Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

tepelne upravy, ziviny, nutrients, cooks, groceries of the plant origin, heat adaptation, potraviny rastlinneho povodu, kuchari

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Baloghová, Eva
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Janeček, Petr
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva | Práce na příbuzné téma

3.
Zahradník Ďurišová, Veronika roz. Ďurišová
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vplyv raw food na zdravie člověka | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Raw Food | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Raw Food | Práce na příbuzné téma

4.
Baloghová, Eva
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Práce na příbuzné téma

5.
Líšková, Karin roz. Líšková
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: "Operace hlad" - kuchaři proti hladu (projekt v Jihoafrické republice 2011) - průběh a výsledky, jazykové ošetření programu | Práce na příbuzné téma

6.
Mock, Julius
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách | Práce na příbuzné téma

7.
Vinkler, Jan
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Možnosti vstupu na trh s alternativní zdravou výživou | Práce na příbuzné téma

8.
Vymerová, Adela
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kuchařky a jiné gastronomické publikace a jejich čtenáři v ČR | Práce na příbuzné téma

9.
Zeman, Ondřej
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty | Práce na příbuzné téma