Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

cukrarske technologie, cukrarstvi, kvalita cukrarskych vyrobku, zakladni suroviny pouzivane pri cukrarske vyrobe. basic raw materials used in confectionery producti, quality of confectionery products, confectionery technologies, dotaznikove setreni, questionnaire survey., confectionery

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

101.
Zídková, Kateřina
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Rozvoj cestovního ruchu v obci Lipno nad Vltavou | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

102.
Zobkova, Valieriia
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Společensky odpovědné chování organizací v cestovním ruchu a turismu | Práce na příbuzné téma

103.
Žampachová, Michaela
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Návrh mediální kampaně pro nábor nových příslušníků policie

104.
Žofková, Andrea
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravování žáků základních škol