účelem zmírňování obav a rizik spojených s šířením onemocnění COVID-19" (2022)
Sladkovodní ryba v české gastronomii (2021)
Mapa kulinární kultury českých zemí (2021)
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (2022)
Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop (2022)
Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Event management - Stakeholders interests (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019 (2019)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii (2021)
Editorial Board member (2023)
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně (2021)
Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines (2021)
Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain (2021)
Gastronomické poklady českých zemí (2021)
Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Procesní simulátor hotelu (2021)
Digitalizace a nové trendy v hotelnictví, gastronomii a cestovním ruchu - literární rešerše (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska (2020)
Virtual Hotel – Gamification in the Management of Tourism Education (2021)
Kulinární dědictví v praxi (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů (2015)
Sustainable Agriculture and Rural Development (SARUD): Erasmus+ KA2 project (2018)
Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project (2023)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Traditional European Desserts (2022)
Ukrajinská kuchyně (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management for young adult practitioners in Hospitality and Gastronomy (2022)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Gender differences in school achievement and attitudes towards motivation in secondary education (2024)
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Hotel Process Simulator as a Tool for Increasing the Level of Managerial Skills – An Educational Application (2022)
Innovating in the Tourism Industry Through Virtual Reality (VR) and Education in the Hotel Business: VR-Enhanced Three-Phase Future Hotel Staff Training (2022)
Decorating and serving tartlets (2023)
Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Grender Still does Matler inf the Hotel Industry (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1 (2024)
Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2024)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Conference presentation: Gastronomic Consumers' Attitudes Toward AI-generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Finanční řízení hotelů (2022)
Párování Rémy Martin Cognac s finger food (2023)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
Virtuální realita v praxi tréninku pracovníků hotelu (2022)
More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training (2023)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů (2023)
Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects (2023)
GENDER STILL DOES MATTER IN THE HOTEL INDUSTRY. (2024)
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23 (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence (2024)
Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership (2024)
Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
Workshop pro pedagogy středních odborných škol (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém