Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS UCP
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Enogastronomie (2011)
Červnová harmonie vín a pokrmů (2011)
Současné styly vín v české gastronomii (2011)
článek "Jídelní lístek" (2010)
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení" (2010)
Česká kuchyně (2011)
Enogastronomické září (2011)
Gastronomické služby - kulinářství (2011)
Food & Beverage Management (2011)
Projekt Czech Specials či „Ochutnejte Českou republiku“ v praxi (2012)
A new e-learning strategy for cognition of the real world in teaching and learning Science (2011)
Czech Specials či "Ochutnejte Českou republiku" (2011)
Poznejme vybrané gastronomické trendy (2012)
ŠKOLA HOTELOVÉHO SERVISU V JEKATĚRINBURGU (RUSKO): TECHNOLOGIE TVOŘENÍ (2012)
Hovězí maso v gastronomii (2012)
Využití eLearningu při naplňování aktuálních vzdělávacích potřeb pracovníků hotelů a restaurací (2012)
Aktuální trendy CR v kontextu řešení regionálních disparit (2011)
Potenciální směry výzkumu v hotelnictví (2011)
Potenciální směry výzkumu v hotelnictví (2011)
Inspirace na červen (2012)
Květen: Chřest a růžová vína (2012)
Sommelier v gastronomii (2012)
Aktuální trendy cestovního ruchu v kontextu řešení regionálních disparit (recenze) (2011)
Příprava hotelového provozu (2012)
Problémy vytvárania a činnosti slovenských klastrov cestovného ruchu ako manažérskych organizácií (2012)
Výhody a nevýhody členstva v klastroch cestovného ruchu (2012)
Становление магистерской подготовки кадров для сферы гостеприимства и туризма в Екатеринбурге: проблемы и пути их решения (2012)
Single sample resesearch design SSRD) as a way to assess individual client needs within E-commerce applications (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications - Single Subject Research Design examples of use (2012)
Klaster ako nositeľ inovácií v cieľovom mieste cestovného ruchu (2012)
Trend prepájania subjektov v klastroch cestovného ruchu (2012)
Klaster ako nástroj konkurencieschopnosti cieľového miesta cestovného ruchu (2012)
Assesing affective reactions in E-coomerce applications and hotel booking systems (2012)
Principy enogastronomie (2012)
Vysoká škola hotelová v Praze 8, s.r.o. - ekonomické obory (2012)
Bobule na talíři – jak využít plody révy vinné v gastronomii? (2012)
Jak se vyvíjí tuzemská enogastronomie (2013)
Sonda do systémů hodnocení pracovního výkonu zaměstnanců ubytovacích a stravovacích zařízení v ČR (2012)
Dvoustupňový model vysokoškolského studia ve sféře pohostinství a cestovního ruchu v Jekatěrinburgu (Rusko) Problémy přechodu (2012)
Brain Food v enogastronomii (2013)
Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně (2020)
Jak připravit a nabídnout lokální gastronomii? (2013)
Brambory v enogastronomii (2013)
Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle (2013)
Stravování v letním období (2013)
Studijní opora k předmětu HO111 (2011)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2012)
Studijní opora pro předmět - Hotelové rezervační a restaurační systémy (2013)
Enogastronomie (2013)
BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY (2013)
Nápojová gastronomie - studijní opora (2013)
Gastronomické služby – servis (2013)
Vzdělávací model pro vysokoškolskou úroveň hotelnictví a gastronomie (2012)
Prínosy a riziká členstva v klastroch cestovného ruchu (2013)
Studijní opora HO024 Management hotelnictví (2013)
Studijní opora HO070 Základy prodeje v hotelnictví (2013)
Vdolkobraní (2013)
Vánoční a sváteční enogastronomie (2013)
Probe into the State od Marketing Systems of Czech Hotel Companies (2013)
Importance of hotel software, their relation to operation and hotel management (2013)
The log files analysis in virtual learning environments as a way of educational data mining (2013)
The log files analysis in remote laboratories (2013)
Assessing affective reactions in hotel booking systems (2013)
Studijní opora HO 022 Hotelové zařízení a design (2013)
TEXT MINING IN HOTEL AND SPA INDUSTRY (2013)
THE LOG FILES ANALYSIS IN REMOTE LABORATORIES AS A WAY OF EDUCATIONAL DATA MINING (2013)
Studijní opora pro předmět HO063 Speciální gastronomie- služby (2013)
Studijní opora HO 113 MICE v hotelnictví a lázeňství (2013)
Studijní opora HO 042 (2013)
Člen habilitační komise FIM UHK (2013)
Studijní opora HO 062 (2013)
Stav systémů hodnocení a rozvoje zaměstnanců v české hospitality (2013)
The role of virtual and remote labs in promoting conceptual understanding of students (2012)
Kapitoly z personálního a interkulturního managementu (2013)
Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví (2013)
JAK PŘIPRAVIT A NABÍDNOUT REGIONÁLNÍ GASTRONOMII (2013)
Porovnanie kapacít hromadných ubytovacích zariadení v Českej a Slovenskej republike (2013)
Člen expertní hodnoticí komise Grand Prix Vinex (2014)
Členka expertní hodnoticí komise mezinárodní soutěže (2014)
Mezinárodní soutěž Grand Prix Austerlitz (2014)
Členka expertní hodnoticí komise soutěže Král vín ČR (2014)
Preference konzumentů vína: focus group generace Y (2020)
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie (2014)
Studijní opora k předmětu HO 063 Speciální gastronomie-služby (2014)
Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch (2019)
Приложения к маркетологическому анализу "Гостиничный сервис в Екатеринбурге: состояние и тенденции развития в 2004 г. (2013)
Vybrané trendy celoživotního učení v České republice a dalších státech Evropské unie (2013)
Data Mining Techniques for Detecting Behavioral Patterns of Gifted Students in Online Learning Environment (Case Study) (2014)
VYUŽITÍ SOFTWARU STATISTICA PRO ANALÝZU NESTRUKTUROVANÉHO TEXTU NA REZERVAČNÍCH PORTÁLECH (2014)
NOVÉ CESTY MARKETINGU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU (2014)
TEXT MINING ANALYSIS FOR THE IMPROVEMENT OF CUSTOMERS RELATIONSHIP IN HOSPITALITY MANAGEMENT (2014)
HOW TO OBSERVE ONLINE LEARNER? THE NEW WAYS OF EDUCATIONAL DATA MINING (2014)
Students’ Behaviour in Virtual and Remote Laboratories (2014)
Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce (2020)
Ochutnejte Českou republiku (2014)
Restrukturalizace terciárního vzdělávání v ČR prostřednictvím Individuálních projektů národních – implementace na Vysoké škole hotelové v Praze (2014)
Business Intelligence, Data mining and Eytracking (2014)
Ukončení pilotní implementace IPN Kvalita na VŠH - Jak jsme implementovali na VŠH (2014)
Ekologické prvky ako súčasť sociálnej zodpovednosti hotelov (2014)
Výsledky implementace IPN KA1 - Jak jsme implementovali na VŠH v Praze (2014)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby (2014)
Detecting disengagement of online students through log files analysis (2014)
ADVANTAGES AND LIMITS OF TEXT MINING SOFTWARE FOR ANALYSIS OF CUSTOMERS' REVIEWS ON BOOKING PORTALS (2014)
THE EFFICIENCY OF DIFFERENT TYPES OF E-LABS IN SCIENCE EDUCATION (2014)
Core competencies in science and technologies - the role of remote and virtual laboratories (2014)
Empirical typology of gifted students using their online learning paths and data mining techniques (2014)
Analýza dopytu po náboženskom cestovnom ruchu v Starej Boleslavi (2015)
Mezinárodní soutěž vín Meditrina (2015)
VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA (2015)
Mezinárodní soutěž Víno & Delikatesy Praha (2015)
Aspekty ovlivňující kvalitu vína při podávání - sklenice poslední obal vína (2014)
Terciární vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Gastronomická sekce při konferenci VŠH (2014)
Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi (2014)
Úloha náboženského turismu ve snižování disparit ve středočeském kraji v oblasti cestovního ruchu (2015)
Problematika terciárního vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie (2014)
Jevy stínové ekonomiky v subsystémech cestovního ruchu (2014)
Vše, co byste měli vědět o víně ... a nemáte se koho zeptat (2014)
Členka expertní hodnoticí komise mezinárodní soutěže Hradecký pohár vína 2014 – VINUM GRADECENSE (2014)
Podpora domácího cestovního ruchu prostřednictvím pobytů dětí a mládeže (2019)
Street Food (2013)
Potenciál Staré Boleslavi pro rozvoj náboženského cestovního ruchu České republiky (2014)
Jak rozvíjet kvalitní vysokoškolské vzdělávání (2014)
Víno z pohledu gastronomie (2014)
Zaměření výzkumu na Vysoké škole hotelové v Praze (2015)
Aktivity šedé ekonomiky v prostředí malých a středních subsystémů cestovního ruchu (2015)
Budoucnost business travel v hotelnictví (2015)
Projekt "Gastornomie ve Středočekém kraji" byl ukončen (2015)
Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. (2015)
Aktuální témata hotelnictví a cestovního ruchu (2015)
System Modelling and Simulation in Hospitality Practice (Case Study) (2015)
THE USE OF MONTE CARLO SIMULATION IN HOTEL REVENUE MANAGEMENT (2015)
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů (2015)
expert (2015)
Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími (2015)
Porovnání výkonů kongresového cestovního ruchu Prahy s metropolemi sousedních států (2015)
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Extended abstract: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic (2019)
Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Informační a komunikační technologie v hotelnictví (2015)
Vývoj business travel ve světě (2016)
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná (2016)
Organizace sportovních akcí - triathlon (2016)
Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (2015)
Studijní opora pro předmět E-business v hotelnictví (2016)
Enoturismus - významná forma cestovního ruchu (2016)
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Speciální gastronomie - služby, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Studijní opora HO026 Základy hotelnictví a gastronomie (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Aktuální trendy online marketingu (2016)
Děti v restauračním podniku (2016)
Editorství odborné knihy (2016)
Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce (2016)
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (2016)
Šetření výskytu a příjmů z aktivit stínové ekonomiky (2016)
Perspectives of Social and Economic Development of the Sphere of Service in Russia and Abroad (2016)
MOŽNOSTI VYUŽITÍ SIMULACE MONTE CARLO V REVENUE MANAGEMENTU PRO PŘÍPRAVU STUDENTŮ OBORU HOTELNICTVÍ (2016)
Dirty money as a part of legal economy (2016)
Aplikace ekologických prvků v hotelech v České republice (2015)
DATA MINING IN HOSPITALITY (2016)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2015 (2015)
Modelování a simulace podnikových procesů v hotelnictví (2016)
Analýza možností využití náboženských památek ve Staré Boleslavi v cestovním ruchu (2016)
4. Služby ubytovacích zařízení (2016)
10. Řízení kvality v hotelovém provozu (2016)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý - Ubytovací služby (2016)
Vybrané problémy využití simulace Monte Carlo v revenue managementu (2015)
Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study (2019)
Člen zkušební komise doktorského studijního oboru (2017)
Problematika šumivých vín v gastronomii (2019)
Modelování a simulace procesů v hotelnictví a gastronomii (2017)
The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“ (2017)
A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2017)
Prejavy tieňovej ekonomiky v pracovno-právnych vzťahoch v podnikoch ubytovacích a stravovacích služieb (2017)
The Design of the Hotel Simulator from the Process Management Point of View, In: 11th Hospitality, Tourism and Education Conference Proceedings (2019)
Business klientela očima hoteliérů (2019)
Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland (2016)
Intention of Czech inhabitants to pay premium prices for green hotels (2016)
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech (2016)
Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Hodnocení uzenářských výrobků (2016)
EET - Elektronická evidence tržeb (2016)
Resort Gastronomy Stand Service Simulation (2016)
Hotelnictví, turismus, vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Gastronomie doby Karla IV. (2016)
Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Shadow economy in hospitality businesses in Prague (2016)
Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (2016)
Catering, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia (2016)
Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
Service blueprint and discrete simulation in hospitality practice (case study) (2016)
Trendy a novinky v odvětví MICE (2016)
Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2016)
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Víno, etiketa a společnost (2017)
Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (2017)
Přichází zákaz kouření v restauračních provozovnách (2017)
Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád (2017)
Člen expertní komise pro hodnocení kolových nápojů (2017)
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny (2019)
Vzdělávání a rozvoj pracovníků v hotelnictví (2017)
Víno jako kulturní artefakt (2017)
Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny (2017)
LUNCHEON VOUCHERS IN THE CZECH REPUBLIC (2019)
Conference Presentation: A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2016)
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie (2017)
Stravovací a ubytovací služby pro cyklisty (2017)
Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie (2017)
Dopad legislativních opatření (protikuřácký zákon) na provoz restauračních podniků (2017)
Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership (2020)
Aktuální potíže se získáváním a motivací zaměstnanců hotelů předmětem diskusí odborné konference VŠH (2017)
Cena děkana za nejlepší publikační výstupy doktorandů PEF za rok 2017 (2018)
Konferenční přednáška na téma A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic (2018)
Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine (2018)
Enogastronomie a její sociální kontext (2018)
Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities (2018)
Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities (2018)
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching (2018)
Gastronomie na kolech - popularita food trucků roste (2018)
Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu (2019)
Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice (2018)
Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal (2018)
Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine (2018)
MODELLING AND SIMULATION OF HOTEL PROCESSES - THE METHOD OF HOTELIERS’ MANAGEMENT SKILLS TRAINING (2017)
Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí (2017)
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie, svazek třetí: Online marketing (2017)
Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity (2019)
Rodiny s dětmi očima hoteliérů (2019)
Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH (2018)
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? (2018)
A COMPARATIVE STUDY SLOVACKO AND MIKULOV WINE REGIONS (2018)
Etiketa nápojové gastronomie (2018)
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme (2018)
International Hospitality Management (2018)
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy (2019)
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (2019)
Reverse Osmosis Water-Based Beverages as a Product Innovation in Gastronomic Facilities: Expert Panelists’ Sensory Evaluation and Generation Y Consumers’ Attitudes (2019)
Možnosti občerstvení na cyklostezce z Prahy-Braníka na Zbraslav (2019)
Business Process Management approach in the hospitality industry (2019)
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods (2019)
Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit (2019)
Český simulátor hotelu experimentuje s různými prodejními strategiemi (2020)
Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic (2019)
Člen komise pro státní doktorskou zkoušku (2019)
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods (2019)
Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine (2019)
Lázně a lázeňské hotely v Kladském pomezí a přilehlém okolí (2020)
“Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic (2020)
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2020)
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events (2021)
Business Process Management Approach in the Hospitality Industry (2020)
Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus (2020)
Earth literacy and Deep ecology principles in innovative pedagogy context and attitudes of teachers in the postcommunist country (2020)
Advent v Královéhradeckém kraji (2020)
Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study (2021)
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach (2021)
Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem (2021)
Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach (2021)
Aplikace nástrojů virtuální reality do tréninku komunikačních dovedností pracovníků hotelů za účelem zmírňování obav a rizik spojených s šířením onemocnění COVID-19" (2022)
Sladkovodní ryba v české gastronomii (2021)
Mapa kulinární kultury českých zemí (2021)
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (2022)
Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Úloha bitters v gastronomii (2022)
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop (2022)
Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský (2022)
Moët & Chandon Tasting Workshop (2022)
Digital Nomadism - Implemented policies (2022)
Digitalization and emerging trends in the Hospitality, Gastronomy and Tourism, Literature review (2022)
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019 (2019)
Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Procesní řízení hotelů (2021)
Tradiční pokrmy v české gastronomii (2021)
Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů (2021)
Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě (2021)
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii (2021)
Editorial Board member (2023)
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně (2021)
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (2021)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Specifika použití vinných sklenic (2021)
Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines (2021)
Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain (2021)
Gastronomické poklady českých zemí (2021)
Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2021)
Pro a proti firemních večírků (2021)
Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika (2021)
Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016 (2016)
Procesní simulátor hotelu (2021)
Digitalizace a nové trendy v hotelnictví, gastronomii a cestovním ruchu - literární rešerše (2022)
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků (2022)
Autentická vína v gastronomii (2020)
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska (2020)
Virtual Hotel – Gamification in the Management of Tourism Education (2021)
Kulinární dědictví v praxi (2022)
Specializovaný inventář pro servírování vína (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match (2017)
Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů (2015)
Sustainable Agriculture and Rural Development (SARUD): Erasmus+ KA2 project (2018)
Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project (2023)
Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing (2022)
Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain (2022)
Conference presentation: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Traditional European Desserts (2022)
Ukrajinská kuchyně (2022)
A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA (2022)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management for young adult practitioners in Hospitality and Gastronomy (2022)
PROTUR Hotel Process Simulator - an Educational Application (2022)
Gender differences in school achievement and attitudes towards motivation in secondary economic education (2024)
Peer Review for The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for The ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Ruinart Champagne: Blanc de Blancs, Brut, Rosé (2024)
Bibliometric Analysis on ChatGPT in Tourism, Hospitality, and Gastronomy: Papers Published in 2023 (2024)
Svatomartinská vína & Husa (2024)
Párování vánočních nápojů a tradičních regionálních moučníků (2024)
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext (2023)
Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Hotel Process Simulator as a Tool for Increasing the Level of Managerial Skills – An Educational Application (2022)
Innovating in the Tourism Industry Through Virtual Reality (VR) and Education in the Hotel Business: VR-Enhanced Three-Phase Future Hotel Staff Training (2022)
Decorating and serving tartlets (2023)
Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines (2022)
Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers (2023)
Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA (2023)
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (2023)
Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace (2023)
Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic (2023)
Rosé Wines Master Class (2023)
Grender Still does Matler inf the Hotel Industry (2023)
Conference Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech republic (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024 (2024)
Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1 (2024)
Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2024)
Wine Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Images of Wine Regions: Exploring Relationship Between Preferences and Imaginative Conceptions (2024)
Legal and Illegal Trade in CITES Protected Mammals – a Closer Look at the European Union (2024)
Degustační workshop Hennessy (2024)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic (2023)
Conference presentation: Gastronomic Consumers' Attitudes Toward AI-generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´24, Cusco, Peru (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Finanční řízení hotelů (2022)
Párování Rémy Martin Cognac s finger food (2023)
Ruinart Champagne: historie a současnost (2023)
Virtuální realita v praxi tréninku pracovníků hotelu (2022)
More Than Virtual Reality: Tools, Methods and Approaches to Hotel Employee Training (2023)
Non-alcoholic cocktails mixing and serving (2023)
Project application - Instant Tools of Crisis prevention, preparation and management (CPPM) in Hospitality and Gastronomy (2023)
Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský (2023)
A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia (2023)
Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic (2023)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2023)
Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů (2023)
Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects (2023)
GENDER STILL DOES MATTER IN THE HOTEL INDUSTRY. (2024)
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23 (2023)
Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference (2023)
The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence (2024)
Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership (2024)
Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague (2024)
Conference Session Chair: ICOTTS'21 – International Conference on Tourism Technology and Systems, Cartagena de Indias, Colombia (2021)
Peer Review for The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed) (2024)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed) (2022)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém