Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelne upravy, ziviny, nutrients, cooks, groceries of the plant origin, heat adaptation, potraviny rastlinneho povodu, kuchariKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
1.
Baloghová, Eva
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2017, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Gastronomie, hotelnictví a turismus /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň |
Práce na příbuzné téma

Seznam prací, které mají shodná klíčová slova.
2.
Ilenčíková, Alexandra
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2025, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Trendy v dietologii |
Práce na příbuzné téma
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Vinkler, Jan
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2018, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Ing.Program/obor
Gastronomie, hotelnictví a turismus /
Management hotelnictví a lázeňstvíObhajoba diplomové práce:
Možnosti vstupu na trh s alternativní zdravou výživou |
Práce na příbuzné téma
9.
10.