Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecne produkty, micronutriens, milk, cheese, syry, aditivni latky, makroziviny, macronutriens, mleko, additivies, milk products, mikrozivinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
1.
Regieta, Claudia
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2022, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Alternativní způsoby výživy se zaměřením na vegeteriánství |
Práce na příbuzné téma

Seznam prací, které mají shodná klíčová slova.
2.
3.
Koláčný, Oldřich
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza českého sýrařství v Evropské unii
Obhajoba bakalářské práce: Analýza českého sýrařství v rámci Evropské unie
4.
Vranová, Veronika
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách (kombinace/zaměření: Studium při pracovišti v Havířově)
Obhajoba bakalářské práce: Sýry v gastronomii
5.
6.