Skip to top bar
Skip to header
Skip to content
Skip to footer
IS UCP
CS
>
Publications
>
Publication Records - Search
Publication Records - Search
Advanced search
Deletion completed.
Selected publication/outcome records
Základy enogastronomie (2011)
Inovace marketingových cílů v oblasti cestovního ruchu na základě didaktických afektivních cílů (2010)
Charakteristické znaky masových médií (2010)
Inovace marketingových cílů v oblasti cestovního ruchu (2010)
Gastronomické služby - servis (2010)
Vybraná didaktická pravidla v marketingové komunikaci v cestovním ruchu (2010)
Interpretace, čtení a prospektiva (K tématu "historických mutací") (2010)
Studijní opora k EK 010 - účetnictví (2011)
Anglicismy v české terminologii cestovního ruchu (2010)
Zmírňování regionálních rozdílů rozvojem cestovního ruchu v Ústeckém kraji (2011)
Využití železniční dopravy v cestovním ruchu ve vztahu k diverzifikaci poptávky (2010)
Aktuální problémy terminologie v oblasti železniční dopravy (2010)
Theoretische und praktische Überlegungen zu fremdsprachigen Kompetenzen im Dienstleistungsbereich. (2010)
Almanach k 10. výročí VŠH, resume v ruském jazyce (s E.Mičkovou) (2010)
Dom na pograniczu – Dom na pohraničí (2010)
Personální informační systém jako nástroj zvyšování kvality služeb poskytovaných perosnálním útvarem (2011)
K problému česko-ruské mezijazykové homonymie (2010)
Language use and formal and informal interactions in the U.S. and Czech Republic. (2010)
Toulky mediálními světy : I. (2010)
K možnému původu žánrů elektronické komunikace (2011)
Principy Enogastronomie II. (2010)
Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů (2010)
Personální informační systém jako nástroj kvality služeb poskytovaných personálním útvarem (2010)
Vybrané směry výzkumu v průniku oblastí komuni-kace – cestovní ruch - gastronomie (2010)
K možnostem a omezením komunikace v cestovním ruchu (2010)
Internet a cestovní ruch (2010)
Současné styly vín v české gastronomii (2011)
článek "Jídelní lístek" (2010)
Česká kuchyně (2011)
Současné styly vín (2011)
Sociální ekonomika a sociální podniky v České republice (2011)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Zásady zpracování bakalářských a diplomových prací (2011)
Nonverbální komunikace – důležitá schopnost pedagoga. (2010)
Management lázeňských a wellness služeb (2011)
Židovsko-palestinský konflikt a jeho vliv na turismus Izraele (2011)
Cenová analýza služeb zaměřených na sportovní vyžití klientů (2011)
Studijní opora EK 013 Makroekonomie (2011)
Pojetí cestovního ruchu. (2011)
Individualizace poptávky a regionální cestovní ruch (2011)
Banky a finanční trhy (2011)
Benchmarking v turismu - Nevymýšlejte vymyšlené (2011)
Vádemékum ekonomie (2010)
Změny ve spotřebním chování obyvatel během krize (2010)
Zkušenosti Londýna s kvantifikací dopadů turismu (LATI model) (2011)
Materiální didaktické prostředky v informační společnosti (2011)
Metodika využití modelu kvantifikace ekonomického efektu z investic do rozvoje ubytovacích a ostatních zařízení cestovního ruchu ve vhodných oblastech. (2010)
Využití dolu Richard pro cestovní ruch (2011)
Vztah mezi regiony se soustředěnou podporou státu a potenciálem cestovního ruchu v České republice (2010)
Základy turismu - studijní opora pro kombinovanou formu studia (2011)
Vztah mezi potenciálem území a vývojem regionálních disparit z hlediska cestovního ruchu (2010)
Zmírňování regionálních disparit rozvojem cestovního ruchu v územích se zvýšenou ochranou přírody (2011)
Služby v současné ekonomice (2011)
Étos a etika literárních postav současné slovenské a české prózy (M. Viewegh a P. Weiss) (2010)
Using Information Technology and Digital Resources for Enhancing Academic Skills in a Dissertation Seminar for Undergraduates (2011)
Aktuální problémy v poskytování průvodcovských služeb (2010)
Inovace produktu příjezdového cestovního ruchu Prahy pro rusky hovořící klientelu (2010)
Aktuální trendy v zážitkovém příjezdovém cestovním ruchu v České republice (2011)
Cestovní ruch jako nástroj v boji se sociálním vyloučením (2011)
Udržitelný cestovní ruch na Litoměřicku (2010)
Podniková ekonomika (2010)
Czech Specials či "Ochutnejte Českou republiku" (2011)
Možnosti standardizace v oblasti elektronického vzdělávání (2011)
Komunikace jakou součást systémového managementu (2010)
Business Intelligence approach as communication tool of tutors and teachers in technical education (2012)
Jídelní lístek jako klíč k úspěchu restaurace: problematika překladů jídelních lístků do cizích jazyků (2012)
Das Prebischtor, das grosse Buch über das grosse Tor (2010)
Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit (2011)
Přístupy k řízení destinace cestovního ruchu v ČR (2012)
Motyw poznania oraz fascynacja pięknem i brzydotą w wybranych czeskich dziennikach podróży (2010)
Nestabilní žánry jako východisko poznání (nejen) areálu (2011)
Číslo Čísla – Numer Numeru (2011)
NOVÉ MOŽNOSTI KOMUNIKACE KORPORACÍ S KLIENTY (2011)
Železniční doprava jako zážitek v cestovním ruchu (2012)
Projekt vytvoření elektronického časopisu zaměřeného na výuku odborného cizího jazyka na vysokých školách. (2011)
Marketing. Distanční studijní opora (2011)
Nové trendy v zážitkovém příjezdovém cestovním ruchu se zohledněním interkulturních odlišností (2012)
Aktuální trendy v zážitkovém cestovním ruchu se zohledněním interkulturních odlišností (2011)
2.5.1 Regionální rozvoj a cestovní ruch (2012)
Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu (2012)
Inspirace na červen (2012)
Základy účetnictví, účetní specifika v hotelech (2012)
Theory of Modeling and Simulation in Practice of Computer Modeling and Design (2012)
Systém řízení cestovního ruchu v České republice v kontextu připravovaného zákona (2012)
Výuka předmětu informatika pro manažery na VŠH (2011)
Uplatnění profesionální, vzdělanostní a společenské kvalifikace a dovedností při výuce cizích jazyků v rámci cestovního ruchu a hotelového průmyslu (2010)
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích (2012)
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii (2012)
Překlad geografických názvů jídel z češtiny do angličtiny a ruštiny (2011)
Potenciál ekonomického využití historických krajinných celků v cestovním ruchu (2012)
Trendy na trhu nealko nápojů: Voda z kohoutku se hlásí o podíly na trhu (2011)
Trendy ve vybavení prodejen: Komplexní realizace, automatizace a ekologie (2011)
Výživa pro malé i nejmenší: Na dětské výživě zákazník nešetří. (2011)
Regulace potravinářských výrobků: Veřejné zdraví jako politické téma. (2011)
Konkurence v tradičním obchodě opět přiostřuje.: Daňové úniky, nebo asijská pracovitost? (2012)
Filologie, areál a praxe. Inovativnost v současných filologických oborech. Sv. I. (2012)
Inovativnost v interpretaci textu. Žánr – znovu nalezeným klíčem. (2012)
Cesta ke genologii. (2011)
Grafický návrh publikace České Švýcarsko pro rodiny s dětmi (2012)
Grafický návrh publikace České Švýcarsko včera a dnes, Böhmische Schweiz Gestern und Heute (2012)
Grafický návrh publikace Národní park Podyjí, kniha první (2012)
Profesionálové a komunikace (2012)
Vývoj Vysoké školy hotelové v Praze (2011)
Příprava hotelového provozu (2012)
Problematika DPH ve vztahu k hotelnictví (2012)
Research of communication activities via the web and other mobile devices in university education (2012)
Kvalita kongresového turismu z hlediska didaktických prostředků a technického zázemí sálů (2012)
Manuál studenta, aneb jak funguje studijní systém na VŠE (2012)
Řízení obchodních a hospodářských vztahů ČR s Čínou a Indií (2012)
Studijní opora k předmětu Psychologie řízení (2012)
Problémy vytvárania a činnosti slovenských klastrov cestovného ruchu ako manažérskych organizácií (2012)
Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu (2012)
České Švýcarsko – krajina inspirace (2012)
Manuál studenta VŠE Praha, aneb jak se úspěšně dostat na navazující magisterské studium 1. fakultu VŠE Praha (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu (2012)
Potenciál ekonomického využití historických krajinných celků v cestovním ruchu (2012)
Principy enogastronomie (2012)
Rozbor vybraných faktorů majících vliv na počet přenocování v 5***** hotelech v ČR (2012)
Vysoká škola hotelová v Praze 8, s.r.o. - ekonomické obory (2012)
Problémy ve vykazování některých aktiv v podnicích gastronomických služeb (2012)
Internet Marketing of Universities: Opportunities and Challenges of Using Soсial Network (2013)
Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie (2013)
Zpracování dat z oblasti cestovního ruchu užitím Giniho koeficientu a analýzy hlavních komponent (2012)
Kvantitativní popis diverzifikace (2013)
Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR (2012)
recenzovaný posudek článku TASK WELLNESS AND SPA SERVICES DESTINATIONS OF INBOUND TOURISM UNDERLINING ETHICS INTERCULTURAL DIFFERENCES (2012)
La cuestión autobiográfica en el Siglo de Oro (2013)
Daňová politika jako nástroj ke snížení zadluženosti státu (2012)
Bankrot - fonomén současné doby (2012)
K výuce tvorby webových stránek: Marketingová komunikace - východisko tvorby (2013)
Komunikace v oblasti vyhledávání partnerů pro efektivní spolupráci (2013)
Úspěšné podnikání v cestovním ruchu předpokládá ekonomickou zdatnost pracovníků (2013)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2020)
The value of information in electronic trading (2013)
Research on two-way communication possibilities offered by the website of Czech universities (2013)
Legislativní podmínky k využití bytového hotelu na území městské části Praha 1 (2020)
Bezpečnost v hotelu (2010)
Editor-in-chief (2021)
Znalostní management v personalistice (2012)
Média a vzdělávání 2012 (2012)
Média a vzdělávání 2011 (2011)
Média a vzdělávání 2010 (2010)
Studijní opora pro předmět - Úvod do mediální komunikace (2012)
Studijní opora pro předmět - Mediální komunikace v oboru služeb (2012)
Zákazníka čeká „nákupní dobrodružství“ (2012)
Spotřebitel a současný obchod (2013)
Studijní opora pro předmět - Komunikační dovednosti (2013)
Hodnocení webových stránek českých vysokých škol z hlediska elektronického marketingu (2012)
ВЛИЯНИЕ ИСТОРИЧЕСКИХ, КУЛЬТУРНЫХ, РЕЛИГИОЗНЫХ И МЕЖКУЛЬТУРНЫХ ОСОБЕННОСТЕЙ РАЗВИТИЯ ВЪЕЗДНОГО ТУРИЗМА В ЧЕШСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ С ОРИЕНТАЦИЕЙ НА РУССКИХ ТУРИСТОВ. (2013)
Snažíme se využívat suroviny a produkty od místních dodavatelů (2013)
Být týmovým hráčem a přitom si jít za svým cílem (2013)
Penzion Seeberg u Františkových Lázní: Někteří klienti k nám jezdí už dvacet let (2013)
Duch prvorepublikové kavárny žije v Café Savoy (2013)
Srdeční záležitostí Václava Šmída je odborný výcvik v praktickém vyučování (2013)
Dějiny jídelního lístku v německy mluvících zemích (2013)
Cesta ke zvýšení obratu vede přes plný regál (2013)
Značky kvality fungují, pokud jim zákazník věří (2013)
Inovační procesy v řízení destinací cestovního ruchu v kontextu připravovaného zákona o podpoře rozvoje cestovního ruchu v České republice (2013)
DŮVODY OČIŠŤOVÁNÍ ČASOVÝCH ŘAD OD SEZÓNNÍ SLOŽKY (2013)
PRINCIPY HALAL TURISMU V PŘÍJEZDOVÉM CESTOVNÍM RUCHU ČESKÉ REPUBLIKY SE ZAMĚŘENÍM NA RUSKY MLUVÍCÍ KLIENTY (2013)
Stravování v letním období (2013)
Studijní opory předmětu MT 107 APLIKOVANÁ STATISTIKA v kombinovaném studiu Vysoké školy hotelové v Praze, magisterský studijní program všech oborů (2013)
Studijní opora pro předmět - Informační a komunikační technologie, Destinace cestovního ruchu (2012)
Etická poloha jednoho životního osudu a jeho povědomí (Paměti Liny Heydrichové, jejich fakticita a virtuální svět) (2012)
Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie (2012)
Gastronomie v toku času : I (2012)
Kulinářská technologie vyučovaná v anglickém jazyce (2012)
SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT THROUGH KNOWLEDGE TRANSFER (2012)
Média a vzdělávání 2013 (2013)
Studijní opora HO070 Základy prodeje v hotelnictví (2013)
Animace součást doplňkových služeb v hotelnictví a gastronomii, vydavatel Press 21, s .157 -170, s. 244, Praha 2012, ISBN 978-80-905181-1-7 (2013)
Principy zdravotní péče v cestovním ruchu (2013)
Wellness a jeho význam pro povzbuzení rozvoje destinace (2013)
- Průvodcovství a animační činnosti (2013)
Учебник РКИ: российский или национальный? (2013)
Vdolkobraní (2013)
Importance of hotel software, their relation to operation and hotel management (2013)
Hospodářská recese a opatření k omezení jejího dopadu na hotelové služby (2013)
Recenze knihy. Jan Štemberk a kol., Kapitoly z dějin cestovního ruchu. (2014)
Průvodcovské služby a animace (studijní opora pro kombinovanou formu studia) (2014)
Чешско-русская омонимия в ресторанно-гастрономической терминологии (к вопросу изучения русско-чешской омонимии на уроках РКИ) // Russische in Erforschung und Vermittlung des Russischen, Band 3, Hrsg. Sergej Afonin, Elena Plaksina. Berlin, 2014 (2014)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Flexibilní formy zaměstnávání a jejich využívání ve službách (2013)
Česko-ruský a rusko-český slovník pro turismus, gastronomii, hotelnictví (2013)
Výuka hotelových systémů na VŠH (2011)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Studia občanského sektoru (2023)
The role of e-laboratories in science education (2013)
THE LOG FILES ANALYSIS IN REMOTE LABORATORIES AS A WAY OF EDUCATIONAL DATA MINING (2013)
Studijní opora HO 113 MICE v hotelnictví a lázeňství (2013)
Studijní opora HO 042 (2013)
Využívání flexibilních forem zaměstnávání se zaměřením na vybrané služby (2013)
Hotelové školy a jejich učitelé, in Sborník z mezinárodní vědecké konference ICOLLE 2013 (2013)
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu (2013)
The Importance and Potential for Development of Entrepreneurship Students at Middle and University Schools (2013)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Aplikovaná etika (2023)
Research of Electronic Marketing on Czech Universities (2013)
Perspektivní vývoj cestovního ruchu začíná odborným vzděláním (2013)
JAK PŘIPRAVIT A NABÍDNOUT REGIONÁLNÍ GASTRONOMII (2013)
SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT THROUGH KNOWLEDGE TRANSFER (2012)
Management cestovního ruchu (2013)
Technologická agentura ČR (2013)
Zahájení mezinárodního projektu WelDest (2012)
Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike (2013)
Cestovní ruch, marketing a komunikace (2011)
Aktuální problémy marketingu v cestovním ruchu v České republice – lidé a komunikace (2012)
ВАЖНОСТЬ СПЕЦИАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ РАБОТНИКОВ ГОСТИНИЧНОГО БИЗНЕСА И ТУРИЗМА В ОБЛАСТИ МЕЖКУЛЬТУРНЫХ РАЗЛИЧИЙ (2013)
Připravované změny v regulaci obchodního portfólia finančních institucí (2013)
tajemnice Sdružení průvodců (2013)
Místní poplatky za lázeňský nebo rekreační pobyt a z ubytovací kapacity v České republice (2014)
Člen expertní hodnoticí komise Grand Prix Vinex (2014)
Mezinárodní soutěž Grand Prix Austerlitz (2014)
Členka expertní hodnoticí komise soutěže Král vín ČR (2014)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie (2014)
The concept of tourism destination governance and its application : (case study in Kutná Hora, the Czech Republic) (2018)
Počáteční vzdělávání učitelů odborných předmětů středního vzdělávání v oborech gastronomie a hotelnictví. In: Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2014)
ČLENKA REDAKČNÍ RADY časopisu Marketing Inspirations (2013)
Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2013)
HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING (2014)
Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories (2014)
Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce (2020)
Výzkum územního a prostorového plánování v cestovním ruchu (2013)
PRICE ELASTICITY OF DEMAND FOR ACCOMODATION SERVICES – EMPIRICAL APPLICATION IN PRAGUE (2020)
Souvislost projektování produktů, elektronického podnikání marketingu (2014)
členka České společnosti ekonomické (2013)
členka České společnosti pro politické vědy (2014)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2014)
členka Asociace vysokoškolských poradců (2013)
členka presidia Institutu manažerské ekonomie, o.s. (2013)
členka redakční rady recenzovaného vědeckého časopisu Media4u (2014)
Marketingová komunikace: čas a změny (2014)
Restrukturalizace terciárního vzdělávání v ČR prostřednictvím Individuálních projektů národních – implementace na Vysoké škole hotelové v Praze (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
Environmentální indikátory udržitelného cestovního ruchu (2014)
Možnosti moderních technologií ve službách na příkladu maloobchodu (2014)
Katedra jazyků se představuje (2014)
Akademická čeština pro cizince IV (2014)
Wellness a gastroturismus vJihomoravském kraji (2014)
Spokojenost lázeňského hosta. (2014)
členství v organizační radě mezinárodní konference stavropolské univerzity ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2014)
Před 15 lety byl schválen zákon č.159/1999 Sb. (2014)
Výsledky výzkumných projektů VŠH řešených v roce 2013 (tým MADLA) (2014)
Oponent návrhů projektů Technologické agentury ČR (2014)
Developing a Health and Well-being Tourism Destination - at the 19th annual ESPA Congress in Vajle, Denmark (2014)
Studijní opora pro KS JA040 Anglický jazyk (2014)
Je lázeňství oborem, ve kterém najdou uplatnění absolventi vysokých škol? (2014)
Research of webtools and mobile devices in education (2014)
Úspory z rozsahu a jejich dopad na ekonomickou geografii (2014)
Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques (2014)
The Attitudes of Hotel School Teachers Towards Their Further Education (2014)
Využití výsledků výzkumu a vývoje ve výuce elektrotechnických předmětů na pedagogických fakultách. Část 3: K problematice akustického smogu ve městech (2014)
Poznejte regiony ČR - již po jedenácté! (2015)
recenzní posudek odborného článku TOURIST CARD AS A TOOL OF DESTINATION MANAGEMENT (COMPARISON OF SITUATION IN THE CZECH REPUBLIC AND ABROAD) (2015)
Česká republika a cestovní ruch s důrazem na příjezdový cestovní ruch (2015)
Výzkum sociálních podniků v ČR - 2014 (2014)
член орг-комитета международной конференции ФГБОУ ВПО « СТАВРОПОЛЬСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ » (2015)
Research on Tourism and Hospitality Management in the Czech Republic in the Years 1960 - 2014 (2014)
Průvodcovská činnost a její význam na poli cestovního ruchu (2015)
ŘÍZENÍ NÁKLADŮ ÚSEKU FOOD AND BEVERAGE SPOLEČNOSTI AQUAPARK (2015)
Spa Management in Czech Republic (2015)
Analýza webových stránek vysokých škol v ČR jako příklad pro výuku některých předmětů marketingových komunikací: Marketingový výzkum prováděný vysokými školami na webových stránkách. (2015)
Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání - sklenice poslední obal vína (2014)
Problematika překladu jídelních lístků do cizích jazyků (2014)
recenzní posudek článku PŘÍNOS LÁZEŇSKÝCH MÍST CESTOVNÍMU RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI (2014)
Tvorba jednotného obchodního designu (2014)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2020)
Sociální marketing v hotelnictví (2014)
Audit interních marketingových aktivit firmy: Problematika metodologie (2014)
Řízení cestovního ruchu v České republice - minulost, současnost, budoucnost (2014)
Problematika terciárního vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Jevy stínové ekonomiky v subsystémech cestovního ruchu (2014)
Analýza závislosti ceny vybrané značky piva na dostupnosti restaurací městskou hromadnou dopravou v destinaci Praha (2014)
Didaktika a konferenční sály (2014)
Problematika místních poplatků ve vztahu k cestovnímu ruchu a regionálním rozvoji v České republice (2014)
Подготовка бакалавров в области гостиничного дела на базе зарубежного ВУЗа (2014)
Studijní opora předmětu EK115 - Finanční řízení podniku (2014)
Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže (2019)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2014)
Projekt WelDest byl prezentován u příležitosti 19. ročníku kongresu ESPA v dánském Vejle (2014)
Street Food (2013)
Marketing, média a jejich studium v zrcadle webových stránek (2014)
Víno z pohledu gastronomie (2014)
Aktuální výzkumné otázky v turismu (2014)
Zaměření výzkumu na Vysoké škole hotelové v Praze (2015)
Vzdělávání v oblasti e-businessu – Možnosti integrace systémů ERP ve franchisingu (2014)
Developing a Competitive Health and Well-being Destination (2014)
Koncepce mobility města Čelákovice (2020)
Vztah místních poplatků, cestovního ruchu a hotelnictví k rozpočtům obcí v České republice (2014)
Aktivity šedé ekonomiky v prostředí malých a středních subsystémů cestovního ruchu (2015)
Budoucnost business travel v hotelnictví (2015)
Vývoj trhu hotelových služeb v Praze v létech 2000-2014 (2015)
Kvantifikace teorie inovačních vln (2015)
PROBLEMATIKA NEZAMĚSTNANOSTI V NOVODOBÉ HISTORII ČESKÉ REPUBLIKY (2015)
Dokončena analýza o přínosech cestovního ruchu v Českém Krumlově (2015)
Alergeny v nabídce pokrmů a nápojů (2015)
Finanční analýza a hodnocení výkonnosti firem (2015)
member of editorial board (2015)
Uplatňování destinačního managementu (2015)
Média a vzdělávání 2015 - Media & Education 2015 (2015)
Aktuální témata hotelnictví a cestovního ruchu (2015)
Pedagogická komunikace (2015)
Řízení destinace cestovního ruchu "health and well-being" - trendy, specifika (2015)
Projectul WelDest: Dezvoltarea unei destinatii competitive de sanatate si relaxare. (2015)
Č. projektu SVP 4.2013 HMM Řízení nákladů střediska Food and Beverage Aquapark Čestlice (2014)
FARMERS' MARKETS – PRINCIPLES AND HISTORICAL CONTEXT WITHIN SELECTED COUNTRIES (2015)
FARMERS' MARKETS – PRINCIPLES AND HISTORICAL CONTEXT WITHIN SELECTED COUNTRIES (2015)
Kompetence v cizích jazycích jako důležitá součást profilu absolventa vysoké školy IV (2014)
editorial board member (2015)
Developing Entrepreneurial Skills Using Project Teaching (2015)
Lingvistická analýza studentských prací při koncipování výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
šéfredaktor - Media4u Magazine (2015)
Řízení cestovního ruchu v regionech České republiky (2015)
Osobní služby (2014)
Delikátní kontrfej pěkné Andalusanky Losány (2015)
VLIV EXTERNALIT NA ROZHODOVÁNÍ V PERSONÁLNÍ OBLASTI (2014)
member of editorial board (2015)
Angličtina pro číšníky a kuchaře (2015)
Spa, Wellness and Hospitality (A Collection of Selected and Adapted Texts) (2014)
HOW CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY CAN CONTRIBUTE TO GROWTH STRATEGY (2015)
PROJECT MANAGER AND HIS/HER COMPETENCIES (2015)
PowerPointová prezentace a obhajoby bakalářských a diplomových prací (2015)
Opora. Informační a komunikační technologie (2015)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2020)
Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT (2015)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2015)
Formy trhu v segmentu hromadných ubytovacích zařízeních (2015)
Marketing v cestovním ruchu, Jak uspět v domácí i světové konkurenci (2012)
Informace na webech pražských hotelů (2015)
Analýza jazykových dovedností a kompetencí studentů studijního programu v angličtině v ekonomickém vzdělávání (2015)
Konferenční cestovní ruch - kvalita přednáškových sálů (2016)
EYE TRACKING FOR IMPROVEMENT OF HOTEL BOOKING DESIGN (2016)
Maturita z ruského jazyka. Jak na to? (2015)
Organizace sportovních akcí - triathlon (2016)
Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (2015)
Člen Akreditační komise pro VŠ, (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2015)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
předseda akreditační komise pro VOŠ (2016)
Člen Komise pro udělování Ceny ministra školství za mimořádné výsledky výzkumu,experimentálního vývoje a inovací (2021)
Člen komise pro obhajobu doktorských disertačních prací (2016)
Člen vědecké rady VŠE Praha fakulta Managementu Jindřichův Hradec (2016)
Člen vědecké rady (2016)
Tvorba deklinační tabulky na základě česko-ruského konfrontačního studia morfologie substantiv a adjektiv v pohledu synchronním i diachronním, aneb česká deklinace substantiv a adjektiv jako leporelo či domino (2015)
Lingvistická analýza studentských prací při koncipování výuky akademické češtiny pro cizince (2014)
Místní poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt jako možný nástroj financování podpory cestovního ruchu v České republice (2016)
zasedání AK VOV (2016)
Paradigmatika verbálních jmenných tvarů (s ohledem na výuku češtiny pro cizince) (2016)
Komise pro obhajobu disertací PEF ČZU Praha (2016)
Děti v restauračním podniku (2016)
Ekonomie a ekonomika (2016)
Návrh změn režimu místních poplatků v přímé vazbě na cestovní ruch (2016)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2015 (2015)
Modelování a simulace podnikových procesů v hotelnictví (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
ЧЛЕН РЕДАКЦИОННОЙ КОЛЛЕГИИ "Сервис в России и зарубежом" Российского государственного университета туризма и сервиса" (2016)
Economic and Political Implications of IFRS Adoption in the Czech Republic (2016)
Обучение профессиональному общению на русском языке студентов Пражского института отельного бизнеса (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno, listopad 2016 (2016)
10. Řízení kvality v hotelovém provozu (2016)
Mezinárodní projekt SCOUT (2016)
Srovnávací výzkum přenosových parametrů vybraných učeben Univerzity Hradec Králové (2015)
Selected Factors as Determinants of Educational Systems In the Hotel Industry in Czech Republic (2015)
Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu (2015)
Bezpečnostní management se zaměřením na obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů jako nedílná součást vědy a výzkumu (2020)
Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study (2019)
City tourism - Kutná Hora pod drobnohledem (2017)
Determination of Key Factors of Health and Well-Being Tourism Destinations (2019)
Особенности клиентов из Китая в туристической индустрии Чехии (2017)
Začlenění migrantů do Evropské unie jako sociální dialog při řízení migrační a azylové politik (2020)
Verbální a neverbální komunikace (2016)
Studijní opora předmětu Hotelové rezervační a restaurační systémy (2017)
Studijní opora předmětu Hotelové informační systémy (2017)
Rodinné podnikání v České republice - historie a současnost (2016)
A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2017)
Vliv devizových intervencí na výjezdový cestovní ruch (2017)
The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings (2019)
Člen vědecké rady ČZU PEF (2017)
Člen Komise pro habilitaci. (2016)
ANALYSIS OF PERSONAL INCOME TAX COLLECTION DEPENDING ON EMPLOYMENT RATE FROM 2005 TO 2015 (2016)
Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels (2016)
Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
EMPLOYEES´BENEFITS AND THEIR CONTRIBUTIONS TO BOTH EMPLOYERS AND EMPLOYEI (2016)
Hodnocení uzenářských výrobků (2016)
EET - Elektronická evidence tržeb (2016)
Resort Gastronomy Stand Service Simulation (2016)
Vědecká rada FM VŠE Jindřichův Hradec (2016)
Time series Analysys of Price of Bottled Beer at Market of the Czech Republic (2016)
členka: Programový výbor mezinárodní konference Cizí jazyk v akademickém a profesním vzdělávání, Univerzita obrany, Brno (2016)
Чешская Республика и туризм в Чехии (2016)
Catering, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Member of Editorial Board - Universal Journal of Educational Research (2016)
Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
recenze článku Sights of Cultural Heritage in the Region of Karviná (2016)
člen habilitační komise TUL Liberec (2016)
Trendy a novinky v odvětví MICE (2016)
ZOO Liberec jako vyhledávaný cíl turistů (2016)
Didaktická pravidla a televizní zpravodajství (2017)
The Evaluation of the Impact of EU Cohesion Policy on Tourism in the Selected Region of the Czech Republic (2016)
Paradigmatika verbálních jmenných tvarů (s ohledem na výuku češtiny pro cizince) (2016)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2017)
Connections between scientific research and education in the field of tourism and leisure in the Czech Republic (2017)
Odborná terminologie v písemném projevu nerodilých mluvčích. (2016)
Autorská prezentace on-line přístupné disertační práce „Srovnání české a ruské deklinace podstatných a přídavných jmen se zaměřením na výuku češtiny pro cizince“ (2019)
Komunikace v managementu služeb v hotelnictví a cestovním ruchu (2018)
Driving Tourism Through Sport Event in the Lipno Region: First Summer Olympic Park in the Czech Republic (2017)
Víno, etiketa a společnost (2017)
vyžádaná přednáška - Specifika profesně zaměřených studijních programů, Konference - Hodnocení kvality vysokých škol - Masarykova Univerzita Brno (2017)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2017)
Možnosti zaměstnávání znevýhodněných osob v sektoru služeb (2019)
Zahraniční zkušenosti pro výuku manažerů (2017)
EKONOMICKO-STATISTICKÉ HODNOCENÍ VYBRANÝCH KRITÉRIÍ V HOTELNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY (2017)
Jmenování - Člen oborové rady pro DSP - Management na období 2017-2021 (2017)
COMMUNITY APPROACH – A SIGNIFICANT DETERMINANT OF NEW TOURISM DESTINATION (2017)
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie (2017)
Metody výzkumu v hotelnictví a lázeňství (2017)
Data mining analysis of learning preferences among gifted students (2017)
Cheating in Digital Age - University and College Experience (2017)
Z Latinoameričanů bych chtěla přeložit úplně všechno sama / ptal se Jiří Holub (2017)
The Analysis of the Selected Terminology in Hospitality with Regard to the Communication Skills of the Foreign Students at Czech Universities (2017)
Člen habilitační komise EF TUL Liberec. : habilitační komise, 2017. (2017)
Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie (2017)
Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků (2017)
PRODUCTIVE WORK OF HOTEL ACTIVITIES TO THE PERFORMANCE OF A HOTEL (2019)
Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership (2020)
Názory studentů na studium středních hotelových škol v Jihomoravském kraji (2017)
Média a vzdělávání 2017 - Media & Education 2017 (2017)
Makroekonomie a ekonomická analýza (2017)
EVALUATION OF PUBLIC FINANCE IN THE TOURISM SECTOR AT THE MUNICIPAL BUDGET LEVEL (2017)
Overview of Bolivia´s Tourism, its Competitiveness and Cooperation Prospects with the Czech Republic (2019)
Member of the Scientific Council of the journal Eruditi (2020)
Socialy responsible activities in the HORECA sector (2017)
Псалтирь на церковнославянском, греческом и польском языках из библиотеки Симона Азарьина (2018)
Transaction data based hotel customer segmentation (2017)
Specifika stravování v lázních (2018)
Job Fair VŠH (2018)
Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities (2018)
RECESERA - reporting a monitoring CSR (2017)
SOCIALLY RESPONSIBLE ACTIVITIES IN THE HORECA SECTOR (2019)
MEASURING PRICE ELASTICITY AND ITS APPLICATION INTO THE REVENUE OPTIMIZATION PROCESS (2019)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch (2017)
Political Stability As Important Factor Of Development Of Tourism Destination – A Case study of Lipno nad Vltavou (2018)
Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine (2018)
8TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM MANAGEMENT & RELATED ISSUES (2018)
Dopad dokončeného vysokoškolského vzdělání žen na hospodářství České republiky (2018)
Rozvoj dovednosti akademického psaní v češtině pro cizince (2018)
Zážitkové památky (2017)
Psychologie trhu v obchodu a službách (2017)
MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING (2017)
Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí (2017)
Trend of Consumer Prices of Chosen Commodity and Service in Comparison to the Key Economic Indicators in the Czech Republic (2017)
MANAGERIAL UTILITY FUNCTION AND ITS IMPACT ON DECISION-MAKING IN THE COMPANY (2017)
Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat" (2019)
Legislativní a institucionální podmínky pro činnost sociálních podniků a pro zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce se zřetelem na specifika zaměstnávání odsouzených osob a osob se záznamem v trestním rejstříku - fáze II (2019)
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines (2019)
Člen vědecké redakce vydavatelství Computer media s.r.o. (2019)
Member of Editorial Board - Journal of Control Science and Engineering (2019)
Новые методы стратегического управления городами (2019)
Od teorie k praxi při využití památek pro turismus (2019)
Marek Nekula, Kateřina Šichová (eds.) (2017): Variety češtiny a čeština jako cizí jazyk. Praha: Akropolis. (2019)
Education towards Entrepreneurial Careers in a Czech College: An Empirical Study (2020)
Lesní pedagogika a rozvoj cestovního ruchu v prostředí venkova (2019)
Application of learning and teaching innovations in education for sustainable development. (2019)
A COMPARATIVE STUDY SLOVACKO AND MIKULOV WINE REGIONS (2018)
Zpráva o stavu sociálního podnikání v ČR 2018 (2018)
Společensky odpovědné podnikání (2018)
Corporate social responsibility as a new approach to the employees' satisfaction (2018)
Transmission speed of communication between people - Important factor of apercepce (2018)
Média a vzdělávání - Media & Education 2018 (2018)
Foreign Languages as the Comparative Advantage: Utilisation of Digital Methods in Today’s Learning Process (2018)
Probability simulation and its use in price optimizing in the company (2018)
UMĚLÁ INTELIGENCE A JEJÍ DOPADY NA PERSONALISTIKU V HOTELNICTVÍ (2018)
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy (2018)
Corporate social responsibility in hotel industry: Empirical analysis of transitional market (2018)
Digitální svět tématem konference VŠH (2018)
Schola nova, quo vadis? 2018 (2018)
SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION (2019)
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy (2019)
Média a vzdělávání 2018 (2018)
Udržitelné principy v cestovním ruchu českého venkova a jejich management (2018)
Data mining in reputation management (2018)
The Analysis of Content Availability for Customers on the Websites of Prague Four-Star Hotels (2019)
Hospodaření podniku v sektoru služeb (2019)
Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers (2018)
Member of the Scientific Council of the journal Eruditi (2019)
The Impact of Online Reputation Management on Customesrs' Decision Making Process (2018)
Název projektu: Využití moderních technologií v marketingové komunikaci (2015)
Projekt: Tvorba studijních materiálů pro ekonomickou geografii a management lázeňství a hotelnictví (2019)
Controlling marketingových aktivit franchisingové firmy (2018)
Členka akademické rady Vysoké školy hotelové (2017)
Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací (2019)
Bezpečnost jako faktor konkurenční výhody z pohledu managementu cestovního ruchu (2019)
Oborová rada pro doktorské studium na FHS UK - program Studia dlouhověkosti (2023)
Význam slevových portálů pro rozvoj regionu (2019)
Franchising 4V (2020)
Využití daty řízené segmentace ve výuce marketingu (2019)
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem (2019)
Managerial Communication in Tourist Industry (2019)
Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2019)
Grafický návrh publikace KOLAŘÍK, Jaroslav. OCEŇOVÁNÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES: včetně výpočtu kompenzačních opatření za kácené nebo poškozené dřeviny. (2017)
Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
VOV – ekonomická sekce (2020)
Member, International Committee Board (2020)
Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19. (2020)
Dvojí pohled na Portrét pěkné Andalusanky (2020)
Sociální práce v období pandemie COVID-19 z pohledu managementu sociálních služeb (2020)
“Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic (2020)
The Application of Business Process Management in the Hospitality Industry (2020)
Elektronické podnikání: Informace, komunikace, příležitosti (2020)
RECENZE: COMPARISON BETWEEN TOTAL LEAST SQUARES AND ORDINARY LEAST SQUARES METHOD IN THE FIELD OF TOURISM (2017)
RECENZE: Input Factors in Czech Hotels and Restaurants Related to Inbound Tourism Consumption (2020)
RECENZE: Green Development: indicator framework of Regional tourism development in China (2019)
RECENZE: The Impact of the Global Financial Crisis on Visitation to the Monongahela National Forest: An Activity-based Segmentation Approach (2020)
RECENZE: Tax evasion and tourists' tax morale: The case of Greece (2020)
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2021)
Business Process Management Approach in the Hospitality Industry (2020)
Чешская Республика. Путеводитель по национальным традициям и стилю жизни (2020)
Псалтырь на церковнославянском языке, написанная польскими буквами (из собрания рукописей А. С. Норова) (2020)
Francisco Delicado Portrét pěkné Andalusanky (2020)
Křišťálová koule aneb trendy cestovního ruchu pro rok 2021 (2021)
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach (2021)
šéfredaktor vědecké redakční rady Media4u Magazine (2021)
Restart cestovního ruchu v České republice - základní požadavky se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví, gastronomii a lázeňství (2021)
Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem (2021)
Člen poroty pro Státní cenu za překladatelské dílo MK ČR (2021)
Comparison of expected marginal revenue models in the hospitality industry (2021)
Netradiční přírodní zdroje a jejich využití v lázeňství (2021)
Výzvy v odborném vzdělávání se zaměřením na cestovní ruch, hotelnictví a gastronomii (2020)
Consumer Behaviour in the Accommodation Services Market – a Comparison of Vienna, Bratislava and Prague in 2018 (2021)
Úloha bitters v gastronomii (2022)
Event management - Stakeholders interests (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Odborné posouzení „Návrhové a implementační části Koncepce rozvoje cestovního ruchu Plzeňského kraje pro období 2021–2027“ (draft 19. 7. 2021) (2021)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Do Hotels Benefit from Hosting IIHF World Championships? Case of Prague and Bratislava Hotel Market (2021)
Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě (2021)
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii (2021)
Editorial Board member (2023)
Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines (2021)
Revenue management v ubytovacích službách. Výstavba stochastického optimalizačního modelu (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Differences of Opinion among Students of Czech Higher Education Institutions on the Competences of Accountants Required by the Labour Market (2021)
Psychologie řízení a vedení v hotelnictví (2022)
ATTITUDES OF CZECHS TOWARDS SPAS DURING THE COVID-19 PANDEMIC (2021)
The Changes in Client-Employee Communication at Hotel Front Office in Connection to CoVid19 Pandemic (2021)
The Proposal of Virtual Reality Model for Hotel Front Office Employees Training (2021)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Procesní simulátor hotelu (2021)
člen České evaluační společnosti (2022)
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Identification of consumer behavior based on price elasticity: A case study of the Prague market of accommodation services (2020)
Média a vzdělávání - Media & Education 2020 (2020)
člen Vědecké rady EF TU v Liberci (2020)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
The Influence of Historical and Institutional Legacies on Present-day Social Enterprises in CEE Countries: Lessons from Poland, Hungary, the Czech Republic and Croatia. (2021)
Microeconomic appraisal of pork market indicators including correlation matrices and developmental trend models in the EU (2022)
Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing (2022)
The Assessment of Economic Situation influenced by Methods of Asset Reporting. (2020)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Stolování v období baroka (2022)
2 svety cestovného ruchu (2022)
Understanding customer's online booking intentions using hotel big data analysis (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Challenges for Measuring the Competitiveness of Tourism Destinations in the post-covid Period. (2022)
Challenges for training and education in tourism and air transport in the period of post-pandemic recovery. (2022)
The Media Content (2022)
Partnerství měst a začlenění západočeského lázeňského trojúhelníku mezi památky UNESCO (2020)
Univerzitní vzdělávání v minulosti, současnosti a budoucnosti (2020)
Strategie vysokoškolského vzdělávání směrem k digitalizaci výuky v České republice (2022)
The path from covid to more sustainability and resiliency in international air transport and tourism (2022)
Příležitosti a rizika online výuky v terciárním vzdělávání jako operativních nástrojů organizace výuky za mimořádných situací (2021)
Didaktické aspekty a evaluace výuky ekonomických předmětů v podmínkách pandemie covid - 19 (2021)
Formation of Professional Competences and Soft Skills of Public Administration Employees for Sustainable Professional Development (2021)
Inovace didaktických metod a technik ve výuce politologie (2022)
Dánové neradi riskují - s asertivitou daleko nedojdete (2023)
Finové chyby neokecávají, ale napravují - a vše, co řeknete, budou brát vážně (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Methodology for Measuring the Potential of a Tourism Destination in Relation to Sustainable Local Tourism Product Development (2023)
Vplyv kultúry a kultúrneho dedičstva na konkurencieschopnosť destinácií cestovného ruchu (037UKF-4/2024) (2023)
Členka Akademické rady University College Prague (2024)
Extracting Insights From Competitor's Mistakes: A Sentiment Analysis Approach Using Competitive set Online Reviews (2023)
Poctivá příprava a znalost němčiny se vrátí (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Comparison of SMART tourism models of selected European city destinations (2023)
THE IMPLEMENTATION OF SUSTAINABILITY PRINCIPLES IN THE TOURISM DRIVEN INTERNATIONAL AIR TRANSPORT (2023)
Vliv digitálních technologií na vybrané osobní služby (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Ekonomická diplomacie a její nástroje v časech krize. (2024)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Vnímání vymezení území pro působnost oblastních a lokálních organizací destinačního managementu a charakteristika profilu návštěvníka na území Plzeňského kraje (2023)
Novozélanďané si přejí být Novozélanďany (2022)
Nové trendy v životním stylu seniorů-export seniorů, výměnné pobyty- a problémy komunikace se seniory cizinci. (2022)
Psychologie trhu a chování spotřebitele (2023)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
Dary jako jeden zdroj příjmů nestátních neziskových organizací (2023)
The Nature of Project Management Found in Nature: Comparative Study at High Education Institutions (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
The current state of the application of revenue management activities in the SME segment: A case from the Czech Republic. (2023)
Inovativní přednáška pro vyučující ekonomických předmětů - komplexní absolventská práce s obhajobou (2023)
Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects (2023)
Opportunities for Growth THE WORLD 2050 (2023)
Mezinárodní strategický marketing (2023)
Conference Session Chair: The 2023 International Conference on Marketing and Technologies (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Restarting MBA students after Lockdowns Human Resource Management Education Based on Analogies between Wild Animals and Human Teams (2024)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence (2024)
Sociální podnikání - výzva pro vzdělávání i pro výzkum (2024)
Globální pojišťovnictví v době vysoké inflace (2023)
Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Korejský trh prověří obchodnický talent (2024)
Zhodnocení třetího ročníku pokusného ověřování alternativní zkoušky profilové části maturitní zkoušky formou komplexní absolventské práce s obhajobou ve středních odborných školách v roce 2024 z pohledu oponenta prací. (2024)
Inovace oborové soustavy - platforma B společensko-ekonomická: Gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví (2024)
European integration will bring more tourists to Georgia, shorter stays, and higher requirements for quality (2024)
Inovativní přednáška pro žáky na Akademii hotelnictví a cestovního ruchu-střední škola s.r.o. (2024)
Remove all the items
Operations on the selected outcomes
Export and print
List of selected records
Other applications
Publications
Information System