Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Gastronomické služby - servis (2010)
Enogastronomie (2011)
Současné styly vín v české gastronomii (2011)
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení" (2010)
Gastronomické služby - kulinářství (2011)
A new e-learning strategy for cognition of the real world in teaching and learning Science (2011)
ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ (2012)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
Využití eLearningu při naplňování aktuálních vzdělávacích potřeb pracovníků hotelů a restaurací (2012)
Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit (2011)
Květen: Chřest a růžová vína (2012)
Sommelier v gastronomii (2012)
Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze) (2011)
Problémy vytvárania a činnosti slovenských klastrov cestovného ruchu ako manažérskych organizácií (2012)
Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Principy enogastronomie (2012)
Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR (2012)
Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? (2013)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2012)
Studijní opora pro předmět - Hotelové rezervační a restaurační systémy (2013)
Nápojová gastronomie - studijní opora (2013)
Gastronomické služby – servis (2013)
Studijní opora HO024 Management hotelnictví (2013)
Studijní opora HO070 Základy prodeje v hotelnictví (2013)
Vdolkobraní (2013)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design (2013)
Studijní opora HO 042 (2013)
Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality (2013)
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu (2013)
Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví (2013)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch (2019)
Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2013)
Educational data mining in virtual learning environments (2014)
Data Mining Techniques for Detecting Behavioral Patterns of Gifted Students in Online Learning Environment (Case Study) (2014)
HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING (2014)
Rum and its Position on the Czech Spirit Market (2020)
Ochutnejte Českou republiku (2014)
Business Intelligence, Data mining and Eytracking (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
ADVANTAGES AND LIMITS OF TEXT MINING SOFTWARE FOR ANALYSIS OF CUSTOMERS' REVIEWS ON BOOKING PORTALS (2014)
Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques (2014)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
Mezinárodní soutěž vín Meditrina (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Gastronomická sekce při konferenci VŠH (2014)
Jevy stínové ekonomiky v subsystémech cestovního ruchu (2014)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen (2015)
expert (2015)
Porovnání výkonů kongresového cestovního ruchu Prahy s metropolemi sousedních států (2015)
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Enoturismus - významná forma cestovního ruchu (2016)
Aktuální trendy online marketingu (2016)
Modelování a simulace podnikových procesů v hotelnictví (2016)
Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu (2015)
Problematika šumivých vín v gastronomii (2019)
A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2017)
Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland (2016)
Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
EET - Elektronická evidence tržeb (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Gastronomie doby Karla IV. (2016)
Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Shadow economy in hospitality businesses in Prague (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Service blueprint and discrete simulation in hospitality practice (case study) (2016)
Trendy a novinky v odvětví MICE (2016)
Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád (2017)
Víno jako kulturní artefakt (2017)
Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2016)
Specifika stravování v lázních (2018)
Enogastronomie a její sociální kontext (2018)
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching (2018)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu (2019)
Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal (2018)
Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine (2018)
MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING (2017)
Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat" (2019)
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines (2019)
Etiketa nápojové gastronomie (2018)
Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers (2018)
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (2019)
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem (2019)
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2019)
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods (2019)
Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2021)
Business Process Management Approach in the Hospitality Industry (2020)
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach (2021)
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (2022)
Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines (2022)
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop (2022)
Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (2021)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019 (2019)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska (2020)
Virtual Hotel – Gamification in the Management of Tourism Education (2021)
Kulinární dědictví v praxi (2022)
Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Ukrajinská kuchyně (2022)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Innovating in the Tourism Industry Through Virtual Reality (VR) and Education in the Hotel Business: VR-Enhanced Three-Phase Future Hotel Staff Training (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1 (2024)
Finanční řízení hotelů (2022)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
Virtuální realita v praxi tréninku pracovníků hotelu (2022)
More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů (2023)
GENDER STILL DOES MATTER IN THE HOTEL INDUSTRY. (2024)
Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém