Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

hovezi maso plemene charolais, gastronomie, restaurace, dodavatele, lokalita, konkurenceschopnost, zamestnanci, swot, podnikatelsky plan, marketing, zamek, suroviny, financni analyza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1401.
Žížalová, Martina
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

1402.
Žváčková, Michaela
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Optimalizace firemní kultury hotelu | Práce na příbuzné téma