Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

druhy cokolady, history of chocolate, foodpairing, kinds of chocolate, modern chocolate use, historie cokolady, moderni vyuziti cokolady

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Štureková, Sanja
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

Obhajoba bakalářské práce: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

Obhajoba bakalářské práce: Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Stepanova, Varvara
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospitality Management / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals | Práce na příbuzné téma