Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
cukrarstvi, ryzova mouka, alternativni zpusoby vyroby, dyne, alternative methods of production, nontraditional production, consumer attitude, moderni dorty, postoj spotrebitele, pumpkin, modern cakes, rice flour, spinach, netradicni vyroba, spenat, confectioneryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
1.
Charišyna, Anna
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2023, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě |
Práce na příbuzné téma

Seznam prací, které mají shodná klíčová slova.
2.
3.
Trojanová, Alena
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2021, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Nové trendy v cukrářství |
Práce na příbuzné téma
4.
5.
6.
7.
Krchovová, Eliška
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2022, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Ing.Program/obor
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing /
Management hotelnictví a lázeňstvíObhajoba diplomové práce:
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení |
Práce na příbuzné téma
8.
9.
10.
Šlapáková, Veronika
Fakulta:
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok:
2022, studium
úspěšně absolvováno, udělen titul:
Bc.Program/obor
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing /
HotelnictvíObhajoba bakalářské práce:
Biopotraviny v cukrářství |
Práce na příbuzné téma