Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
zakaznik, influencing factors, restauracni retezec grosseto, decision making, spotrebitel, nakupni chovani, rozhodovani, consumer buying behavior, grosseto restaurant chain, customer, ovlivnujici faktory, consumerKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
«
1 2 3 4 5 »
(celkem 206 prací)
201.
202.
Yusupbekova, Viktoria
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Zlepšování systemů zábavních a relaxačních služeb v restauraci Lermontoff
203.
Zelevskiy, Victor
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2013, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Gastronomie, hotelnictví a turismus /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Analýza poskytovaných služeb v hotelovém provozu
Obhajoba bakalářské práce:
Analýza poskytovaných služeb v hotelovém provozu |
Práce na příbuzné téma
204.
Zoubková, Klára
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2019, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Gastronomie, hotelnictví a turismus /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Rozhodovací proces manažera při řízení hotelu |
Práce na příbuzné téma
205.
206.
Žihlová, Monika
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Rakovník:obce a města od L-P)
«
1 2 3 4 5 »
(celkem 206 prací)