Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Sbírka úloh a řešených příkladů ze základů finančního účetnictví (2011)
Gastronomické služby - servis (2010)
Gastronomické služby - servis (2010)
Banketní a cateringové služby (2011)
Cestovní ruch v platební bilanci České republiky a komparace s Rakouskem (2010)
Зачем чехи изучают русский язык: опыт социолингвистического анализа (2011)
Theoretische und praktische Überlegungen zu fremdsprachigen Kompetenzen im Dienstleistungsbereich. (2010)
Almanach k 10. výročí VŠH, resume v ruském jazyce (s E.Mičkovou) (2010)
Dom na pograniczu – Dom na pohraničí (2010)
SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍN (2010)
Trendy komunikace v cestovním ruchu (2010)
The Research Programme Concerning Literary Kind and Genre Modifications (in the Central-European Context). (2011)
Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů (2010)
Vybrané směry výzkumu v průniku oblastí komuni-kace – cestovní ruch - gastronomie (2010)
Toulky mediálními světy: 1 (2010)
Květnové snoubení od bílého k rosé (2011)
Principy enogastronomie II. (2011)
článek "Jídelní lístek" (2010)
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení" (2010)
Sociální ekonomika a sociální podniky v České republice (2011)
Virtuální komunikace "ohrožuje" kongresový cestovní ruch (2010)
Nonverbální komunikace – důležitá schopnost pedagoga. (2010)
Gastronomické služby - kulinářství (2011)
Projekt JPD 2 - Chaberský dvůr a turismus dané destinace (2010)
Business Intelligence v oblasti turismu (2011)
Organizace cestovního ruchu v krajích a v turistických regionech České republiky (2012)
Vybrané studentské práce jako součást katedrálního výzkumu pro podporu hotelnictví a cestovního ruchu (2010)
Projekty EU ve vztahu k turismu dané destinace (2011)
Management lázeňských a wellness služeb (2011)
Židovsko-palestinský konflikt a jeho vliv na turismus Izraele (2011)
Pojetí cestovního ruchu. (2011)
Individualizace poptávky a regionální cestovní ruch (2011)
Recenze publikace KRAFT, J., et al. Hospodářská krize – vybrané makroekonomické a mikroekonomické souvislosti s projekcí na úrovni regionů. Liberec: Technická univerzita v Liberci, 2010. ISBN 978-80-737-2678-2. (2011)
Banky a finanční trhy (2011)
EK014 Mikroekonomie - studijní opora pro kombinovanou formu (2011)
Veřejná diskuze k dokumentu o budoucím směřování systému DPH v EU (2011)
Cenová analýza služeb zaměřených na sportovní vyžití klientů (2011)
Výzkum cestovního ruchu v České republice v letech 1960 - 2000 (2012)
Jak lze využít výzkum a inovace v cestovním ruchu – science centra – nový trend v zážitkovém turismu (2011)
Investiční činnost v cestovním ruchu a její vliv na rozvoj regionu (2010)
Zmírňování regionálních disparit cestovním ruchem v České republice (2010)
Dopady hospodářské krize na odvětví cestovního ruchu a hotelnictví ze statistického hlediska (2010)
Vztah mezi potenciálem území a vývojem regionálních disparit z hlediska cestovního ruchu (2010)
Using Information Technology and Digital Resources for Enhancing Academic Skills in a Dissertation Seminar for Undergraduates (2011)
Aktuální problémy v poskytování průvodcovských služeb (2010)
Státní správa jako faktor ovlivňující provozování průvodcovské činnosti (2011)
Vzdělávací programy v hotelnictví a cestovním ruchu (2010)
Expedicija po vremeni imeněm gospod iz Rozy, Měždunarodnyje Mosty (2011)
Cestovní ruch jako nástroj v boji se sociálním vyloučením (2011)
Rozvoj agroturismu v podminkách Rakouska (2011)
Změny v motivacích účastníků cestovního ruchu (2011)
Řízení cestovního ruchu v Kraji Vysočina (2011)
Czech Specials či "Ochutnejte Českou republiku" (2011)
Výchova k informační etice (2011)
Uzavřené soubory PostScript a PDF (2010)
Inovační přístupy při přípravě produktů cestovního ruchu na Lipensku (2010)
ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ (2012)
Využití marketingového mixu v oblasti vzdělávání (2012)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
Business Intelligence approach as communication tool of tutors and teachers in technical education (2012)
Jídelní lístek jako klíč k úspěchu restaurace: problematika překladů jídelních lístků do cizích jazyků (2012)
Challenges for Foreign Philologies. Part 2: Interdisciplinarity and New Teaching Methods. (2011)
člen vědecké rady, Vysoká škola ekonomická, fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Přístupy k řízení destinace cestovního ruchu v ČR (2012)
Modelové systémy destinačního managementu v turistických regionech České republiky (2011)
Inovační procesy v destinaci cestovního ruchu jako faktor konkurenceschopnosti (2012)
Problematika daně z přidané hodnoty ve vztahu k hotelnictví (2012)
Motyw poznania oraz fascynacja pięknem i brzydotą w wybranych czeskich dziennikach podróży (2010)
K terminologii neologismu, zejména v poetice a stylistice (2011)
Insolvence se nevyhýbá žádné oblasti podnikání včetně oboru služeb (2012)
K problému informační exploze a alternativ pro 21. století. (2011)
Železniční doprava jako zážitek v cestovním ruchu (2012)
Projekt vytvoření elektronického časopisu zaměřeného na výuku odborného cizího jazyka na vysokých školách. (2011)
Актуальные и этические вопросы въездного туризма из Российской Федерации в Чешскую Республику (2012)
Reprezentace České republiky na mezinárodní konferenci v Moskvě (2012)
recenzovaný posudek k čl. Spoločenskí a kultuturne zposobilosti - nevyhnutná súčast profesie (2012)
2.5.1 Regionální rozvoj a cestovní ruch (2012)
Statistiky cestovního ruchu (2012)
Recenze knihy. L. Novosad, Tělesné postižení jako fenomén i životní realita (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Systém řízení cestovního ruchu v České republice v kontextu připravovaného zákona (2012)
Výuka hotelového softwaru Micros Fidelio na VŠH (2011)
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích (2012)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2012)
Překlad geografických názvů jídel z češtiny do angličtiny a ruštiny (2011)
Sommelier v gastronomii (2012)
Nobelova cena za ekonomii 2008: Vliv úspor z rozsahu na mezinárodní obchod a ekonomickou geografii (2012)
Trendy na trhu nealko nápojů: Voda z kohoutku se hlásí o podíly na trhu (2011)
Trendy ve vybavení prodejen: Komplexní realizace, automatizace a ekologie (2011)
Snídaňový sortiment jako příležitost pro pestrost: Nabídněte zákazníkům tip na rodinnou snídani. (2011)
Regulace potravinářských výrobků: Veřejné zdraví jako politické téma. (2011)
Cesta ke genologii. (2011)
Grafický návrh publikace Nejkrásnější památky Českosaského Švýcarska (2012)
Psychologie řízení (2012)
Efektivita jako fenomén doby: Obchod hledá cesty ke zvýšení konkurenceschopnosti. (2012)
Komu zůstává Černý Petr?: Web „Potraviny na pranýři“ vyvolává nadšení i nesouhlas. (2012)
Platební metoda pro malé i velké obchodníky: Budoucnost bude mobilní a bez kontaktů. (2012)
I dieta může chutnat: Počet lidí s potravinovými omezeními roste. (2012)
Příprava hotelového provozu (2012)
Porovnání modelů komunikace a didaktických aspektů výuky při výuce i v praxi (2012)
Research of communication activities via the web and other mobile devices in university education (2012)
10 kroků k úspěšnému franchisingu, část 8 (2012)
Daňové změny od roku 2013 (2012)
Metody organizace a řízení cestovního ruchu (2012)
Manuál studenta, aneb jak funguje studijní systém na VŠE (2012)
Řízení obchodních a hospodářských vztahů ČR s Čínou a Indií (2012)
Průvodce vesmírem (2011)
Flexibilní formy zaměstnávání v organizacích CR ante portas (2012)
ENGLISH Kalendář 2012 (2011)
České Švýcarsko – krajina inspirace (2012)
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie 1. část (v tisku) (2012)
Klaster ako nositeľ inovácií v cieľovom mieste cestovného ruchu (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Potenciál ekonomického využití historických krajinných celků v cestovním ruchu (2012)
Decision-making in Economic Theory (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications and hotel booking systems (2012)
Principy enogastronomie (2012)
ÚLOHA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS SLUŽEB V DESTINACÍCH PŘÍJEZDOVÉHO CESTOVNÍHO RUCHU SE ZDŮRAZNĚNÍM ETIKY INTERKULTURNÍCH ROZDÍLŮ (2012)
Rozbor vybraných faktorů majících vliv na počet přenocování v 5***** hotelech v ČR (2012)
Zahraničně-ekonomická politika ČR v relaci s Indií (2012)
Vysoká škola hotelová v Praze 8, s.r.o. - ekonomické obory (2012)
Hotovostní platební styk a platební karty v hotelových službách (2012)
10 kroků k úspěšnému franchisingu, část 6 (2012)
Praktické problémy v oblasti odpisování dlouhodobého majetku v souladu s aktuální právní úpravou k 1. 1. 2010 (2010)
Řízení rizik při podnikání ve finančních službách (2012)
Důvody očišťování časových řad od sezónní složky v účetnictví vybraného hotelu v destinaci Praha (2013)
Internet Marketing of Universities: Opportunities and Challenges of Using Soсial Network (2013)
Další bariéra prolomena! Německo slaví velký pokrok v úsilí o bezbariérové cestování. (2013)
Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR (2012)
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, část I (2012)
Trendy cestovního ruchu a možnosti řešení disparit v České republice (2013)
Dvoustupňový model vysokoškolského studia ve sféře pohostinství a cestovního ruchu v Jekatěrinburgu (Rusko) Problémy přechodu (2012)
Význam odborného vzdělávání pracovníků příjezdového cestovního ruchu v oblasti interkulturních odlišností a etických problémů u segmentu rusky hovořících turistů (2013)
Determining aspects of electronic systems for teaching support (2013)
Trendy magisterského studia marketingových komunikací (2013)
Média a vzdělávání - Media & Education 2019 (2019)
Komunikace v oblasti vyhledávání partnerů pro efektivní spolupráci (2013)
Research on two-way communication possibilities offered by the website of Czech universities (2013)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení (2020)
Regionální problémy rozvoje cestovního ruchu – Projekt „Chrám chmele a piva (2010)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání, Perspektivy 2020 (2013)
Vzdělávání pracovníků v cestovním ruchu a znalostní management (2013)
Média a vzdělávání 2010 (2010)
Studijní opora pro předmět - Úvod do mediální komunikace (2012)
Studijní opora pro předmět - Metody hodnocení mediální komunikace (2012)
Úspěšné jsou dobře nastavené věrnostní programy. Za věrnost chce být zákazník náležitě odměněn (2012)
Hospitality & Tourism Summit (2013)
Nové technologie v obchodě (2013)
Hodnocení webových stránek českých vysokých škol z hlediska elektronického marketingu (2012)
ВЛИЯНИЕ ИСТОРИЧЕСКИХ, КУЛЬТУРНЫХ, РЕЛИГИОЗНЫХ И МЕЖКУЛЬТУРНЫХ ОСОБЕННОСТЕЙ РАЗВИТИЯ ВЪЕЗДНОГО ТУРИЗМА В ЧЕШСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ С ОРИЕНТАЦИЕЙ НА РУССКИХ ТУРИСТОВ. (2013)
Specifické náklady v hotelnictví z pohledu daně z příjmů (2013)
Poznámky k cestám na jih Francie. Moje Francie (2013)
Jak hodoval Vlasta Burian. Recenze knihy Pavla Holíka Vlasta Burian hodující (2013)
K vybraným otázkám finanční gramotnosti (2013)
Problematika kvality v prostředí soukromé vysoké školy. Konference Kvalita 2013, Ostrava, DTOCZ, s.r.o./VŠB TU Ostrava (2013)
Značky kvality fungují, pokud jim zákazník věří (2013)
Současné trendy v německém lázeňství (2013)
Uplatnění modelu konkurenceschopnosti v lázeňství (2012)
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska (2012)
Význam lázeňství pro regionální rozvoj (2012)
Inovační procesy v řízení destinací cestovního ruchu v kontextu připravovaného zákona o podpoře rozvoje cestovního ruchu v České republice (2013)
DŮVODY OČIŠŤOVÁNÍ ČASOVÝCH ŘAD OD SEZÓNNÍ SLOŽKY (2013)
Studijní opory předmětu MT 107 APLIKOVANÁ STATISTIKA v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2013)
Studijní opora k předmětu HO111 (2011)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2012)
Studijní opora pro předmět - Informační a komunikační technologie, Hotelnictví (2012)
Účast Iva Pospíšila v projektu Žánrové metamorfózy v středoevropském kontextu (2012)
Nedostatky při psaní kvalifikačních prací. Diagnóza stavu (2012) (2012)
recenzovaný posudek článku SPIRITUALITA POUTNICTVÍ JAKO FENOMÉN CESTOVNÍHO RUCHU (2013)
Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie (2012)
Studijní opory předmětu MT 105 KVANTITATIVNÍ METODY v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2012)
Gastronomie v toku času : I (2012)
Výchozí parametry osob pro stanovení počítačové diety (2013)
Nástroje platebního styku používané v podnících cestovního ruchu (se zaměřením na platební karty) (2010)
APPLICATION OF TWO-SET MULTIVARIATE STATISICAL METHODS TO THE CZECH REPUBLIC ARRIVAL TOURISM DATA (2013)
Marketingové řízení.(kap.2); Distribuce a distribuční politika. (kap.10) (2010)
Studium komunikace v hotelnictví podle Lasswellova modelu komunikace (2013)
Studijní opora HO028 Hotelové služby ubytovací úsek (2013)
Animace součást doplňkových služeb v hotelnictví a gastronomii, vydavatel Press 21, s .157 -170, s. 244, Praha 2012, ISBN 978-80-905181-1-7 (2013)
Principy zdravotní péče v cestovním ruchu (2013)
Wellness jídlo - trend gastronomie (2013)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2013)
- Průvodcovství a animační činnosti (2013)
- Organizace a průběh vzdělávacího kurzu oděských studentů (2013)
Учебник РКИ: российский или национальный? (2013)
Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (2013)
Vdolkobraní (2013)
Probe into the State od Marketing Systems of Czech Hotel Companies (2013)
Výzkum územního a prostorového plánování v cestovním ruchu (2014)
Inovace osobních služeb (2013)
Po oficiálním zahájení lázeňské sezóny zasedali v Luhačovicích řešitelé mezinárodního projektu WelDest (2013)
The log files analysis in remote laboratories (2013)
Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design (2013)
Flexibilní formy zaměstnávání a jejich využívání ve službách (2013)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Studia občanského sektoru (2023)
Studijní opora pro předmět HO063 Speciální gastronomie- služby (2013)
Člen habilitační komise FIM UHK (2013)
Studijní opora HO 062 (2013)
The role of virtual and remote labs in promoting conceptual understanding of students (2012)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Aplikovaná etika (2023)
Perspektivy českého léčebného lázeňství (2013)
Electronic Communication Channels at Czech Universities (2013)
Research of Electronic Marketing on Czech Universities (2013)
Současné trendy v rozvoji evropského lázeňství (2013)
Celestina v předivu souvislostí (2013)
Akademická čeština pro cizince III (2013)
Indikátory udržitelného cestovního ruchu na lokální úrovni (2013)
SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT THROUGH KNOWLEDGE TRANSFER (2012)
Czech Hospitality and Tourism Papers (2013)
Technologická agentura ČR (2013)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání - Perspektivy 2020 - člen organizačního výboru (2013)
Systém řízení cestovního ruchu ve Spolkové republice Německo (2013)
Aktivity VŠH v mezinárodním výzkumu cestovního ruchu (2013)
THE APPROACHES TO MEASUREMENT OF TOURISM IMPACTS (2013)
Členka Pracovní skupiny k Zákonu o podpoře rozvoje cestovního ruchu (2013)
Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike (2013)
Cestovní ruch, marketing a komunikace (2011)
Marketing. Distanční studijní opora (2011)
Role etiky v oblasti spolupráce a rozvoji regionů cestovního ruchu v oblasti halal turismu u rusky hovořících turistů (2013)
Regionální geografie (2013)
Příjezdový cestovní ruch v České republice (2013)
Památky UNESCO v ČR (2013)
Approaches to Managing Destinations in the Czech Republic – current situation (2013)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu (2014)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
Efektivnost destinace (2020)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2014)
The concept of tourism destination governance and its application : (case study in Kutná Hora, the Czech Republic) (2018)
Vliv zadluženosti domácností na vývoj cestovního ruchu (2014)
Educational data mining in virtual learning environments (2014)
VYUŽITÍ SOFTWARU STATISTICA PRO ANALÝZU NESTRUKTUROVANÉHO TEXTU NA REZERVAČNÍCH PORTÁLECH (2014)
NOVÉ CESTY MARKETINGU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU (2014)
TEXT MINING ANALYSIS FOR THE IMPROVEMENT OF CUSTOMERS RELATIONSHIP IN HOSPITALITY MANAGEMENT (2014)
Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories (2014)
Ekonomika českého lázeňství a cestovní ruch (2014)
Výzkum územního a prostorového plánování v cestovním ruchu (2013)
PRICE ELASTICITY OF DEMAND FOR ACCOMODATION SERVICES – EMPIRICAL APPLICATION IN PRAGUE (2020)
Studijní opora pro předmět JS120 Španělský jazyk v kombinovaném studiu (2014)
Souvislost projektování produktů, elektronického podnikání marketingu (2014)
členka České pedagogické společnosti (2013)
členka České společnosti ekonomické (2014)
členka České společnosti ekonomické (2013)
členka České asociace pedagogického výzkumu (2014)
členka České asociace pedagogického výzkumu (2013)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2013)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2014)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2013)
Strategie a taktika marketingu pro e-business v hotelnictví a dalších oblastech ekonomiky - Strategy and Marketing Tactics in e-Business of Hospitality and Other Spheres (2014)
Projektový tým WelDest představil své výstupy na ITB Berlín (2014)
Ekologické prvky ako súčasť sociálnej zodpovednosti hotelov (2014)
Environmentální indikátory udržitelného cestovního ruchu (2014)
Kvalita ve službách cestovního ruchu (2014)
20.Retail Summit se zaměřil na vyhlídky obchodu a "nejisté budoucnosti" (2014)
Katedra jazyků se představuje (2014)
Role znalosti cizích jazyků ve franchisové společnosti a její rozvíjení v praxi (2014)
Aktivizační metody ve výuce angličtiny jako cizího jazyka (2014)
Spokojenost lázeňského hosta. (2014)
„Česká republika a Praha jako destinace evropského cestovního ruchu“ (2014)
Hlavní město Praha, projekt "Podpora rozvoje sociální ekonomiky", garant projektu, doba řešení projektu: 2013- 2014 (2014)
Změny v chování spotřebitele / zákazníka (2014)
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze. (2014)
Evropská unie a podpora venkova - fondy, programy, dotace (2014)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2014)
Developing a Health and Well-being Tourism Destination - at the 19th annual ESPA Congress in Vajle, Denmark (2014)
Studijní opora pro KS JA040 Anglický jazyk (2014)
Vliv cel a postavení Evropské unie na exportující podniky v České republice (2014)
THE EFFICIENCY OF DIFFERENT TYPES OF E-LABS IN SCIENCE EDUCATION (2014)
Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories (2014)
Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques (2014)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2020)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
recenzní posudek odborného článku TOURIST CARD AS A TOOL OF DESTINATION MANAGEMENT (COMPARISON OF SITUATION IN THE CZECH REPUBLIC AND ABROAD) (2015)
Organizace destinačního managementu v ČR (2015)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
Průvodcovská činnost a její význam na poli cestovního ruchu (2015)
Verbální komunikace monologická a dialogická (2014)
Analýza webových stránek vysokých škol v ČR jako příklad pro výuku některých předmětů marketingových komunikací: Marketingový výzkum prováděný vysokými školami na webových stránkách. (2015)
VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Společnost vědeckých expertů cestovního ruchu (2015)
Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání - sklenice poslední obal vína (2014)
Trendy v zaměstnanosti v hotelnictví v EU (2014)
Terciární vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Gastronomická sekce při konferenci VŠH (2014)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2014)
recenzní posudek článku PŘÍNOS LÁZEŇSKÝCH MÍST CESTOVNÍMU RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI (2014)
Tvorba jednotného obchodního designu (2014)
Audit interních marketingových aktivit firmy: Problematika metodologie (2014)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
Problematika terciárního vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Mezinárodní výstava pro podnikání a franchising, Bratislava (2014)
Konferenční sály a jejich vybavení pro didaktické účely (2014)
Komunikace, média, vzdělávání, kultura (2014)
Didaktické zásady a televizní zpravodajství (2014)
Studijní opora předmětu EK115 - Finanční řízení podniku (2014)
Členka expertní hodnoticí komise mezinárodní soutěže Hradecký pohár vína 2014 – VINUM GRADECENSE (2014)
Revitalizace turistické infrasturktury v CHKO Kokořínsko (2019)
člen Odborné skupiny pro kvalitu ve vzdělávání Rady Kvality ČR (2014)
šéfredaktor - Media4u Magazine (2014)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2014)
Projekt WelDest byl prezentován u příležitosti 19. ročníku kongresu ESPA v dánském Vejle (2014)
Aktivizační metody ve výuce angličtiny jako cizího jazyka (2014)
Street Food (2013)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
Health and Well-being Destination Development - at the Market and Forum for Balneary Tourism in Baile Felix, Romania (2014)
Informační technologie (2014)
Víno z pohledu gastronomie (2014)
Zaměření výzkumu na Vysoké škole hotelové v Praze (2015)
Aplikovaná informatika: vybrané znalosti pro hotelnictví (2015)
Cestovní ruch a disparity v destinaci Lipensko-Mühlviertel (2015)
Možnosti rozvoje příjezdového cestovního ruchu ze zemí BRICS do České republiky (2015)
Cost and Time Comparison for Air and Land Transport between the Czech and Slovak Republics (2015)
K tvorbě deklinační tabulky na základě česko-ruského konfrontačního studia morfologie substantiv a adjektiv s přihlédnutím k historické mluvnici (2019)
Lázeňství v České republice z hlediska tržních struktur (2015)
Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen (2015)
Finanční analýza a hodnocení výkonnosti firem (2015)
Uplatňování destinačního managementu (2015)
Approaches to the Economization of Cultural Heritage in Context of Destination Management in the Czech Republic (2015)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2015)
Média a vzdělávání 2014 (2014)
Projectul WelDest: Dezvoltarea unei destinatii competitive de sanatate si relaxare. (2015)
Židovské cesty na Vysočině - produkt cestovního ruchu (2015)
Analýza výběru místních poplatků ve vztahu ke kapacitám a výkonnosti ubytovacích a lázeňských zařízení v České republice. Závěrečná zpráva z projektu (CzT-14/o/510/1236). (2014)
Studium cizích jazyků a jejich upraltnění v nadnárodních společnostech (2014)
Motivation and disengagement of online students in remote laboratories (2015)
Translation of Czech Menus into Foreign Languages (2015)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2015)
šéfredaktor - Media4u Magazine (2015)
Integrating Spa Businesses into a H&WB Destination. (2015)
Cestování přináší rozvoj jednotlivce (2014)
K otázce kategorie životnosti a neživotnosti (V souvislosti s výukou češtiny pro cizince na základě ruštiny) (2015)
member of editorial board (2015)
Angličtina pro číšníky a kuchaře (2015)
World conference on instructional and educational studies (2015)
PROJECT MANAGER AND HIS/HER COMPETENCIES (2015)
GLOKALde editorial board member (2015)
Research of Communication Activities Using Electronic Devices in Education (2015)
Možnosti hodnocení a studia webových stránek (2015)
THE USE OF MONTE CARLO SIMULATION IN HOTEL REVENUE MANAGEMENT (2015)
Stará Boleslav - nedoceněná destinace cestovního ruchu (2015)
Inventario de impuestos, tasas y cargos relacionados con el turismo en Sud América y su impacto en el número de llegadas de turistas (2019)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2020)
expert (2015)
Porovnání výkonů kongresového cestovního ruchu Prahy s metropolemi sousedních států (2015)
Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT (2015)
tajemnice Sdružení průvodců (2015)
COMPANY TRAINING OF MANAGERS AS A PART OF THE HUMAN RESOURCE MANAGEMENT IN THE HOTEL INDUSTRY (2015)
Marketingová a mediální komunikace dnes (2015)
Measuring Customer Satistisfaction and Loyalty in Spa Companies. (2015)
Strategický marketing. Strategie a trendy (2013)
Етические проблемы во въездном туризме Праги с акцентом на религиозный туризм (2015)
Informace na webech pražských hotelů (2015)
Quality Information Research on Websites of Selected E-shops (2015)
Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
NEW CONCEPTUAL FRAMEWORK OF HEALTH AND WELL-BEING TOURISM DESTINATIONS (2015)
Analýza jazykových dovedností a kompetencí studentů studijního programu v angličtině v ekonomickém vzdělávání (2015)
Podnikat v sektoru služeb vyžaduje znalosti formy podnikání (2016)
Účetnictví II (2015)
Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi (2016)
Konferenční cestovní ruch - kvalita přednáškových sálů (2016)
VYUŽITÍ REGIONÁLNÍCH ZDROJŮ V EKONOMICKÉ TEORII ELINOR OSTROMOVÉ (2016)
Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (2015)
Člen Akreditační komise pro VŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
Člen Komise pro udělování Ceny ministra školství za mimořádné výsledky výzkumu,experimentálního vývoje a inovací (2021)
Zasedání Akreditační komise , pro VŠ. (2016)
The Model Systems of Destination Management and Hospitality in the Czech Republic in the Years 1850 - 2015 (2016)
Tvorba deklinační tabulky na základě česko-ruského konfrontačního studia morfologie substantiv a adjektiv v pohledu synchronním i diachronním, aneb česká deklinace substantiv a adjektiv jako leporelo či domino (2015)
Lingvistická analýza studentských prací při koncipování výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
Studijní opora pro předmět E-business v hotelnictví (2016)
Motivační aspekty a jejich bariery při studiu odborných škol: Příklad z oblasti gastronomie (2016)
Místní poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt jako možný nástroj financování podpory cestovního ruchu v České republice (2016)
Faktorův osvobodivě popisný Bildungsroman (2015)
Las ediciones modernas de La Lozana andaluza (2014)
Paradigmatika verbálních jmenných tvarů (s ohledem na výuku češtiny pro cizince) (2016)
Studijní opora HO026 Základy hotelnictví a gastronomie (2016)
Vzdělávací instituce vybraného oboru na webových stránkách (2016)
Komise pro obhajobu disertací PEF ČZU Praha (2016)
Aktuální trendy online marketingu (2016)
SIGHTS OF CULTURAL HERITAGE IN THE REGION OF KARVINÁ (2016)
MANAGERIAL COMPETENCIES IN TOURISM (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
SHARING VERSUS GREY ECONOMY (2016)
Šetření výskytu a příjmů z aktivit stínové ekonomiky (2016)
Rozvoj cestovního ruchu a hotelnictví v rakouské destinaci Serfaus-Fiss-Ladis (2016)
Vliv místních poplatků na rozvoj cestovního ruchu (2015)
Славянское в славянских (легко ли чехам и русским понять друг друга) (2016)
Faktory úspěchu franchisového konceptu - proč je franchising efektivnější oproti ostatním formám podnikání (2016)
Produkt turismu (2016)
Dirty money as a part of legal economy (2016)
Modelování a simulace podnikových procesů v hotelnictví (2016)
Modernizace vysokoškolské výuky technických předmětů - MVVTP 2016 (2016)
Verbální a neverbální komunikace (2015)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
ЧЛЕН РЕДАКЦИОННОЙ КОЛЛЕГИИ "Сервис в России и зарубежом" Российского государственного университета туризма и сервиса" (2016)
Economic and Political Implications of IFRS Adoption in the Czech Republic (2016)
Обучение профессиональному общению на русском языке студентов Пражского института отельного бизнеса (2016)
10. Řízení kvality v hotelovém provozu (2016)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby (2016)
Marketingové řešení grafického manuálu firmy (2016)
Členka akademické rady VŠH (2016)
THE EVALUATION OF THE INFLUENCE OF EUROPEAN STRUCTURAL FUNDS ON THE TOURISM MARKET (2015)
Information and Computer Technologies and Social Network Use in Hotel Efficiency (2019)
Rozdílné podmínky pro e-learning v multikulturní společnosti (2017)
Beer Brewing as a Family Business under the Present Economic Conditions in the Czech Repub (2019)
Determination of Key Factors of Health and Well-Being Tourism Destinations (2019)
Особенности клиентов из Китая в туристической индустрии Чехии (2017)
Interkulturní specifika a cestovní ruch (2017)
Modelování a simulace procesů v hotelnictví a gastronomii (2017)
Začlenění migrantů do Evropské unie jako sociální dialog při řízení migrační a azylové politik (2020)
Pedagogická komunikace (2017)
The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“ (2017)
Akademické psaní ve výuce češtiny pro cizince: chybová analýza akademických textů (2016)
Rodinné podnikání v odvětví zemědělství a cestovního ruchu v ČR. (2016)
A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2017)
EVALUATION OF THE DEGREE OF PUBLIC SUPPORT OF REGIONAL DEVELOPMENT IN CULTURE (2017)
Prejavy tieňovej ekonomiky v pracovno-právnych vzťahoch v podnikoch ubytovacích a stravovacích služieb (2017)
Public founding and its impact on tourism development (2016)
ANALYSIS OF PERSONAL INCOME TAX COLLECTION DEPENDING ON EMPLOYMENT RATE FROM 2005 TO 2015 (2016)
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech (2016)
PRÁVNÍ A ÚČETNÍ RÁMEC PODNIKÁNÍ V HOTELNICTVÍ (2016)
EMPLOYEES´BENEFITS AND THEIR CONTRIBUTIONS TO BOTH EMPLOYERS AND EMPLOYEI (2016)
Hodnocení uzenářských výrobků (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Resort Gastronomy Stand Service Simulation (2016)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Gastronomie doby Karla IV. (2016)
Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Time series Analysys of Price of Bottled Beer at Market of the Czech Republic (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno (2016)
Shadow economy in hospitality businesses in Prague (2016)
Člen komise pro udělování Ceny ministryně MŠMT za mimořádné výsledky výzkumu, experimentálního vývoje a inovací. Praha 21.10. 2016 (2016)
Чешская Республика и туризм в Чехии (2016)
Information System in Czech Hotels, Introductory Study (2016)
Analýza vývoje složení zmrzliny za posledních 150 let (2016)
Member of the International Committee Board of the 28th IBIMA International Conference, Seville, Spain (2016)
Schola nova, quo vadis? 2016 (2016)
šéfredaktor Media4u Magazine (2016)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2016)
recenze článku Sights of Cultural Heritage in the Region of Karviná (2016)
Trendy a novinky v odvětví MICE (2016)
Etika jako fenomén interkulturality cestovního ruchu (2016)
Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
Didaktická pravidla a televizní zpravodajství (2017)
Revenue management a jeho význam v hotelnictví (2016)
Paradigmatika verbálních jmenných tvarů (s ohledem na výuku češtiny pro cizince) (2016)
Economico-Statistical Study on Time Series of Number of Conferences in Mass Accommodation Facilities in the Czech Republic (2017)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2017)
CESTOVNÍ RUCH V KRAJI VYSOČINA A MOŽNOSTI ROZVOJE PODNIKÁNÍ V CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŽĎÁRSKÉ VRCHY NA PŘÍKLADURESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (2017)
Connections between scientific research and education in the field of tourism and leisure in the Czech Republic (2017)
Driving Tourism Through Sport Event in the Lipno Region: First Summer Olympic Park in the Czech Republic (2017)
Víno, etiketa a společnost (2017)
Zaměstnanost vyvolaná cestovním ruchem a hotelnictvím ve městě Český Krumlov (2017)
vyžádaná přednáška - Specifika profesně zaměřených studijních programů, Konference - Hodnocení kvality vysokých škol - Masarykova Univerzita Brno (2017)
Member of the International Committee Board of the 29th IBIMA International Conference, Austria, Vienna (2017)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2017)
Age Management jako nedílná součást odpovědné personální politiky firemní kultury (2017)
Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád (2017)
Vzdělávání a rozvoj pracovníků v hotelnictví (2017)
Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny (2017)
EKONOMICKO-STATISTICKÉ HODNOCENÍ VYBRANÝCH KRITÉRIÍ V HOTELNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY (2017)
Czech Radio Broadcasting and his Target Audience Listeners (2017)
LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC (2019)
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie (2017)
GASTRONOMIE A KULINÁŘSKÝ CESTOVNÍ RUCH V NABÍDCE CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ (2017)
Data mining analysis of learning preferences among gifted students (2017)
Z Latinoameričanů bych chtěla přeložit úplně všechno sama / ptal se Jiří Holub (2017)
Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie (2017)
ANALÝZA VÝVOJE PRŮMĚRNÉ SPOŘEBITELSKÉ CENY MÁSLA V ČESKÉ REPUBLICE (2017)
Olympic Park and its Influence on the Tourism and Hospitality Development (2017)
Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků (2017)
The Principal-agent Problem in the Joint Venture (2017)
PRODUCTIVE WORK OF HOTEL ACTIVITIES TO THE PERFORMANCE OF A HOTEL (2019)
Názory studentů na studium středních hotelových škol v Jihomoravském kraji (2017)
Makroekonomie a ekonomická analýza (2017)
EVALUATION OF PUBLIC FINANCE IN THE TOURISM SECTOR AT THE MUNICIPAL BUDGET LEVEL (2017)
Overview of Bolivia´s Tourism, its Competitiveness and Cooperation Prospects with the Czech Republic (2019)
Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2016)
Production of tomatoes in Mexico and its competitiveness in the U.S. market (2018)
Cestovní pojištění v ČR (2018)
Transaction data based hotel customer segmentation (2017)
Specifika stravování v lázních (2018)
Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities (2018)
Interaktivní mapa regionů - Reporting CSR s prvky GIS (2017)
Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities (2018)
SOCIALLY RESPONSIBLE ACTIVITIES IN THE HORECA SECTOR (2019)
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching (2018)
PRAVDĚPODOBNOSTNÍ SIMULACE VE VÝUCE REVENUE MANAGEMENTU (2018)
Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu (2019)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2018)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství (2018)
Verbální komunikace monologická a dialogická (2017)
Lidské zdroje v sociálních podnicích (2015)
Literatura tu není od toho, abychom ji znali, ale abychom ji četli: rozhovor s Oldřichem Králem / ptal se a redigoval Jiří Holub (2016)
SHADOW ECONOMY AND ELECTRONIC EVIDENCE OF SALES (2017)
Člen komise pro udělování cen ministra MŠMT za mimořádné výsledky výzkumu experimentálního vývoje a inovací (2017)
Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat" (2019)
Grafický návrh časopisu Ochrana přírody 1/2019 (2019)
ACHIEVING A GREAT REPUTATION FOR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY: STUDY FROM THE CZECH HOSPITALITY INDUSTRY (2019)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2018. (2018)
Inovace systémů řízení subjektů cestovního ruchu pomocí nástrojů procesního řízení (2019)
Rodiny s dětmi očima hoteliérů (2019)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2019)
Od teorie k praxi při využití památek pro turismus (2019)
Innovative pedagogics and education for sustainable development in knowledge management of public and private educational institutions. (2019)
SENSITIVITY CURVE OF DECISION-MAKING PROCESS OF THE COMPANY (2018)
Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH (2018)
Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study (2018)
PRICE OPTIMIZATION IN THE COMPANY (2018)
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? (2018)
A COMPARATIVE STUDY SLOVACKO AND MIKULOV WINE REGIONS (2018)
Corporate social responsibility as a new approach to the employees' satisfaction (2018)
INTRODUCTION OF NEW PRODUCT (2018)
Etiketa nápojové gastronomie (2018)
Schola nova, quo vadis? 2018 (2018)
Členka vědecké redakční rady (2018)
Data mining in reputation management (2018)
Analýza aktuálních legislativních procesů spojených se vznikem a fungováním destinačních managementů v ČR a identifikace základních problémů (2017)
Hospodaření podniku v sektoru služeb (2019)
The Impact of Online Reputation Management on Customesrs' Decision Making Process (2018)
Název projektu: Využití moderních technologií v marketingové komunikaci (2015)
Členka akademické rady Vysoké školy hotelové (2018)
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (2019)
Český jazyk pro cizince II. (2020)
Sociokulturní problematika managementu neziskového sektoru v kontextu sociálního marketingu. Fórum sociální politiky (2018)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Studia dlouhověkosti (2023)
Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu (2019)
Význam slevových portálů pro rozvoj regionu (2019)
Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace (2018)
Price elasticity in the market of accommodation services - empirical study in Berlin, Warsaw and Prague (2019)
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem (2019)
Business Process Management approach in the hospitality industry (2019)
Využití RFM analýzy při výuce optimalizace distribučního mixu hotelu (2019)
Managerial Communication in Tourist Industry (2019)
Grafický návrh publikace KOLAŘÍK, Jaroslav. OCEŇOVÁNÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES: včetně výpočtu kompenzačních opatření za kácené nebo poškozené dřeviny. (2017)
Hotel Process Simulator (2019)
Člen komise ministra pro udělování Cen za mimořádné výsledky výzkumu, experimentálního vývoje a inovací. MŠMT ČR, Praha (2019)
Sustainable Development of Social Enterprises in the Czech Republic (2019)
Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
VOV – ekonomická sekce (2020)
Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí (2020)
Komunikace v managementu hotelnictví (2020)
Vývoj technologií se zaměřením na management sociální udržitelnosti pracovních míst v průmyslové výrobě (2020)
“Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic (2020)
Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management. (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
RECENZE: COMPARISON BETWEEN TOTAL LEAST SQUARES AND ORDINARY LEAST SQUARES METHOD IN THE FIELD OF TOURISM (2017)
RECENZE: CO 2 emissions, real GDP, renewable energy and tourism: Evidence from a panel of the most-visited countries (2017)
RECENZE: Green Development: indicator framework of Regional tourism development in China (2019)
RECENZE: Reframing the Village Fund Program in Revitalizing Tempe Lake as a Tourist Destination in Indonesia (2020)
RECENZE: Tax evasion and tourists' tax morale: The case of Greece (2020)
Prezentace didakticky využitelných výstupů disertační práce „Srovnání české a ruské deklinace podstatných a přídavných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince“ (2020)
Earth literacy and Deep ecology principles in innovative pedagogy context and attitudes of teachers in the postcommunist country (2020)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Francisco Delicado Portrét pěkné Andalusanky (2020)
Nature Ideas Exchange: Adaptation, Ethics and Tolerance Upbringing of Adolescents from Reform Schools and Detention Homes on Examples of Similarity with The Forest Ecosystem (2020)
Predikce budoucích výzev sídel do 15000 obyvatel a foresight souvisejících trendů - město Čelákovice: externí aplikační garant (2020)
Price Analysis of Selected Food Products in Relation to Development of Retirement Pension Range in the Czech Republic (2020)
Terciární vzdělávání v hotelnictví ve druhé vlně Covid-19 (2021)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2021)
Member of the International Program Committee Board of the 37th IBIMA International Conference, Cordoba, Spain (2021)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2021)
Interdisciplinární přístupy efektivního hospodaření se srážkovou vodou na rozvojových plochách urbanizovaných území v ekonomickém, sociálním a environmentálním kontextu (InterUrbanWater) - město Čelákovice: externí aplikační garant (2021)
člen Společnosti vědeckých expertů cestovního ruchu (2021)
člen České společnosti ekonomické (2021)
Litera za překladovou knihu (2021)
Improving Service Quality Using Text Mining and Sentiment Analysis of Online Reviews (2021)
Comparison of expected marginal revenue models in the hospitality industry (2021)
Mittelalter Logikrätsel Bruder William und die geheime Pforte des Wissens (2021)
Model of Price Optimization as a Part of Hotel Revenue Management - Stochastic Approach (2021)
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Úloha bitters v gastronomii (2022)
Digital Nomadism - Implemented policies (2022)
Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Odborné posouzení „Návrhové a implementační části Koncepce rozvoje cestovního ruchu Plzeňského kraje pro období 2021–2027“ (draft 19. 7. 2021) (2021)
NOVÉ TRENDY V CESTOVNÍM RUCHU V SOUVISLOSTI S AKTIVNÍ DOVOLENOU A POBYTEM V PŘÍRODĚ (2021)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019 (2019)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Reclaiming the City: Moving from Overtourism to Sustainable Tourism in a Post-COVID World (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Possibilities of Waste Reduction in Gastronomy and Food Industry in the Context of Circular Economy (2021)
Editorial Board member (2023)
Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism (2021)
Psychologie řízení a vedení v hotelnictví (2021)
Pro a proti firemních večírků (2021)
USING BUSINESS MODELING AND SIMULATION FOR HOTEL OPERATIONS INNOVATION (CASE STUDY) (2019)
ATTITUDES OF CZECHS TOWARDS SPAS DURING THE COVID-19 PANDEMIC (2021)
Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika (2021)
The Changes in Client-Employee Communication at Hotel Front Office in Connection to CoVid19 Pandemic (2021)
Stochastický model revenue managementu - software (2022)
Development of market prices in the mediation of the sale of advertising space and time in the years 2006 – 2020 (2020)
Paradigmatika substantiv a adjektiv v nespisovných varietách češtiny z hlediska oboru čeština jako cizí jazyk (2020)
Člen vědeckého výboru konference Schola nova, quo vadis? 2020 (2020)
Podněty a připomínky ke Koncepci příjezdového cestovního ruchu hl. m. Prahy (2020)
Member, International Committee Board (2020)
PITTFALLS OF IMPLEMENTING ELEMENTS OF VIRTUAL REALITY INTO PROCESSES IN THE HOTEL INDUSTRY (2022)
Specializovaný inventář pro servírování vína (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Social Enterprise in the Czech Republic: Heritage and New Developments. (2021)
Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project (2023)
Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing (2022)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Strategie rozvoje cestovního ruchu v oblasti Lipenska (2022)
Conference presentation: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Traditional European Desserts (2022)
2 svety cestovného ruchu (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Understanding customer's online booking intentions using hotel big data analysis (2024)
The importance of authenticity in the participation of „generation Z“ in tourism (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2023)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2022)
Strategie vysokoškolského vzdělávání směrem k digitalizaci výuky v České republice (2022)
The path from covid to more sustainability and resiliency in international air transport and tourism (2022)
Podnikavost a digitalizace jako soudobé edukační cíle pro podporu konkurenceschopnosti absolventů (2020)
Didaktické aspekty a evaluace výuky ekonomických předmětů v podmínkách pandemie covid - 19 (2021)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Nové Trendy 2022 - New Trends 2022 (2022)
Inovace didaktických metod a technik ve výuce politologie (2022)
Metodika edukace, prezentace a osvěty k docenění významu památek světového dědictví ve formálním vzdělávání (2022)
Američané jsou si vědomi své tržní síly a umějí to dát najevo (2022)
Latinoameričan vás odmítne po "latinoamericku". Naučte se číst mezi řádky (2022)
U protinožců je upřímnost považována za ctnost. (2022)
Umíme jednat s ukrajinskými partnery? (2022)
Obchodní jednání se zahraniční partnerem v době koronaviru (2022)
Sectoral Profitability during COVID-19 Pandemic: Big Data Portrait of Czech Companies (2022)
Konkurenceschopnost jako nástroj ekonomické diplomacie (2022)
Finové chyby neokecávají, ale napravují - a vše, co řeknete, budou brát vážně (2023)
Hotel Process Simulator as a Tool for Increasing the Level of Managerial Skills – An Educational Application (2022)
Decorating and serving tartlets (2023)
Austrian Economics Analysis for Failures and Paradoxes in the Digitalization of the Spanish Tourism Industry (2023)
Inovácie a trendy v cestovnom ruchu (2024)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Cities in Transition: Krakow´s Social, Economic and Spatial Transformation within the Last Thirty Years (selected aspects) (2023)
Členka Akademické rady University College Prague (2024)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Extracting Insights From Competitor's Mistakes: A Sentiment Analysis Approach Using Competitive set Online Reviews (2023)
Němčina je výhodou, odbornost a realismus nutností (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Conference Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech republic (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Geopolitická situace na začátku 21. století a dějinný kontext (2023)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1 (2024)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Global Economic Architecture in the 21st century (2022)
Vnímání vymezení území pro působnost oblastních a lokálních organizací destinačního managementu a charakteristika profilu návštěvníka na území Plzeňského kraje (2023)
Pravidla zpracování závěrečných prací (2024)
Deficiency and recalibration of human resource management priorities in an economic context (looking at problems from academia) (2023)
The Impact of Covid-19 on Marketing Mix and Economics of Airlines (2022)
Nové trendy v životním stylu seniorů-export seniorů, výměnné pobyty- a problémy komunikace se seniory cizinci. (2022)
Principy pro sociálnější ČESKO do roku 2027 (2022)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Virtuální realita v praxi tréninku pracovníků hotelu (2022)
More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training (2023)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy (2023)
Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). (2023)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Sociální ekologie (2023)
Inovativní přednáška pro vyučující ekonomických předmětů - komplexní absolventská práce s obhajobou (2023)
Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů (2023)
Strategický marketing: Strategie a trendy – 3. přepracované a rozšířené vydání (2023)
Conference presentation: Discrepancies between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2023)
GENDER STILL DOES MATTER IN THE HOTEL INDUSTRY. (2024)
Didactics of Economic Subjects based on parallels with nature - Meta-analysis of pedagogical experiments (2024)
Neúspěch? Jede se dál! Je to jen další příležitost (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Globální pojišťovnictví v době vysoké inflace (2023)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
Workshop pro pedagogy středních odborných škol (2024)
European integration will bring more tourists to Georgia, shorter stays, and higher requirements for quality (2024)
Inovativní přednáška pro žáky na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu-střední škola s.r.o. (2024)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém